Nyårsafton..

.. Är det idag! Nyårsafton är väl egentligen inget speciellt tycker jag. Alltså det är klart, man firar ju att man kliver in på ett nytt år men för mig har alltid julafton varit viktigare än nyårsafton. Får man tillexempel välja om man vill jobba julen eller nyår så hade jag hellre jobbat nyår.. ja, ni fattar! Tycker det kan vara mysigt att äta middag med sina nära och kära, mysa lite under kvällen och sen kolla raketerna vid tolvslaget. Men jag har nog aldrig riktigt tyckt att det är kul att vara ute och supa rejält på nyårsafton.

Men idag ska vi som sagt till svärisarna i Tuolla för att äta middag, dricka ett glas skumpa och välkomna det nya året med glädje. Vi tar med vagnen också eftersom vi tänkte sova över där så då kan vi bädda ner Molly i liggdelen! Har även köpt hörselkåpor till henne eftersom vi har henne i vagnen ute när klockan slår 00.00 och jag vill inte att hon ska bli rädd eller döv av alla raketer så då får hon ha kåpor på sig istället :) Pluto bryr sig inte ett smack av alla raketer som smäller så det är faktiskt riktigt skönt. Tycker verkligen synd om de som har rädda hundar under nyårsafton och det är inte roligt för dom fyrbenta stackarna :( Nä, vi har ändå haft tur med Pluto som inte är rädd..

Tänk att vi redan går in i år 2012. Det här året har varit UNDERBART! Jag har gift mig med min Micke, vi har varit på en härlig smekmånad, jag har fått många nya vänner och lärt känna mig själv bättre men det absolut bästa av allt är såklart att vi fick våran älskade dotter till världen!! <3 Det har även hänt tråkiga saker men jag försöker att fokusera på det som varit bra! Nu längtar jag till att se vad nästa år har att erbjuda.

Bilder från vårat bröllop 12/2- 2011
   

      

   

Bilder från våran smekmånad 11-25 maj
      

     

Våran älskade dotter

   

    

    

Tänkte ta och slänga mig i duschen och sen packa övernattningsväskan som vi ska ha med till tuolla. Kommer kännas konstigt att sova hela familjen någon annanstans än hemma, men det går nog bra! :)

Hoppas att ni alla får en riktigt bra nyårsafton och en bra start på nya året. Jag skriver igen år 2012! hehe..

Over and Out/N ....  och:


ONT..

... Har jag som fan! Nu har jag fått inflammation i båda knäna p.ga överansträngning. Det enda jag har gjort är att promma mycket med vagnen och varit på gymmet typ en gång i veckan men så fort jag rör mig mycket så ger knäna upp :( Är så fruktansvärt less. Hur ska jag komma igång med träningen på allvar om det blir såhär varje gång jag tränar mycket? Bara äta ipren igen och vila. Men efter nyår är det jag som ringer läkaren och kollar upp detta.

Idag har jag gjort våra dopkort. Bara 2st kvar nu, och sen har jag och Molly myst i soffan och kollat Greys anatomy såklart! :) Kan ju ärligt säga att det är den bästa serien ever! Jag var även en sväng på Kappahl när Micke kom hem från jobbet. Hittade inte desto mer, köpte pyjamaser till Molly eftersom dom hon har börjar vara för små. Hon växer ju så det knakar våran lilla tjej!

Igår var jag in på Villervallas hemsida. Eftersom det var mellandagsrea så kunde jag inte låta bli att köpa lite fint till Molly. Hon har ju vuxit ur sina overaller så jag hittade en jättefin som beställdes tillsammans med lite annat, var dock lite ont om storlekar så jag fick inte allt jag ville ha i rätt färg men villervallas grejer är ju fina allihopa så jag blev ändå nöjd:

   
  

På lördag är det nyårsafton och vi ska vara ett stort gäng nere i Tuolla. Det blir Svärföräldrarna, Jag, Micke, Molly & Pluto, Mamma och hennes Micke och lillebror! Äta god mat och fira att vi går in i ett nytt år. Jag hoppas verkligen att 2012 blir lika bra som detta år har varit. Det har verkligen varit en kanonbra år. För oss blir det nog att sova över där hos svärisarna. Är som enklare när vi har Molly med oss, och då kan ju även mamma Nattis få ta ett glas vin till maten för en gångs skull ;)

Imorgon vette tusan vad jag ska hitta på. Är så uttråkad så det finns inte! Gör nog de sista 2 dopkorten så dom kan skickas ut och sen kanske jag tar med mig Pigan och åker och hälsar på min kära mommo en sväng. Får se..

Avslutar med ett gäng bilder på våran lilltjej. Det bästa med att vara mammaledig är att man får se hennes utveckling varje dag. Det är helt sjukt att varje dag lär jag mig nåt nytt om henne. Hon jollrar för fullt, vill sitta upp och ler i massor. UNDERBART att se <3

     

   

 

Over and Out/N

Klapparna..

Ja, morgonkaffet i handen, Pigan och hunden sover fortfarande och gubben i huset är på jobbet! Idag vette tusan vad man ska hitta på? Är ju så tråkigt när alla jobbar förmiddag för det är ju då man vill ha sällskap! Jag får kanske bjuda hit ett gäng mammor nångång så jag blir av med lite fikabröd från frysen också :) Två flugor i en smäll liksom!

Igår hämtade mamma och hennes karl Molly och gick på en prommis med henne. Micke och Pluto var hos svärisarna och kollade fotboll så då fick jag hemmet för mig själv och passade på att byta sängkläder, dra igång en tvätt, dammtorkade och dammsugade! Är ganska skönt att göra det i lugn och ro så det blir gjort ordentligt! Sen tog jag mammas bil som dom lämnade här och förde den hem till dom, hämtade pigan och prommade hem därifrån..

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på klapparna som tomten kom med under julafton. Jag ids inte skriva vem allting var ifrån men det kanske inte gör nåt..

Molly fick bland annat:

   
    Pingu mat-set               Nalle-skallra      Fin tavla som nu hänger vid sängen

  
Bitleksaker,handledsskallra       Nalle               Mumin-sängmobil

  
    Kläder                Gåstol            Mera nallar


... mera kläder                Mumin- babygym


och så fick hon en lång tusenfoting som nu befinner sig ovanför skötbordet och hon ligger och pratar massor med sin nya vän när vi byter blöja ;)

Jag fick bl.a:

  
    "Muffins-grill"                   Parfymer            Smycken & Wii just dance-spel

             
  Fin lampa              Morgonrock...     ....med matchande pyjamasbyxor

Micke fick en en massa lotter, presentkort, hårklippningsapparaten och lite annat:



Idag hoppas jag iaf att Kirunabostäder kommer förbi och fixar balkongdörren! Är så less på att ingenting blir gjort ordentligt!! Detta blev EFTER att dom varit och fixat den första gången. Men istället för att byta ut hela dörren så gör man provisoriska lösningar som inte håller. AAARRRGG!! Det blåser in eftersom det är en ca. 2cm bred glipa och när det blåser på vintern.. jo, vad händer då? det SNÖAR in! Fixar dom det inte nu så kommer jag bli rasande. Vi betalar inte 6000:- i hyra varje månad för att man ska snåla in på såna saker som måste bytas ut. Vi får typ täcka igen med mattor och sånt för att det inte ska snöa in!! Är det såhär det ska se ut, eller vad tycker ni??

  

Nåväl, nu vaknade pigan så jag ska ge lite mat åt henne!

Over and Out/N


Julen!

Jaha, då var det annandagen redan. Jag har inte prioriterat bloggen denna helg som ni kanske förstår! Julen har iaf varit helt underbar och jag önskar att den inte tar slut såhär fort. Fast å andra sidan så är det snart jul igen så fort som åren springer förbi! Tänkte att jag skulle sammanfatta julafton och vad vi har fått av tomten. Så detta kommer bli ett långt inlägg med tusen bilder! :)

På julaftonsmorgonen så öppnade vi våra paket som tomten hade lämnat i strumpan. Vi öppnade även julklapparna som Molly hade fått av pappa med familj och min farmor och farfar, eftersom vi inte ides dra med oss ännu mera klappar till mamma och till mickes föräldrar. Vi hade nog med klappar med oss redan! Men av tomten då: Pluto fick ben och sin gigantiska "rep-knut" leksak och herrejisses vad lycklig han blev. Värmde i mattehjärtat! Molly fick en liten nalle som man kan fästa i vad som helst egentligen, Micke fick presentkort på Centrum och en hårklippningsapparat, och den som var lyckligast var nog jag som fick scrappinggrejer och HELA boxen med min favoritserie Greys Anatomy... :) LYCKA!! Micke fick även skitsnygg termos och brödkorg av sitt jobb..

  
  
En lycklig Pluto med sina julklappar

 

Efter att vi ätit en god frukost så gjorde vi oss i ordning och for till Mickes mommo och moffa. Vi åker dit och fikar varje julafton och lämnar en julklapp. Var många andra från släkten där också så det var trevligt..

    
  Tomten :)          Mitt hjärta          Svärfar            Svärmor         

Efter vi varit där så for vi hem till min mamma och hennes Micke. Där var även lillebror och mommo. Vi åt massa god mat, kollade Kalle Anka och hade trevligt! Vid halv sex kom tomten och lämnade klappar och Molly tyckte tomten var jätterolig då hon log med världens bredaste leende när han pratade med henne. Sötnosen <3

   
Mamma,Micke & Tobbe       Hela gänget            Molly i sin julklapp    

    
    Mina älsklingar          Dukat för julmiddag     Mammas fina "pynt"  

  
    Fint på bordet                     Julmaten

  

      
          Jag                     Många klappar under granen

  
Den goda efterrätten      Grabbarna grus                Lillebror

  

    
Molly fick en "liten" julklapp av tomten....

  
...som var en LÅÅÅNG tusenfoting :)

 
Haha, kolla in kaoset när alla öppnade sina klappar samtidigt!

Efter vi varit hos Mamma så for vi till nästa destination som var Mickes föräldrar. Tomten kom även dit och vi satt och öppnade lite klappar och bara myste på. Vi avslutade kvällen där med att se "svensson svensson" innan vi begav oss hem och jag kan säga att det var 3 stycken som däckade när vi la oss i sängen efter en kanonbra julafton.

  
Tomten läser upp paket                                     Mina 3 hjärtan

     
En trött tjej somnade i pappas famn!

Jag tänkte att jag slänger upp bilder imorgon på alla julklappar. Orkar inte göra det nu! Det blev ändå så mkt bilder i detta inlägg så det kan gott vänta till imorgon.. Hoppas ni alla hade en lika bra julafton som jag!

Over and Out/N

Dagen innan..

...Julafton! Japp, imorgon kommer den dagen vi har väntat på heeeela året, hehe :P Vi ska iaf börja morgonen med att öppna paketen som tomten lämnat i strumpan, sen äter vi en mysig julaftonsfrukost med gröt och färskt bröd med julskinka. Sen göra oss fina. Första stoppet blir hos Mickes mommo och moffa, sen åker vi hem till min mamma, hennes micke och lillebror Tobbe, där äter vi middag och väntar på tomten. Efter det så åker vi ner till Mickes föräldrar och spenderar kvällen med dom :) Kan ju inte bli annat än en bra julafton.

Idag fick vi även det UNDERBARA beskedet att mommo kommer att bli frisk från bröstcancern. Hon hade den mildaste formen av cancer man kan ha och den var godartad. Så hon kommer behöva en operation och sen genomgå strålning efteråt men sen blir hon helt återställd och det var den bästa beskedet vi kunde få! Har varit hemskt att gå en hel vecka och vänta på provsvaren men nu har dom äntligen kommit och jag kan säga att jag storgrät när jag fick dom goda nyheterna. Tack tomten för den bästa klappen man kunde få! <3 TACK TACK TACK!!!

Igår var en riktig skitdag. Molly tjorvade heeeela natten och jag fick endast en timmes sömn (hon hade magont stackarn) och på morgonen gick allt åt skogen. Ni vet en sån där dag då man tappar allt i backen och man slår i tårna i bordet, och ja.. allt går åt h-vete. En sån dag hade jag! Jag tappade perkulatorn i golvet och det var kaffe över hela köket, Molly skrek och ville ha mat och samtidigt ringde telefonen konstant. Jag höll på bli knäpp, så jag tog på mig och molly ytterkläderna och vi begav oss ut för att trotsa kylan. Och efter promenaden så var jag lite lugnare och gladare. Så det var ett bra beslut att gå på prommis även om det var kallt.



På kvällen fick vi även besök av Mickes morbror med sambo. Dom hade köpt jättefina presenter åt oss. Micke fick en flaska vin och "pappaboken" och jag fick "mammaboken". Molly fick fina kläder och en leksaksmotorsåg så att hon kan hjälpa Stefan med vedhuggningen när hon blir äldre. Haha! :)

    

Idag blir det uppesittarkväll hos mamma och hennes Micke med bingolotto, god mat och massa mys! :) Pojkarna tänker dricka whiskey men fan ta dom om jag har en bakis-gubbe imorgon på julafton! Då blir det inga klappar för honom. hehe...

Nä, nu ska jag ta och göra mig klar så vi kommer iväg nångång. Avslutar med några bilder på en söt liten prinsessa som myser i sin nya bilbarnstol.. Hoppas ni alla får en kanonbra julhelg!

   



GOD JUL TILL ER ALLA ÖNSKAR MOLLY!! :)

Over and Out/N

Imorgon!

Uppdatering kommer imon. Orkar inte idag!

Snart snart...

...Är det julafton! Bara 4 dagar kvar och jag tror nästan att jag längtar lika mkt som barnen! Hehe :) Ne men jag gillar julafton. Alla är på bra humör, man äter gott, myser med familjen hela dagen och det är en sån härlig stämmning! Det är ju denna dagen man har längtat efter hela December, eller vad säger ni andra?

Sitter här med en julmust i ena handen och har som vanligt tänt massa ljus och myser på. Lillpigan sitter i babysittern bredvid. Hon är så SÖT och pratar och skrattar för fullt så denna gång var mamma snabbt framme med kameran!:

  
  
 
Mammas älskade prinsessa <3

Idag har vi fått besök av Johanna och söta Max på förmiddagen. Fikade, drack kaffe och bara surrade! Trevligt trevligt. Efter att dom knatat hem så satte jag pigan i vagnen och gick på långprommis. Jag var orolig att jag skulle få ploga gångbanorna men dom hade hunnit ploga så jag slapp plumsa. När vi kom hem så ställde jag ut vagnen på balkongen och Molly blåste på en timme till där ute innan hon vaknade. Lagom tills att jag hade duschat och slängt i mig lunch. Sen har jag även gjort en sida till i receptboken och jag tänkte att jag skulle slänga ut bilder på det jag hunnit med hittills. Inte för att det kanske är så intessant men jag gör det ändå i brist på annat:

    

Städade skafferiet idag också och hittade vinflaskorna jag och Micke fick när vi gifte oss. Det var 3st. Den första ska vi dricka när vi varit gifta i 1 år och det blir ju nu 12 februari, den andra när vi varit gifta i 5 år och den sista ska vi dricka när vi varit gift i 10år :) Var en bra present som vi fick av våra vänner. Jag la in flaskorna i vinstället så dom inte glömms bort!



  

Nu tänkte jag slänga ihop lite mat och sen invänta Marie som kommer på kaffe. Så det blir att värma upp lite glögg och duka fram fika! Molly blir nog också glad när "tant" Marie kommer på besök.. (förlåt Mary) ;P
Annars har inte jag så mkt mer på hjärtat!

Over and Out/N

Smågodis!

Imorse när jag vaknade mådde jag pyton.. svettades, frös, svettades, frös. Hade huvudvärken från h-vetet och var bara helt slut i kroppen. Trodde jag hade blivit sjuk men efter kaffe, frukost, c-vitamin, vila och alvedon så mådde jag MYCKET bättre. Kanske är förkyldning i kroppen men så länge den inte bryter ut så är jag nöjd.
Idag har vi bara myst på här hemma jag, Molly och Pluto. Jag har gjort 2 sidor i min recepbok medans pigan sov på förmiddagen och på eftermiddagen kom Svärföräldrarna förbi på kaffe och dom tog även med sig Pluto som ska få sova över där nån natt. Känner att jag behöver en paus och Pluto behöver röjja i skogsterräng och svärfar har ledigvecka så det passar utmärkt att gossen får vara där några dagar :)

Strax efter att dom farit iväg så kom Micke hem från jobbet och vi käkade middag. Souvas med makkisar, smaskigt!
Nyss gjorde jag lite "smågodis" här hemma. Ischoklader och tunna ischokladkakor. Tänkte att jag måste ju fylla upp den lilla plats som finns kvar i våra 2 frysar här hemma ;P Så nu är det rent ut sagt SMOCKFULLT i båda frysarna och nu tar jag gärna emot nära och kära som gillar att fika så jag får bjuda bort lite! Alla vänner får ju såklart komma, även dom som inte gillar att fika men det är ett plus om du gillar bullar och kakor, hehe! Gillar man choklad så gillar man dessa smågodisar också ;) 

             
Vit Ischoklad med m&m´s 


Tunna kakor/ vit choklad med M&M´s & minimashmallows


      
Ischoklad med nötter        


Tunna kakor /nötchoklad med M&M´s & minimashmallows

Nu ska jag strax värma upp lite glögg och sen krypa ner i soffan med mina älsklingar. Imorgon väntas det besök av Johanna och Max på förmiddagen och på kvällen kommer Marie förbi på kaffe och skvaller! Hade behövt gå på stan också en sväng för att hitta något litet till allas julstrumpor här hemma till julaftonsmorgon. Ja, alltså det är ju såklart tomten som kommer med paketen men jag tänkte hjälpa honom att hitta bra klappar såklart. Haha :) Men den stadssvängen tar jag nog på onsdag eller torsdag. På fredag är det uppesittarkväll hos mamma och hennes karl med bingolotto och mys!Nu är det bara 5 dagar kvar till julafton och jag längtar som tusan! Ingen älskar nog julen mer än jag.

Har inte så mkt mer att skriva för dagen..



Over and Out/N

4:e advent..



...Är det idag och det betyder att vi får tända det fjärde ljuset och som vanligt fira med en kopp glögg och en lussebulle eller för våran del en julskinka-macka :) Jag gillar söndagar, är en typisk mysdag.. man kan ju tycka att det borde vara det på typ lördagar men vi har oftast mest mys på söndagarna. Nu kring jul så kanske det beror på att adventsdagarna infaller på söndag!

Idag har vi bara myst på morgonen, jag har scrappat lite medans pigan tog sin vila på förmiddagen, efter det så packade jag ner henne i vagnen och prommade till mommo. Micke tog bilen eftersom han skulle hämta pizza till oss. Mamma, hennes Micke och lillebror Tobbe kom också dit och vi satt och käkade och bara surrade skit. Mommo pratade massa finska med Molly och hon tycker det är så roligt. Hon lyser upp i hela ansiktet och ler & pratar massor tillbaka till mommo och det är så HÄRLIGT att se. Värmer i hjärtat.. och det värmer extra mycket när man ser hur glad mommo också blir. Nu under dessa omständigheter så är det inte annat än underbart att se <3

 
Första bilden: Morbror/gudfar myser med Molly. Andra bilden: Haha, förlåt mamma.. var bara tvungen att lägga ut denna bild när min kära mor flummar på för fullt ;)

När vi kom hem därifrån så slängde jag mig snabbt i duschen, klädde om och tog med mig Molly för att gå över till Lisa och Freddan på kaffe och "bebismagemys" :) Nu är det nära tills dom också får sin lilla skatt till världen och jag längtar så mycket tills jag får träffa deras mirakel. Molly charmade då Fredrik för fullt och dom pratade på där medans jag och Lisa snackade om annat! Alltid kul att träffa dom!

Vet inte om ni kommer ihåg min "Minnesbok" jag gjort för ett tag sen. Med roliga/minnesvärda saker som hänt sen jag och Micke träffades. Alla datum som har varit speciella och betytt något för oss. Ni kan kolla tillbaka på mina inlägg och kolla på det jag gjort innan och idag gjorde jag en till sida. Jag har ju 3 st sidor kvar att scrappa på men det senaste roliga som hänt oss är ju såklart Molly så en sida är nu tillägnad åt henne ;)



Jag har även hunnit skriva ut massor med recept och bilder för min receptbok så nu blir det att sätta in det i boken och scrappa i den en tid framöver ;)

Jag lovade ju igår att lägga in bilder på julklapparna vi fick av min kära vän Marie och eftersom jag håller vad jag lovar så kommer dom nu:

 
Jag fick en bra bok och fina smycken!

   
Molly fick fina kläder, och även ett till par svarta byxor som inte är med på bild.

Nä, nu blev detta ett jättelångt inlägg (sorry). Men jag avslutar här med bilder på lillfisen från idag. Hoppas ni alla har haft en bra 4:e advent. Det har då jag!! :)

  

Over and Out/N

Pysselmaniac!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Det har helt enkelt varit andra prioriteringar dessa dagar. Men nu ska jag försöka blogga varje dag igen, som jag annars gör! :) Sitter iaf nu med ett glas vin medans Molly sover och Micke och Pluto är hos svärföräldrarna och hjälper att få upp deras nya Tv apparater. 

Igår bjöd vi Tesse och Jim på middag. Jim skulle och jobba vid 21-tiden, men dom kom vid 18-tiden så vi hann gott och väl äta, mysa på och bara surra massa skit innan dom var tvugna att åka iväg. Vi bjussade på fläskytterfile i krämig pepparsås och pasta till det. Är en favorit som vi bjudit andra gäster på också förut men det brukar vara en succé som gillas och det var de nu också. Till efterrätt bjöd vi på persikohalvor med smält after eight-choklad och vaniljglass till det. Riktigt smaskigt ;) Fotade lite under förberedelsen för maten men glömde såklart bort att fota under SJÄLVA middagen...haha, typiskt mig!:

  
      Dukat & klart              Mina 3 älsklingar            Kocka maten

     
     Myspys            Jag flummar         Sötnosarna mina

Var förbi Marie i onsdags också på kaffe, glögg och skvaller. Vi hade ju bestämt att INTE köpa julklappar åt varann, eller jag sa att jag inte kommer köpa massa julklappar till alla i år, men så hade såklart min kära vän köpt åt mig och Molly ändå. Typiskt! såklart fick jag ju jättedåligt samvete... Jag fick iaf en ring, ett halsband och en "första hjälpen för barn"-bok (hur bra som helst ju) och Molly fick supersöta kläder. Jag ska fota allt detta också och slänger ut bilder på dom imorgon tänkte jag.. Tack än en gång Honey!! <3

Annars har jag pysslat en massa, massa.. har gjort 2st sidor till i Mollys "boken om dig". Jag har äntligen fått mina bilder så nu är det lite lättare att scrappa med alla mina projekt. Jag har även hunnit göra en tavla som ska ges bort i julklapp. Jag kan tyvärr inte lägga ut bild på den eftersom den personen som ska få den läser min blogg ;) sen har jag gjort en tavla till Molly med hennes hand & fot-avtryck och namn och födelseinfo. Jag blev faktiskt så nöjd med den så den hamnade ovanför skötbordet. Och till slut så har jag påbörjat min Receptbok.. framsidan är nu klar så ska börja skriva ut favoritrecepten och klistra in bilderna..

     
"Boken om dig"

       
Mollys "födelse" tavla...


Receptboken!

Idag steg jag upp tidigt och for på gymmet med syster Tesse. Var riktigt kul och vi ska försöka köra nu minst två gånger i veckan iaf. Är alltid lättare att vara två som tränar, man kan peppa varandra :) Måste bli av med dessa kilon nu, får panik!!

Nu till nåt helt annat. I veckan fick vi den tråkiga nyheten att min mommo har fått bröstcancer och det är riktigt tungt :( Vi får besked om en vecka om den har spridit sig eller är elakartad. Hon måste hur som helst operera bort bröstet men om den inte har spridit sig eller så, så är ju det de bästa. Denna väntan på provsvaren är skitjobbigt men vi försöker att vara positiva för mommos skull och hoppas på det bästa. Det är de enda vi kan göra just nu. Men vi stöttar varann och speciellt mommo! Hon är en kämpe och vad vi än får för nyhet av läkaren så vet jag att hon kommer klara det här. Älskar dig finaste mommo.. Du är inte ensam och vi klarar av det här tillsammans <3
Och tack alla mina älskade vänner som finns här, det betyder mycket!

Avslutar med tre bilder på mammas lilla prinsessa! Hoppas ni får en fortsatt bra helg..

   
Nybadad                Redo för middag              Sötnosen <3

Over and Out /N

Sötnosarna..

Sitter här med det dagliga morgonkaffet medans Pigan sover i sovrummet. Hon har somnat vid 11 igår kväll och sover fortfarande och hon har vaknat för att äta endast EN gång. Fattar inte? Hon sover så sjukt länge, jag klagar såklart inte men jag tror det är en tillväxtperiod eller nåt när hon sover såhär mkt! Det måste de ju vara, eller?? 
Nåväl, har nyss beställt nappar åt henne från namnnappen som jag fick tips om igår. Tog en som det står "Molly" på, och en som det står "Pappas flicka" på. För det är hon verkligen.. pappas flicka alltså :)

Igår var vi iaf på mammadejt på Café Rost. Jag mötte upp Sandra lite tidigare på stan eftersom hon skulle och köpa mat till Elian och så tänkte vi hinna surra lite innan alla mammor kom. Vid 12-tiden började alla mammor och barn dyka upp. Alla bebisar var utklädda till antingen tomte eller pepparkaksgubbe/gumma. Jisses! vad söta dom var allihopa! Man blir ju alldeles varm i hjärtat när man ser dessa glada barn :) Det kom även ett luciatåg strax innan vi skulle börja packa ihop. Var jättekul eftersom jag inte hade räknat med att få se nåt luciatåg denna jul. Jag fotade såklart litegrann också på träffen (dock med mobilkameran, eftersom jag ALLTID glömmer systemkameran hemma)...

 
Molly redo för att åka upp på stan

  
                Alla mammor                   Glada Sandra

   
Barnvagnsparkering ;)

   
Trötta Elian som var så söt som pepparkaksgubbe!

 
                          Luciatåget!

Innan vi skulle dra hem allihopa så var vi ju tvungen att fota alla dessa sötnosarna tillsammans. Så vi la dom i en ring på golvet och tog lite bilder. Stans sötaste luciatåg/tomtegäng måste jag då säga, eller vad tycker ni?

   

Mitt lilla hjärta fick vara en tomtegumma och hon var så fin så!
Mammas älskade prinsessa:

   

Efter mammaträffen så åkte jag och handlade lite inför min bakning, men eftersom det blev så sent att komma hem så hann jag bara göra ischoklad och chokladbollar då min dotter var lite kinkig. Micke jobbade över igår så jag hade ingen som kunde vara med pigan medans jag bakade. Så jag tänkte att till helgen bakar jag resten.. det vill säga hallongrottor, brownies och lite andra småkakor! Då kan Micke vara med Molly också så hinner jag med allt. Men jag är glad att jag hann med att göra ca. 100st ischoklader och 2 satser chokladbollar iaf!

 

Idag ska jag besöka min barnmorska för att kolla så allt är ok med min kropp efter förlossningen. Får väl se om det blir en OK-stämpel i rumpan på mig, hehe :) Sen ska vi förbi Marie på kaffe och skvaller och ikväll blir det mys i soffan med mina hjärtan. Farmor fyllde år igår så jag skulle egentligen ha åkt till Alalahti för att fira henne idag men det får bli imorgon istället så slipper det bli så sent idag. Är ju ändå en bra bit att köra.

Sådär, då vaknade pigan.. back to work ;)

Over and Out/N

Bakverk..

Igår var ju mamma och hämtade Molly för att gå på prommis, så hon lämnade bilen här och efter någon timme tog jag bilen och körde hem till henne och så prommade jag därifrån hem med Pigan. Var jätteskönt väder igår på eftermiddagen och jag hade lätt kunnat promma runt hur länge som helst i den friska luften:) Molly sover ju så bra i vagnen också så man kan ju gå runt hur länge som helst..

Medans lillpigan var hos Mommo så passade jag på att baka lite muffins för att fylla frysen ytterligare. Tanken var ju att göra lite "juliga" muffins men eftersom jag inte hade allt jag behövde så blev det inte helt riktigt som jag hade tänkt mig men blev ju ändå bra,hehe :) Jag gjorde hallon/citronmuffins, pepparkaksmuffins, vanliga citronmuffins och jättestora citronmuffins. Jag hade väl egentligen allting i ingridiensväg men det var till garneringen jag saknade lite saker så jag fick göra det bästa av situationen. Goda som tusan blev dom (speciellt pepparkaksmuffinsen) och det är ju huvudsaken!! Jag badade även Pluto, borstade honom, klippte klorna och rensade öronen så han blev som ny!

   
  Julstök i köket!                Gräddning          Nybadad och ren Pluto

   
Hallon/citronmuffins och vanliga citronmuffins med glasyr & minimashmallows

   
Pepparkaksmuffins                        Stora citronmuffins

På kvällen när jag hade hämtat hem lillfisen så kom Robban förbi och drack kaffe och snackade skit med Micke. Min man har ju lärt mig nu hur jag fixar vanliga låtar som ringsignal till iphonen. Var ju busenkelt! Jag som trodde det inte gick att ha vanlig, bra musik som ringsignal. Så jag satt iaf och sysslade med det medans grabbarna fikade och drack kaffe. Älskar denna låt som såklart blev den nya ringsignalen också, I LOVE IT! :)



Idag ska vi ut och promma och så ska jag och köpa bingolotter färdigt till uppesittarkvällen som vi ska spendera tillsammans med mamma och hennes Micke. Jag ska även posta iväg en liten sak till min kära pappa med familj nere i söder. Ikväll ska jag ta med mig pigan och åka och hälsa på "moster" Tesse. Alldeles för längesen vi sågs :/ Annars blir det nog inte så mkt mer idag. Imorgon är det som sagt mamma-träff och det blir såklart väldigt trevligt.

Nä, nu har jag en nyvaken, grinig liten tjej här som vill ha uppmärksamhet! Bara att lyda :)

Over and Out/N

Tredje advent!



Då var det söndag igen och tredje advent. Det innebär att man får tända ljus nummer tre och dricka en kopp glögg för att få den högsta mysfaktorn :) Idag ska vi bara mysa på här hemma och så tänkte jag även baka några "julmuffins"! Mamma ska komma och hämta Molly för att gå på prommis och då ska vi passa på att göra en remover på Pluto. Bada, klippa klor, rensa öron och borsta! Han tappar så sjukt mkt hår nu och man får dammsuga mer än en gång i veckan. Hujja, tur att det inte är såhär året runt. Man hade ju blivit knäpp!

Helgen har bestått av middag i fredags på bistron med Sandra och Kenny. Ett glas vin, god mat och trevligt sällskap. Var jätteroligt! Sen igår så myste vi bara här hemma hela dagen.. glodde massa filmer och bara låg under filten med Molly. Micke gjorde även en julskinka. Vi brukar göra två stycken, en lite innan jul och sen en lagom till julafton.
Det var väldigt smaskigt med färskt bröd med julskinka på och ett stort glas mjölk. MUMS!!



I fredags hämtade jag även ut mina skor som jag beställt från skopunkten. Mina uggs har ju blivit helt söndertrasade så jag fick lov av min man att köpa nya varmfordrade skor och då blev det dessa 3 par..

   

Till veckan blir det som vanligt massa umgänge och sen måste jag börja med nästa scrappingprojekt så jag blir färdig nångång. På tisdag är det mammaträff på Café Rost och det ser jag och Molly såklart fram emot :)Nåväl, det var en snabb uppdatering av helgen. Avslutningsvis vill jag bara tipsa om Ben & Jerry-glassen som har kommit i mycket mindre format.. Så Söta!! Och är ju perfekt storlek. Slipper man köpa en stor förpackning och trycka i sig mer än nödvändigt. Kanon att dom börjat sälja i mindre size ;)



Over and Out/N

Pigg och rask!


Har nyss ätit en god frukost som bestod av fil och flingor och en kopp kaffe. Känner mig riktigt pigg och rask idag..jag har fått sova nu varje natt i en veckas tid och det känns nästan för bra för att vara sant! Som jag sagt tidigare så kan det variera och det kanske vänder tillbaka till att hon är vaken nätter istället men just nu njuter jag för varje natt med sömn och jag tar varje dag som den kommer :)

Igår var det bara massa umgänge och som den översociala människa jag är så tyckte jag det var lika trevligt som alltid. Det började med att Sandra och Elian kom förbi på kaffe och bebisbus. Är som roligt ät man har någon att umgås med på förmiddagarna, för det är oftast då alla vänner och bekanta jobbar så vanligtvis sitter man bara på arslet här hemma helt solo tills mannen i huset kommer hem, så när Sandra och Kenny är här varannan vecka så har jag någon att dricka kaffe med vissa dagar plus att Molly får träffa sin kille :) Hon och Elian har ju börjat charma varann och pappa Micke tycker det är ALLDELES för tidigt för henne att börja ragga killar men mamma tycker att det bara är gulligt! Igår var det dock inte så mkt flörtande utan dom två sötnosarna däckade på varsin sida av soffan och låg som två slagna hjältar ett bra tag..

   

Efter besöket så satte jag Pigan i vagnen och tog med henne och Pluto på en prommis till mommo/gammelmommo. Där satt vi ett bra tag och myste tills Micke kom och hämtade oss. Molly sov på soffan ett bra tag innan hon vaknade och sen fick hon mysa med gammelmommo. Mommo pratar ju alltid finska med Molly och hon tycker det är lika kul varje gång och får alltid ett stort leende på läpparna :)

    

Efter vi hade kommit hem, ätit middag och badat pigan så kom familjen Ejnestrand på besök och det var också jättetrevligt såklart! Vi däckade hela familjen tidigt igår efter att huvudet och kroppen var helt slut.

Idag så blir det att promma upp på stan och luncha med gubben min/pappan på cafe rost. Sen ska vi och julhandla lite mat och fylla frysen. Ikväll ska vi och äta middag med Sandra och Kenny och det blir nog väldans trevligt!

Igår fick jag tips av Sandra om sidan Villervalla som jag aldrig varit inne på. Men gud så fina kläder och grejer dom hade. Fanns massor jag hade velat ha till pigan men jag beställde bara 2st snuttisar. Är så fint när dom är så färgglada :) Hon har ju redan en filt här hemma men jag har tänkt köpa nån till för att hon inte bara ska ha en och då hittade jag dessa två som jag blev förälskad i:

     
Men nu ska jag ta och göra mig klar för att promma iväg. Hoppas ni får en kanonbra helg mina trogna läsare!!

Over and Out/N

Trevligt värre!

Ja, igår kväll var det ju som sagt middag med kollegorna från betongstationen. Jag trodde ju att det var julbord men det visade sig att det var 3-rätters middag istället och eftersom jag som sagt ätit 2 julbord redan så blev jag väldans glad när jag såg att det var annan mat. Det var iaf jättegott och det var riktigt trevligt! :) Blev dock en tidig kväll för mig eftersom Micke skulle ju upp och jobba idag så jag kom hem tidigt så han fick gå och sova.

Annars gjorde jag inte så mkt igår. Var ute på långprommis med vagnen och sen tog jag det ganska lungt faktiskt! Var hos svärisarna på kaffe en sväng och där var Marie och My också.

Molly har sovit som en stock inatt och jag klagar verkligen inte. Är så skönt att man får sova nätterna så man orkar med alla sysslor under dagarna utan att vandra omkring som en zombie. Jag njuter då dessa nätter som hon sover, för man vet aldrig om det vänder tillbaka! Nu ligger hon här i soffan och vilar ögonen. Vi väntar på Sandra och Elian som kommer hit för kafferep, efter det packar jag ner lillfisen i vagnen och tar med henne och Pluto på en prommis till mommo/gammelmommo, sen hem och kocka mat och till sist kommer familjen Ejnestrand på besök ikväll! Alltså en fullspäckad dag med umgänge. Kan ju inte bli annat än bra :)


Lillpigan vilar i soffan...

Hade behövt boka en tid hos specsavers också för en ny ögonkontroll. Jag behöver ju glasögon när jag kör bil längre sträckor, kollar TV eller läser och jag köpte ju glasögon därifrån för typ 1 ½ år sen men nu kan jag inte ha dom längre. Så jag misstänker att min syn kanske har förändrats ännu mer, så jag måste köpa nya glasögon. Det är en kostnad jag gärna hade sluppit men vad ska man göra? Jag hatar dock mig själv i glasögon. Tycker jag ser förjävlig ut, haha! Nå.. man kanske får ringa idag och boka en tid så det blir gjort! 



Men nu ska jag ta och slänga igång kaffet innan besöket dyker in. Imorgon startar helgen också och det betyder massa mys, middag med trevligt sällskap och bara familjekärlek <3

Over and Out/N

Tur?!

Nu har lillprinsessan sovit 3 nätter i rad HELA natten, utan att ens vakna för mat! Kan det vara så att hon håller på vända dygnet till rätt rytm eller är det bara ren tur? Jag hoppas så innerligt att det håller i sig nu. Det känns ändå OK om hon skulle vakna typ 1 eller 2 ggr under natten för mat men att hon ändå sover natten. Håller tummarna iaf!!

Idag har vi mest slappat här hemma. Tog en liten prommis till ICA för att handla lite. När vi kom hem så ställde jag ut vagnen på balkongen och Molly blåste på en timme till där ute. Jag tänkte ju pyssla på här hemma men det finns inte ett plagg i tvättkorgen, det är storstädat i helgen så det är skinande rent, alla kläder är vikta, frysen full i bröd och bullar, och jag kan egentligen inte scrappa så mkt förrän bilderna jag beställt kommer i brevlådan. Så det finns verkligen INGENTING att göra här hemma förutom att slappa järnet. Men ni som känner mig vet att jag lätt får myror i brallorna så jag satte pigan i vagnen och gick ut på prommis. Borde dock ha tagit täckisbyxorna (men trodde inte det var så kallt) så nu har jag varit frusen ända sen vi kom hem trots en varm dusch och tjocktröja. Hoppas inte man blir sjuk nu :(


                                 Pigan redo för prommis

Jag har börjat mitt nya, hälsosamma liv nu. Äter väldigt nyttigt, absolut INGENTING onyttigt förutom på helgerna och försöker äta väldigt små portioner. Känner att jag måste börja gå ner i vikt nu, vill verkligen inte må såhär över min vikt nåmer! Undviker speglar så gott det går men är bättre att ta tag i träningen och maten istället. Jag har ju motivationen så det är väl lika bra att sätta igång medans den fortfarande finns? Det är klart att det blir lite mer unnande nu under julen med alla julbord och sånt men ska försöka att behärska mig lite.. Man behöver ju inte vräka i sig massa skit men klart jag ska njuta av all den goda julmaten i rätt mängd! Så idag bytte vi ut godiset på bordet mot blodapelsin och solrosfrön :)



På tal om julbord så har jag ju varit på 2 st redan. Först med KGS bultningen och sen med Mickes jobb och jag fick ju ett samtal från chefen jag hade på betongstationen här för nån vecka sen (Där jag arbetade under min graviditet, eftersom man inte får jobba i gruvan då) Och han frågade om jag ville komma och äta middag med dom också! Jättekul att jag också får följa trots att jag bara jobbade där några månader. Jag har som för mig att han sa den 7:e januari, men idag fick jag ett sms av honom där det står att vi ska ses imorgon på Artic Eden kl. 19 för julbord!!! HAHAHA! så nu är det tredje julbordet jag ska på, på Eden! Det var alltså den 7:e December och inte 7:e Januari :P Nåväl, det ska bli jättetrevligt ändå och dom har ju bra mat där så inte klagar jag!

Vilade en liten stund med pigan också här för en stund sen och då var pappa Micke framme med kameran..

   

Älskar min familj så otroligt mycket och är så tacksam för min fina man, underbara dotter och busiga hund. Tack för att ni finns i mitt liv och gör mig lycklig. Tack även till alla mina vänner, vet inte vad jag skulle göra utan er <3

Nu ska jag ta och fixa lite med bilder här på datorn och sen blir det mys med mina hjärtan innan sängen ropar på oss!

Over and Out/N

Måndag..

Ja, då är det måndag igen och herregud vad veckorna springer förbi. Pigan har iaf sovit 7 timmar i sträck inatt och det är sååå skönt! Jag hoppas inte på för mkt men det hade ju varit underbart om det fortsätter såhär :) Efter en hel vecka med strul så var dessa 2 nätter då hon sovit väldigt välbehövliga.

Morgonen började med besök av Sandra och Elian... det blev morgonkaffe och skvaller! Trevligt vare och sen la vi filten på golvet och lät sötungarna ligga och inspektera varandra och GUD vad söta dom var. Höll handen och bara charmade varandra. Fotade lite, men hann inte få fram systemkameran så det fick bli mobilbilder (som vanligt):

     
   
Sötnosarna..

Sen vid 11-tiden så for vi på Mickes lunch och hälsade på Mickes kusins tjej och barn som är här på besök från söder och eftersom dom åker hem imorgon och vi inte hunnit träffa dom så fick det bli en snabb påhälsning där. Klädde på pigan och åkte därifrån till ICA och hälsade på mamma/mommo, där jag även passade på att inhandla en sallad som jag snabbt slängde i mig innan det var dags för att åka vidare till BVC på 2månaders kontrollen. Det gick jättebra! Allt såg bra ut och Molly fick en OK-stämpel i rumpan. Hehe..

Fick ett sms av Sandra som frågade om jag var sugen att göra stan med henne en sväng efter BVC och eftersom jag och Molly inte hade nåt bättre för oss så lät det som en riktigt bra idé! Jag hade ändå tänkt åka på stan under veckan för att inhandla nya byxor till lillprinsessan (eftersom hon växer ur alla så snabbt) så det passade ju perfekt att följa idag. Jag hittade jättefina byxor på Lindex åt henne och hittade även MASSA annat jag hade velat ha åt henne, men jag är inte den rikaste just nu innan jul så det fick bli bara det nödvändigaste... alltså byxor. Blev lite andra färger nu, hon behöver ju faktiskt inte ha rosa och lila jämt bara för att hon är tjej så det blev bruna, gröna och gråa denna gång:



Idag fick hon även göra premiär för den otroligt söta overall som hon fick av sin mommo när hon var nyfödd, men eftersom den har varit alldeles för stor så har hon inte kunnat ha den, förrän nu..


Så fin!!

Efter stan så for vi äntligen hem för att vänta på pappan i huset så vi kunde börja laga mat. Efter maten så tog jag faktiskt ett välbehövligt bad.. tände lite ljus, hällde i bubbel och bara sjönk ner i det varma vattnet. Så skönt! Man blir som avkopplad på ett helt annat sätt när man ligger i badet och om det är något som jag är glad att vi har så är det faktiskt badkar!! :)

  

Imorgon har vi ingenting planerat utan tar dagen som den kommer. En morgonprommis kanske om vädret tillåter, sen slappar vi kanske bara i soffan hela dagen eller pysslar på lite här hemma. Vi får se vad det blir helt enkelt!

Over and Out/N

Andra advent..



Idag är det andra advent och då måste man ju såklart mysa järnet! Tända ljus nummer två, dricka glögg och äta en lussebulla. Julen är ju helt enkelt bäst! Men idag har vi även storstädat här hemma, tvättat, plockat undan och bytt sängkläder. Jag har även hunnit vara på Ö&B och badat pigan. Och på tal om pigan så har hon sovit 7 timmar i sträck inatt. LOVELY!! Efter en hel veckas strul så var denna natt väldigt välbehövlig måste jag säga! Tänk om det kunde vara såhär varje natt?

Jag är fortfarande mätt efter 2 julbord denna helgen. Men det har varit trevligt på båda! Det var kul att träffa mina kollegor i fredags och det var även kul att träffa Mickes kollegor igår :) Artic edens julbord är faktiskt riktigt bra. Man har ju varit på ferrum varje år men jag tycker nästan att edens är bättre! Och istället för att dricka öl på julborden så har jag hällt i mig julmust och är nu spyless på julmust, inte så smart kanske? ;/ Fotade mig iaf i fredagens outfit men glömde fota igår. Det är samma pose som alltid men det blir som lätt så. Handen i midjan och ser lagomt dryg ut, hehe :P Såhär såg jag iaf ut i fredags med snygga stövlar och en kavaj till det..


Ser dock lite gravid ut här men så är INTE fallet, haha!!!

Imorgon på morgonen kommer Sandra hit på morgonkaffe och sen ska vi en sväng till Mickes kusins tjej och barn som är här i Kiruna och hälsar på, så vi hinner träffa dom innan dom far hem till söder igen på tisdag. Klockan ett så blir det BVC för 2 månaders kontroll med Molly. Ska bli spännande att se hur mkt hon har gått upp i vikt nu och hoppas såklart att allt ser bra ut :) På kvällen blir det kanske dejt med Lisa och Freddan (men inte säkert ännu)Så det blir en fullspäckad dag imorgon också.

Hoff, var upp på vinden här för någon dag sen och insåg att jag verkligen hade behövt ha loppis. Har så sjukt mkt grejer som jag hade behövt bli av med, men kanske får ta det till våren eller sommaren? Och nu tycker jag fanimej att snön får börja vräka ner. För oss skoterälskare så vore det som roligare med lite mer snö än vad som finns nu på backen. Förra året var vi ju på första skoterturen redan i December men om det fortsätter såhär så får man fara ut på första svängen i typ mars. Men jag är INTE bitter :( Jag har ju visserligen sålt min pärla men dom få gånger jag ska ut och leka i snön denna säsong, så får jag låna Mickes skoter och det funkar ju det också :) Gissar att det inte blir desto mer skoter för mig i år men någon sväng så ska jag väl kunna lura med mig Sara och fara ut och leka lite ;P

Hoppas även att mina bilder jag har beställt kommer denna vecka så jag kan fortsätta med Mollys "boken om dig" som har legat lite på hyllan ett tag nu, men ska skärpa mig och försöka ta nån timme i veckan till pyssel. Men nu ska jag umgås med min familj och mysa med min lilla prinsessa som håller på att somna i sin babysitter!

  

Avslutar här med två (varav en bild som är lite mörk) på mina älsklingar..

  

Over and Out/N

 

Taggad?

Ja, då var fredagen äntligen här och det är dags för julbord med KGS. Någonstans inom mig så känner jag att jag hellre hade myst med familjen i soffan framför idol ikväll, men samtidigt så vill jag träffa mina kollegor som jag inte har träffat på väldigt länge! Sen ska jag ju vara nykter så jag kan ju som sagt åka hem när jag vill! Det blir nog trevligt ändå. Nu sitter jag iaf med en rejäl huvudvärk och har hällt i mig 2 stora koppar kaffe utan att det känns bättre. Gissar på sömnbrist då pigan har tjorvat varenda natt den här veckan. Håller på bli galen och hon har vänt på dygnet helt nu. Jag har så sjukt svårt att sova på dagarna också så det är hopplöst för mig att faktiskt vila när hon väl sover. Hur mkt jag än vill och hur trött jag än är, så går det inte! :/ Nåväl, vi kämpar på!

Har fått sova lite nu på morgonen iaf. Så nu ska vi strax klä på oss och göra oss klara för att åka upp med pappan i huset och äta lunch på stan. Han slutar lite tidigare idag eftersom han var borta hela dagen i Luleå i tisdags..
Sen springer vi kanske en sväng på stan också och kollar den sista julklappen. Vi får se! Men vi myser nog här i soffan en stund till innan vi tar tag i allt. Finns inget bättre på morgonen än tända ljus, en kopp kaffe, pyjamasbyxorna, en bra serie på Tv:n, datorn i famnen och mina nya "mys-sockar" från Kappahl som jag bara älskar ;)



Igår var jag ju på gymmet och det gick faktiskt bättre än förväntat. Klart man har tappat alla muskler och en del av kondisen men jag körde mest på crosstrainern utan att svimma så jag är nöjd! Jag vill inte köra så mkt styrke ännu förrän jag tappat lite kilon men sen när dom är borta, då jävlar ska vi bygga muskler igen! :) Jag är peppad till tusen!Efter gymmet så åkte jag hem och möttes av en glad man, sovande dotter och en överenergisk hund. Jag slängde mig i duschen och fick sen middagen serverad! LYX! Tack min underbara man <3 Vid 19-tiden kom Marie förbi på kaffe och skvaller. Alltid lika trevligt :) Men när jag gick till sängs igår så var huvudet heeelt slut och sen fick man tjorva hela natten med pigan så det är nog därför jag har huvudvärken från helvetet nu :/

Nä, jag har inte mkt mer att tilllägga. Tänkte slänga in lite bilder. Först på Molly och Max som togs för ett bra tag sen då våran lillpiga inte var många veckor. Johanna mailade mig bilderna och blev alldeles varm i hjärtat när jag såg sötnosarna ligga bredvid varann. Sen slänger jag även in lite bilder på prinsessan som togs igår när hon låg och pratade med sin barbapapa-mobil ovanför sängen, och till slut nån bild på en glad lillfis. Underbara lilla älsklingen:

      

     

     

Sen vill jag bara tacka så himla mkt för alla kommentarer och tips ni lämnar, jag glömmer alltid att svara men jag blir jätteglad iaf! :) Jag läser själv många bloggar men är väldigt dålig på att kommentera (jag ska bli bättre). Man vet ju själv hur glad man blir när man går in och ser att någon har kommenterat. Ja, det krävs inte mkt för att göra mig glad!

Nånå, trevlig helg allihopa!
Over and Out/N

Resultat..

Gud vad skönt att det är fredag imorgon! Man måste ju bara älska helgen. Även om jag är hemma och är mammaledig så är det ändå nåt speciellt med att vara hemma på helgerna. Micke är ledig, man myser extra mycket och unnar sig massa gott och det är som en helt annan stämning, alla man känner är på bra humör eftersom det är helg :) Det gillar vi! Denna helg så blir det dock inte att vara hemma så mkt. Imorgon har jag julbord med KGS. Fast jag ska bara dit och äta och sen åker jag hem för att mysa med mina hjärtan istället. Jag tar bilen upp dit så jag kan åka hem när jag vill. Jag var ju ut förra helgen och jag tycker inte om att vara borta från min dotter allt för mkt. Men jag har inte träffat mina kollegor på typ 1 år så jag tänkte att det kunde vara kul att åka dit och äta och säga hej iaf! :) Sen på lördag så är det julbord med Mickes jobb. Men då ska pigan vara med sin mommo nån timme. Samma där, jag åker dit och äter bara och sen hämtar jag lillfisen från mamma och Micke får stanna kvar och partaja med sina kollegor.

Igår var jag på stan med Sara en sväng och inhandlade den näst sista julklappen. Så nu är det bara en kvar, så skönt!Jag hittade även 3 par jeans åt mig själv. Är lite problem när man har en massa graviditetskilon kvar och iprincip INGENTING man har i garderoben passar :( Jag vill inte ha bara tunna leggings under vintern, då man fryser ihjäl så nu köpte jag faktiskt jeansleggings som är lite tjockare. Jag avundas dom som får tillbaka sin kropp typ direkt efter graviditeten och de som nästan inte går upp nånting alls. Jag har extrema viktkomplex och tycker det är jobbigt att se ut såhär men samtidigt så har dessa kilon fört med sig nåt bra. Min underbara dotter! Hon är värd varenda gram jag gick upp! <3 Det är så man får tänka. Men jag har blivit mobbad länge för min vikt och det sitter kvar än idag.
Nåväl, nog pratat om det. På kvällen igår fick vi besök av Mattsson och Stina och det var ju såklart lika trevligt som alltid. Så kul att umgås med dom, då man får skratta en del :) När dom hade åkt hem så myste vi bara i soffan hela familjen..

    

Nu är jag även klar med mitt "uppdrag" som ni kanske minns att jag skrivit om en del. Jag fick frågan av Sandra om jag kunde göra dopkort till dom. Elian ska döpas i iskyrkan i februari och självklart sa jag JA! Tycker bara det är jättekul att mina scrappingfingrar kan komma till användning. hehe.. Nu är jag färdig med dom och fick tillåtelse av Sandra att lägga ut bilder på alla 13 kort. Man blir såklart nöjdare med vissa men i det stora hela så känner jag mig nöjd, och det blev ju Sandra också och det var ju det som var huvudsaken! Jag gjorde faktiskt inget tema denna gång utan jag blandade och gjorde lite allt möjligt med alla dess färger :) Vad tycks?

    

    

  

Vi fick även behålla ett kort, eftersom vi också blev bjudna på dopet! Det trodde jag inte så jag blev såklart jätteglad :)
Nu ska jag börja med nästa projekt som är våra dopkort! Hehe, bara att sätta igång! ;P

Idag på eftermiddagen ska jag på mitt första besök på Actic! Dags att komma i form igen. Jag kanske aldrig kommer bli lika tränad som man var förut men jag ska göra mitt bästa med rätt kost, rätt träning och rätt inställning. Nu kör vi!! Jag hoppas att min syster kan följa med. Sen vid 19-tiden så kommer Marie på kaffe och skvaller. Blir nog en bra torsdag..

Over and Out/N

.

RSS 2.0