Tips!

Måste bara tipsa om en hemsida jag hittade idag. www.pappersmarknad.se <<---
Googlade på scrapbooking och fann denna sida... den är insatt på favoriter just nu!
Om man gillar pyssel och scrapping så är detta rena himmelriket. Dom hade hur mkt som helst och bäst av allt: BILLIGT!!! Jag beställde för en 500:- lapp ungefär och fick skitmkt grejer som jag har letat efter.
Bl.a annat en pappersskärare som jag försökt hitta billigt och när jag ändå skulle beställa den så blev det lite annat också, hehe :)

Nog om det. Idag var jag på malmia och lunchade med min kära make och sen har jag inte gjort så mkt mer än att bara slappa och googlat för fullt. Snart kommer Micke hem från jobbet och då ska jag kocka till lite lasagne och sen packa ihop pysselgrejer och bege mig till Tesse för lite pyssel och tjejsnack! Mycket trevligt..

Snart är onsdagen också över och helgen närmar sig. Är det bara jag som tycker att veckorna bara springer förbi? Jag tycker att jag veckoplanerar mat varje dag så nu blir det att månadsplanera istället och så veckohandlar man bara. Tror det blir mycket lättare :) I helgen ska jag koka köttsoppa. Har varit sugen på det i flera dagar nu och jag har ju allt jag behöver hemma så nu ska jag ta tag i saken! smaskens!
Tänkte slänga upp muffinsreceptet också idag men ni får det imorgon istället. Orkar inte nu.

Till helgen ska jag bara toffla tänkte jag. Ta ett mysigt bad med min karl, dricka lite saft och äta god mat! Det är kärlek det <3
Nåväl, nu börja med maten.

Over and Out/N

Bak & Pyssel!

Har denna förmiddag bestått av. Har dock inte sovit mkt inatt pg.a av förvärkar men efter 2 alvedon och lite promenad och vaggande runt hemma så släppte det och jag kunde sova lite grann iaf. Känner mig inte helt utvilad men tänkte ta en liten powernap här under eftermiddagen sen.
Så imorse satte jag igång att baka lite. Inte desto mer avancerat eller svårt men jag gjorde 2 omgångar chokladbollar och sen gjorde jag 3 satser med muffins. Blev hallon/blåbär muffins och sen muffins med bitar av ljus och vit choklad i! De blev svinbra och jättegoda så jag är nöjd. Än en gång fyllt frysen så man har nåt att bjuda på när vänner och familj kikar förbi. Nästa vecka blir det att göra ett ryck med matbröd och kanelbullar, men eftersom det är några timmars jobb så ska jag fråga svärföräldrarna om de kan vara hundvakt kanske, så slipper Pluto bli så uttråkad här hemma! Vi får se vad kroppen och knoppen vill också. Man kanske inte har ork? :)
Här är iaf lite bilder jag tog under bakningen. Jag slänger upp receptet någon annan dag om nu någon är intresserad att ha det:

Stök i köket:

   


Hallon/Blåbärs muffins:

  


Muffins med ljus och vit choklad:

  
Och dessa avnjuter man såklart varma med ett glas mjölk! SMASKENS :D


Sen har jag bara pysslat lite med mitt andra projekt. Måste framkalla lite mer bilder bara. Eftersom våran fotoskrivare har slängt in handuken så får jag beställa via nätet istället. Har inte råd med en ny skrivare nu så det får vänta. Kanske önskar en i julklapp :) Hursomhelst så är det en bok jag jobbar på till bebisen. Med UL bilderna, magbilder, familjebilder och lite annat skoj. Den är ju inte ens i närheten färdig men här får ni ett litet smakprov hur den ser ut just nu:


      


Igår hade jag besök av min fina vän Lisa. Det blev lite fika, bebisprat och annat skvaller. Alltid lika trevligt!! <3
Sen firades ju Pluto igår också med presenter och specialgjord tårta. Fotade lite när han fick dem...

     

       

 

Har beställt en ny bloggdesign av min egen personliga designer också. Så ska bli spännande att se vad det blir för fint! Du är bäst honey!
Nåväl, nu ska jag ta och vila en stund sen börja med maten.. Fisk med mos och en god fetaostsallad :)

Over and Out/N

Nu är det nära..

BF: 25 September, gissningarna är:


Jag: 1 Oktober, ca. 4050g, 51cm, Flicka

Blivande pappa Micke: 20 September, 3700g, 50cm, Pojke

Mamma Kiiso: 2 Oktober, Flicka

Lillebror Tobbe: 26 September, Pojke

Svägerska Marie: 26 September, Flicka

Tesse: 22 September, Flicka

Micke.F: 30 September, Flicka

Linnea: 4 Oktober, Pojke

Jonny: 23 September, Pojke

Marie.A: 27 September, Flicka

Erica.S: 19 September, Flicka

Pernilla: 3 Oktober, 3870g, 50cm, Pojke

Inga-Britt: 19 September, Flicka

Sandra: 29 September, 3850g, 51cm, Flicka

Sandra J:  15-16 September, Flicka

Hipp hipp hurra!!

För våran Pluto idag.. som blir hela 1 år gammal. Vissa kanske anser det vara lite töntigt men jag tycker fasiken att man ska fira, Iaf 1 års dagen :)
Idag på eftermiddagen ska han få en liten minitårta på en polarmacka med leverpastej, falukorv och köttbullar!
Sen åkte jag på björkis idag för jag skulle ändå inhandla nya matskålar åt honom, så då kunde jag inte låta bli att köpa 2 presenter också. Det blev en råtta som han förmodligen kommer bita sönder på 3 sekunder men det gör inget (han tycker ju det är så roligt) och så fick han en stor plastboll som det ska vara godis i som han ska få ut därifrån. Jag hoppas ju att han inte ska kunna bita sönder den eftersom den är så pass stor. Men man vet aldrig med våran huligan!


    

Satt och kollade på bilder på lillfisen och insåg hur liten han var när vi hämtade hem honom.
Visst blir man less ibland nu när han är i trotsåldern, men jag älskar honom av hela mitt hjärta och kan inte tänka mig familjen utan våran älskade Pluto! Den gladaste och socialaste hunden i Kiruna :)
Jag tänkte dela med mig av lite bilder här till er också:

  

 

Grattis gubben!


Over and Out/N

Magbild v.37

Idag går vi in i vecka 37 och nu börjar jag bli lite nervis. Men bara LITE :) Jag längtar så sjukt mkt efter våran skrutt och nu vill jag träffa den lille som bott i min mage i snart 9 hela månader! <3
Men nu är det väl dags för en magbild då..




Over and Out/N

Vacker flicka med vacker röst!

Jag tänkte faktiskt lägga in ett youtube klipp på min "lillasyster" Ellinor.
Hon har skrivit dessa 4 låtar helt själv. Det är alla 4 låtar på rad och bara en liten paus emellan dem!
Jag ryser varje gång jag hör henne sjunga och hon har en UNDERBAR röst. En riktig talang och jag tror hon kommer bli något stort! Kan inte annat än bli tårögd när jag hör henne.. Du är fantastisk Ellinor Bohm! <3




Over and Out/N

Mysfaktor!

Idag har jag haft en riktig mysmorgon för mig själv. Micke tog än en gång med sig Pluto till jobbet och jag bestämde mig för att först äta en god frukost, läsa lite och sen kokade jag en kopp te, tog på mig myspyskläderna, tände några ljus och slog igång en favoritfilm. En toppenmorgon helt enkelt!!



Ser lite drogad ut, hehe! :P






Micke kom hem på lunch och när han for tillbaka till jobbet så fick Pluto stanna hemma med matte.
Vi har tagit bort hans socke nu och tassen ser relativt fin ut. Så Skönt! Nu kan man motionera honom lite mer och om några veckor så ska han ju med svärfar på första jakten. Får se hur det kommer gå :) Imorgon blir våran lilla gosse hela 1 år! Så det ska vi fira med nya leksaker och en hemmagjord falukorvs-tårta!

Idag får vi först besök av Kaj och Jennie på eftermiddagen. Och på kvällen blire middag hos Marie och Ante! Ska bli riktigt trevligt..

Kommande vecka så ska jag försöka ta mig en dag till att baka matbröd och kanelbullar så man fyller frysen ordentligt! Har ju börjat få mer och mer förvärkar men alvedon och vetekudde hjälper extremt mkt så jag får köra på det :)
Gud vad jag längtar efter lillen i magen. Men ska försöka att inte tänka så mkt på att det är nära för då går jag säkert 2 veckor över tiden! Ska försöka slappna av och låta det komma av sig självt.

Nåväl, nu ska jag fylla på med en kopp te till och sen bara slappa!
Over and Out/N

 

Lägenheten

Idag på morgonen så tog Micke med sig Pluto till jobbet.. GULD värt! Det var precis vad jag behövde. Lite ensamtid, bara jag och tystnaden! Tack älskling <3
Så när jag var ensam här hemma så passade jag på att pyssla på lite och städa ur min garderob och sortera bort det man inte använder.
Har faktiskt fotat våran lägenhet idag så jag tänkte slänga ut lite bilder tagna ur varje rum.
Det har tagit ett år eller två att få det som vi verkligen ville ha det men nu är jag supernöjd med vårat hem så jag delar med mig av det till er, mina kära bloggläsare :) Enda jag inte fotade är skrubben som är lite full med grejer just nu så det kanske kommer en bild på den senare..
Får inte riktigt till fotona som jag vill ha dem med systemkameran då jag fortfarande inte lärt mig så mkt, fotar ju mest på Auto så de blir som det blir! Enjoy:


SOVRUM:
    

   

VARDAGSRUM:
   

 


HALL:
   


KÖKET:
   

   

TOALETTEN: (Plus lite upphängd tvätt, hehe ;)
   

SISTA RUMMET:
   

   


Denna tavla som hänger i sista rummet gjordes på vårat bröllop! Vi satte fram en helt vit tavla plus massa färger och sen fick alla våra nära och kära skriva eller måla någonting. En jättekul idé och man får ett minne att ha kvar hela livet! :) 




Jag har kommit på ett nytt roligt pysselprojekt som jag tänkte sätta i rullning men vi får se när det blir..
Det blir faktiskt i toaletten. Jag kanske är konstig men de 2 rummen som jag vill ha extra fint i är köket och toaletten. Jag vet inte varför? :P

Jag har funderat på en sak väldigt länge nu och jag hade velat dra ihop ett stort gäng och ha typ "pysselkväll". Kanske 1 gång i veckan eller nåt sånt..
Om det finns fler än jag som gillar pyssel och scrapping så hör av er så kanske vi kan styra ihop nåt :)
Även om det inte blir så många så kan man ju turas om att vara hos varann och kanske käka middag, fika eller fast bara pyssla. Vad man nu känner för. Jag tycker det är kul att umgås och pyssla med andra då man kan utbyta lite ideér och ge råd :)

Ikväll blire nog bara mys framför Tv:n, eller kanske en bra film :)
Ha en bra lördag mina kära vänner!

Over and Out/N

Hormonhäxa?

Känns det som nu.. eller jag vet inte! Finns saker just nu som känns så otroligt jobbigt samtidigt som jag är jättelycklig. Jag känner mig som en hormonhäxa helt enkelt.
Idag rann bägaren över och det blev helt enkelt för jobbigt för mitt psyke. Ni som är hundägare tycker väl förmodligen att jag är världens sämsta matte för att jag skriver det här men jag måste få ventilera mig.
Jag är hemma med Pluto hela dagarna, han har en läkande tass och är EXTREMT rastlös, ligger och piper halva dagarna och kan inte ligga och slappna av. Jag får ingen ro till vila och därför är jag uppe och sysselsätter mig med städning, putsning, tvätt och annat som inte är så jättekul istället. Jag är alltså med honom 24 timmar om dygnet. Idag var jag på stan med Marie nån timme för jag tänkte att han klarar ju sig själv men när jag kommer hem så har han rivit sin bädd i molekyler och slitit ner våra sängkläder från sängen och röjjt runt som fan! Jag fick börja städa det första jag gjorde och till slut kom bara tårarna, då jag känner nu att jag inte ens kan åka hemifrån och göra något för mig själv heller pg.a att jag måste stressa hem till hunden eller inte åka nånstans utan honom.
Jag älskar Pluto av hela mitt hjärta, men känner bara att jag hade behövt en paus. Bara en natt, en dag eller fast några timmar! Det finns ingen ork att göra allting nåmer. Jag hade bara velat ha en dag med ro och vila.

Jag städar, tvättar, lagar mat, förbereder för bebis, handlar och ska samtidigt orka aktivera Pluto och ge honom så mkt kärlek och energi som möjligt. Jag är helt slut!
Känner mig så hemsk för att jag ens har såna känslor. Att jag känner mig less! :(
Han är bara ett år gammal och jätte rastlös och det är inte ens lite hans fel men just nu blir det bara för mkt!
Och Micke måste ju jobba ( vilket man självklart förstår) så det finns inget jag kan göra. Jag har inte samvete och be någon vara hundvakt en helg för jag skäms för att jag känner som jag gör. Nu kan ni få tycka att jag är en hemsk människa som blir less på min hund ibland, men har iaf fått ventilera mig lite. Det behövdes!!
Det går nog över men är bara just nu som det är tungt.

Nåväl.. var ju som sagt på stan med Marie idag och fyndade lite småsaker, sen var vi även på Café Rost och åt lunch och surrade lite skit. Tack gumman för en trevlig förmiddag <3

Ikväll tänkte jag laga en smarrig maträtt åt min karl. Fläskytterfilé i pepparsås och pasta till :) Mums!
Sen har jag hyrt en bra film och köpt popcorn och lite godis som pricken över i:et!
Resten av helgen blir det väl att vara hemma med Pluto eftersom Micke jobbar. Hittar väl något att pyssla på med här hemma.

Nä, nu ska jag börja förbereda maten. Ha en bra helg allihopa.
Och om tomten läser det här så önskar jag mig en stooor kram och lite uppmuntran i förskotts-julklapp :)

Over and Out/N

Skönt!



Var ju hos BM idag och fick göra ett UL för att se hur våran bebis ligger och det visade sig att lillskrutten vänt sig i mammas mage och ligger nu redo med huvudet nedåt! :) UNDERBART! Vi slipper åka till Gällivare för att göra en vändning och det känns jätteskönt! Det betyder ju att vårat hjärta snart är redo att möta oss här ute i världen <3
Jag har varit lite nervös inför allt och oförberedd men nu känner jag mig så redo som jag bara kan bli.
Jag är redo att bli mamma och nu kan vi bara vänta med spänning på dessa sista veckor! Helt sjukt. Var inte jag typ i vecka 12 nyss??

För övrigt så har jag hängt lite med Sara idag och sen har det inte gjorts så mkt mer än vardagssysslor som man alltid har. Tänkte pyssla lite men hittade inte någon inspiration, jag kanske måste ha Tesse här för att det ska vara roligare? :P
Har börjat må illa nu varje morgon och kväll precis som i början av graviditeten. Kanske någon nerv som är i kläm eller nåt men kul är det inte. Är jobbigt att försöka somna med illamående och jobbigt att slå upp ögonen på morgonen och känna sig spyfärdig. Men under dagarna är det lungt så jag kan leva med det än så länge :)

Har nyss kommit hem från La Guna. Har bjudit svärföräldrarna på middag eftersom de har ställt upp så mkt med husvagnen och allt så det kändes som att de var det minsta vi kunde göra. Trevligt var det iaf!

Imorgon blire en runda på stan med Marie och kanske en fika. Sen ska jag bara mysa hemma under kvällen med ett bad, tända ljus (om jag inte håller på svettas ihjäl förstås), lite te och en bra bok! Det har varit 2 intensiva veckor med umgänge och vardagspyssel så nu ska jag ta en kväll och bara ro om mig själv och bebis tänkte jag!
Jag måste lära mig att jag inte är en dålig människa för att jag ligger på soffan en hel dag men det är svårt.
Jag är en person som får dåligt samvete så fort jag inte har gjort nåt på hela dagen. Kanske måste ta och skärpa till mig men hur??!! Jag är ju som jag är!

Nä, nu ska jag ta och kramas med nån som vill här hemma. Det lutar åt Pluto iaf, hehe! :) 
Lägger in gissningarna här än en gång på vilket datum och kön ni tror om lillen..


BF: 25 September, gissningarna är:


Jag:
1 Oktober, ca. 4050g, 51cm, Flicka

Blivande pappa Micke: 20 September, 3700g, 50cm, Pojke

Mamma Kiiso: 2 Oktober, Flicka

Lillebror Tobbe: 26 September, Pojke

Svägerska Marie: 26 September, Flicka

Tesse: 22 September, Flicka

Micke.F: 30 September, Flicka

Linnea: 4 Oktober, Pojke

Jonny: 23 September, Pojke

Marie.A: 27 September, Flicka

Erica.S: 19 September, Flicka

Pernilla: 3 Oktober, 3870g, 50cm, Pojke

Inga-Britt: 19 September, Flicka

Sandra: 29 September, 3850g, 51cm, Flicka



Over and Out/N

Sen kväll..

Blev det igår. Jag och Tesse satte oss och pyssla på vid 17-tiden och helt plötsligt var klockan 22.00. Tiden bara sprang förbi men det var SVINKUL! Att man inte tar sig tid för flera såna kvällar?
Jag blev iaf klar med min lilla projket som bara är en tavla iofs men jag blev supernöjd och den hänger nu i sovrummet :) Resultatet:



Står citat som jag gillar på varje tavla:

  

  

Var iaf som sagt en riktigt trevlig kväll så tack Tesse! Det gör vi om inom en snar framtid..

  

 

Har för övrigt stigit upp nyss och ätit frukost. Ska strax hoppa i bilen och bege mig mot BM för ett besök.
Är faktiskt lite nervis men vet inte direkt varför?
Efter det blir det ett besök hos vääääldigt gravida Johanna som ska ha barn vilken sekund som helst. Spännande!
Kanske blir Gällivare medans jag är där, hehe..

Senare idag blir det inte mer än att sätta på en bra film och bara mysa gärnet. Känner mig ganska orkeslös idag så nåt städande som jag skulle göra, blir det inte!!

Har inte mer att tillägga just nu. Kanske slänger in ett blogginlägg senare om hur det gick hos BM!

Over and Out/N

Magbild & Inspiration

Jahapp då har vi gått in i v.36 och BF närmar sig med stormsteg. Snart får vi träffa våran lilla prins eller prinsessa! Tycker det känns extra spännande när man inte vet kön. Men kul att så många av er har gissat på datum och kön, ska bli roligt att se om någon av er har rätt.

Igår satt jag och pysslade iprincip hela dagen i soffan. Jag har oändligt mkt scrapbooking-grejer och igår började jag med ett litet projekt som jag såklart slänger upp bild på när jag är klar. Ikväll blire mer pyssel då jag och Tesse ska ha en liten "scrapkväll". Förhoppningsvis blir jag klar då :) Är svinkul att hålla på med sånt där. Jag är ju med i CreativeClub och då skickar dom hem ett paket typ 1 gång i månaden som innehåller massa roligt, och du betalar typ 200kr. Det är verkligen värt för de som scrappar mkt! Rekomenderar det starkt. Bara gå in på Creativeclub´s hemsida och gå med!!
Sara kom även förbi en sväng igår och drack te och surrade skit. Inser hur mkt jag saknar bultningen och kollegorna nere i gruvan. Vi har haft så sjukt roligt tillsammans och vi fick en extremt bra sammanhållning och det blev mycket skratt. Önskar att jag kunde få tillbaka allt det där men inte jobba i gruvan.
Det är ett såpass riskabelt jobb och sen när jag blivit mamma så kommer jag nog inte vela åka ner och jobba där igen utan det blir nog ett ovanjordsjobb åt KGS istället. Vi får se.. men saknar dom det gör jag verkligen!!

  

  


Var ju även på bio med mamma igår, vi såg "jag saknar dig". Tycker den var skitbra och den berörde verkligen!
Jag skulle aldrig kunna spela så bra som vårat Kirunagäng gjorde. 5 av 5 toast får den! :)

Idag blire att springa på stan med Sara en sväng och ta en fika. Måste inhandla lite saker också så tänkte passa på att göra det nu. Sen blire som sagt pysselkväll med Tesse :)

Avslutar här med ett tack till alla er som lämnat tips om BB-väskan! Jag fick många bra tips och kommer ni på nåt mer så får ni gärna lämna en kommentar. Och jag slänger även in en magbild för v.36! Börjar känna mig riktigt stor nu <3



Over and Out/N

Önskar..

att det var typ 30 minusgrader ute! Jag svettas seriöst dygnet runt. Jag kan inte sova med täcke och så fort jag drar på mig en mysig kofta så håller jag på svimma! Jag är nog den enda i kiruna som fortfarande har igång en golvfläkt på högsta speed! ASJOBBIGT!
Jag är en person som konstant fryser annars, så detta är inte alls kul!!

På tal om annat så blir Plutos tass bara värre och värre. Han fick ju först sy såret i trampdynan och sen fick han nu infektion runt om trampdynorna och nu verkar det som att han har en infektion INNE i trampdynan.. alltså inne i såret. Så nu måste jag än en gång ringa veterinären imorgon och åka in med honom. Känner att jag inte orkar mer snart, är på bristningsgränsen. Det är såklart inte våran lillgosses fel men det är jobbigt när det aldrig tar slut. Han blir ju aldrig frisk och snart ska han med svärfar på jakt också och det lär inte bli nånting av det om han inte blir bra snart :( Sen måste han vara inomhus hela tiden och får inte leka som han alltid gör och jag känner mig som världens sämsta matte eftersom han inte förstår varför han måste vila.

Imorgon blire iaf bio med mamsi. Vi ska gå på "jag saknar dig". Har hört att filmen är svinbra och sen är det ju ännu roligare när det är kirunatjejer som är med också så det ska bli kul att se den.

Förresten.. Ni får mer än gärna skriva vad man borde ha med sig i BB-väskan. Om ni har några bra tips? Ni som själva varit där och vet vad som borde finnas med i väskan. Jag pratade lite med Sandra iaf och fick tips om vetekudde (hade jag inte ens tänkt på) så den är nedpackad nu!
Jag har packat litegrann men känner mig fortfarande lite osäker om något saknas så tipsa gärna alla mammor :)

Over and Out/N

Älskar..

verkligen helgerna då min älskling är ledig och jag får mysa hur mkt som helst med honom! Ligga och hålla om varann på morgonen, äta en god frukost och sen bara umgås och göra roliga saker.. finns INGET bättre <3

Igår bjöd vi ju mamma och Micke.F på middag. Det blev tacos som huvudrätt och sen hallonpaj och vaniljvisp till efterrätt :) Var jättetrevligt och dom drack några glas vin och nån öl. Tiden sprang bara förbi och helt plötsligt var klockan typ halv 12 så jag körde hem dom och sen blev det sängen för våran del. Somnade fortare än blixten.. förmodligen för att jag inte kunnat sova nåt alls natten mot fredag pg.a foglossningarna :/



Färdigdukat för middag!

Idag har varit en riktig mys-dag. Vi for först till tuolla för att låna garaget av svärisarna.
Micke skulle sätta nya hjulbultar på bilen och fixa en av dörrarna som tjorvat lite och då passade jag på att städa ur bilen ordentligt och dammsuga den så nu är den som en ny bil :) Efter vi varit där så for vi hem och käkade middag och bara myste gärnet. Micke satte igång och tappade upp ett bad och jag funderade ett tag vars Pluto hade tagit vägen men hittade honom såklart i badrummet! (vars skulle annars en vattentokig hund vara?) sötfisen <3



Efter badet så ligger vi båda två här i soffan och bara småkollar TV och nördar på varsin dator :P
Blir nog en tidig kväll idag, man är helt slut fast man inte gjort desto mer!
Imorgon blire bara sysslor på förmiddagen och på kvällen har vi blivit bjudna på middag hos Marie och Ante, ska bli supertrevligt :)

Avslutar här med en fin bild på våran bruna lilla gosse. Mattes hjärta!




Over and Out/N

Fullt kalas..

har det varit i min mage nu i 2 dagar.. bebisen röjjer som fasiken konstant och jag har ingen aning vad som pågår där inne. Jag önskar ju att lillen gör en vändning snart men h*n verkar inte snurra desto mer utan kickar bara som en galning :) Men jag klagar då absolut inte. Är så mysigt att se och känna hur magen rör sig.. en sån otrolig känsla! Kan tänka mig att om det är något man verkligen saknar med att vara gravid efter att man fått sin lilla skatt ut i världen, så är det nog alla rörelser och när man verkligen känner bebisen. Jag kan då ligga och titta och känna på magen i timmar <3 UNDERBART!

Igår var det iaf fullt ös hela dagen. Sandra kom förbi med Elian på morgonkaffe och massa bebisprat och sen efter det så hämtade Sara upp mig och vi for upp på nya gallerian som har öppnat. Det känns verkligen inte som att man är i Kiruna när man kommer in dit. Jag tycker det är kanon att Kiruna börjar satsa lite på shopping också! Hur som helst så är ju det bästa med gallerian.. H&M!! Fan så bra att dom tagit sig hit. Jag köpte en fleeceoverall till bebisen. Vi har ju 2st overaller som jag har inhandlat på REA tidigare men dom är alldeles för stora, så nu köpte jag en som vi kan ha den första månaden iaf. Så här ser den ut:





Jag har ju inte lagt upp bild på den overallen jag köpte i Piteå som är lite större så jag slänger upp den också tillsammans med 2st söta bodysar jag även hittade på semestern, och våran fina barnstol som är inhandlad. Så jävla smart med ISOFIX. Att man har den fasta delen i bilen hela tiden och sen klickar du bara fast stolen i den. Väldigt smarta grejer dom uppfinner nuförtiden :)
Ursäkta den dåliga kvalitén (taget med mobilkameran)


   

Mer igår då.. jo, efter att vi sprungit på gallerian så åkte jag hem, slängde mig snabbt genom duschen och sen drog jag med mig min karl och vi gick över till Sara och Billy på en smarrig middag.
Älgköttgryta med ris och till efterrätt fick vi hallon & blåbärspaj! Var så sjukt gott så dit ska vi gå och äta fler gånger ;D Mycket trevligt!
När vi kom hem så fick jag såna extrema smärtor i bäckenet. Det var rent ut sagt hemskt!
Tog alvedon och värmde en vetekudde och provade med det men ingenting hjälpte. Var så frustrerande och jag ville bara sjunka genom jorden :( Har sovit pissdåligt inatt med endast nån timme sömn så ska försöka vila lite här nu under dagen för på kvällskvisten kommer Mamma och Micke på tacos och då vill jag inte sitta och halvsova i matbordet.

Känns så sjukt att vi går in i V.36 på måndag.. vars försvinner veckorna?? jag hinner inte med alls!
Men då är vi iaf en vecka närmare tills vi får träffa lillskrutten så veckorna får gärna flyga förbi för min del <3

Nåväl, hoppas ni alla får en bra helg! Simma lungt :)
Over and Out/N

Normalt?

Okej, nu börjar jag allvarligt känna mig lika stor som en flodhäst. Det sjuka är att det känns som att magen inte växer någonting alls men jag blir bara större och större på alla andra ställen! :( Fingrarna ser ut som falukorvar och vigselringen får för tillfället hänga runt halsen (Jag gillar det INTE men vad ska man göra?)
Känns som att magen borde vara mycket, mycket större men jag kanske bara är paranoid? Tror jag har alldeles för mkt tid att sitta och filosofera på.. Växer inte bebis nåmer? Varför vänder lillen sig inte i magen? Är någonting fel där inne?
Satt idag och funderade.. Bebis ligger verkligen stilla där den är nu. Skrutten sparkar ju som en galning och så men h*n verkar inte snurra runt med hela kroppen alls. Man tycker ju att såhär sent in i graviditeten så borde den ju åtminstone försöka vända sig eller iaf snurra runt lite mer. Nåväl, jag har ju BM på onsdag nästa vecka så har den inte vänt sig tills dess så blir det väl ett UL och eventuellt vändning då i G-vare. Hujja, vill inte! Kom igen nu mammas lilla skrutt, turn around! :)
Men för att återgå till Nattis the hippo så börjar som sagt allting kännas jobbigt. Jag orkar inte böja mig ner för att ta på skorna, ta sig upp från sängen är ett projekt och det känns som att jag har tyngder på fötterna :/
Det är tur att det kommer någonting bra ur alla dessa kilon <3
Och tur att man har ett glatt humör iaf :D






Mer idag då? Jag kunde faktiskt sova efter att Micke smitit iväg till jobbet så jag sov till typ 8-tiden och sen gjorde jag frukost och bara mös på med Pluto. Sen åkte vi upp på stan och gjorde lite ärenden innan vi for vidare till veterinären. Det var inte svamp han hade fått mellan trampdynorna utan en infektion. Så hon skrev ut en salva och det ska vi smörja in på han 3 ggr om dagen i en vecka. Men skönt att det inte var ännu värre :/
Vi fick en tunn socka också som vi kan ha på under natten och precis när vi satt salvan så att han inte slickar bort det. Mattes hjärta, hoppas du blir bra snart <3

Efter det så åkte jag upp på Café Rost och mötte upp min kära mor. Alltid lika kul att träffa mamma! Hon kan verkligen få en på bra humör och hon är min absolut bästa vän. Finns ingenting jag inte kan berätta för henne och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne! Hon är min förebild och jag vill bli en precis lika bra mamma som hon alltid varit. Det borde finnas fler människor som hon i världen.. som bryr sig om alla i sin omgivning och sprider sån kärlek och glädje. Tack för att du finns mamma och tack för att du är min bästa vän och största stöd, och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer bli en ascool och bra mormor :)
jaha, nu blev det här helt plötsligt värsta novellen men det gör ingenting.. Det är ord som är värda att skrivas!



Min vackra mamma <3

Nu sitter jag iaf här och foglossningarna kommer och går. Har svalt ner en alvedon och den borde börja verka snart så jag kan ta mig över till granngården för lite kaffe, fika och skvaller med bästaste Lisa!
Sen blire nog inte mkt mer än att mysa med min älskling, och jaa.. Micke kanske också får en puss, haha! :D

Ha en bra onsdag hörni!
Over and Out /N

Tisdag & magbild V.35

Idag har det varit fullt upp. Kunde som vanligt inte somna om när Micke åkt till jobbet så jag låg och kollade lite TV innan jag klev upp och gjorde mig en smarrig frukost.
Sen satte jag igång en tvätt (Blir mkt tvätt när man varit på semester utan tillgång till tvättmaskin dygnet runt),
sen strök jag och hängde upp nya gardiner i vardagsrummet. Tog gardiner med lite hösttema och jag fixade även till ett litet "höst-träd" med blommor i. Tänkte köpa fina kuddar med typ orangefärgade blommor på och även sätta lite orangefärgade plastblommor i mitt lilla träd :) Så bryter man av med en lite gladare färg och orange är ju en riktig höstfärg!
Fick även en fin blomma av svärmor efter semestern, en palmblomma som jag har pratat om att jag vill ha.. och så hade hon köpt en sån åt mig så nu står den fint i vardagsrumsfönstret. Tack älskade svärmor <3
På tal om hösten så är det en favoritårstid för mig. Jag ÄLSKAR hösten.. när mörkret börjar smyga sig på, man får tända ljus, dra på sig den där favoritkoftan som man har i garderoben och ligga i soffan med en bra bok eller film! Så otroligt mysigt! Nån som håller med mig?



Nya gardinerna, ser dock ganska plottrigt ut med småblommorna på sidan om
palmblomman så dom ska kanske bort?



Mitt hemmagjorda träd :) Ser finare ut i verkligheten..



Min fina palmblomma!


Efter mitt ryck med gardinerna så dammsög och dammtorkade jag hela lägenheten så nu är det skinande rent här hemma :) Vid halv ett dök Marie in på kaffe och skvaller, jättetrevligt som vanligt! Efter att Marie åkt hem så kom Sara på besök och sen joinade Billy också efter ett tag. Micke hade också kommit hem så vi satt alla 4 och surrade skit och direkt när dom var på väg hem så kom Svägerskan! :D Så det har varit avbye i ytterdörren.
Men det har varit en jätterolig dag och få träffa alla som man saknat så mkt!
Imorgon blire fika på stan med mamma och sen på kvällen så blire umgänge med Lisa..

Idag när vi skulle byta bandage på Pluto så ser jag att det är väldigt irriterat mellan trampdynorna.. Ja, såklart har han fått SVAMP!! :( Tycker så synd om våran gosse. Inte nog med att han har en söndertrasad trampdyna och måste gå med bandage, nu har han fått svamp för att tassen måste vara instängd hela tiden!! Så jävla typiskt!
Nu är han utan bandage helt för vi måste låta den vila och vädra lite. Jag ska ringa veterinären imorgon och fråga vad vi ska göra. Är som svårt när han ska ha bandage i 1 vecka till men nu har han ju fått svamp som man helst inte ska stänga in då det bara blir värre! Suck! Nåväl, bara våran lillkille blir bra igen. Förhoppningsvis snart, är så jobbigt att inte få se han springa runt och leka.

Jag lovade ju en magbild så jag slänger upp en nu för vecka 35. Tycker dock inte det händer så mkt på växtfronten nu! Verkar stå still :P  

Nä, nu orkar inte fingrarna skriva mer.. jag ska mysa med mina killar här hemma sen blir det att försvinna in i drömmarnas värld! God natt!

Over and Out/N

Bebis ankomst?





BF: 25 September, gissningarna är:


Jag:
1 Oktober, ca. 4050g, 51cm, Flicka

Blivande pappa Micke: 20 September, 3700g, 50cm, Pojke

Mamma Kiiso: 2 Oktober, Flicka

Lillebror Tobbe: 26 September, Pojke

Svägerska Marie: 26 September, Flicka

Tesse: 4 Oktober, Flicka

Micke.F: 30 September, Flicka

Linnea: 4 Oktober, Pojke

Jonny: 23 September, Pojke

Marie.A: 27 September, Flicka

Erica.S: 19 September, Flicka

Pernilla: 3 Oktober, 3870g, 50cm, Pojke

Inga-Britt: 19 September, Flicka

Sandra: 29 September, 3850g, 51cm, Flicka

Redo!

Idag har jag varit på ICA och storhandlat, varit på apoteket och köpt bandage till Pluto, tvättat upp alla bebiskläder, städat, gjort klart skötbordet, burit upp grejer på vinden, packat upp allting från semestern och börjat packa BB-väskan lite smått så nu är vi redo för lillskrutten!
Är dock bara i V.35 ännu men jag tycker det känns jätteskönt att ha allting färdigt. Nu kan jag bara slappna av fram tills bebis är redo att komma ut till världen... nog för att jag ska baka matbröd, kanelbullar, ladda upp med matbackar i frysen och städa garderoben men SEN ska jag slappna av ;D hehe..
Hur kan man ha mer energi i slutet av graviditeten men i början var jag svintrött, orkade inte göra ett skit och var bara allmänt seg? Konstigt det där..
Jag tänkte jag slänger upp lite bilder som jag tagit idag, tog med mobilkameran så kvalitén är inte den bästa men hoppas ni ser ändå:



Bebbans kläder tvättade och på torkning



Skötbordet nästan klart, saknas bara överdraget till dynan som är på torkning!



En söt groda jag hittade på loppisen i Piteå.
Jag köpte denna och draken nedanför för endast 10kr, fynd! :)



Draken



En tavla jag scrappade ihop i brist på annat. I den rosa rutan står det:
"Ett barn är den fattiges rikedom" Så sant!!



Spjälsängen står redo för en sovkamrat, bara påslakanen som ska dit :)


Jag var lagomt klar med alla hemmasysslor till 4-tiden då Tesse, Jennie och Ludde tittade förbi på kaffe och skvaller :) Var jättekul att träffa dom, känns som att det var evigheter sen sist!
När de hade åkt hem så kom Micke hem från sitt besök hos sin mormor och morfar så jag kockade ihop lite middag. Kyckling, klyftpotatis, brunsås och en god sallad :) Mumsigt!
Nu har jag sådär lagom matkoma..

Denna vecka bjuder på massa umgänge med mina älskade vänner. Imorgon ska jag först träffa Marie på förmiddagen, sen kommer Sara förbi på en kaffe och på kvällskvisten kikar min kära svägerska förbi!
På onsdag ska jag och fika med min mamma. Torsdag ska Sara och Billy bjuda på mat och på fredag blir det tacos med Micke och annat finbesök :P Så himla kul att träffa alla efter att man har haft semester och alla andra också varit bortresta! <3

Nu känner jag att det börjar vara dags för en magbild så imorgon tar jag och slänger upp en hära så får ni se vilken tjockis jag blivit! ;D Kroppen fylls med vätska nu känns det som och det börjar bli riktigt jobbigt att ta sig fram och förbi :) Nu får de sista veckorna gärna springa förbi så vi får våran lilla älskling ut till oss och världen!

Nåväl, nu ska jag ta och krama om min karl lite sen tänkte jag lägga mig i badet och läsa boken "varför gråter inte Emma"

Over and Out/N

Packat och klart..

Idag har vi som sagt packat ihop förtältet och lastat in allting i bilen. Så imorgon bär det av tidigt eftersom vi först gör ett stopp på dollarstore innan vi far vidare mot Kiruna!
Nu känner jag att det ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt. Saknar min mamma så otroligt mkt och alla vänner. Såna här gånger när man är länge ifrån sina nära och kära så uppskattar man dom så mycket mer sen. Håller ni inte med mig? :)

Imorse innan vi satte igång med packa-ihop-projektet så for jag och svärmor in till stan och shoppade litegrann. En sista sväng med alla dessa roliga affärer! :)
Jag hittade en fin liten tavla som ska hänga i köket, en present till min älskade mamma och lite till bebis! Kläder till mig själv har jag köpt nog mycket av och är inte lika kul att shoppa kläder när man inte känner sig så jättevacker och snärtig ;P
Jag tänkte fota det jag köpte och lägga upp bilder men nu var jag ju så dum och packade ner allting inklusive kameran, så när vi kommit hem så fotar jag alla inköp och slänger ut bilder då istället, håll ut! :)
Hittade massor med fint till lägenheten som jag hade velat ha men semesterpengarna börjar vara slut så jag får ta det lite lungt med större inköp.
Hade verkligen velat ha hus nu för jag fick så mkt ideér och inspiration för hur jag hade velat ha hemma.
Men vi har ju börjat diskutera husköp så det kanske inte ligger så jättelångt borta ;)

Idag hade dom öppnat poolen igen efter en vecka med stängt och jag passade såklart på att promenera ner dit och simma! Ett sista ryck innan man far hem till en stad UTAN badhus, suck!
Var superskönt iaf och efter det så kockade jag till en lyxmiddag som bestod av korv och makkisar :)
Nu sitter svärmor med en tidning, Börje och Micke har vattenkrig med några ungar här ute och jag ska kanske lägga mig och läsa en stund.. en lugn och behaglig lördag!

Vi ses imorgon KIRUNA!
Over and Out/N

Present!

Idag har ju som sagt jag och Micke varit gift i exakt ett halvår och i förmiddags blev jag lurad av hjärtat mitt.
Vi skulle ju åka ut till Peter och Susses stuga som bara ligger någon mil härifrån men Micke sa att han först ville in till stan här i Piteå och köpa en huvtröja som han har kollat på och han ville ha mitt smakråd. Ok, tyckte jag.. det kan vi väl göra! När vi kommer in i köpcentret så stannar vi utanför en smyckesaffär.. (och nu är det så att jag har pratat länge om att jag har velat ha en fotlänk i silver men inte nämnts köpa en till mig själv) Så säger han: "Nu vill jag att du går in där och väljer precis vilket smycke du vill ha så betalar jag" Jag stod som ett stort frågetecken eftersom jag trodde vi skulle köpa en tröja till honom :) Men glad blev jag! Fy fasiken vad gulligt gjort. Jag hittade snabbt en fotlänk som jag ville ha så jag tog den.
Tack älskade hjärtat! Du är helt enkelt bäst <3 Smycket ser ut såhär:





När vi hade varit på stan så köpte vi en mjukglass och sen begav vi oss vidare mot Bohm´s stuga. Var jättemysigt där och vi drack en kopp kaffe och surrade lite skit.
Dom har stugan precis vid havet, så SJUKT mysigt. Vi gick ner en sväng till vattnet och kollade hur det såg ut och stackars Pluto som älskar att bada stod och grät för att han inte fick hoppa i, men han får ju inte bada när han har sin skadade tass :( Han förstod ju inte varför han inte fick hoppa i när han alltid annars har fått bada när det funnits vatten. Hujja, det skar i hjärtat!

Efter vi varit där nån timme så for vi tillbaka till Piteå och for förbi coop och handlade lite grillat och sallad inför kvällen då svärföräldrarna anländer. Så ikväll blire god mat, gott sällskap och kanske lite nummerkubb? :)
Imorgon drar ju arbetslägret igång och vi ska börja packa ner allting och förbereda för hemfärd som sker på söndag morgon. Ska bli skönt att komma hem faktiskt, men jag har haft underbara veckor här med mina älsklingar och hade nog kunnat stanna här några veckor till, men nu börjar det väl bli dags att komma hem och ta itu med vardagen, packa BB-väskan och göra det sista inför ankomsten av våran nya familjemedlem! <3
Och såklart, umgås med mina älskade vänner!!

Nåväl, har inte mer att tilllägga just nu utan tänkte ta och börja småförbereda maten! Ha en bra helg allihopa och hinner jag inte uppdatera mer under helgen så kommer det ett inlägg på söndag kväll. Men nog ska jag väl försöka hinna skriva lite imorgon också.

Over and Out/N

Ett halvår som fru..

Idag hoppade vi i bilen för att åka och hälsa på Peter och Susse i Boden! Vi stannade först till på storheden i Luleå och gick på elgiganten. Kollade ett objektiv till våran systemkamera men det blev inge köp, utan vi ska kolla runt lite på priser och kvalité först!
Sen for vi in till staden och köpte macka på SUBWAY.. mitt absoluta favoritställe som man bara måste stanna och äta på när man passerar Luleå. Så jävla gott :) Men efter det så for vi vidare till Boden!

Fikade och surrade massa skit hos familjen Bohm. Blev en hel del bebisprat och frågor, alltid kul att träffa dom! Så otroligt goa människor! Imorgon ska vi även på förmiddagen och kolla in deras stuga som ligger någon mil utanför Piteå :P
Och senare på eftermiddagen anländer svärföräldrarna och då väntas det arbetsläger här under helgen för att packa ihop förtält m.m!

Imorgon har jag och min älskade Micke varit gifta i exakt ett halvår.. helt sjukt vad tiden springer förbi. Känns som att det var igår jag stod med min pappa vid min sida och väntade på att få gå upp för altargången och möta mitt hjärta i den vackra iskyrkan. Jag har aldrig varit lyckligare och när jag tänker tillbaka på de 2 ½ år vi varit tillsammans så kan jag inte komma på en enda stund då jag någonsin tvekat på min kärlek till honom!
Jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon som är så omtänksam, snäll och helt underbar mot allt och alla..
Jag beundrar hans familj. De bryr sig så mkt om varandra och jag älskar dom lika mkt som jag älskar honom och är glad att jag fått lära känna så fantastiska människor.

Du kom in i mitt liv och gjorde allting bra igen, efter många kämpiga månader med sorg och ensamhet, du accepterade mina brister och förstod mig som att vi känt varann i flera år, du fick mig att skratta och tillät mig att gråta då och då utan att ifrågasätta varför, du ville lära känna mina vänner och familj och idag älskar du dom lika mkt som jag gör, du ville umgås med mig varje sekund, du fick mig att känna mig vacker och jag fick tillbaka självförtroendet, men det bästa av allt.. du älskade och älskar mig än idag för den jag är...

Tack älskling för dessa 2 ½ år
Tack för att jag fick äran att bli din fru
Tack för att du är den du är
Tack för att du fick mig att tro på riktig kärlek igen
Nu får vi snart en till familjemedlem och jag hade inte kunnat vara stoltare! Du kommer bli en helt fantastisk pappa och ser fram emot framtiden med dig, Pluto och bebis :)
Älskar dig.. igår, idag och för alltid min älskade Mikael Eliasson <3



   

   


 
 
Over and Out/N

Lite tidsfördriv..

I brist på annat så tänkte jag lägga in lite bilder på magen från v.12 och framåt :) Kan vara kul att se hur magen har utvecklats:


Vecka 12:



Vecka 15:




Vecka 17:



Vecka 18:



Vecka 20:


Vecka 24:



Vecka 26:



Vecka 28:


Vecka 29:



Vecka 32:



Sådär.. jag satte inte in exakt varje vecka men inte långt emellan iaf.
Jag satt och skrattade när jag kollade typ vecka 18. Hur liten man var då och nu ser man ut som en flodhäst om inte större :)
Längtan efter lillskrutten är så obeskrivligt stor, men fortsätter veckorna springa förbi såhär fort så har vi snart våran lille i famnen <3 Älskade bebis, hoppas du mår bra inne i mammas mage.

Over and Out/N

En grå vecka..

Kan man säga att det har varit. I Söndags så skadade ju som sagt våran lilla Pluto tassen, och i Måndags var vi till distriktveterinärerna och tjejen där kollade på såret och tog beslutet att sy eftersom såret var så pass stort!
Hon sövde ner honom och sydde. Jag vet inte direkt varför men tårarna kom när hon sövde ner honom.
Han stängde inte ögonen helt och så låg han och skakade först och jag blev helt enkelt blödig och orolig.
Det var ju ingen stor grej egentligen men var jobbigt att se honom ligga där och det blev för mkt för en gravid, hormonvandrande, känslig matte :/
Men allting gick jättebra. Hon var först tveksam att sy i trampdynan eftersom stygnen oftast går upp ganska fort där, men att det skadar ju inte att sätta några stygn eftersom förhoppningsvis håller det nån dag iaf och då hinner såret läka ihop litegrann och läkeprocessen blir kortare!
Hon plåstrade om och satte bandage och gav lite tips. Nu ska vi byta bandage var 3:e dag och gossen måste vila i 2 veckor utan långpromenader och aktiviteter. Stackarn! Han kommer vara såååå rastlös.
Han är ju van att få springa i skogen och gå långisar minst en gång om dagen och nu får han bara gå ut runt hörnet och göra sina behov :( Men men.. inte mkt att göra, sånt här händer tyvärr när man har fyrbenta vänner.

Pluto var helt groggy efter besöket hos veterinären. Han kunde inte gå själv och sov hela eftermiddagen/kvällen.
När han väl började vakna till så var han jätteförvirrad och skakade och frös. Så under natten fick han sova i sängen med oss och han myste ner under täcket och han sov relativt bra. Vaknade då och då och var lite orolig men det gick bra ändå. På morgonen vaknade han och var sig själv.. viftade på svansen och var lika glad som alltid. Så söt <3 Nu hoppas vi bara på att mattes älskling blir bra fort så vi får busa på som vanligt igen :)

Annars så har det varit regn, blåsigt, mulet och grått hela veckan här i Piteå. Solen har kanske åkt på semester eller nåt? Nog är det mysigt att bara ligga med tofflor och tända ljus i husvagnen men efter några dagar blir det ganska tråkigt. De har lovat sånt här väder hela veckan förutom lördag och söndag, vilket är bra eftersom det är då vi ska packa ihop förtält och allt. Det hade varit jävligt tråkigt om det hade regnat då!
Nu har de stängt igen poolen också här förmodligen eftersom säsongen börjar vara slut men då kan man inte ens simma :( Så typiskt!

Nåväl, har inge mer att skriva för tillfället. Jag ska ta och mysa vidare med mina älsklingar!
Over and Out/N


Skadad

Imorse var Micke ut med Pluto på en liten morgonprommis och allt gick superbra tills Micke kom till förtältet och såg att det var blodfläckar där lillen hade gått. Han hade ju inte gnällt till eller haltat men han började nosa på ena tassen och slickade så Micke kollade efter och såg att det var ett djupt sår på en av trampdynorna!
Vi satte blodstop och försökte rengöra och sen på med bandage och ringde veterinären i Öjebyn.
Det kostade 200kr bara i telefonavgift, HELT SJUKT!!
De sa iaf att vi skulle rengöra noga med såpavatten och sen eventuellt komma in imorgon med honom om det inte blir bättre. Men när jag rengjorde såret nogrannare så såg man att det var ganska så djupt sår, så vi far in med honom imorgon på morgonen! Ifall de måste sy eller liknande. Han verkar glad iaf och relativt pigg ännu.
Han har varit lite hängig nu under förmiddagen och mest sovit men han verkar inte ha ont.
Stackars gossen! Det skär i hjärtat ändå och se han bara ligga med sitt bandage och inte kunna vara ute och leka som vanligt :( Så himla typiskt när vi har perfekta skogar och kanonställe att bada med honom på och så händer det här så han måste vila och ta det lungt.. <3
Sen blir jag rent utsagt förbannad på alla människor som kastar flaskor och skit överallt. Hur svårt är det att ta flaskan och slänga den i en soptunna?


Idag är det en supertråkig dag ändå. Regnat hela dagen och varit kvavt i luften.. väntar bara på att åskan ska anlända också (ursäkta bitterheten) Poolen är stängd idag så jag kan inte gå simma heller :/
Jag som tycker det är skönt att simma när det regnar men inte det inte.
Så idag har vi bara slappat. Micke har kollat tv och jag har suttit och kollat nåt avsnitt av sex and the city.
Jag tröttnar aldrig på den serien. Man får skratta och den är helt enkelt bäst! :)


Nu har svärföräldrarna åkt hem. Trist!! Men nu är vi bara här en vecka till.. Nästa fredag kommer svärisarna hit igen och då ska dom hjälpa oss att packa ihop allt, förtältet och alla grejer. Sen på söndag så beger vi oss mot Kiruna igen. Känns både roligt och tråkigt att åka hem. Har haft det underbart här och älskar sommaren här i Piteå men samtidigt är det skönt att komma hem till alla vänner och familj. Saknar verkligen er massor!
Så jag gissar att det blir massa umgänge framöver innan lillskrutten kommer ut :)
Enda jag är orolig för är att min stressnivå blir 1000 när jag kommer hem igen, då jag har svårt att slappna av när jag är hemma :(


Nä, nu ska jag ta och lägga mig på golvet och mysa med min lilla vovve. Älskade Pluto <3

Over and Out/N

Loppisfynd

Igår kom som sagt svärföräldrarna hit. Var en skitkul kväll.. vi satt först i förtältet och bara snackade strunt och åt godis. Karlarna drack såklart massa öl och svärmor tog sig ett glas vin medans jag nöjde mig med mitt vatten :)
Sen gick vi ut för att spela nummerkubb som det heter. Jag hade aldrig spelat det förrän igår men det var svinkul!! Nästan roligare än vanligt kubb måste jag säga.
Jag orkar inte förklara reglerna här men om ni får chansen att prova, så gör det!

Vi spelade 3 omgångar och jag vann iaf 1 omgång. Jag märkte att ju mer karlarna drack, desto bättre gick det för dom, haha! :) Så det var ju lite doping där.
Efter att vi spelat klart så gick vi tillbaka till förtältet och bara surrade skit. Jag var helt slut så efter en stund så tackade jag för mig och gick till sängs.
Men jag slänger in några bilder som togs under spelets gång igår...


   

   

   

Idag vaknade vi, käkade frukost och sen hoppade vi i bilen och begav oss mot stan.
Var på loppis i badhusparken. Jag och svärmor knallade runt medans Älsklingen, svärfar och Pluto satt på en bänk och kollade på folk. Jag fyndade två söta mjukisdjur till bebisrummet hemma. En drake och en groda, jag fick båda två för 10kr. BILLIGT! :D Sen köpte jag en iprincip ny fleeceoverall till bebis som var superfin.
Jag har inte fotat grejerna ännu men jag kan slänga upp en bild imorgon eller under veckan.

Sen fick vi bevittna en möhippa då tjejen skulle gå fram till min Micke och läsa en dikt i en snygg utstyrsel. Haha!
Jag fick ju själv åka längdskidor genom kiruna och känna mig extremt snygg på min möhippa så jag förstår henne ;)

Efter vi varit på loppisen så gick vi upp på stan en sväng och gick på akademibokhandeln.
Jag hittade en jättefin "boken om mig" som jag ville ha till bebisen men det var SVINDYR och jag nämdes inte slösa så mkt pengar utan jag tänkte kika på nätet efter en billigare. Så vi fortsatte knalla runt i affären och sen när vi gick ut därifrån så har Svärföräldrarna köpt den åt oss bakom ryggen eftersom dom såg hur mkt vi ville ha den! Har jag världens goaste svärföräldrar eller vad? Tusen, miljoner tack till er <3




När vi kom tillbaka till Fårön så cyklade jag ner till poolen för min dagliga simtur och sen en varm dusch efter det!
Nu sitter vi och dricker kaffe här i förtältet och ska väl strax börja grilla lite flintastek :)
Sen kanske det blir en runda minigolf, vi får se vart kvällen tar oss!

Nåväl, nu vara lite social...
Over and Out/N

Fredag..

Fan vad dagarna rusar förbi fort. Man hinner ju inte med :/
Sitter iaf här i förtältet med mitt alkoholfria, goda rödvin och myser. Är lite kyligt idag så sitter tillochmed me tjocktröja och tofflor. Har varit mulet hela dagen så imorse när jag hade överlevt mina foglossningar så hoppade vi i bilen och for till dollarstore. Fyndade lite "bra att ha" saker men inget speciellt.
Sen åkte vi och handlade lite inför svärföräldrarnas ankomst. De borde dyka upp nu vilken sekund som helst.
De stannar över helgen så det ska bli riktigt kul!
Då får jag med mig svärmor på loppisen imorgon också. Micke är ju inte jätteintresserad av sånt så han får stanna här med Pluto och svärfar istället :)

Efter vi hade varit och shoppat lite så cyklade jag ner till poolen och simmade lite. Jag var helt ensam där, förmodligen för att det var så mulet ute. Extremt skönt iaf!

Sen blev det inte mer än en varm dusch och pyttipanna till middag.

Orkar inte skriva desto mer, jag ska föra över lite ny musik till mobilen och sen blire att kolla ett avsnitt av sex and the city! :)
Ha en bra fredag allihopa.

Over and Out/N

Romantik <3

Har dagen bestått av..
Imorse låg vi kvar i sängen extra länge och bara kramades och myste. Pratade om allt mellan himmel och jord och bebis sparkade på som en tok i magen. En sjukt mysig morgon :)

Micke for iväg en sväng och handlade. Han skulle shoppa eftersom han skulle laga mat åt mig idag..
När han kom tillbaka så hade han köpt en bukett blommor åt mig. Min älskling kan då vara riktigt gullig :)
Riktigt fina sommarblommor som ni ser här nedan.

   




Sen satte vi oss ute i solen ett tag och bara tog det lungt. Jag stack ner en sväng och simmade i Poolen när det blev extremt hett. Simmade ca. 30 längder och det var superskönt. Finns ju inget badhus för tillfället i Kiruna och simmning är något som jag älskar och passar mig bättre nu när jag har såna foglossningar.
Sen går det ju inte att förneka att man känner sig tyngdlös i vattnet och det är ganska skönt med tanke på alla extra kilon man bär på varje dag.
Tänker försöka simma nu varje dag så man får aktivera sig på nåt sätt när långpromenaderna inte riktigt funkar.

Sen kockade vi lite lunch och bara nördade framför varsin dator.
Pluto låg och tuggade på plastflaskor som är hans nya hobby! Har fotat hur flaskorna brukar se ut när han är klar med dom och så här blir resultatet:


 


Micke har varit hur go som helst hela dagen. Kramat och pussat på mig i massor och jag behöver verkligen sånt nu så det har varit guld värt! Tack hjärtat <3
Sen lagade han mat åt mig. Souvas, sallad och creme fraise i Mexican pitabröd! Smaskens! :)


Lägger in lite bilder på lillfisen som jag tog idag också när han låg och tuggade på sin "lilla" tjurmuskel.
(Micke antydde nu att tjurmuskel låter jävligt snuskigt men jag menade INTE en sån muskel, haha)

   

Nu ska jag ta och hoppa i duschen, för sen blire bara massa kärlek, vindruvor och en film.
Imorgon kommer svärföräldrarna också, kul! :)

Over and Out /N

BM & tvättstuga

Det är de dagen har bestått av...
Igår kom ju svärfar hit och sov en natt och imorse vid 6-tiden så skjutsade Micke honom hela vägen till Umeå för att hämta en Motorcykel! Jag säger då det, ju äldre gossarna blir desto dyrare blir leksakerna. Är det inte så? :)


Nåväl, efter att dom farit iväg så kunde jag inte somna om så jag satte igång TV:n och kollade en stund innan jag gjorde mig en smarrig frukost.
Vid 13-tiden hoppade jag i bilen och körde mot sjukhuset. Pratade en sväng med Marie också på vägen, saknar henne massor så det var kul att prata en sväng! <3
Jag mötte iaf upp Micke vid sjukhuset då han med nöd och näppe hann tillbaka från Umeå! Besöket hos BM gick jättebra. Allt såg bra ut.. bebis hade dock inte vänt sig ännu utan låg fortfarande med rumpan nedåt.
Nästa kontroll är om ca 3½ vecka så om skrutten inte vänt sig tills dess så måste jag åka på en "tvångsvändning" som dom kallar det, i G-vare! Så h*n har ju några veckor på sig men lillen där inne verkar trivas med rumpan i botten. Jag känner ju sparkar hela dagarna men h*n verkar inte snurra runt desto mer.
men vi håller tummarna för att det börjar snurra lite mer och hoppas på en vändning snart.


Efter det blev det grillning och sen for svärfar tillbaka till Kiruna. Han och svärmor kommer ner på fredag och ska vara här helgen. Men hon jobbar fredag så det blir först sent på fredag kväll, men trevligt ska det bli :)
Tänkte lura med mig svärmor på loppisen som dom har här i Piteå varje lördag i parken. Kanske fyndar nåt?
Jag bokade även tvättstugan idag och körde några tvättar, så nu behöver jag inte tvätta förrän vi kommer hem.
Jag vet inte vad ni tycker men tvätta är inget man jättegärna gör på semestern? :P


Nyss fick vi även besök här vid husvagnen. En liten kompis som brukar dyka upp varje kväll.. jag har döpt honom till IVAR :) Vilken liten sötnos, eller vad säger ni?








Nu ska jag schasa iväg Mike till duschen så vi kan dra igång våran film nångång ;) Ju äldre gossarna blir, desto segare blir dom. Hehe...


Och skriv gärna en gissning på när bebis kommer om ni inte gjort det redan. Jag är ju nyfikna på vad ni tror!
Ni får ju såklart skriva vanliga kommentarer också, det är alltid kul att logga in på bloggen och man får se att nån har kommenterat!

Over and out/N

Semestern!

Ja, jag lovade ju som sagt att försöka få upp lite bilder från våran semester här i Piteå och nu har jag minskat storleken på några av bilderna så det går lite fortare att ladda upp. Jag sammanfattar lite kort och slänger ut en del bilder och avslutar sen med en magbild för förra veckan. Alltså v.32 :) Enjoy!


Så här fint bor vi här på Fårön, riktigt mysigt och lugnt ställe. Jag rekomenderar det starkt till alla som vill vara på ett lite lugnare ställe :) 


      



Första helgen vi var här så hade även familjen Ejnestrand sin husvagn bredvid oss så en kväll blev det grillkväll med mycket skratt, god mat och trevligt sällskap!
Vi var några stycken och det var kul att göra nåt annorlunda än att ta en kaffe i stan typ på 1 timme som det brukar bli i vanliga fall när man umgås. Vi spelade även lite minigolf, badade och bara hade roligt men dock glömde jag att fota vid minigolfen, men jag slänger upp bilder från grillkvällen iaf! (Notera att bilden på Thomas här nedan är en annan kväll då han råkade somna ute på gräset efter en lång dag. Så han har inte däckat :)


       


   

     



En dag var vi på havsbadet där Pluto´s uppfödare var och gossen fick träffa sin mamma och syster.
Blev en hel del bus och lek. Pluto fick inte röjja allt för mkt med sin syster eftersom hon löpte! Pinsamt nog försökte han dominera morsan sin genom att försöka sätta på henne (hmm?) hehe, men hon gav han en rejäl utskällning och sen hade han lite mer respekt för henne :) Vi var ut i skogen en sväng men dit glömde jag ta med kameran klantig som jag är! Men fick några bilder utanför deras husbil iaf. Kolla likheterna på alla dom 3. Helt sjukt!


   
  
   


Vi har även varit ett X antal gånger och badat med Pluto. Han fullkomligt älskar att springa i vattnet. Vissa av bilderna är lite mörka och gråa men det var för att det var så jäkla mulet en dag när vi var där, men det var då vi fotade som mest! :) Jag har ju inte börjat Photoshopa (stavning?) bilderna ännu så det får duga som det är just nu iaf.


     

     

     



Annars har vi inte gjort mkt mer än att bara njuta av varandra, grillat, spelat minigolf, kollat film, aktiverat Pluto, shoppat och solat.
Det har varit 2 underbara veckor och vi ska vara här i 12 dagar till! Känner mig så lugn och harmonisk här på ett sätt som man aldrig gör hemma då man alltid är sönderstressad :/ Jag saknar som sagt mina nära och kära där hemma men vi får ta igen det sen när jag kommit hem! <3


     

     

 



Avslutningsvis får ni en närbild på magen för förra veckan. V32:





Jag fick in några bilder iaf, finns fler men orkar inte sätta in alla :P Det får vänta tills jag är hemma igen!

Over and Out/N

Finbesök

Har varit ännu en toppendag här i Piteå med sol och värme.
Fick besök av Sandra, Kenny, Robin, Melody och gullungen Elian. De var här några timmar och vi hann med massa prat, fika, bebismys och ungarna fick bada i Poolen här på Fårön!
Var jättekul och äntligen fick man se och hålla i sötnosen. Nu kan jag inte annat än längta tills vi har våran lillskrutt i famnen. Var även skönt att prata med någon om min rädsla och mina funderingar.. prata om det som skrämmer mig mest!

Efter besöket åkt hem så fixade vi lite grillspett som vi grillade och åt tillsammans med en god sallad. Riktigt smarrigt! sen myste vi lite i solen, och nu ligger jag nyduschad här i vagnen medans Micke är och tar en dusch.. sen blire att kika film och äta en godis eller två! ;)

Imorgon åker vi mest troligt och badar med Pluto. Han tycker det är så kul och finns det något bättre än att se sin håriga bebis lycklig? :D

Jag har fortfarande inte tagit tag i bilderna. Förlåt! Imorgon kväll ska jag sätta mig och göra ett ryck.
Tänkte iaf försöka få upp en magbild och några till kanske. Jag har ju semester så jag stressar inte ;)

Nåväl, nu ska jag ta och avrunda.. hoppas ni har det bra där hemma och det finns vissa personer jag saknar jätte jättemycket men snart får jag krama om er <3

Over and Out/N

.

RSS 2.0