Snart...

Nästa vecka kickar jag igång bloggen igen! Ska till sunderbyn imorgon, då min mamma ska opereras. Så när jag kommit hem därifrån så börjar jag skriva igen. Jag saknar faktiskt bloggandet och ny design är även på ingång! Så vi ses nästa vecka!!

Snart..

Går inte..

Just nu finns inte orken eller lusten att skriva här. Jag kommer att fixa nytt utseende på bloggen (om min kära vän vill hjälpa mig med det) och sen blir det nya tag och inlägg igen. Men ingen idé att jag lovar att skriva hela tiden när jag varken orkar eller finner motivation. Så nu lägger jag ner skrivandet för stunden och meddelar när jag är på topp igen!

Over and out/N

Bättringsvägen..

 
Igår låg jag helt däckad hela dagen. Kroppen var i strejk, huvudet värkte och halsen gjorde så jäkla ont. Men idag när jag vaknade så kändes det faktiskt bättre. Jag var mkt piggare och det var inte alls lika illa. Självklart är man ju snorig och hostar fortfarande men nu orkar jag ju iaf leka med Molly. Igår sov jag ju typ hela dagen och drack mängder med te och åt halstabletter så det kanske gav resultat! :) Sitter nu också med en kopp honungste.. denna förkyldning ska bort!!
 
Förlåt för att uppdateringen (än en gång) varit dålig. Jag blir fasen inte bättre. Men det är så jäkla fullt upp hela dagarna och på kvällarna kollar jag mina tv program och myser med gubben så då blir det inga skrivierier här. Ingen Idé att lova att de blir bättre men kan ju försöka med iaf 2 inlägg per vecka. Ni får ju gärna kommentera då och då, det är som lite roligare att skriva då också :) Nåväl, har nyss fixat lite naglar. Satt korta tippar och pysslat på. Jag tycker det är mkt bättre med tippar än vanliga lösnaglar. Man kan välja längden själv, välja form på nageln os.v. Plus att det är tusen ggr billigare än att göra på en salong. Det är ju kul också såklart!
 
 
 
 
Senaste dagarna har det (förutom förkyldningen) varit massa umgänge, mys med familjen och promenader. Ska komma igång med gymmet nu igen, känner att det varit alldeles för långt uppehåll. Man bygger inga muskler genom att bara sitta på arslet, tyvärr!
 
Förra veckan hade vi besök av Elin och Herman, Molly fick så himla fint tennarmband av dom som jag bara måste visa bild på... Tusen tack till er än en gång :)
 
  
 
På tal om helt annat så längtar jag som tusan till julen nu. Jag är en typisk julälskare! Det är så mysigt med all pynt, julklappshandling, alla adventsljusstakar och stjärnor som lyser i fönstren och ja.. allt med julen är underbart! Denna jul blir ännu bättre då Pappa, Biggan och mina småbröder kommer hit och ska vara 2 veckor över jul. LYCKA! Jag längtar så att jag spricker men nu går tiden fort och dom är snart här <3 Längtar efter er!
 
Nä, men mer än så har jag inte på hjärtat faktiskt. Avslutar med lite bilder...
 
      
      
 
Over and Out/N

Sjuk :((

Tänkte skriva ett inlägg idag men ligger sjuk i soffan med absolut noll ork så det får bli imorgon istället! :/

Ett år!!!

 
Sitter här med tända ljus och ett glas saft. Är helt slut i kroppen och knoppen. Idag har vi varit ut på en prommis på morgonen, gick till ICA och handlade lite. Slog två flugor i en smäll. Sen hem, duscha snabbt och sen for vi upp på stan och käkade lunch med Lisa och Max! Mycket trevligt :) Efter lunchen var det hem igen och efter lite lek och bus så började jag kocka käk. Det blev ris/kassler gratäng med broccoli, Mums! Jag har ju FYLLT frysen med matbackar åt pigan nu. Vi ger henne bara samma mat som vi käkar och det funkar hur bra som helst, så nu vid varje middag har jag lagat lite extra och gjort matbackar av allt och nu börjar det vara lite fullt i frysen. Haha! Men nu finns det mat både till lunch och middag för lillfisen. Så det är skönt!
 
Finns även bakom dessa och en hylla till, tror ni det räcker ett tag? :)
 
När gubben kom hem från jobbet så for vi ner till svärisarna i Tuolla och lånade deras bastu. Det var längesen vi bastade hela familjen så nu kände vi att det var dags för en sauna! Molly älskar att basta och sitta i badbaljan och plaska! Vi har ju även en knasig hund som gärna sitter med oss i värmen, och självklart får han det! Hehe..
 
Igår fyllde våran lilla prinsessa hela 1 år! Helt sinnessjukt vad tiden har sprungit iväg. Det har varit fullt kalasande här i några dagar och det märks för varje kväll så har pigan slocknat som en stock när det är sova-time! Igår fick hon presenten av oss som var en bärbar DVD till bilen. Kanske inte världens roligaste present just nu men det är nåt som kommer väl till pass när vi ska på längre resor med husvagnen t.ex, då man kan slänga på en film åt henne. Hon blir lätt rastlös så vi tyckte att det var en perfekt present. Och självklart fick hon "kladda" med en alldeles egen tårta också bestående av tårtbotten, grädde, banan och russin. Favoriterna :)
 
      
      
 
Det sjuka är att igår, så ställer sig Molly upp och börjar promenera! Att börja gå på sin ett års dag är ganska perfekt tycker jag :) Hon går ju inte hela tiden nu, hon både kryper och går men jag är en stolt mamma och självklart har man längtat efter den dagen när hon börjar promenera och nu är den äntligen här! Lycka <3Tänkte slänga upp en video här på "gå-beviset" men Youtube bråkar med mig så det får bli en annan gång!
 
Nu till helt annat. Jag behöver ert smakråd... Idag klickade jag hem 3 st klänningar från Nelly. Vi ska ju ha AP-träff med jobbet den 20:e och jag har fasen inga fina festklänningar som passar längre så nu tänkte jag faktiskt unna mig en. Anledningen till att jag beställde 3 var för att det var fri frakt denna vecka och eftersom jag inte vet hur de sitter och ser ut så tog jag dessa favoriter och de 2 som jag inte vill ha skickar jag tillbaka. Eftersom jag bara ska ha en. Kanske tråkigt med svart men det är favoritfärgen och det funkar alltid. Det står mellan klänning 1 eller 2 men vi får se, vad tycker ni?? :)
 
     
Sen kommer klänningarna förmodligen INTE sitta lika snyggt på mig som på dessa tjejer, men hoppas att någon av dem ser någotlunda bra iaf? :/
 
Imorgon får vi besök av Elin och Herman på fm. Och på kvällen ska jag till Marie på kaffe och skvaller :) Mer än så blir det väl inte. Längtar till lördag då svärmor eller svägerskan ska vara med pigan några timmar så jag och gubben får åka och göra årets sista flugfisketur!
 
Ikväll kl 21.00 är det ÄNTLIGEN säsongsstart för Grey´s anatomy. Behöver jag säga att jag längtat efter denna dag?? underbart alltså :D
 
Nä, men nu ska jag avrunda här. Idag avslutar jag med en fin bild på en fin tjej i annonsbladet denna vecka. Kanske någon ni känner igen?
 
 
Over and Out/N

Kalasande!

  Jaha då vare måndag då. Denna helg har bara susat förbi! I fredags gav jag mig ut på mitt första jobbskift sen 2 år tillbaka. Eftersom man inte får jobba i gruvan när man är gravid så har jag ju varit borta ännu längre än man brukar kanske. Det gick iaf över förväntan och det kändes knappt att jag varit borta så länge. Jag jobbade tillsammans med Sara och därför körde jag hennes maskin istället för min egen. Men det gick som sagt bra och det var himla kul att träffa kollegorna igen :) I lördags var det upp tidigt för ett förmiddagsskift och sen efter jobbet var det bara hem och börja baka tårta, blåsa upp ballonger och förbereda för söndagens kalas. Behöver jag säga att jag var HELT slut på lördagskvällen?
 
Inifrån maskinen. (För er som inte vet så jobbar jag som bultare. Det betyder alltså att du förstärker berget genom att borra och sedan sätta cement och bult)
 
Igår (söndag) sov vi länge hela familjen, käkade lyxfrukost och sedan gjorde oss kalasfina. Kl 11 ramlade de första gästerna in. Mamma, hennes Micke, lillebror Tobbe och mommo. Mamma hade bakat en av tårtorna och jag gjorde en marängtårta. Tack än en gång för hjälpen mamma! Sen var det fullt med gäster och kalasande hela dagen. Pigan fick massa fina presenter och behöver jag säga att hon var trött på kvällen igår? Jag orkar inte skriva vem som gav vad men hon fick iaf en tripp trapp-stol, en bobbycar, en gungvespa, kläder, en mössa, stickade converse-skor, och en massa leksaker, och idag fick hon även kläder och en snuttis i brevlådan av moffa stefan, Biggan och pojkarna....
 
   
                     Kalasklar         Min marängtårta           Mammas tårta (står Molly i mitten)
 
     
Kul med presenter!! :)                         Några av gästerna
 
      
Lek med Max       Äntligen en egen Bobby car!
 
     
En gungvespa som gillades ;)           Tripp-trapp stolen (trollestol)
 
      
Massa fina kläder!
 
Leksaker!
 
Tusen tack till allihopa för firandet och presenterna till Molly. Tack till Pappa m.familj i söder också för kläderna och snuttisen. Verkligen jättefina! <3
 
Imorgon är Molly´s 1-års dag och hon ska självklart få en egen liten tårta att kladda med. Jag kan verkligen inte förstå att våran lilla prinsessa redan blir ett år?? Fattar inte vars tiden har sprungit iväg. Det var ju nyss hon var en liten bebis som låg och sov på mitt bröst och nu får man jaga henne överallt och hon är en riktig busunge!
 
 
 
Idag fick vi ett sms på morgonen av Johanna som frågade om vi ville följa med på Kyrkans barntimme och eftersom vi inte hade nåt bättre för oss så var det en toppenide. Så vi käkade frukost, klädde på oss, hoppade i bilen och körde till Tuollakyrkan. Det var massvis med barn och mammor/pappor där och det var fullt ös. Efter lek och bus, sångstund och lunch så for vi hem. Nu vilar Molly i sin vagn ute medans jag sitter här och knappar lite. Vid fyra får vi kalasgäster och sen ska jag hjälpa syster Elli med att flytta grejer till hennes nya lägenhet :)
 
Nä men nu har jag inte mkt mer att skriva. Lär väl komma en uppdatering imorgon! :) Hoppas att eran start på veckan har varit bra! Avslutar med en bild på mig när jag var endast 3 år gammal..
 
 
Over and Out/N

.

RSS 2.0