Sötunge..




   

  

Sitter här med kaffe (as usual) medans Pigan, Micke och Pluto tar en eftermiddagslutare! Jag har nyss varit uppe på Järnia en sväng. Vi har ju haft lite problem med vagnen... vi har inte kunnat byta till sittdel på vagnen eftersom vi inte fick alla delarna när vi hämtade ut den! Men nu är det åtgärdat och sittdelen är installerad :) Liggdelen börjar vara lite trång när man har voksipåse och allt i, och eftersom man kan fälla ner i max liggläge på sittdelen så tänkte vi att det är lika att byta till den! Hon börjar ju vara vaken mer och mer nu också och vill gärna kika vad som händer runt omkring och då kan det vara bra att man kan fälla upp ryggstödet lite mer också. Sen var jag på Dick´s hobbyhörna och köpte mer dubbelhäftande tejp. Jag har scrappat så mkt så allt var slut här hemma men nu är även det inhandlat och åtgärdat så bara scrappa vidare :)

Igår gjorde jag inte desto mer.. var på en långprommis med vagnen och i samband med det så gick jag och handlade på ICA. Dock kanske jag borde ha handlat i slutet av prommisen och INTE i början. Fy fasen vad tungt att knuffa runt på vagnen med varorna nere i korgen. Hujja... Nåväl, bra träning ;) Sen lagade jag lyxmiddag med kött, klyftpotatis och en god sallad, efter middagen satte jag mig och scrappade en timme ungefär och sen resten av kvällen myste och busade vi bara med pigan. Badade henne och gav lite babymassage och efter Sofias änglar däckade vi allihopa i sängen <3 Fick en härlig film på Molly och Pluto igår kväll. Hon skrattade som tusan varje gång Pluto sprang fram och tillbaka i vardagsrummet. I början asgarvade hon men det hann jag såklart inte fånga på film men en liten videosnutt fick jag iaf.. Sötungen...




Fick även en film idag när Molly låg i sitt babygym. Börjar vara fullt ös i det där gymet nu! Benen går i ett och man skulle kunna tro att hon springer ett marathon. Gissar att det lär vara full fart den dagen hon lär sig gå! Tänk att på tordag blir hon hela 4 månader, sinnessjukt vad tiden går fort..




Blev typ bara bilder och filmer i detta inlägg men hoppas ni tycker det är kul att läsa/titta ändå! :) Avslutar med 3 bilder till. Molly har börjat hålla sin flaska själv nu också så mamma behöver bara hålla lite uppsikt när man äter. Ibland far händerna iväg men oftast håller hon helt själv, duktiga tjejen! Sen är det en bild från igår på en nybadad tjej och så en på mamma Nattis! :)

   

Over and Out/N

Helgerna...

Går alldeles för fort. Redan måndag! Fast det är väl bra med veckodagarna också så att man uppskattar helgerna mera, eller vad säger ni? Sitter med en stor kopp kaffe nu och funderar vad man ska hitta på idag. Kanske ger mig ut på en prommis med vagnen iaf, men sen har jag ingen aning. DET är nackdelen med veckorna.. alla jobbar ju på dagarna! Jag är ju så sällskapssjuk också och gillar inte att vara ensam. Ibland kanske men för det mesta gillar jag att ha vänner omkring mig, sitta och ta en kaffe och bara umgås.

Pigan är en riktig gnällis nu HEEEELA dagarna. Från morgon till kväll! Det har ju pågått i ca 2-3 veckor nu och det är ju förmodligen tänderna som fortfarande spökar. Nätterna går ändå relativt bra och hon sover helt ok. Vaknar några gånger och är törstig men efter att hon fått lite vatten så somnar hon om! Hon är extremt mammig och vill vara i famnen konstant. Sen har hon ju varit sjuk också och det har ju inte gjort saken bättre. I början var det ju bara kvällarna som hon var grinig men nu är det hela dagarna också, ingenting duger och det är så frustrerande att jag inte kan göra nåt. Jag har försökt med både flytande alvedon och suppar dom dagarna hon verkar ha riktigt ont men det hjälper inte desto mer och jag har försökt hjälpa henne och klia i munnen med fingrar, bitleksaker och diverse men det hjälper ju bara för stunden. Sen är hon så kass i magen också så det är också jobbigt för våran lilla prinsessa. Nåväl, jag försöker tänka att det bara är den här tiden då tänderna ploppar upp färdigt och att vi får tillbaka våran lilla gladfis sen! Men tycker så synd om henne också, hon kan ju bara gråta för att visa att hon har ont. Skär i hjärtat att se henne såhär :(

Igår låg vi i soffan och mös ett bra tag och det tyckte hon om. Somnade på min arm och där låg vi och bara kramades. Det finns inget mysigare än det. Helt otroligt att man kan älska en människa så mkt! Hon är helt klart det bästa som hänt oss. Den värme och lycka man känner när man ser henne sova, skratta, jollra, äta.. ja allt egentligen! Det väger upp dom här stunderna och dagarna hon är så grinig.. våran lilla prinsessa <3

 

Igår fick jag även ett litet ryck medans älsklingarna chillade i soffan. Jag "provbakade" dom där cupcakesen som jag köpte. Och dom blev ju superdupergoda. Dock inte så snygga men jag ska göra dom lite finare till dopet. Nu hade jag inga spritspåsar hemma så jag fick ta en vanlig fryspåse och klippa hål i hörnet. Ska och inhandla sånt under veckan så man får lite snyggare frosting ;) Men som sagt, helt klart godkända!

 

Nu vaknade pigan så ska ta och mysa med henne istället för att nörda här. Hoppas ni får en bra start på veckan!

Over and Out/N

Fynd!

Igår var jag på stan en sväng med Molly, syster Tesse & Jennie. Jag tänkte att eftersom Molly var feberfri och verkade ganska pigg så tog jag med henne. Packade ner henne varmt i vagnen och hoppades på att lite frisk luft skulle göra susen! Och idag verkar hon faktiskt må bättre, vet dock inte om det var den friska luften som gjorde det eller om det var av någon annan anledning. Nu har iaf febern gått ner, hon har både sovit och ätit så det känns bra! Nåväl, men vi var och fyndade lite av Jennie (busmonster) och för mig blev det två välbehövliga mössor och Molly fick 2st dregglisar..

   

Sen hittade jag även (billigt) något som jag har velat ha väääääldigt länge, och eftersom jag inte nämndes köpa nåt åt mig själv i Gällivare så tänkte jag faktiskt unna mig dessa, så det gjorde jag:


Kärlek ;)

Efter att vi hade gjort stan så for jag hem och lämnade av pigan, käkade lunch med gubben min och sen prommade jag till Coop för att möta upp Tesse och Jennie igen. Denna gång för att kolla idolerna som skulle sjunga där. Det var Robin, Molly och André som uppträdde med några låtar var. Faktiskt ganska kul att se dom live och efteråt så signerade dom skivor så jag köpte en till min kära mamma som gillar idol :) Jag fotade såklart lite också:

   

Och efter det begav jag mig hem och sen bestod kvällen bara av massa mys, film, en god sallad med ett glas vin!

Höll på dö i skratt här för någon dag sen. Molly har insett att det är svinkul att ta tag i sina fötter och suga på tårna när man ska byta blöja. Hon gör det varenda gång man lägger ner henne på skötbordet! Det ser ju så sjukt kul ut så man kan ju inte låta bli att skratta. Tänk om man själv var så vig ;)

 
Våran sötnos med foten i munnen! <3

Imorse var jag ut på långprommis med Pluto i kylan, sen har vi käkat frukost, Molly har fått gröt, jag har plockat lite och slagit igång en tvätt. Nu sitter jag med en kopp kaffe här framför datorn medans mina älsklingar vilar i soffan! Tror jag ska ta och joina dom faktiskt. Ikväll kommer Marie på en te och skvaller. Blir nog en mysig söndag.

Idag brinner även ett ljus här hemma hela dagen för min vän Simon Stridsman som gick bort för 3 år sedan idag! Se inlägget nedan..

Over and Out/N

Idag är det...

.. tre år sedan som Simon lämnade oss här på jorden. Än idag känns det lika overkligt! Kommer aldrig glömma det där hemska samtalet jag fick att simon låg på lassa men inte klarat sig! En massa känslor for genom kroppen då.. sorg, ilska, chock! Jag förstod inte hur en människa kan göra nåt sånt. Det är så orättvist! Simon hade massor med vänner och en stor familj som älskar honom och nu måste alla leva i denna mardröm som innebär att vi aldrig kommer få se honom igen. Endast minnerna lever kvar! Han hade hela livet framför sig och på en bråkdels sekund togs det ifrån honom. 2 dagar innan den dagen så skrev han sms åt mig och frågade han om han kunde komma förbi mig men jag var nyopererad och hade massa folk springandes hemma redan. Hade jag vetat då vad som väntade så hade jag aldrig nekat honom att komma förbi! :(

Det enda goda som kommit av det här är att jag fått träffa Simons underbara vänner och familj, jag har även funnit en vän som jag värdesätter väldigt högt och hon vet vem hon är! <3 Alla har olika relationer till dig Simon och alla har olika historier och minnen om dig, det är så roligt att prata med din familj och dina vänner och höra om allt knasigt du hade för dig! Jag vet att vi kommer ses igen.. och tills dess. Sov i ro min vän, saknar dig och idag brinner ett ljus här hemma hela dagen för dig!


två resor...

Ja, igår var vi ju som sagt till Gällivare med Sara och shoppade litegrann. Molly mådde hur bra som helst hela dagen och inga tecken på att hon skulle vara sjuk. Men inatt bröt febern ut, hon började hosta, snörvla och ville inte varken äta eller sova! Febern bara steg och jag gav alvedon så att den gick ner.. men efter ca 3 timmar var febern lika högt igen!Så imorse ringde jag sjukhuset som såklart inte hade nån barnläkare i tjänst. SKRÄLL!!! Så det var bara att hoppa i bilen och bege oss till Gällivare. Jag tycker dock att det är värt att åka dom där 12 milen så man får träffa seriösa och ordentliga läkare. Hade det gällt mig själv så hade det varit en annan sak men nu är det våran lilla prinsessa det handlar om och då tar jag inga risker. Jag blir bara så jävla ledsen och förbannad när jag tänker på hur dålig vården är här i Kiruna, så jag ids inte ens skriva om det här nu för då blir det ett väldans långt inlägg om jag ska skriva alla åsikter jag har. usch!

Nåväl, när vi kom till sjukhuset i G-vare så konstaterade dom att det är ett kraftigt förkyldningsvirus hon har och det är bara vila, alvedon, näsdroppar och kärlek som gäller i några dagar nu! Hon har svårt att andas så det blir för henne att halvsitta när hon ska sova. Hoppas det funkar och att hon får några timmars sömn inatt iaf. Hon är ändå glad och relativt pigg men klart man blir orolig när man hör att hon knappt kan andas och febern bara stiger hela tiden. Är skönt att vi åkte dit och kollade upp det och nu är det bara att vara inomhus och försöka få henne frisk, mammas hjärta <3

Nå, roadtripen och shoppingen igår var iaf jättetrevlig. Vi kom hem med massa fint och några kronor fattigare. Tänkte att jag slänger upp lite bilder på saker som fick följa med hem. Tänk att det finns så mkt fint i "grannstaden" :) Molly fick även sin doppresent i förskott av sin farmor och farfar, en jättemysig, fluffig sackosäck som hon självklart älskar att sitta i och som hon förhoppningsvis kan ha i många år. Det går även att ta bort tyget och tvätta det, och det är ju kanon! Men detta inhandlades iaf;

     
     Nya gardiner                kläder till pigan                    Dregglisar

      
Servetter till dopet           Servetter till hemmet      Regplåt till vagnen

         
  Plastblomma        Scrap-grejer              Leksak & Mössa till pigan

        
Solbrillor till Molly            Snuttisfilt            Nya sackosäcken som vi gillar..

Molly fick även jättefina presenter av Sara. En heldress, napphållare och sockor.. Tack tant Sara :)



Jag köpte även batterier, värmeljus, godis och lite annat smått och gott. Jag kom undan billigt med allting så jag är nöjd. Tack Sara för en rolig tripp, det gör vi om! :)

Ikväll ska vi bara hänga i soffan och mysa gärnet. Imorgon tänkte jag ta mig själv upp på stan en sväng och kika lite på snöfestivalen och jag lämnar mina sjuklingar hemma. Hade såklart varit roligare att gå hela familjen men nu blir det inte så.

Hoppas ni får en bra helg kära vänner och läsare!

Over and Out/N

På väg till...

Gällivare med en piga som insjuknat under natten. Bloggen prioriteras inte just nu, uppdatering kommer senare!

Smidigt..

Pigan har bara haft feber i 2 dagar men nu verkar den ha gett med sig efter några alvedon, massa vila och mys! Hon äter dock ganska dåligt fortfarande men jag har lyckats få i henne gröt igår och idag morse. Det verkar hon ÄLSKA och det slinker ner hur bra som helst. Men mjölkersättningen under dagen äter hon knappt. Jag har fått i henne vatten iaf så hon inte får väskebrist! Det sjuka är att hon är hur pigg och glad som helst under dagarna men när klockan slår prick 18.00 på kvällen så blir hon grinig, vill inte äta eller dricka, bara skriker och ingenting är bra förutom min famn! Är det någon annan som har haft det problemet? Om det nu är tänderna så kanske det gör mer ont på kvällarna? Tycker dock det är konstigt och det har pågått i flera dagar nu :/

   

   
Gröt är väldans smaskigt!

Igår när Micke kom hem från jobbet så for jag på ICA och handlade lite nödvändigheter. Jag har ju även börjat fixa lite smått inför Mollys dop den 12:e februari och till dopfikat tänkte jag baka cupcakes och jag hittade det perfekta receptet på ICA, Riktigt smidigt måste jag säga! visst.. kanske lite slöfasoner men det skiter jag i, jag kommer nog ha så fullt upp ändå så ju enklare, desto bättre. Sen hittade jag även fina dekorationer att sätta på muffinsen, blir nog kanonbra!

 

Jag har även suttit på tradera och kikat lite, jag brukar ALDRIG vara inne där men när man har en sjuk dotter och bara sitter hemma hela dagarna så blir det lätt att man slinker in på alla möjliga sidor och jag säger bara.. jisses vad det finns grejer på tradera! Och BILLIGT! Jag har letat efter en fin och varm mössa till Molly hur länge som helst men tanken att kolla på tradera slog mig aldrig. Det tog 5 minuter så hade jag hittat den perfekta mössan (oanvänd också Det blev även att beställa varsitt skal till min och Mickes Iphone. Skitsnygga och jag betalade endast 9 kr för skalen och 50 kr för mössan. fynd eller vad?





Det blev detta skal till mig och ett likadant till Micke, fast hans är röd/svart :)

Idag får vi besök av Marie på kvällen och nu på dagen vette tusan vad vi ska hitta på. Är så jävla kallt ute och nu när pigan fortfarande är lite hängig så vill vi inte fara ut nånstans! Även om febern är borta och så, så känns det inte lockande att ge sig ut i minusgraderna. Dessutom blir det en resa till Gällivare med Sara imorgon så vi sparar krafterna till det. Men innan vi far dit så kommer prästen hem till oss för att gå igenom dopceremonin! Så imorgon är det fullt ös..

Nä, nu ska jag ta och mysa ner med en kopp kaffe bredvid en glad liten tjej! <3

Over and Out/N

Febrig liten tjej..


Mammas lilla hjärta har fått feber. Hon har inte sovit bra alls inatt och imorse var hon varm som ett element! Stackars pigan. Imorse var tempen såpass hög att jag fick ge alvedon åt henne och hon har ätit jättedåligt hela dagen men jag har iaf lyckats få i henne mycket vatten och även lite plommonpuré, men det är allt! Tur att min dotter inte är undernärd och hon har lite att ta av nu när hon inte har matlust, och risken finns ju att hon går ner i vikt om hon inte äter ordentligt :/ Har pratat med BVC och jag ska ge henne en alvedon inför natten också så att hon kanske kan sova iaf.

Men trots feber och knappt nå mat så har hon ändå varit glad och skrattat massor och det är ändå skönt att se. Jag tror ju att denna feber kan ha och göra med hennes tandsprickning? Hoppas bara att hon blir frisk snabbt! Inge kul att vara sjuk. Vi håller iaf oss inne några dagar nu och bara myser på. Inga prommisar eller onödiga ärenden ute i kylan! Däremot OM hon blivit bra tills på torsdag så ska jag, Molly och Sara åka till Gällivare och gå på bl.a Dollarstore och Eriksson center. Men vi får helt enkelt se hur gumman mår.

Idag har vi som sagt bara varit hemma och myst framför Tv:n. Sara kom förbi och hängde med oss några timmar, vi drack kaffe, surrade lite skit och kollade tv. Nyss har även svärisarna varit här på kaffe och dom hämtade även Pluto som ska få vara hos dom några dagar. Svärfar har ju ledigvecka så det är perfekt! Då kan han aktivera gossen nu när vi bara hänger inomhus!

Ikväll blir det att kolla Sofias änglar som har säsongsstart och sen ska jag försöka få lillpigan i säng!

Over and Out /N

 

Social..

Helg har det varit.. I Fredags var jag, Molly och Pluto och prommade med Elin och Herman. Var trevligt! Är som en perfekt prommis-kompis eftersom vi bor så nära varann så det är enkelt att ta sig ut. Kanske måste ske lite oftare än typ en gång i månaden bara ;P hehe! Efter det var jag & Pigan och hälsade på nyopererade mommo, hon var piggare nu iaf och vi käkade lunch, drack kaffe och kollade skidskytte. Tror hon uppskattar när man kommer och hälsar på, speciellt nu när hon är sängliggandes. Hon tycker ju det är så kul när man kommer med Molly, att få se hur hon skiner upp när Molly charmar henne med sitt leende. Värmer i hjärtat!  Sen på kvällen så käkade jag och älsklingen tacos med ett glas vin framför en bra film. Jättemysigt! Tacos är ju som förjävla gott också...

    

Igår var vi på dagen och hälsade på min kära svägerska med familj. Jag spelade massa spel med My medans Micke och Molly socialiserade sig med Marie och Matti. Satte ner Molly i deras sackosäck medans vi fikade och konstaterade att en sån MÅSTE vi önska oss i doppresent till Molly. Hon älskade att ligga i den och dessutom kommer hon kunna ha den i massa herrans år.

   

När vi kom hem så gjorde jag mig färdig för middag och vin hos Marie. Det blev ca.4 timmar med god mat, bra musik, många skratt och prat om den gamla goda tiden! Var så sjukt kul och jag har seriöst ont i magen idag för att jag har skrattat så mkt. Tack Honey för en toppenkväll, måste snart göras om! <3 Vid halv tio kom mamma och hämtade mig och körde hem mig och jag och Micke möttes typ i dörren då han skulle till Mattsson på öl och NHL. Jag la mig med pigan i sängen och vi båda somnade direkt! Micke kom väl hem vid 3-tiden på natten! Trodde att han skulle komma hem dyngrak men han hade varit skötsam och bara tagit en öl eller två ;P

Idag steg jag och Molly upp vid 06.00 och vi låg länge i soffan och myste gärnet. Pappan i huset klev väl upp vid 10.00 nångång. Sen kom "moster" Tesse kom på kaffe och skvaller och vi bestämde att vi skulle gå igenom hennes förråd senare idag. När hon hade farit så gick vi ut på prommis i kylan hela familjen. Var ganska kallt men uppfriskande!



Sen åt vi middag och efter det var jag som sagt med Tesse och rensade igenom hennes förråd och det ångrar jag då verkligen inte eftersom vi fick massa "presenter" därifrån. Molly fick en stol som spelar musik och pratar, en hoppgunga, en sovsäck och en jättefin overall. Jag fick 3st lyktor som jag ALLTID velat ha men inte nämts köpa till hemmet. Tusen tack syster! :) 

     

   

Jag har även hängt upp våran stavmixer som vi fått av min kära mamma! Var som perfekt när man snart ska börja mosa massa mat och sånt till pigan. Och det var kanoners att det följde med ett väggfäste så den kan vara framme hela tiden utan att ta plats! Tack mamma :)



Nu blev ju detta ett SUPERlångt inlägg med onödigt många bilder (förlåt). Men har ju så mkt på hjärtat som jag vill dela med mig av efter helgen. Jag ska avrunda här med 3st bilder på en väldigt söt Molly som har fått prova plommonpure nu i typ 3 dagar och första dagen så såg minerna ut såhär, men nu verkar det slinka ner ganska lätt. Men som sagt, såhär såg hon ut vid första provsmakningen. Haha, våran sötnos..

   

Hoppas ni också haft en kanonhelg. Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter ;)

Over and Out/N

Senare..

Gör mig färdig för ikväll blir det middag, vin och skvaller med min kära vän marie :) hinner inte uppdatera just nu så det kommer senare ikväll eller imorgon :)

Over and out / N

Besök, bakning & Pyssel!

Inatt har varit en relativt bra natt för oss och lillskrutten. Hon somnade ganska sent men har då sovit till typ 5-tiden i morse och det känns ändå helt ok! Klart man sitter här och gäspar nu men det gör jag alltid iofs. Fattar inte varför jag är så trött och orkeslös hela tiden? Har varit det ända sen djävulsförkyldningen jag hade! Svinjobbigt. Kan ju även vara järnbrist eller nåt sånt som spökar? Hoppas bara att det går över snart för jag är inte sån här annars.

Igår var vi och besökte min kära, gravida vän Lisa och Freddan. Vi satt och surrade och drack kaffe! Micke joinade också när han slutat jobbet. Var som trevligt :) Sen knallade vi hem och lagade mat. Efter maten så tog jag och invigde min muffinsgrill och bakade chokladmuffins med bitar av vit choklad och citronmuffins. Dom blev riktigt smarriga. Den där grillen var verkligen en bra julklapp... blir ju perfekt att använda den till Mollys dopfika, då jag tänkte göra fina, tjejiga cupcakes. Snabbt och smidigt! Blir nog kanske dessa två smaker som bakas då också..

  

Efter bakningen som gick såpass snabbt så satte jag mig med Mollys "Boken om dig" som jag har jobbat med ett bra tag nu. Gjorde 2 st sidor till och nu har jag bara 2st kvar, och sen tänkte jag inte göra så mkt mer i den förrän hon blir 1 år och så blir det väl lite högtider och sånt då och då, men jag orkar inte göra månad för månad. Det blir lite jobbigt i längden. Ska framkalla lite bilder nu så jag kan göra "min första jul" och så blir det väl bilder från dopet sen också. Men jag är riktigt nöjd med den faktiskt. Jag slänger in bilder på alla sidor jag gjort i rätt ordning så ni som inte sett dem också får kika lite:

     

     

     

 

Idag ska vi på en prommis med Elin och hennes lilla Herman, och efter det ska jag och Molly förbi mommo och vara där några timmar. Hon behöver lite sällskap nu när hon bara ligger till sängs! :/ Ikväll blir det tacos med hjärtat och så avslutar vi fredagskvällen med ett glas vin och en film. Imorgon så har jag blivit bjuden på middag hos Marie, och när jag kommer hem därifrån så ska Micke till Mattsson och kolla hockey och ta en öl sent på kvällen. Så det blir nog en riktigt bra helg med massa mys och umgänge. Det är ju aldrig fel ;)

Nä, nu ska jag ta och slänga i mig frukost medans Pigan ligger nöjd i babygymmet. Ha en bra helg allesammans...

Over and Out/N

Tänder..

Molly har ju varit en riktig grinolle nu i några dagar och jag har som försökt känna om det är tänder på G, eller om hon kanske har magknip men det har varit ett mysterium. Tills igår... jag tog en närmare titt med bra ljus i hennes mun och då kunde man skåda en liten vit hård sak som var påväg uppåt! Javisst, det är ju en tand på G och det förklarar ju denna griniga vecka :) Stackarn, det kliar ju säkert som tusan och inte är det lätt att bli förstådd när man inte kan prata. Men nu vet vi ju vad det är iaf!

Hon har även fått för sig att hon vill äta på nätterna igen. Ändå får hon ju fulla portioner under dagen som hon knappt ens äter upp och hon har nästan alltid sovit hela nätterna utan att äta, men nu helt plötsligt vill hon ha mat 2 ggr under natten. Vi kan ju inte trycka i henne mer mat under dagen heller eftersom hon inte äter upp det i alla fall. Nåväl, hoppas det bara är en tillväxtperiod? Om ca. 1½ vecka blir våran prinsessa hela 4 månader och då tänkte vi börja med lite gröt och puré.


Nu sitter jag med tända ljus och en stor kopp kaffe medans pigan vilar ögonen en stund till. Idag vette tusan vad vi ska hitta på. Tänkte iaf ta en prommis med hela familjen när Micke kommer hem från jobbet men innan det vet jag faktiskt inte? Är som sugen på att pyssla lite men myser nog hellre med pigan! Nåväl, vi får se! Ikväll tänkte jag baka lite muffins iaf och fylla upp frysen. Har ju inte ens provat min muffinsgrill ännu som jag fick i julklapp, så det börjar vara dags.

Igår var vi och hälsade på hos mamma och hennes Micke. Mommo bor ju också där nu efter operationen då hon har svårt att röra sig och har väldigt ont. Så hon bor där tills hon är på topp igen! Var iaf jättemysigt.. Vi käkade middag och bara surrade skit! Sen for jag och micke och storhandlade medans Molly var kvar där en stund till. Molly fick även 2st presenter av mamma och Micke som dom hade köpt i Luleå. En svinsöt pyjamas och en riktigt söt mössa som hon får ha på kalas eller till sommaren..

    

Igår när vi var och handlade så köpte vi en fin plastblomma till vardagsrummet. Jag har verkligen inga gröna fingrar så visst har vi några riktiga blommor men det är knappt dom lever. Jag är värdelös på sånt, men då är det ju bra att det finns plastblommor för dom med icke-gröna fingrar. Hehe.. Nå, den passade iaf riktigt bra där i vårat fönster:

 

Nä jag har väl inte så mkt mer på hjärtat just nu. Ska ta och ringa till ICEHOTEL nu för att dubbelkolla så vi har kvar våran bokning på iskyrkan för Mollys dop sen hälla upp en kopp kaffe till!

Vill även passa på att tacka Peter & Susse som skickade en fin present till Molly. Den blir perfekt när hon väl ska börja promenera. Tack så jättemkt!!! :)

over and out /N

Dagen började ju...

...åt helvete! För det första har Molly tjorvat hela natten, sen tidigt på morgonen skulle jag gå upp och göra mat åt henne då jag tappar ALLT i golvet, slår foten i bordet och skriker svordomar på alla språk jag kan. Inte nog med det... efter att våran kära dotter har fått i sig all mat så bajsar hon så mkt så blöjan räckte inte till utan allt kom upp efter ryggen, upp i hennes nacke och genom alla kläder, vilket resulterar i en nerbajsad unge och en nerbajsad mamma! Bara att börja bada henne tidigt på morgonen och eftersom hon blev pigg av det så somnade hon såklart inte om som hon brukar efter frukosten. Suck! Men nu har vi båda duschat och fått på oss rena kläder och nu har vi myst i soffan.
Ja, det är allt bra härligt med småbarn :) nåväl, hoppas att dagen bara blir bättre nu iaf!
Bättre att bajset kommer ut än att det blir stopp, hehe.

Igår blev det inte att blogga helt enkelt eftersom det var fullt ös hela dagen. Först så var det mammaträff på stan och det var ju såklart trevligt som alltid, sen for vi och gjorde lite ärenden, hem och lagade mat, sen var vi och lämnade Molly hos "moster" Tesse och så gick jag och hjärtat på bio. Vi kollade Hamilton och den var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Jag brukar aldrig hänga med riktigt i såna filmer men denna var kanon! 5 av 5 i betyg :)



Sist jag var och hälsade på Linnea så fick jag lite bilder av henne som togs under min möhippa för snart ett år sen och det blev riktigt bra bilder! Så jag tänkte faktiskt dela med mig några av fotona. Vilka härliga minnen ;) Brudarna kom och hämtade mig tidigt hemifrån den dagen med bandvagn, sen fick jag bli sminkad och åka längdskidor genom stan för att fråga folk om äktenskapsråd och sälja blåbärs-soppa, sen var vi på lombia och kollade hockey, efter det var vi på mattarahkka (stavning?) och badade badtunna och käkade middag och sen avslutade vi kvällen med dans på krogen. Jag var ju gravid dessutom och fick förnedra mig nykter. Men det var iaf en oförglömlig dag och tack än en gång till alla mina tjejor för den dagen! Tänk att det redan är ett år sen!

   
Förnedring på stan ;)

   
Bada badtunna

   
Party!

 

Idag tror jag Sara skulle kika förbi och sen blir det att hälsa på mommo som har kommit hem med mamma och Micke från sundebyn igår! operationen gick jättebra förresten och det är såklart skönt att höra, så nu ska vi dit ikväll och kramas med mommo <3

Jag har inte så mkt mer att skriva. Men nog har ni blivit dåliga på kommentera mina kära läsare, börjar det vara tråkiga inlägg eller har ni bara inget att säga? ;)

Over and Out/N

Finns i mina tankar!

Vill skicka en tanke till min älskade mormor som just nu ligger på operation i Sundebyn och eftersom hon var så rädd och ledsen innan operationen så sänder jag alla mina tankar till henne i detta nu! Det kommer gå bra, du klarar det galant! och vi finns här <3 älskar dig mommo!

Dopet..

Förlåt, förlåt, förlåt för den extremt dåliga uppdateringen! Har varit en väldigt upptagen helg! I Fredags beställde vi mat med Linnea och Jonny. Tanken var att vi skulle laga maten själv men vi blev lat och hämtade från Thai istället. Vi käkade och kollade filmen "jag saknar dig" som bara jag hade sett. Det var jättetrevligt :)

I Lördags var det som sagt dop för lilla Max och det var en jättefin ceremoni... Max var så stilig så! Vi fotade lite men vissa bilder blev lite suddiga (vet inte varför?), men det var svårt att få bra bilder eftersom alla fotar samtidigt men jag lägger ut några bilder här som jag tyckte var helt OK! Lägger även ut bilden på kortet jag gjorde åt Max. I present fick han en fin sparbössa i silver, formad som ett tåg..

          
Jag redo för dop     Första sidan             Andra sidan

   
  

Igår var det ju "städardag" (alltså söndag) så det var nya sängkläder, dammtorkning, tvättning, dammsugning och skurning. Är så skönt att göra bort det på söndagar så man kan slappa eller göra annat kul den kommade veckan! Vi har även hunnit kika lite filmer i helgen. "Jägarna 2", "Bad teacher" och "Braides maids". Alla dom filmerna får 5 av 5 i betyg av mig! Grymt bra filmer..

Idag har vi myst på hela morgonen och sen lämnade vi Pluto hemma och jag och Molly knallade ner till Familjen Ejnestrand. Alla i huset var hemma (dock var Tomas bara hemma på lunch) men vi andra spelade lite kort, fikade och surrade skit och det var lika trevligt som alltid. Molly och Max låg en stund i babygymmet tillsammans och självklart var mamma Nattis framme med mobilkameran direkt :) Sötnosarna... <3

   

På tal om annat så är jag så grymt skotersugen så det finns inte!! Tänk att bara fara ut och busa i djupsnön och leka av sig! Så sjukt kul. Nu har jag ju som sagt sålt min älskade Ski-doo så i år blir det att brassa Yamaha (hmmm) :P Men jag ska inte klaga på gubbens skoter, då har jag ingen att köra med.. hehe! Men nog blir det att köpa en egen igen men inte än på ett tag. Det är för mkt pengar och dessutom blir det nog att åka pulka för mig, Molly och Pluto i några år till. Och vem vet, vi hinner kanske få en till knodd också och då blir det definitivt ingen skoter än på ett tag! Men det är tyvärr inte många av mina kära vänner som har samma skoterintresse som jag. Visst, fara ut och grilla är också mysigt och det gillar de flesta, men jag vill ut och leka av mig lite och det är få som tycker det är kul. Är nog bara Sara som delar mitt skoterintresse men hon jobbar ju skift så det är svårt att planera in nåt och jag kan ju bara på helgerna, då Micke kan vara med pigan, och själv är ju inge kul att fara ut! Ifall att det skulle hända nåt. Men jag måste tillägga att jag självklart älskar mina vänner fast ni inte gillar skoterbus ;P hehe!


Denna skönhet kör jag iaf med i år..

Ikväll får vi mest troligt besök av Tesse, Ellinor och Jennie. Och imorgon är det dags för mamma/bebis träff med hela gänget på stan. Vi möter upp Sandra och Elian lite tidigare som vanligt för lite kaffe och surrande!

Nä, jag har inte mkt mer att skriva. Hoppas ni alla får en toppenbra vecka :)
Over and Out/N

Veckorna..

Går alldeles för fort.. känns som att man inte ens hinner hälften av det man vill och ska under veckorna! Imorgon är det redan fredag och jag tyckte det var måndag nyss! Herrejisses..

Nåväl, idag har jag iaf känt mig sådär orkeslös. Iofs har jag gjort det nu varenda dag denna vecka, kanske finns en gnutta förkyldning kvar i kroppen? Men jag orkar inte göra ett skit! Orkar fan inte ens ut och promma med vagnen. Idag kollade jag på tempraturmätaren som visade -15 och jag kände att "näeeee, jag vill inte ens ut i denna kyla" Jag vet inte om jag har vitamin eller järnbrist eller nåt för jag är trött HELA tiden! Pigan sover bra på nätterna och vi vilar alltid en stund på dagen men ändå känner jag mig matt och trött hela tiden, svinjobbigt! Nånå, hoppas det bara är en period och att den pigga nattis kommer tillbaka snart..


Morgonmys i soffan

Efter att ha legat i soffan och myst med pigan så bestämde vi oss för att ta på kläderna och åka och hälsa på mommo/gammelmommo. På söndag åker hon, mamma och mammas micke till sunderbyn för på måndag ska mommo opereras för sin bröstcancer och jag kommer gå på helspänn här hemma och vara supernervis, ända tills dom ringer och säger att operationen gick bra! Det finns alltid risker med operationer så det är klart man kommer vara nervös, men jag håller tummarna för att allt kommer gå som det ska. Vi var iaf hos mommo nu en sista gång innan hon far dit och jag blev bjuden på lunch och kaffe. Efteråt satt vi och bara pratade och Molly var som vanligt lika glad när mommo pratar med henne. Det värmer i hjärtat <3

   

Idag fick jag även en rolig sak i brevlådan. En inbjudan till STOR fest med LKAB! Dom har bjudit alla lkab-anställda med respektive, och självklart ska jag och Micke gå. Det kommer säkert bli svinkul och väldigt mkt folk om inte annat. Dom hade skrivit 3 helger som man får kryssa i och välja på. Det är ju inte bara 3st anställda på LK så dom måste väl dela upp lite... annars vette tusan hur det skulle gå till? Så ska kolla med hund och barnvakt till någon av de helgerna så får vi se när vi går men det ska iaf bli riktigt kul och jag ser fram emot det :)

 

Idag var Micke och fikade med sin syster och när han kom hem så hade han med sig en överaskning. Dom hade varit på Hemtex och Micke hade köpt hem svinsnygga kuddfodral till sängen! Vi sover ju alltid med 2st kuddar var.. Jag har lite mjukare kuddar och han har lite hårdare och nu hittade han det ultimata till sängen så vi kan ha koll på vems kudde som är vems. Tack hjärtat, supersnygga!!! Jag har även hängt upp tavlan som vi fick i julklapp, så nu hänger den fint ovanför Mollys säng. Lite mörka bilder dock..

 

Imorgon blir det luncha på stan med mina älsklingar som vanligt på fredagar :) sen ska vi och fira lilla Felicia som fyller år och sen avslutar vi kvällen med middag med Linnea och Jonny. Blir nog en kanonbra fredag. Lördag är det som sagt dop för Max och kameran ska såklart med!

Nä, nu har jag en hungrig dotter så plikten kallar!
Over and Out/N

Romantik..

I luften idag. Jag och Micke fick ett presentkort på ripan när vi gifte oss så idag tänkte vi faktiskt använda det och unna oss en tre-rätters, romantisk middag bara vi två. Jag tror det behövs ibland också eftersom man lever i en stressig vardag med massa måsten och då kan sånt här vara ganska välbehövligt. Bara äta middag långsamt utan att kasta i sig typ! Molly ska vara hos min mamma och Pluto får vara nere hos svärföräldrarna medans, så hämtar vi dom sen efteråt. Kollade menyn som fanns där och det verkar vara god mat och folk säger att dom har bra mat där så det ska bli spännande att se!



Idag har vi gjort absolut INGENTING! Jag har tvättat lite och småplockat.. sen har vi mest legat på sofflocket vilket har varit superskönt! Tänkte baka först men jag tar det i helgen istället om det hinns. Vi ska ju äta middag med Linnea och Jonny på fredag (tror vi bestämde det iaf, hehe) och på lördag ska vi på dop. Lilla Max ska döpas så det blir fullt ös hela helgen! Så eventuellt på söndag att jag bakar och fyller upp frysen som bara är halvfull nu ;P

Nu har jag fått det sista från Villervalla som jag beställde under deras REA. Så nu har vi kläder för ett tag till. Hon växer så sjukt mkt och nu har jag tagit stora storlekar så hon inte växer ur dom direkt. Men nog hade man kunnat shoppa ihjäl sig på barnkläder om man hade haft pengar! Finns ju så himla mkt fina kläder. Inte fanns det så fina kläder när vi var små, eller mamma vad säger du? :) Nåväl, detta var det sista som kom i brevlådan:

  

Sen var ju mamma och hennes Micke i Piteå och Kalix förra helgen och när dom kom hem så fick Molly en fin mumin-tröja och 2st dregglisar. Superfina, tack mamma och Micke!



Sen måste jag bara skicka en hälsning till min pappa med familj i söder. Saknar er jättemkt och önskar att det inte var så många mil mellan oss. Jag kanske är dålig på att höra av mig, dålig på att komma ihåg födelsedagar och minnet är som en guldfisk men det går inte en dag utan att ni finns i mina tankar. Jag älskar er allihop så otroligt mkt och 170 mil ändrar inte på det. Glöm inte det!! <3 Snart ses vi ju igen.. snart.

Har inte så mkt mer att tillägga. Ska dricka en kopp kaffe nu och sen göra mig lite fin för min gubbe ;)

Over and Out/N

Back to life!


Jag har blivit helt återställd och ser ut som en människa igen! Lite småsnorig men inget som jag besväras av. Förkyldningar kan ju vara så sjukt dryga så jag är glad att det bara höll i sig några dagar. Risken finns att det kan komma tillbaka men då får det bli så! Jag är bara glad att jag kan återgå till mitt sociala liv.

Igår var vi upp på stan med Tesse och Ellinor! Jag var tvungen att inhandla lite presenter eftersom det är en hel del födelsedagar och andra bjudningar på G nu och är så jobbigt att vara ute i sista sekund så nu köpte jag färdigt allting! Hittade massor jag hade velat köpa till både mig själv, Molly och hemmet men nu måste jag hålla i plånkan och spara in lite penkis. Speciellt nu efter jul då man inte är den rikaste direkt! Efter det så gick vi på Café Rost för en kaffe och då joinade Sandra och Elian också som precis hade kommit till Kiruna. Vi satt ett bra tag innan jag och Molly begav oss hemåt.

Vill spara pengar också för om några veckor blir det att göra min 10:e tatuering! :) Ska skriva Mollys namn och födelsedatum, jag tänkte först göra det på benet där jag redan har en, alltså bygga vidare på den med nåt häftigt men det blir nog för dyrt och dessutom vill jag hellre ha den på handleden där den syns hela tiden. Då blir den liten och fin ändå! <3 Nästa år tänkte jag fylla i vissa av mina tatueringar som tappat ganska mkt färg och sen är jag som sugen på att "binda" ihop de 3 tatueringar jag har på ryggen. Jag har en på vardera skuldra och en i nacken och jag hade velat binda ihop dem med typ nå blommträd eller nåt sånt. Men det är ett projekt som får vänta tills man har pengar och bestämt sig exakt hur jag vill ha det, så det inte bara blir nåt "för att" utan att det är genomtänkt! Jag har även en tatuering i svanken men SÅ stor ryggtavla vill jag inte ha så den får vara lite ensam där nere.. :) Tänkte mig iaf nåt i denna stil på handleden fast svart-grå färg:



Igår kväll hade jag besök av Lisa (som fått en rejäl kula nu), Emelie och lilla Ralf! Så otroligt söt liten gosse. Vi verkade dock inte vara så roligt sällskap då han bara sov hela vistelsen här. Hehe :) Var iaf supertrevligt och måste göras om snart.

Pigan är som nöjd nu när hon får sitta med oss i matbordet när vi äter. Trivs riktigt bra i sin stol och mamma är också nöjd när hon slipper ha henne i famnen samtidigt som hon äter. Babysittern är ingen favorit för hur kul är det att sitta på golvet när alla andra får sitta i bordet? Nejnej, det duger inte! Tacka vet jag barnstolar :D



Jag höll på leka med appen Camwow igår med telefonen och min karl tyckte inte det var lika kul som jag. Fy fan, jag skrattade så tårarna sprutade. Antingen är det en rolig uppfinning eller så är jag alldeles för lättroad? Tack Marie för tipset om appen! ;) Diggar mest bilderna på Pluto..

     

     

Idag blir det luncha på stan med Marie. Blir säkert lika trevligt som alltid och ikväll blir det mest troligt scrap-kväll med Tesse! Nä, nu vaknade pigan så ska ta upp henne för lite morgonmys.



Over and Out/N

Bättringsvägen..


Ja, nu börjar jag bli lite piggare efter några dagars förkyldning! Bara lite huvudvärk och rinnig näsa men annars känns det helt OK. Pigan verkar ha klarat sig hittills och hon har sovit jättebra de senaste 2 nätterna. Nu ligger hon och myser här i soffan bredvid mig och leker med sin tuggleksak. Hon har lite problem då hon vill ha både den och tutten i munnen samtidigt, hehe :) sötfis.

Sitter nu med en kopp kaffe i handen och kikar lite youtube-klipp. Hittade 2st som jag bara måste lägga upp! Det är två stycken frierier i USA och fy fan vad häftigt! Only in america, säger jag bara. Inte hade man sagt Nej till ett sånt frieri.. den första är ganska lång så ni vet. Typ 15 minuter eller nåt sånt men det är värt att kolla hela, tro mig!! Enjoy:





Fy fan vad häftigt! Det finns då påhittiga karlar där ute ;P
Eller vad tyckte ni?

Igår myste vi bara på här hemma. Kikade film, åt souvas med sallad och drack ett glas vin. Kanske var vinet som skrämde iväg förkyldningsbacillerna? :) Det var iaf underbart att bara ligga och kramas i soffan och inte göra ett skit!
Molly fick prova sitta i sin matstol också och även om hon kanske inte kan sitta så länge ännu så trivdes hon riktigt bra i den, och hon är såpass stark i ryggen redan så pallar man upp med dyna och filtar runt omkring så sitter hon som perfekt där. Hon skrattade och surrade då i massor! <3 Ja, vad ska man säga förutom att tiden går fort!
Nyss var hon ju bara en pytteliten tjej som bara låg i famnen och sov och bara 3 månader senare så är hon helt annorlunda och det händer så mkt. Det är då underbart med barn, ett som är säkert!



Idag tänkte jag faktiskt pyssla lite. Håller på med en present som jag såklart inte kan berätta mer om just nu men jag lovar att slänga ut bild sen när presenten har hamnat i de rättas händer. Sen ska jag nog göra en tavla också! Köpte ju faktiskt svarta tavlor att scrappa på. Annars använder jag ju bara vita så det kan vara kul med lite annat. Hade behövt beställa lite bilder till min receptbok också.. nåväl, vi ser vad som hinns helt enkelt! Ska mysa så mkt som möjligt med mina hjärtan eftersom imorgon är det tillbaka till vardagen och gubben måste jobba. Helgerna går för fort :/

Avslutar här med ännu ett klipp på lillprinsessan som satt i pappas famn i förrgår och surrade järnet. Hon brås då på mamma och kommer garanterat bli en riktig pratkvarn tror jag! ;) hehe..




Hoppas ni får en bra avslutning på helgen..
Over and Out/N

Sjuk..

Ja, det är de minsta man kan säga att jag är. Feberfrossa, huvudvärk, halsont och näsan rinner konstant. Jag har snytit mig så mkt så det känns som att näsan ska ramla av. I vanliga fall tycker jag inte synd om mig själv men nu gör jag faktiskt det. Det verkar som att lillpigan också är påväg att bli sjuk. Hon är allmänt kinkig, äter dåligt och sover dåligt. Fy fasen för förkyldningar alltså. Det kom så plötsligt också, jag kände mig pigg och kry för 2 dagar sen och PANG så var man supersjuk. Nåväl, bara att vila och krya på sig. Mannen var på apoteket igår och inhandlade lite "godis" åt mig och sen köpte han även medicin åt sig själv:

      
              Min Medicin               Mickes medicin, hehe
 

Idag har Micke och Molly varit nere hos Mickes morbror och sambo i Laxforsen. Jag och Pluto stannade hemma och vilade. Var skönt att få sova litegrann.. det behövdes!

Nu är gubben min och handlar på Coop och jag, pigan och Pluto myser med tända ljus, en kopp te och massa nötande av Grey´s anatomy. Molly älskar att sitta i bilbarnstolen nedanför tvn och titta. Hon pratar alltid med tvn och jag brukar aldrig hinna fånga det på film men idag lyckades jag och herrejisses vad hon snackade! Sötnosen..



Nä, nu tycker jag att vi kan få bli friska. Hujja vad det är tråkigt att vara sjuk! Jag som är van att vara i farten och städa, baka, umgås, gå på stan.. you name it! Och nu ska jag bara ligga på sofflocket och vila. Jag dör av tristess. Men men, man får tänka att jag blir bättre av det iaf.

Har inte så mkt mer att berätta då det inte händer så mkt här hemma just nu men jag avslutar med lite uppmuntrande bilder från vårat besök hos Linnea tidigare i veckan, då vi höll på flumma framför hennes dator. Ja, vi skrattade så tårarna rann. Ni kanske förstår varför :) :

  
  
Hahaha!!!

Ha en bra helg hörni,
Over and Out/N

Orkar inte..

Är så jävla förkyld så orken att blogga finns inte just nu! Ligger med feber, halsont och huvudvärken från h-vetet. Men uppdatering kommer imorgon iaf.. Håll ut mina kära läsare.

Over and out / N

Dopkort.

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Har bara varit så mkt de senaste dagarna och orken har helt enkelt inte funnits men nu ska jag försöka blogga varje dag! Har haft migrän, ont i huvud och hals och bara varit allmänt hängig. Men nu börjar det bli lite bättre. Knäna är dock fortfarande "trasiga" så på måndag måste jag ringa läkaren. Molly har tjorvat också de senaste 2 dagarna så Micke har jobbat hemifrån så jag har fått lite hjälp med allting och det har varit guld värt! Tack hjärtat..

Jag har blivit färdig med mina dopkort iaf och dom har blivit utskickade så jag tänkte slänga upp bilder på dem nu. Jag gjorde kort med "dörrar" eller vad man ska kalla det och jag tyckte det blev lite annorlunda och fint, jag blev ganska nöjd och hoppas att dom som får korten också tycker det:

   
    

Jag har även blivit färdig med min receptbok. Eller det tillkommer ju flera recept sen men just nu har jag gjort mina "favoriter" som jag alltid bakar och lagar. Är ganska skönt att ha alla recept samlade på ett och samma ställe, för alla dom recepten jag använder finns i olika böcker så det är skitjobbigt men nu är dom alla i samma bok och dessutom lite roligare:

    
    
   

Har trots mitt dåliga skick hunnit med lunch med Linnea och Kafferep med Marie igår. I måndags var vi på BVC och Molly fick sin 3-månaders spruta. Är nog därför hon varit lite kinkig dessa dagar och sovit dåligt men nu verkar det bli bättre igen. I natt har hon blåst på 8 timmar i sträck. Skönt! För mamma behövde också sova ut... tack pigan :)

Idag ska jag till läkaren för att lämna prover och sen blir det mammaträff på stan. Alltid trevligt och det känns skönt att komma ut och göra nåt annat än att bara sitta hemma. Kul att höra hur allas jul och nyår har varit!

Nä, nu ska jag ta och göra mig färdig och äta lite frukost. Ha en bra lilllördag allihopa!

Over and Out/N

2012

Ja mina kära vänner, då har vi gått in i ett nytt år. Ett år som jag hoppas blir lika bra som 2011! Känner på mig att det kommer bli ett kanonår iaf.. Jag har inte direkt nåt nyårslöfte! Jo, att komma i form och ta bättre hand om mig själv men annars har jag nog inget speciellt.

Vi hade jättetrevligt på nyårsafton. Vi var ju nere hos svärisarna och firade med middag, lite vin och så spelade vi "just dance" på nintendo wii. Jag fick ju det spelet i julklapp och fy fasen vad roligt det var. Man fick skratta åt vissa personer, men nämner inga namn! Haha! Det var hur som helst väldigt trevligt. På tolvslaget var vi ute och sköt och kollade raketer, skålade med ett glas skumpa och välkomnade det nya året med glädje :) Molly sov i vagnen med sina hörselkåpor och reagerade inte ens. Pluto skuttade runt helt obrydd om raketerna och smällarna. Så allt gick som det skulle och det blev en riktigt bra nyårsafton. Fotade lite såklart men blev lite suddiga bilder så det var nog någon inställning som inte stod rätt till men blev några bilder iaf:

   
  Hela gänget          Molly myste i sin stol         Jag flummar

   
     Jag & Mamma                      <3                    Finaste svärisarna

     
  Mor & Son                      Mina <3                  Mamma & hennes Micke

Sen fick jag ett otroligt roligt ögonblick på film som jag tänkte dela med mig av här. Det var första gången Molly verkligen skrattade från hjärtat. Hennes farmor höll på att göra "tittut" med henne och hon tyckte det var jättekul. Jag fick nästan en tår i ögat för det var ett underbart ögonblick att få höra henne så glad. Jag blev varm i hela kroppen.. Ja, när ni ser klippet så förstår ni kanske själv? ;)
      

Våran älskade prinsessa

Nu är jag färdig med mina inbjudningskort till Mollys dop. Jag ska skicka ut dom idag så vill inte lägga ut bilder ännu förrän dom kommit ut, så jag slänger ut bilder senare i veckan. Idag ska jag jobba lite på min receptbok. Är nästan färdig men jag sparar några tomma sidor så jag kan fylla på med nya recept senare! Jag fick en förfrågan om att lägga ut mina favoritrecept här men det kommer någon annan dag. Så håll ut! :)

Idag ska jag och Molly till Linnea och hälsa på. Hon ska bjuda på lunch. Alltid så kul att träffa henne, hon jobbar ju i Luleå så man ser henne bara ibland men nu över nyåret så är hon här lite längre så tänkte passa på att träffa henne så mkt som det går.

Hoppas ni har fått en bra start på det nya året!

Over and Out/N

.

RSS 2.0