Hej hopp!

 
 Sitter här med lite tända ljus och en filt. Väntar på att min karl ska komma hem, han är ute på lite kvällsjobb på en av sina byggen! :) Idag har det varit en ganska lugn dag för min del. Molly sov till 8.30 imorse och jag njöt rejält! Det är inte ofta hon sover så länge på mornarna och eftersom jag vaknade vid 7-tiden så passade jag på att fixa mig, plocka ur disken, och till slut äta frukost och dricka en kopp kaffe framför tvn. När hon vaknade så fick hon också frukost och sen gick vi på en kall men uppfriskande långprommis. Riktigt skönt! :)
 
 
När vi kom hem så var det dags för lunch. Lax och potatis.. mums! Pigan åt också upp nästan allt på sin tallrik så det var tydligen godkänt :) Vi lekte ett tag innan vi for iväg till pappa Mickes jobb för en kopp kaffe. Sen for vi med en blomma till min kära mamma som ligger riktigt förkyld efter deras turkiet-resa. Gissa om mommo Kiiso blev glad att se pigan? Vi fick även några presenter... Molly fick en svinsnygg hello kitty onepiece, två snygga huvtröjor och en t-shirt, jag fick ett snyggt träningslinne och Micke fick en t-shirt och cigarrer. Har bara bild på pigans presenter men jag slänger upp dom, Tack än en gång Mamma för presenterna!!! :D
 
     
 
Igår bakade jag cupcakes inför kalaset på söndag. Det blev vanliga citronmuffins, citronmuffins med bitar av vit och ljus choklad med vit choklad-frosting, chokladmuffins med chokladfrosting och jordgubbsmuffins med jordgubbsfrosting. Det har kommit önskemål om recept men slänger in dem en annan dag. Jag blev nöjd med muffinsen och nu har jag bara marängtårtan kvar att göra på lördag. Hoppas bara att gästerna gillar allt ;) 
 
 
Imorgon blire jobb för min del och nu ser jag verkligen fram emot det. Träffa kollegorna, träffa maskinen igen och bara känna på arbetslivet. Efter 2 år borta så känns det lite nervöst faktiskt! :)
 
Annars har jag inte så mkt mer på hjärtat tror jag. Lär inte bli nå mer bloggande förrän kanske måndag. Är som sagt jobb, bakande och kalas som gäller hela helgen så bloggen kommer inte hinnas med, men jag lovar att det kommer ett inlägg på måndag iaf. Avslutar med 3st bilder på mina hjärtan! Ha en bra helg hörni.
 
 
Over and Out/N

Sent...

Kommer ett inlägg imorgon. Har bakat hela em/kväll och det blev så sent :) men imon lovar jag ett inlägg och självklart bilder på mina bakverk!

Ett tag sen..

Här börjar man oftast med en egobild :)
 
Ja, än en gång så har uppdateringen här varit värdelös. Jag är så slut på kvällarna eller har annat för mig så det blir inte alls av. Har nog sagt det tusen ggr men jag ska försöka skärpa mig! Jag orkar inte skriva allt jag gjort på en vecka så jag sammanfattar det lite kort...
 
Det har varit mkt umgänge med nära och kära, ärenden, lek och bus, promenader och vardagssysslor! Händer inte så himla mkt mer. I helgen var det bara massa mys och god mat. I lördags kom Sandra & Kenny hit och vi käkade sushi och spelade parspel. Var riktigt trevligt! De firade även Molly i förskott eftersom de har åkt hem till söder och dom missar kalaset som är på söndag. Hon fick en bamsevagn med klossar och en söt lilla my-väska.
 
Igår prommade jag ner till svärisarna i Tuolla (karln tog bilen). Vi var där några timmar och umgicks. Även Svägerskan var där med familj. Jag och Mari slaktade ripor medans resten av familjen förberedde maten och tog det lungt. Det var faktiskt riktigt roligt, jag är ju dock kanske lite konstig som tycker att det här med slakt är ganska kul :) Nåväl, vi blev bjudna på middag och sen prommade jag och pigan hem igen (i spöregn). På kvällen for jag till Tesse och kollade film med henne och Elli. Systermys!! :)
 
Idag gick vi morgonpromenad med Evelina och Enok. Hon fick även hämta hem Isak från dagis som var lite hängig och sen tog vi kaffedejt hemma hos dom. Alltid lika trevligt. Det där är verkligen en stark tjej och en supermamma! Beundrar henne enormt <3
 
När vi kom hem därifrån så har jag bara pysslat på här hemma medans Molly har sovit lunch ute i vagnen. Bytt sängkläder, städat garderober, fört upp grejer på vinden, tvättat och gjort matbackar till pigan. En produktiv dag skulle jag vela säga. Har även skrivit en handlingslista inför pigans ettårs kalas som är på söndag. Hon fyller ju år på tisdagen efter men bättre att ha kalas på helgen så folk kan komma lite tidigare på dagen! :) Nu på fredag börjar jag även jobba lite smått. Kommer att jobba nu vart tredje helg med mitt skiftlag (alltså våra eftermiddagsveckor) Kommer bli konstigt att sitta i maskinen igen och kännas konstigt att åka ner i gruvan efter 2år borta därifrån! Men det ska bli spännande. Jag jobbar nu fredag kväll och lördag förmiddag. Sen på lördag em så blir det att baka tårtor, muffins och annat gott inför söndagen (då är jag självklart ledig) och efter jul börjar jag jobba heltid igen. Skumt men roligt!! :)
 
Resten av veckan ska jag försöka hinna med att träffa alla nära och kära. Min älskade mamma och hennes Micke har ju kommit hem efter en vecka i Turkiet så längtar tills vi får träffa dom också!
 
Pigan vågar mer och mer nu vad gäller promenerandet. Idag har hon knallat mellan mig och Micke fram och tillbaka. Hon har en tendens att kasta sig sista biten vilket resulterar i några smällar i golvet men det tar sig. Hon går när hon är redo men nu är det fasen inte långt borta. Hon gör framsteg varje dag och nu står hon riktigt stadigt själv. Kanske är bra att hon hinner bygga upp en bra balans innan hon börjar kuta så hon inte ramlar och slår sig hela tiden sen :)
 
Nä men nu ska jag avrunda här. Slänger in en bildbomb på pigan som är tagna under veckans gång.
 
 
     
   
   
     
   
 
Over and Out/N

KAN SJÄLV! :)


Jaha, då var första dagen på veckan snart slut. Idag har man knappt hunnit andas! Började dagen med tidigt kaffebesök av Sandra och Elian. Det var fullt ös på barnen och för oss vuxna blev det en kopp kaffe och prat. Molly fick 2st "Cool as me"-mössor som jag beställt med från söder och sen gav även Sandra 2st jättefina plagg åt pigan. Verkligen snällt!! Ett par gula jeans från Polarn & pyret och även en Tunika därifrån. Jag bara älskar Jeansen och det roliga är ju att jag köpt gula jeans åt mig själv för typ en vecka sen, så nu kan vi ju matcha. hehe :) Tusen tack än en gång!
 

Efter besöket där var det tänkt att det skulle bli dejt med syster Tesse men det blev inte av :/ Så jag och pigan åkte och hämtade kläder som jag köpt av en tjej på Kiruna Fyndtorg. 6st pyjamaser, 2 bodys, en t-shirt, en fin tjocktröja till vintern och ett par häftiga molo-byxor. Jag betalade en 100-lapp för allting. Helt klart värt! Fasen, bara en pyjamas kostar ju typ 100kr ny. Jag har ingenting emot att köpa begagnat! Man sparar massa pengar, det är ju knappt använda kläder och det är kul med nytt i pigans garderob utan att det behöver kosta skjortan!
 
  
 
Efter det så for vi förbi Lisa, Freddan och Max en sväng. Där var även Emmeli, Robert och Ralf. Barnen fick leka lite (och slåss om leksakerna ;D ) och vi vuxna tjattrade på som vanligt! Tur att jag hade med mig Molly också så att jag fick kaffe. Fredrik har sagt klart och tydligt att om jag kommer utan Molly så blire inge kaffe.. haha! Jag har ju kämpat med pigan att hon ska stå själv och det har ju gått ibland korta stunder att hon stått utan stöd men när vi skulle gå hem därifrån så ställde jag henne i hallen, släppte och där stod hon svinlänge och vinkade glatt hejdå till alla. Gissa om jag blev glad! Våran stora tjej. Nu har hon stått länge flera gånger idag, så nu är det bara att börja ta steg, och snart springer nog våran prinsessa. Stolt mamma helt klart. Visst, det kanske inte är en så stor grej för vissa men för mig värmer det i hjärtat varje gång man ser henne göra nåt nytt, säga ett nytt ord eller utvecklas på bara en dag. Underbart att se <3
 
 
Sen blev det ett besök hos farbror doktorn med pigan. Hon har fått hemska utslag i underlivet och det har som blivit stora sår. Jag har försökt att rengöra, lufta, smörja och se efter det hela helgen men utan förbättring. Så idag när jag ringde läkaren så rekomenderade dom att jag kom och visade upp henne. Hon fick en starkare kortisonsalva som vi ska använda en vecka, så nu hoppas vi att hon slipper detta och att de försvinner. För byta blöja just nu är ett helvete för henne. Stackarn! Är inge kul att se alls :/
 
När vi kom hem var det dags för middag innan Sara kom på en kaffe. Så nu sitter jag i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna. Tidig kväll idag skulle jag tro!
 
Imorgon är det nya tag och vi börjar dagen med en kaffe hos Evelina och lilla Enok, sen lunch med Marie och avslutningsvis kommer Linnea och Emma förbi på kvällen för att börja planera lite inför våra "halv åtta hos mig" kvällar :) Kommer bli himlars roligt! Imorgon åker ju gubben/pappan i huset på utbildning med jobbet till Gällivare och kommer hem först på Torsdag kväll så vi håller oss sysselsatta med annat jag och pigan :)
 
Nä, nu ska jag lägga mig under filten framför Tvn och halvsova. Hoppas att eran start på veckan har varit bra!
Over and Out/N

Slut i kropp och knopp!


 Ja, jag vet att även denna vecka så har bloggandet inte varit på topp. Jag vet inte riktigt varför men har som inte orkat skriva desto mer, även om det har varit händelserika dagar så har jag bara inte ja.... orkat! Är väl en sån period nu för vissa perioder skriver jag hur mkt som helst. Men jag hoppas att ni vill fortsätta följa oss fast det kanske inte är så aktivt här inne just nu? Jag lovar att det snart blir bättre och oftare inlägg.
 
I veckan har jag hunnit med massa umgänge och scrappande. Nu är jag äntligen klar med Mollys "boken om dig". Eller klar och klar men jag har gjort fram till hennes ett års dag. Jag gjorde även klar den sidan och nu när hon har fyllt ett så lägger jag bara in ett kort där. Sen i fortsättningen så kommer jag bara scrappa på hennes 2 års dag.. 3års dag... osv. Eventuellt att jag vill lägga in bilder när hon lär sig cykla och såna stora ögonblick också men det blir inte lika aktivt som nu första året iaf. Det är ju dels för att inte orken finns och dels för att om vi får fler barn (vilket jag hoppas) så ska jag ju göra en bok åt honom/henne också och då finns det tid för det eftersom jag inte bara håller på med pigans bok hela tiden, ja.. ni förstår vad jag menar. Nu är jag iaf färdig för stunden och jag är supernöjd med hur den blev. I Denna bok har jag samlat alla stora ögonblick, alla grattiskort som vi fick när hon föddes, alla dopkort och speciella minnen. Ett roligt sätt att spara allt och ha som minne istället för i en låda på vinden. Efter all tid jag lagt ner så hoppas jag innerligt att detta är nåt hon kommer uppskatta när hon blir äldre. Jag tänkte att jag slänger ut bilder på hela boken åt er så ni får se det sammanhängande resultatet och säga vad ni tycker ;)
 
 
Nu till annat.. I tordags bjöd min käre make ut mig på dejt. Jag fick välja en restaurang och det blev Artic Eden. Undra varför man inte går dit oftare? Supergod mat, trevlig personal och en mysigt ställe i sig. Tummen upp för Eden! Vi hade iaf en riktigt mysig kväll och tack än en gång till svärisarna som satt barnvakt och dessutom skjutsade upp och hämtade oss så att vi kunde ta ett glas vin :)
 
 
Redo för dejt!
 
I Fredags var gubben min ledig som han alltid är på fredagar. Så då hade vi en riktig familjedag. Prommade till Leklandet innan lunch och spenderade nån timme där. Pigan busade för fullt med pappa medans jag mest fotade och njöt av att se dem leka tillsammans :) Sen prommade vi vidare till ICA för att handla gott inför kvällen och så gick vi slutligen till Ö&B och inhandlade färdigt en massa proviant till Molly´s kommande 1 års kalas som nu närmar sig! Slutligen blev det en promenad hem i regnet. Vi hann även med lite lek i lekparken här utanför. Kvällen spenderades med sushi, en film och soffmys..
 
 
Igår (lördag) så åkte vi till Rautas för att fira svärfar som fyllde år. De var ute med husvagnen och vädret var toppen så vi kombinerade firande med att vara ute i finvädret under fm. Sen på em/kväll så gjorde vi inte så mkt mer än bara mös på här hemma! Skönt med såna kvällar också ibland. Vi hann även få upp våra svart vita förstoringar och väggordet "kärlek" ovanför sängen i sovrummet, äntligen!!
 
   
Idag har jag varit hemma hos Syster Tesse. Finns nog ingen starkare människa än henne. Trots allt hon har gått igenom så har hon ett leende på läpparna och hon reser sig alltid igen. Det du fick gå igenom igår ska ingen behöva göra. Älskar dig och finns alltid här, det hoppas jag att du vet! Nåväl, Vi hämtade även lillasyster Elli senare och det blev kaffe, kladdkaka och massa prat. Sen for jag hem och umgicks med familjen ett tag innan Tesse, Elli och Jennie kom till oss för att äta middag. Mycket trevligt var det :) Tack för en rolig kväll!
 
Nu ska jag mysa med min gubbe innan det är dags för sängen för att ladda upp för en ny vecka med nya äventyr! Avslutar med 2st söta bilder på pigan när hon kramar sin favvonalle. Hon satt med den här för någon dag sedan, vägrade släppa och sa aahaaaj hela tiden. Gullunge!! <3
 
 
Over and Out/N

Hehe...

Kommer inlägg imorgon :)

shopping...


Förlåt, förlåt, förlåt för den extremt kassa uppdateringen förra veckan. Internet har tjorvat av och till och dessutom har jag inte orkat. Har prioriterat lite scrapping och umgänge istället. Nu har iaf min gubbe kommit hem efter 4 dagar i skogen och jagande av fåglar. Pluto hade också varit riktigt duktig! Är dock lite ont om fåglar tydligen, men lite ripa fick vi till frysen :)
 
Under veckan som varit så har det som sagt varit mkt umgänge med vänner, scrapping, bus med en snorig liten tjej, hemmasysslor och diverse. Har även fått sålt våran säng och fått våran nya som jag nämt i förra inlägget. Blev kanonsnyggt med nya sängen och sängborden. Tack än en gång svärisarna, ni är bäst!
 

Nu har även våra bildförstoringar kommit så ska hämta ut dem imorgon och så tvinga min gubbe att hänga upp dem under veckan tillsammans med väggordet "kärlek", hehe! Det kommer bli så fint :) Under veckan hängde jag även upp ordet "sov gott" på väggen där vid trädlampan. Har inte orkat fota men det blev riktigt snyggt!
 
Helgen har bestått av massa mys. I fredags hade jag och pigan fredagsmys i soffan och bara tog det lungt för en gångs skull. I lördags hängde vi med Tesse och Jennie hela dagen och på eftermiddagen bjöd jag dem på tacos. Sara joinade också och käkade. Det var supertrevligt och sen fastnade vi framför filmen "dumma mej" innan dom for hem och jag däckade. I går var vi på Max 1års kalas. Tänk att han också har blivit stora killen nu. Vi gick ihop ett gäng och köpte en bobbycar + släp åt honom och det verkade uppskattat, så det var ett bra val av present. Molly provkörde den och hon förstod snabbt hur man tog sig både fram och tillbaka med den. Hon älskade den och tur är väl det, för jag råkar veta att hon kommer få en likadan när hon blir ett :)
 
   
 
Idag har jag varit på stan med Sara. Wilson hängde också på ett tag men gav upp efter någon timme av lyssande på tjejsnack och svammel. haha! Vi var iaf och käkade lunch på Cafe Rost och pigan var helt sjövild. lekte i lekhörnan där och tog även sin vagn och kutade fram och tillbaka. Sötnosen!
 
   
 
Det blev även lite shopping för mig idag. Hittade en snygg höstjacka på Team Sportia åt pigan + byxor från Villervalla. Det var halva priset och fick det för en billig peng. Lätt värt. Sen fick hon även 2st snuttisar från Busmonster . Nu vet jag vad ni tänker: "Allvarligt, ännu mera snuttisar??" Ne men jag har rensat bort några som har varit alldeles för stora och klumpiga att ha med. Så nu med dessa två så har hon sammanlagt 5st. Men jag kan inte rå för det. De är ju som en snygg accesoar att ha med sig. Hehe..
 
   
 
Jag fyndade även åt mig själv. Hittade snygga, gula jeans för endast 165:- på Mera Mode. Jag har såna i svarta också med hög midja och jag bara älskar dom. Har gått förbi dessa snygga brallor i alla möjliga färger tidigare men inte velat unna mig men nu när det var halva priset så kunde jag inte låta bli. Hade velat ha röda och beiga också men röda fanns inte och beiga fanns inte i storlek. Sen har jag även varit ute efter snygga svarta kängor och de jag velat ha har varit alldeles för dyra men idag hittade jag min nya kärlek. De är så jävla snygga och självklart fick de följa med hem. Tillsammans med mina gula jeans och en skinnjacka kommer det bli awsome!!
 


 
Nä, nu ska jag fortsätta kika "Pretty women" som går på kanal 9. Hoppas att eran helg varit bra och förlåt än en gång för den kassa uppdateringen. Ska försöka vara bättre under veckan nu. Avslutar med lite bilder från gågna veckan...
 
   
  
 
Over and Out/ N

ZZZzzzzZZZzzzz

 
Sitter här i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna. Fasen vad trött jag är! Det verkar som att det är ÄNNU fler tänder på G i Molly´s mun. Snorig, gnällig, kliar och dregglar som tusan. Alla de symptomen som hon tidigare haft när det varit tänder. Kollade och kände lite i hennes mun idag och det verkar vara femte och sjätte tanden på överkäken som kommer nu. Vi får väl se men det är inte mkt sömn på nätterna nu. Är ett himla springande till hennes rum för att trösta och ge vatten. Men nu senaste 2 nätterna så har jag tagit henne till våran säng vid typ 04.00. Man orkar inte en hel natt med spring!
 
Igår var det fullt ös. Mötte upp Elin och Herman vid nio på morgonen för en prommis och efteråt gick vi till oss. Fikade och surrade skit medans barnen fick leka. De lekte snällt och fint ihop så vi fick en ganska lugn stund. Favoriten (som alla barn verkar älska) är ju pigans kök. Det är alltid mest ös där och jag fick en riktigt fin bild på sötnosarna igår när dom redan bråkar i köket, jisses, så små och redan tjafs med hemmasysslor. Haha:
 
 
Efter massa bus och lek i nästan 2 timmar så la jag ut pigan i vagnen och hon blåste på typ 2 ½ timme. Tror hon var lite trött! :) Men då passade jag på att scrappa lite. Ett grattiskort till Max och så gjorde jag 2st sidor i min receptbok. Tänkte att det var ju ett tag sen ni såg hela min recepbok så jag slänger upp bilder på allt jag gjort hittills. Jag är riktigt nöjd måste jag säga. Jag vet att jag fått förfrågan flera gånger av vissa att ni vill ha receptet på mammas matbröd men jag vill inte lägga ut det då det som sagt är min mammas och vet inte riktigt vad hon tycker om att jag hänger ut hennes "hemliga recept" hehe men om ni har några andra recept ni vill ha så säg till så skriver jag ut dom i helgen. Men här kommer hela mitt projekt och avslutningsvis de 2 sidorna jag gjorde igår..
 
     
            
               
Idag har vi varit ute på den dagliga morgonprommisen och sen for vi upp på stan med Sara och Wilson för lunch och kaffe på Safari och även en tur på Järnia. Köpte bättre skedar till Molly som nu äter själv nästan varje måltid och så köpte jag väggordet "sov gott" som ska sitta på våran nya sänggavel. Vi fick ju sålt våran säng idag, som har varit lite för stor för sovrummet och så har vi fått en jättefin säng med vit gavel av svärisarna. Så då tänkte jag sätta dit "sov gott" i vitt, det kommer bli så sjukt fint. Problemet är att vi måste vänta på att svärisarna får sin nya säng så vi kan få deras och tills dess blir det att sova på madrass på golvet. Hehe, nå det funkar ju några dagar iaf :)
 
Veckans andra fynd har varit mitt nya Iphoneskal med bild på prinsessan och även 2st extra babysitters till husvagnen. Skalet är beställt från photobox och barnvakterna hittade jag billigt på Kiruna fyndtorg och de blir perfa att ha i vagnen så man slipper släpa med sig de vi har hemma.
 
 
 
Imorgon får vi se vad dagen bjuder på. En morgonprommis iaf och sen vet man aldrig! :) Min karl sticker ju på jakt och eftersom det inte blev någon husvagnstur i helgen så kör vi en hemmahelg med massa mys jag och pigan! Kan vara skönt de också.. Vi kommer dock sakna våran gubbe/pappa!
 
Avslutningsvis bjuder jag på en söt bild på pigan som somnade i sin gåstol imorse. Stackarn var ju jättetrött och mamma var lite för seg innan vi kom ut på morgonprommisen så hon hann somna dit istället. Jag fick mig ett gott skratt iaf:
 

Over and Out/N

Orkar ej..

Kommer inlägg först imorgon. Är alldeles för trött idag!

Midnattssolstigen!

         
Börjar med bilder på min busunge imorse...
 
Slöar framför Tvn efter en härlig promenad med Marie och hundarna runt midnattsolsstigen. Tanken var att vi skulle på gymmet ikväll men det var ju så bra väder så vi passade på att köra lite utomhusträning istället. Det är inte många fina dagar vi har i Kiruna så man måste passa på när man kan! Pluto var dock inte med, han är för tillfället med svärfar som är ledig från jobbet (jakten ni vet) så under denna period får han bo där. Det ger mig lite lugn och ro här hemma och han får jaga och träna en massa. Nå, hursomhelst så var det jätteskönt att promma och det kommer nog kännas i vaderna imorgon. Borde fasen ha tagit med systemkameran för vilka bilder det hade blivit! Så oroligt vackert. Men jag bjussar på några helt OK mobilbilder iaf:
 
  
 
Tidigare idag har vi varit på våran dagliga morgonprommis jag och pigan. Solen sken redan då så det var underbart att vara ute och gå. Jag fick till och med sätta solbrillor på lillan. Hittade dock inte hennes vanliga så hon fick vinterbrillorna med rem, men det funkade ju också :) Vi knallade även förbi ICA och hämtade ut mitt paket, för min älskade pippitröja hade anlänt. Den satt som ett smäck! Nöjd och glad mamma...
 


 
Sen åkte vi till Fam. Ejnestrand för lek och bus med bästa polaren Max. Molly var dock väldigt trött och lite småkinkig i början men det släppte efter ett tag. Johannas två kusiner med barn var också där så Molly fick en till kompis att leka med. De fick leka och röja en stund innan vi åkte hem igen:
 
 
 
Idag kom även vårat knivställ som jag beställde. Ni kommer väl ihåg att jag berättade att jag fick penkis när jag fyllde år av svärisarna för att köpa OBH nordicas knivblock i chilliserien men de har ju slutat att tillverkas så jag beställde ett annat. En voodoo-docka i rött. Den är lite grotesk men fasen vad snygg den blev i köket. LOVE IT! Knivarna verkar dessutom vara riktigt bra så jag är nöjd:
 
  
Den passade perfekt in i köket...
 
Imorgon blir det prommis med Elin och Herman. Vi tänkte ta kaffe här hos mig också men det beror lite på. Pigan har varit lite snorig idag och hade ganska hög temp på kvällen (dock inte feber) men hon verkade ändå pigg idag så jag vet inte om det kommer bryta ut till en rejäl förkyldning? Men det blir hur som helst prommis med dom och mår Molly bättre så kör vi kafferep på det också. Annars tänkte jag nog bara vara hemma och scrappa lite och busa med lillhjärtat..
 
Nä, jag avrundar nog här. BTW så längtar jag som attan till julen :) Pynt, julmat, julmusik, massa umgänge med familjen och så kommer älskade pappa, Biggan och mina småbröder hit! Ååh vad jag vill ha jul nu <3
 
Over and Out/N
 
 
 
 
 
 
 

Party like a rockstar!

Ja, då var söndagen här och denna helg har varit toppen! I torsdags for vi ju ut med husvagnen och bara myste på! I Fredags for vi in till stan en sväng för att knalla på marknaden i regnet. Det blev inte desto mer shopping där. Hittade 2st jättefina mössor och en fleecehalsduk till pigan från busmonster. Det blev lila, som kommer passa perfa till vintern och hennes lila molo-overall. Sen köpte jag även tornedalsringen åt mig själv. Har velat ha den så sjukt länge nu och min karl tyckte att jag skulle ha den så han sponsrade med hälften av pengarna. Tack än en gång hjärtat!!
 

Vi tog även en lunch på Café rost innan vi åkte iväg till husvagnen igen. På eftermiddagen åkte vi till Alalahti och åt blodpalt hos fammo och faffa. Eftersom vi var så nära alalahti nu så passade det perfekt att äta där. När vi kom tillbaka till husvagnen så hade även svärisarna + My, svante och solveig, Tommy och Gunborg anlänt med sina husvagnar. De vuxna käkade surströmming och my ville inte vara med dom då så medans fick hon sitta med mig i våran husvagn. Vi gjorde det lite mysigt med tända ljus, godis och barnkanalen! Goaste ungen alltså :)
 
    
 
 
 
På lördag lämnade vi pigan med svärisarna och for hem ganska tidigt för att vi hade en del att fixa innan festen. Jag drog hem husvagnen även denna gång och efter en smal väg, med massa möten, ett stopp på lomibia för att backa runt hörn o.sv och på och avkoppling av vagnen så fick jag godkänt av min karl. Så nu har jag fått "husvagnskörkort" av honom. Hehe :) Jag sa åt honom att jag måste ju få ett inplastat kort med bevis på att jag får köra. Haha! Nä, men nu känns det skönt.. att jag kan fara ut själv med husvagnen och jag vet hur allt funkar. Nästa helg blir det ju ut med vagnen med Tesse och Jennie så då hoppas vi att allt går vägen :)
 
När vi hade kommit hem så var det städning av lägengeten, hälla upp snackset och sätta champangen och vinet på kylning. Vid 17-18 tiden så började folket trilla in och festen började lite försiktigt. Vi fick massa fina inflyttningspresenter (många var drickbara ;) och vi blev ett stort, härligt gäng! Så himla kul att nästan alla kom. Vi spelade Wii spelet "just dance", sjöng karoke, drack massa shots och vin, snackade massa skit och hade så jävla kul! Är nog lätt den roligaste festen vi har haft tror jag. De flesta av oss blev riktigt fulla och vi fick skratta en del. Självklart bjuder jag på lite (vissa) suddiga bilder:
 
       
                       Jag redo för fest!                            Puss
 
      
Hela gänget                           SKÅÅÅL!               Ellinor, jag, Johanna
 
   
       Elli & jag                Jag & Billy              Sara & jag         Mattson & jag
 
Jonny och Johanna kör battle i dans! Haha dom var grymma ;)
 
     
Seriöst snack i köket                     Micke vs. Thomas i dans!
 
Dagen efter :/
 
Tack alla underbara ni för en oförglömlig kväll. Det blev en fest vi sent kommer glömma :) Jag mådde förvånadsvärt bra imorse när jag vaknade. Lite ont i huvudet och seg men annars helt ok. Jag och hjärtat spenderade hela förmiddagen i soffan med film, cola och massa gott. Vid ca. tre tiden kom svärisarna förbi med pigan och allt hade gått jättebra. Jag är glad att vi har lämnat bort henne då och då och att hon fått sova borta några gånger för det funkar så himla bra med vem som än har henne och hon kan sova varsomhelst. Hon är verkligen inte blyg och dagis kommer nog inte bli ett problem när den dagen kommer!
 
Vi har bara myst på här hemma hela familjen... lekt och busat, badat och vilat i soffan. Nu sover pigan gott och jag ska ta och koka en kopp te till mig och gubben..
 
 
Hittade förresten (på tal om helt annat) äntligen vinterskor till pigan på tradera. Det är märket PAX och de är helt oanvända. Fodrade, vattentäta och varma skor som kommer sitta fint på lillans fot under vintern. Sen passar ju även de till hennes vinteroverall. Hon kommer vara en lila tjej denna vinter :) Snyggt!
 
 
Imorgon blir det lek och bus hos Johanna och Max och sen massa ärenden. Hämta ut min pippitröja som har kommit och på kvällen blir det träning med Marie. Nä, nu blire te och solsidan.
 
Over and Out/N

.

RSS 2.0