Uppdatering..

Känner att det varit lite dålig uppdatering från min sida. Så nu måste jag ju skriva en rad eller två.
Sitter i soffan med hjärtat och hockeyn lever om på Tv:n i bakrunden...
Pluto ligger på golvet med sitt ben och tuggar som en galning!

I helgen som var så åkte jag och mamma till Luleå över en natt.. Vi shoppade, åt god mat, körde vilse och skrattade så tårarna sprutade! Hamnade även i lite för mycket djupsnö med bilen vid en parkeringsficka och fick ringa hjälp av en lastbil som drog lös oss. Är en skitrolig historia men kan berätta det till er som jag träffar personligen.. Inget jag skriver ut här :) Nu blev ni lite nyfikna va?
Var iaf en underbar helg som både jag och min mamma behövde! Kommer att göras om inom en snar framtid :)

För övrigt så går det ganska bra på jobbet.. så länge jag slipper illamåendet som verkar smyga sig på ibland, då är det inte kul att sitta på jobbet :/ Jag trivs bra och det är roligt att få träffa så mycket folk!

Längtar som tusan till UL som är nästa vecka. Jag vill veta så lillen mår bra och jag vill kunna säga till folk hur långt gången jag är, skriva ut "jag är gravid i vecka..." på facebook och veta Beräknat födelsedatum!
Är skitjobbigt att inte veta, så när folk frågar när vi ska ha så får jag säga.. "jag tror det är september" Men jag vill veta säkert och det känns som att dagarna går alldeles för sakta! Kan det inte bli 30:e NU!!! :/

Nåväl, imorgon blire fika med sara och sedan storstädning hemma.. Nya gardiner ska hängas upp och tvätten ska bort från tvättkorgen..
Ha en bra tisdagkväll allihopa.

Over and Out /N

Illamående..

Usch vad jag har mått illa idag :/ åkte på jobbet men efter lunchen pallade jag inge mer! Åksjuketabletterna funkade inte heller så bebis vad envis idag och ville helt enkelt att mamma skulle må illa som tusan!
Nåväl, efter lite vila och fil så mår jag bättre och hoppas att man är på topp imorgon...

till helgen åker jag och mamma iaf till Luleå en natt och myser, shoppar lös och äter gott. Både hon och jag behöver det och man spenderar alldeles för lite tid med sin mamma! Så nu slår jag slag i saken och bjuder med henne på en liten tripp.

Helgen som var så var vi och arkade i Rautas.. dock blev det inge fisk men massa god mat, gott sällskap, och sol!
Helt underbart, jag hade lätt kunnat vara ute en hel vecka i ark utan problem! Finns inge bättre <3

Blev ett kort inlägg men ska ut med Pluto nu och sen blire sen middag eftersom hjärtat blev sen på jobbet.
Återkommer imorgon.

Over and Out /N

paranoid, handikappad, ensam?



Kan ju börja med att berätta att helgen i Stockholm med hjärtat var underbar! vi åt middag i gamla stan, shoppade en massa, tog ett bad på hotellet med alkoholfri champagne och frukt, gick på massage och bara myste på. Helt underbart och jag hade gärna stannat lägre men saknade våran lilla pluto och nångång måste man tillbaka till den tråkiga vardagen..
Bilder på det lilla jag fotade ska jag försöka lägga upp snarast så håll ut!! :)

Nu till något helt annat.. har känt mig allmänt ensam, paranoid och handikappad på senaste. Jag är livrädd, rädd för allt som kan hända, rädd för att de vänner som betyder mest tar avstånd från mig för att jag är gravid, rädd för att jag inte kommer bli en bra mamma! Jag får höra att jag inte ska vara orolig och allt är säkert bra och allt sånt men det här är min rädsla, det som skrämmer mig! Det är nåt jag måste få prata om och inte bara glömma det och sluta vara orolig. Det finns vänner som jag saknar, vänner som jag kan prata med men på senaste känns det som att de tar avstånd från mig ända sen jag blev gravid! Det gör mig ledsen som fan, jag är inte handikappad, jag är samma nathalie men med en liten i magen! Man kanske inte kan umgås varje dag och jag är inte bättre själv på höra av mig men ett sms då och då där man frågar hur jag mår eller varför jag inte hört av mig? Något! Jag tycker alltid jag funnits för de som mår dåligt, försökt lyssna och ge råd.. men nu behöver jag stöd.. jag behöver få prata, prata med någon som faktiskt lyssnar! Någon som bara skulle ringa och säga: hej, vad sägs om att vi går ut och käkar, jag bjuder! Jag gör sånt, jag ringer de som har det jobbigt.. bjuder på lunch, fika eller kanske till och med en resa till gällivare för att gå på dollarstore! Bara något litet som ger en den där extra energin.

Känner mig ensam som fan, hade bara velat ha en axel att gråta ut mot ibland. Är så många i min närhet nu som har det tufft och jobbigt.. Den lilla energi jag har vill jag lägga på att finnas där för dom. Men jag själv hade också behövt en vän eller två. Nu tänker inte jag sitta här och gnälla mer, eller tycka synd om sig själv men är skönt att ha en blogg där jag kan skriva vad jag känner.. oavsett om någon läser eller inte! Och OM det är någon som läser så tycker ni förmodligen att jag är paranoid och störd men måste bara berätta mina känslor på nåt sätt.

På tal om rädsla så har jag haft kramper i magen hela helgen till och från, inatt har den varit extrem så ligger här i sängen i en ställning som känns bra och väntar på att få ringa barnmorskan! är sjukt rädd och det är inte bara vanlig magont, detta är något annat :( Men jag får väl hoppas på det bästa och att allt är som det ska..
Våran lille... hoppas du har det bra där inne och kämpar på tills du ska komma ut..

Nåväl allihopa, ha en bra dag.

Over and Out /N

.

RSS 2.0