Back to life!

Förlåt att jag glömt bort dig kära blogg och er kära läsare. Imorgon kickar jag igång bloggen igen. Så imorgon dyker det in ett inlägg. Förmodligen med lite lägenhetsbilder också ;)

Paus!

Nu kommer jag att ta några dagar med paus från bloggen. Imorgon börjar vi flytta till nya lägenheten, ÄNTLIGEN! Så det känns som att tiden för att blogga finns inte just nu, då det kommer vara fullt upp med att fixa och dona där... men efter helgen ska jag försöka skriva en uppdatering! Hoppas ni håller ut, hehe :) Over and out/ N

Gårdagens party!

Sitter och kikar på "Ullared" i Kanal 5 och längtar så sinnessjukt mkt tills vi också får gå där och shoppa järnet. För när vi åker ner till pappa om 1 ½ vecka så ska vi nämligen åka dit, har försökt spara penkis nu så jag ska ha råd att handla det jag vill ha. För man är där väldigt få gånger, så då vill jag inte behöva snåla ;) Gissar att jag får ta med kudde och en filt till pigan som förmodligen kommer behöva sova i kundvagnen under dagen. Lär ju bli några timmar där! Gissar att hon stundvis kommer bli rastlös men jag får hoppas att mina småbröder vill underhålla henne lite så mamma Nattis får handla. Haha..

 

Jaha, gårdagen då? Den var ju ruskigt kul måste jag säga. Jag åkte lite tidigare till Tesse där hon och Elli var. Vi fixade oss och drack ett glas vin. Sen åkte vi hem till Emma där även Linnea och Anna joinade efter ett tag. Det blev tacos till middag och så hade Emma gjort pannacotta med vit choklad, vanilj och passionsfrukt. Det var så himla gott och lätt den godaste efterrätten jag käkat. Kvällen bestod av massa vin, tjejsnack och musik från den gamla goda tiden. Riktig nostalgi! :)

 

Senare mot midnatt gick vi upp till Landströms och drack en drink och satt där ett tag. Eftersom dom stänger redan 01.00 så blev det att gå vidare till Arran. Efter några glas vatten och dans så kände jag att det var dags för mig att åka hem. Skulle ju ända till Tuolla så det blev taxi för min del då jag hade "aj aj-skor" på mig. hehe...Förutom att jag sett en person som jag verkligen inte ville se, så var kvällen riktigt lyckad och det var en toppenkväll med brudarna. Det måste helt klart göras om snarast! Tack tjejer för en kanonkväll med mycket skratt och roliga diskussioner :) Bjussar på lite bilder från kvällen:

 

   

 Jag                      Tesse, jag, Ellinor          Systrarna knas

 

   

Trött Noomi                Hela gänget                    Mobilnördar?

 

   

             Något är kul!                       Fina Linnea             Mmm.. pannacotta...

 

     

SMILE!!                      Emma            "DJ-Linni boy"      Elli tog en stödvila

 

   

PÅ LANDSTRÖMS!

 

Idag har jag inte haft nå bakis direkt. Lite seg i huvudet (som man alltid är) men inget värrre än så. Jag har myst med familjen, varit på en prommis med pigan, busat, käkat mat och så har vi även bastat hela familjen. Molly sussar nu sött och jag ska väl kika någon film här snart tänkte jag. Imorgon blir det att åka förbi Tesse som har semester nu. Så vi sitter väl där några timmar och umgås.

 

Jag längtar så jäkla mkt till onsdag då vi ÄNTLIGEN får flytta in i lägenheten. Jag är spyless på att bo i husvagn och nu vill jag börja inreda och fixa! Johanna ska vara barnvakt och det uppskattas extremt mkt, då det är lite svårt att bära möbler samtidigt som man ska ha med Molly. Vi kommer även få hjälp av Linnea och Jonny när dom slutar jobbet. Är så otroligt tacksam för all hjälp vi kan få! Ni är guld värda <3

 

Nä men jag avrundar nog här. Hoppas att eran helg har varit lika bra som min!

Over and Out/N

Körkort för symaskin?

 
Nä, nu får jag ju skärpa mig med uppdateringen. Har varit alldeles för slö på senaste tiden! Blir ju så attans mycket att skriva. jag försöker verkligen korta ner inläggen lite men finns ju som sagt så himla mkt att berätta. Ni får gärna kommentera eller meddela mig om ni tycker att mina inlägg är för långa. Jag försöker ju iaf lägga in en del bilder så det kanske blir lite roligare att läsa?
 
I veckan har jag ju hållt på att måla Molly´s små möbler till hennes rum och nu har mitt slit gett resultat! Blev klar med sista omgången målning igår. Idag på morgonkvisten så har jag suttit och sytt dynor till stolarna, små kuddar till soffan, en duk till bordet och även en gardinkappa. Allt i samma tyg så det ska matcha! Men jag är lite stolt över mig själv, jag har inte sytt sen vi gick i skolan och hade syslöjd och minns nästan inte ens hur en symaskin fungerar. Jag tror att mitt körkort för symaskin har utgått! Haha! Men resultatet blev ändå riktigt bra (även om det inte var så svåra grejer att sy kanske) Nåväl, jag har även satt en fin text på soffan också med "home sweet home" Och dessa möbler kommer bli så himla fina i pigans rum. Glömde och fota fåtöljerna innan jag började måla men här är resultatet iaf:
 
Före:
 
Efter:
 
Vi fyndade ju även ett barnkök med massa, massa tillbehör från Kiruna fyndtorg på Facebook och Molly kommer verkligen ha ett eget litet "hem". Är nog hennes rum jag längtar mest till att få börja inreda när vi flyttar in om 4 dagar! :)
 
Vi har även hunnit med att vara förbi hos mommo här en dag. Jag och pigan var där i flera timmar! Det var så sjukt varmt i mommos lägenhet så Molly var tvungen att vara nakenfis hela dagen. Men vi lekte, vilade en stund, åt mellis och busade massor med gammelmommo och det uppskattades :)
 
       
 
Imorgon är det äntligen dags för party med ett gäng härliga tjejer. Blir jag, Linnea, Tesse, Ellinor, Anna och Emma. Vi ska käka tacos och sen siktar vi väl på utgång. Jag gissar dock att det kommer vara ganska folktomt på stan nu under sommaren och semestertider. Men vad gör det? Vi går ut och har riktigt roligt ändå :) Ska bli så himla kul och jag är taggad till tusen! Var längesen jag festade med brudarna och slapp tänka på morgondagen. Nu har min gubbe lovat mig ledigt både imorgon och söndag så jag kan ligga bakis. Hehe!
 
Innan jag avslutar här så tänkte jag än en gång rekommendera detta ögonfransserum som jag använt nu i en månad. Visst, den är ganska dyr men om man har haft korta ögonfransar som lätt går av så är detta en klar hjälp för förbättring. Jag är så jäkla nöjd och nu har jag långa, fina ögonfransar :) Köp ni också! Den finns på KICKS.
 
   
 
Jo, förresten... Jag blev nöjd med toningen av håret, inte för mörkt, eller vad tycker ni?
 
Over and Out/N

Trött

Inlägg kommer imorgon :)

Måla måla måla...

 
Ursäkta att det inte blev någon uppdatering igår. Orkade helt enkelt inte! Vi var i farten hela dagen igår. På förmiddagen snickrade jag nya handtag till Molly´s soffa. Men det får ni se bild på sen när allting är klart med målningen o.s.v. Sen åkte vi till mamma för att limma och spika litegrann. Efter det så åkte vi hem, lagade lite käk och sen for jag och hämtade och skjutsade hem Tesse från jobbet. Senare på kvällskvisten kom Tesse, Ellinor och Jennie förbi på kaffe. Det var så kul att träffa dom igen! :)
 
Idag har min gubbe börjat jobba igen efter semestern, men vi möttes upp på stan för att äta lunch på Café Rost så Molly fick kramas lite med sin pappa iaf!
 
   
Mina hjärtan
 
Efter fikat så åkte Micke på jobbet. Jag och pigan gick på kvadrat och kikade lite. Fasen vad mycket fint dom har fått in där. Hade jag varit rik så hade jag shoppat ihjäl mig. Nåväl, när jag fyllde år så fick jag presentkort där, så jag hittade 2st välbehövliga presenter som fick följa med hem idag. En iphone-väska att hänga runt halsen eller bara ha den som skydd, och sen en ny sminkväska. Iphone-väskan var ett bra köp. Jag har ju ofta på mig leggings och kläder som inte har nå fickor och jag använder inte handväska jämt så istället för att slippa bära runt på mobilen så hänger jag den runt halsen. Svinbra ju :)
 
     
 
Nu på eftermiddagen for jag till mamma för att måla andra varvet på mollys stolar. Imorgon ska pigan vara med mamma några timmar så jag får avsluta målandet och förhoppningsvis bli klar :) Det kommer bli så fint och gulligt med dom små möblerna i hennes rum sen.
 
Jag måste bara (på tal om annat) säga att jag älskar Molly´s snackslåda som jag alltid har med i väskan. Den rymmer majskrokar, rån, smooties, bokstavskex och mariekex utan problem. Kände mig bara tvungen att skryta över en liten låda. Haha! :P Helt underbar att ha med i väskan när man är på vift.
 
 
Nu under kvällen har jag tonat håret också. Jag ville ha det lite, lite mörkare så jag tog mörkblond men det blev fasiken lite för mörkt ändå. Ni får inte se bild på resultatet idag, håret är fortfarande blött och nytonat så jag väntar en dag eller två så det får lägga sig lite, så får vi se hur det blev! Men eftersom det bara var toning så lär det ju blekas ganska fort ändå..
 
hmmm, blir det för mörkt?
 
imorgon på fm så får vi se vad vi hittar på. Önskar att inte alla jobbade eller var bortresta så man hade haft någon att hänga med på dagarna nu när man känner sig så översocial.. Nåväl, längtar iaf till lördag då det blir vin och utgång med ett gäng härliga tjejer. Blir jag och Linnea i alla fall och så får vi bara hoppas på att de andra också kan haka på! men vi lever på hoppet :) Det kommer nog hur som helst bli svinkul..
 
Avslutar som vanligt med bilder på våran prinsessa..
 
   
 
Over and Out/N
 

Middag!

 
Sitter här med lite söndagsgott och njuter av tystnaden. Denna choklad är ljuvligt god. Jag äter ju endast mörk choklad nu. Inge godis, inge chips, ingenting... förutom mörk choklad! :) Helst 70% kakao eller uppåt. Man behöver bara äta typ 2-3 bitar och sen är man less, hur bra som helst ju!
 
Idag har vi varit sociala hela dagen. På förmiddagen var vi till Mickes morbror och hans Sambo i Laxforsen och hälsade på. Bästisarna Pluto och Kasko fick leka av sig och Molly busade med Tanja iprincip hela tiden! Tror aldrig att jag träffat en mer barnkär människa alltså. Hon blir så glad när vi kommer med Molly och vill gärna göra allt. Ge mat åt henne, leka, byta blöja och få henne att somna om hon är trött. Ultimata barnvakten :D Är så skönt att vara där då man verkligen kan dricka sitt kaffe i lugn och ro och bara sitta ner och vara social eftersom någon annan underhåller pigan. Annars brukar man få jaga omkring henne överallt, hehe!
 
Efter vårat besök där så åkte vi och handlade lite på ICA och sen for vi till mamma som skulle bjussa på middag. Först var vi ute på gården och gungade lite, lekte i gräset och bara njöt av att solen faktiskt visade sig en stund. Sen åt vi en smaskig middag och bara snackade skit. Pigan fick en jättefin mössa och en lusekofta som kommer sitta perfekt till våren tror jag. Dom var lite för stora nu men sen kommer den passa alldeles utmärkt. Det behövs ju till vintern i Kiruna. Speciellt när vi kommer leva ark-liv på Rautaspremiär m.m. Hon var då så söt i mössan:
 
   
 
Tog även ner möbler till Molly från vinden hos mamma. Det är riktigt fina barnmöbler som jag fick av min fammo och faffa när jag var liten. En soffa med lock och 2st stolar. Vi hittade inte bordet som hörde till så den har nog råkat åka på tippen :( Nåväl, vi for på Coop Bygg och inhandlade vit färg, penslar, en bräda och sandpapper. Soffans ena handtag har lossnat och försvunnit så imorgon ska jag testa på mitt nya yrke som snickare, Haha! Jag ska fixa till handtagen, måla alla möblerna vita (om jag hinner och vädret är bra) och sen ska dom in i Molly´s rum i nya lägenheten. Kommer nog bli jättefint! Sen tar vi bara ett vitt, litet lackbord från IKEA som bord. Ni ska självklart få se före och efterbilder när mitt projekt är klart!
 
Men jag avslutar här.. Hoppas att eran helg har varit bra!
 
 
Over and Out/N

Back in town...

 
Jahapp, då var vi hemma i Kiruna igen. Är lite delade känslor måste jag säga! Jag hade gärna varit i Piteå en vecka till om vädret hade varit superbra men det är ändå skönt att få komma hem och krama om nära och kära. Jag tror att vi var färdiga med Piteå för denna sommar. Att komma hem till regn var ingen chock. Jag är fullt medeveten om att vi inte har någon direkt sommarvärme här uppe, men vi har ju valt att bo här så det är bara att le och se glad ut, eller nåt... :/ Nu har det ju iofs regnat i Piteå också de senaste dagarna så jag börjar vara spyless på detta blöta väder!
 
Nåväl, vi startade tidigt imorse eftersom pigan är på bäst humör då och hon brukar sova 1 ½ timme vid 8-9 tiden varje morgon, så det passade bäst att fara vid den tiden. Resan gick bra men hon blev lite rastlös sista 5 milen. Men det löste vi med lite underhållning i baksätet i form av sång och klappa händer ;) Efter att vi kom hem så skulle allting packas upp, Molly skulle ha mellis, hunden skulle rastas o.s.v. När vi kom till svärisarna och jag bar in grejer till husvagnen så fick jag mig en glad överraskning. Micke hade fixat så att det stod tre röda rosor med en lapp till åt mig, gissar att det är hans mamma som hjälpt till med uppdraget. Så himla gulligt!!! <3
 
  
 
Svärmor hade även stickat en tröja till pigan som kommer sitta fint till hösten. En lila med Molly´s namn i form av små björnar/bokstäver. Den var riktigt fin. Tack än en gång svärmor :)
 
 
Efter att vi packat upp diverse saker så for vi till mamma för att hälsa på. Hon pussade massor på Molly och jag tror att hon hade saknat oss, fast mest pigan :) Vi drack en kopp kaffe och smakade hennes nybakta bullar som doftade ljuvligt i hela hemmet. Sen for vi tillbaka till Tuolla, slog igång bastun och bastade hela familjen. Sen var det GOD NATT för pigan och Micke hämtade Thai mat åt oss. Vi käkade och kikade en film. Mysigt!
 
Nu åker ju svärisarna till Piteå och vi blir kvar här i huset, eller vi sover ju i husvagnen men vi äter, duschar m.m inne i huset. Jag börjar ärligt vara spyless på husvagnslivet just nu. Eftersom vi bott här ett tag, varit på husvagnssemester i 4 veckor och nu måste vi bo här igen. Men den 25:e juli får vi ÄNTLIGEN nycklarna till nya lägenheten och vi får börja flytta in. Fy fasen så skönt det ska bli :D Jag längtar verkligen!
 
Imorgon ska vi till mamma igen, då hon ska bjussa på middag. Och kommande vecka gissar jag att den kommer bestå av massa umgänge med alla kära vänner :) Tänkte avsluta här, men slänger först upp bilder på min ring som jag har fått nu. Den som jag skrev om för några veckor sen. Med Mollys namn och födelsesten. Jag är lite besviken på att namnet var så litet graverat men annars var den jättefin.. Så ser den ut:
 
   
 
P.S Nu är det bara 19 dagar kvar tills jag och Molly åker ner till Pappa, Biggan och mina 2 småbröder nere i Småland. Saknar dom så fruktansvärt mkt och det ska bli så himla kul att träffas. Att få krama om Simon och Hugo kommer nog vara höjdpunkten! Och så får dom ju se hur stor våran piga har blivit! :)
 
Over and Out/N

Vildingar!

 
Sitter här i husvagnen med tända ljus och lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Vi har haft många regniga dagar här i Piteå och det har inte varit tokvarmt. Men vi visste ju det när vi åkte så tidigt på sommaren att det inte skulle vara så jättevarmt. Jag tycker det är ganska skönt att det inte varit som en bastu, då man har en liten tjej också ;)
 
Idag har vi inte gjort så mkt faktiskt. Tvättat upp lite kläder, packat lite inför hemfärden på lördag morgon. Vi for in till stan en snabbsväng och gick bara på Clas Ohlson för att köpa en bra kasse att packa kläder i. Vi har ju shoppat en del så måste ju få allt med oss hem på nåt sätt :) Vi mötte upp Johanna, Andreas och barnen vid fyra tiden på restaurangen "Pentryt" för att käka middag. Jag måste ge bra betyg åt dom. De hade otroligt mkt mat att välja på och det var bra service och trevlig personal. Så tummen upp! Rekomenderar att ni käkar där om ni har vägarna förbi Piteå :) Men det blev ju såklart ingen lång middag då vi hade 3st småchefer med oss som inte riktigt hade ro att sitta där. hehe, men det är sånt man får ta när man har barnen med sig! Det var hur som helst riktigt trevligt ändå.
 
   
 
Imorgon blir det bara storstädning av husvagnen och förtältet så det är i bra skick när svärisarna anländer på lördag em! Jag vet inte om det blir nåt inlägg imorgon, annars kommer det nog först på söndag. Men ni överlever nog va? ;) Jag har inte så mkt mer på hjärtat just nu så jag tänkte faktiskt avsluta med en låt denna gång..
 
Denna låt spelades dagen när vi gifte oss. Vi hade ju Edwina Hayes-" Feels like home", när vi gick in i kyrkan men DENNA spelades på väg ut från kyrkan. Jag bara älskar denna låt, texten är så fin! Än idag när jag lyssnar på den så ryser jag och blir tårögd. Lyssna och njut :) 
 
 
 
Over and Out/N
 
 

Tänder!

  
(Bilder från våran kyliga morgonprommis idag..)
 
Sitter här med ett stort glas...LOKA! Inge vin nåmer för mig. Ändå har jag inte druckit nästan nåt under denna semester men trots det är jag spyless på rött vin. Hujja! Nu håller vi oss till vatten och kaffe, hehe!
 
Jag tänkte sammanfatta igår och idag lite granna. Igår umgicks vi med Mia och Felicia nästan hela dagen. Dom kom till Piteå i måndags och bor på havsbadet så igår möttes vi upp på stan och käkade lunch, men är svårt när vi har rastlösa barn som inte tycker att stan är lika rolig som vi vuxna. Så det blev bara en snabbsväng där. Men jag hann iaf in på H&M för att köpa ett par mörka, korta shorts. Jag ÄLSKADE mina ljusa som jag la upp bild på här för någon dag sen så jag var tvungen att gå över semesterbudgeten lite och köpa ett par mörka också. Jag som trodde att jag inte hade någon kropp för att ha såna shorts men jag tycker dom sitter riktigt bra faktiskt.
 
Sen åkte vi tillbaka till husvagnen, packade om väskan lite och sen åkte vi mot havsbadet. Micke släppte av mig och Molly och for vidare till Luleå, då han skulle kolla på nån stereo på Media Markt. Vi gick på leklandet som även är kallad "skeppet". Det blev massa bus, lek och även en kaffe för mig och Mia! Efter ett tag så hade dom en teatershow för de små och vi satte oss såklart till rätta för att kika. Molly var helt fascinerad av all sång, dans och roliga djur så hon satt helt okontaktbar och kollade med ett leende. Efteråt fick vi gå fram och krama figurerna men det var svårt att kunna fota då jag hade pigan i famnen men ni får se några bilder på showen iaf:
 
     
       
     
  
Dagen avslutades med att Micke också joinade på leklandet, vi käkade middag där och sen åkte vi hem. Pigan slocknade snabbt och det var förståeligt efter allt ös på havsbadet.
 
Idag har vi bara varit inne hela förmiddagen. Ja, det regnade som tusan imorse men så fort det blev lite uppehåll så gick vi ut på en prommis. Men sen har vi bara myst på här i förtältet hela dagen! På eftermiddagen så kom Mia och Felicia hit och vi bjussade på grillat till middag. Även Mickes Kusin Johanna, hennes Andreas och deras barn kikade förbi en sväng eftersom dom kom hit med sin husvagn igår. Så himla typiskt att vi ska åka hem på lördag nu när dom kom hit. Men imorgon OM det är fint väder så åker vi allihopa till Gläntan för lite picknick och bad :) Annars har jag börjat småpacka lite idag. Vi åker som sagt hem på lördag så det kan vara skönt att få ihop alla grejer så det slipper bli psykpackning på fredag kväll.
 
Idag skymtade jag ÄNTLIGEN 4st tänder i Molly´s överkäke. Efter en vecka med feber, förkyldning, gnäll, vara i mammas famn konstant, matvägran och sömnlösa nätter så har det lugnat ner sig och det värsta med tandsprickningen verkar vara över. Så skönt! Det måste ju vara jättejobbigt för de små att inte kunna säga vad som är felet men jag gissade ju att det var tänder som var på G, och jag hade ju rätt :)
 
Nä, men tusan vad jag skriver. Tar och avslutar här, lägger mig bredvid en sovande unge och inväntar gubben som är och hjälper Johanna och Andreas med deras förtält!
 
Over and Out/N

Bildbomb!

Ja, här kommer några av bilderna som fotades igår på Lyksele djurpark! Jag tog inte med alla bilder, då det hade blivit över 100st bilder men jag plockade ut de bästa och delar med mig av dom här:
 
      
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
              
                                                              
 
Tack Sandra m. familj för en trevlig dag på djurparken. Det var riktigt roligt med sällskap! :)
 
Over and Out/N
           
 

Lyksele

 
Förlåt, förlåt, förlåt för den kassa uppdateringen här men det har varit fullt ös ända sen i lördags så det har inte riktigt funnits tid till bloggen och igår tjorvade som sagt internet. Innan jag sammanfattar helgen så tänkte jag slänga upp lite grejer som fick följa med hem från stan förra veckan (de som jag lovade att visa er):
 
     
Kort kofta               2s baslinnen         Perfekt till hösten :)
 
     
Tröja             Tunika framsida     &     Baksidan          Till Molly
 
I lördags var vi ju på den stora loppisen som alltid är varje lördag här i Piteå. Det var sjukt mkt folk denna dag och man fick verkligen tränga sig fram med vagnen och hunden. Man kan verkligen göra fynd måste jag säga. Hittade en kompis till pigan, en stor, rosa björn som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Jag slänger upp bilder här på fynden och vad det kostade så får ni se själva :)
 
     
Stora björnen, 40kr och en massa legobitar 60kr   
 
  
Ihopfällbar skål från tupperware 40kr (till husvagnen)
 
   
Kläder till pigan, 20kr
 
Nästan helt oanvända skor till mig själv, 20kr
 
Nu är shoppingbudgeten slut för denna semester och jag tycker att jag fyndat massa fint till både mig, pigan och hemmet. Är supernöjd med alla inköp. Nu sparar vi några slantar till Augusti då jag och Molly åker ner till pappa m. familj, där vi ska till ULLARED! :D
 
Nåväl, på lördagskvällen kom Sara och Billy förbi på mat, vin, och massa svammel. Vi satt väl in på småtimmarna och bara surrade på. Var riktigt kul! Igår (söndag) så kom Sandra, Kenny och barnen förbi vid lunchtid och spenderade hela dagen med oss. Vi käkade lunch, badade med barnen i poolen, käkade grillat, lekte och bara hade allmänt trevligt. Fotades dock inte så mkt någon av dagarna men Micke fick en bild på mig och pigan i poolen iaf och jag fotade även Molly i sin fina baddräkt:
 
     
 
Och idag har vi varit hela dagen i Lyksele på djurparken. Sandra, Kenny och barnen hörde att vi skulle dit så dom frågade om dom fick hänga på oss och självklart fick dom det. Så idag möttes vi upp där efter 20 mils bilkörning, gick runt och kikade på alla djuren, åkte karuseller, käkade lunch och bara hade det bra. Molly älskade att se de större djuren. Säl, ren, älg m.m. Roligast var ju när vi kom fram till renarna och pigan utbrister: "VOVVE" Haha, njaa... inte riktigt gumman ;) Sötnosen.. men iaf så har det varit en toppendag och barnen var nöjda vilket är huvudsaken. Alla miljoner bilder som vi fotade med systemkameran kommer upp imorgon, Tänkte att jag bara kör en bildbomb imorgon :)
 
Nu blir det vin, ost & kex, en film och massa mys med gubben min. Hoppas att eran helg var bra!
 
   
Jag älskar dig så mkt mitt barn!! <3
 
Over and Out/N
 

Tjorv..

Längre inlägg kommer imorgon. Internet håller på att tjorva en massa så orkar inte skriva nåt idag. Imorgon åker vi till Lyksele djurpark med sandra, kenny och barnen så det kommer inlägg imorgon kväll. I promise!! :D

Usch för regn..

 
Sitter och lyssnar på regnet som smattrar mot husvagnstaket. Mysigt?.. jo... kul med regn? Njaa! Dom har lovat regn från och med nu fram till torsdag nästa vecka, vilket jag INTE hoppas att det blir. Vi ska ju till Lyksele djurpark någon dag nästa vecka och då vill vi ju inte ha regn :( Nåväl, det blev inget inlägg igår eftersom jag helt enkelt inte orkade! Igår for svärfar hem, men innan han stack iväg så var vi på Paltzerian och käkade pitepalt till lunch. Smaskens! Sen åkte vi till husvagnen och lämnade av gubbarna, och så for jag och pigan på stan (igen) och strosade runt lite. Även om man inte shoppar nåt så är det ändå kul att springa runt och kika på folk :) Men... såklart shoppades det lite också, hehe. Men ni får bild på det imorgon då jag inte orkar rota fram allting i skåpen och börja fota när Molly ligger och sover så ni får se imorgon helt enkelt.
 
Idag har vi varit först på en morgonprommis hela familjen och sen stack Micke på stan en sväng. Han skulle köpa nya jeans och gå och kolla lite för sig själv. Jag och pigan myste på en stund i förtältet och sen prommade vi för att möta upp Micke där för att äta lunch. Det är ändå en bit att promenera till stan men det var skönt att gå i det toppenfina vädret och Molly skulle ändå sova lunch så hon snarkade på i vagnen hela vägen. När vi väl kom fram så käkade vi lunch på "småstaden". Ceasarsalladen där är gudomligt god!
 
   
 
Jag hittade ÄNTLIGEN korta jeansshorts. Jag har letat efter de perfekta shortsen nu till sommaren och tills vi åker ner till pappa m.familj i söder och idag fann jag dom, finally!! Jag har alltid varit lite skeptiskt till så korta shorts med tanke på att jag inte har den vackraste kroppen i världen plus att jag alltid har haft så kraftiga ben sen jag tränade så mycket styrke. (hmm, alltså nu är det kanske inte så mkt muskler just för tillfället) men iaf!! Men dessa satt ändå helt OK och jag såg inte allt för hemsk ut i dom så dom fick följa med hem till garderoben :)
 
 
Slänger även upp lite bilder från igår när Molly fick bada ute i badbaljan. Vilken lycka att få sitta ute i solen och plaska med alla leksaker. Hon hade nog kunnat sitta där i år och dar men till slut fick jag ta upp henne och jäklar vad arg hon blev. Hon har en stark vilja våran kära dotter :)
 
   
 
Imorgon håller vi tummarna för att det inte regnar. Då ska vi på loppisen som är varje lördag i badhusparken. Det är jättemycket folk som säljer grejer och man kan göra riktiga fynd där. Så hoppas hoppas hoppas att solen skiner. Eller att det inte regnar åtminstone. Sen ska vi väl träffa Sara och Billy på kvällen. Dom kom till Piteå idag men verkar som att dom haft fullt upp med annat då jag inte hört av dom, men imorgon ska vi förhoppningsvis träffas. Ååå vad kul! Saknar ju som sagt mina nära och kära en massa så det ska bli kul att få krama om 2 av dom iaf :)
 
Avslutningsvis så tänkte jag slänga in en bild på resultatet av mitt ögonfrans-serum som jag köpte för några veckor sen och det har gett märkbart resultat. Jag rekomenderar den starkt om man vill ha långa ögonfransar. 5 av 5 i betyg!
 
 
 
Nu har jag dock lite "ihopklumpade" fransar eftersom min mascara snart är slut. Men ni ser ju vad långa dom har blivit. Lycka :D
 
 Over and Out/N
 

Gläntan..

VARNING!! Detta kommer bli ett långt inlägg med många bilder (så går det när man inte uppdaterar varje dag) hehe ;)
 
 
Sitter här med ett glas vitt vin efter en härlig simtur i poolen. Vill man simma i lugn och ro så är det bäst att gå på kvällarna, för på förmiddagarna kryllar det av barn som vill bada så jag väntar till kvällssolen och det är tyst och fridfullt där. Det blev några längder och sen har jag tagit en varm dusch och nu sitter jag här och myser i mitt nya favoritplagg (kommer till det sen). Ja, men vi börjar väl att sammanfatta från måndagen då lite kort.
 
I måndags var vi till Renholmen (sandras föräldrars stuga) för att fira Elian som fyllde hela 1 år gammal. Tänk att det gått redan ett år sen dom fick honom. Ja, jisses vad tiden springer förbi. Nåväl, det var iaf bara jag och Molly som åkte dit eftersom min gubbe låg i husvagnen med feber och förkyldning så han fick stanna hemma. Av oss fick Elian en kulbana och den verkade då uppskattas iaf så det var ju bra. Fotade lite när han fick äta sin första, alldeles egna tårta och även när barnen lekte på golvet:
 
     
 
Sen blev ju även våran lilla piga 9 månader i måndags! Bara 3 månader kvar tills hon får ha ett års kalas :)
 
 
I tisdags så åkte vi ut till Trollebo till Peter och Susses stuga som dom håller på att renovera, det kommer bli så sjukt fint när dom blir klar. Ja jisses... nog är jag avis alltid! Tyvärr så jobbade Susse men vi fick träffa Peter och barnen iaf. Dom bjöd på lunch och vi satt ute och surrade i det fina vädret. Riktigt trevligt! Sen åkte vi hem och bara lekte ute och grillade middag. Svärfar anlände igår med motorcykeln på eftermiddagen. Han ska stanna här nu tills på torsdag tror jag det blir. Kul med lite besök! Molly blev då väldigt glad när faffa dök upp!
 
Idag har vi varit till Gläntan och badat lite. Eller Pluto har badat och vi andra tittade på. Jag tänkte först bada med Molly men det var lite för kallt och eftersom hon har varit sjuk så kändes det inte värt. Men plaska lite med fötterna i vattnet fick hon göra och sitta i sanden med hink och spade var ju minst lika kul. Det började blåsa kallt efter ett tag men det var ändå ganska skönt. Fotade lite med systemkameran för en gångs skull så jag bjuder på några bilder här:
 
      
            
     
      
 
Efter att vi varit och badat så åkte vi till Luleå. Jag var tvungen att byta en leksak från Toys R`us som vi köpte för en vecka sen, men det var glapp i den så jag bytte in den trasiga till en talande och sjungade gåvagn istället som var väldigt uppskattad av pigan. Gubbarna skulle på Biltema så jag passade även på att springa in på H&M som ligger precis bredvid. SÅKLART var det REA även där och jag fyndade en del. Nya favoritplagget är helt klart min svarta långklänning. Den är så jävla snygg! Hittade den dock på avdelningen för mammakläder, men so what? Den var snygg, billig och satt helt perfekt. Sen fick jag ju köpa ett plagg i strl S för en gångs skull. Haha :) Ser den framför mig med min svarta skinnjacka och ett par snygga skor till. Kärlek!!:
 
 
       
                Nya brallor                    Kofta                pösigt, genomskinligt linne
 
Kommer även lite bilder på Pigans nya gåvagn som hon älskade. Hon gick några steg med den också och den pratar och sjunger samtidigt så det blev väldigt kul tyckte hon :) Man kan även vinkla ner bordet så att hon kan sitta ner på golvet och leka med den. Ja, det är nog nya favvoleksaken:
 
      
 
Förlåt att detta blev ett toklångt inlägg med massa bilder. Ska försöka skärpa mig och blogga varje dag istället. Jag skriver ju ganska långa inlägg annars men nu blev det ännu värre! sorry :/ Ska iaf hoppa i säng nu med mina älsklingar så vi hörs imorgon!
 
Over and Out/N

Mörkt eller ljust?

Jaha, då var snart även denna dag över! En riktigt tråkig dag har det varit. Molly blev sämre under förra natten, febern steg, näsan var helt täppt och hon började hosta en del. Imorse var hon ändå relativt pigg men man märker att hon inte är kry. Idag har hon iprincip sovit hela dagen och hon vill vara nära mig hela tiden! Stackarn <3 Finns inte så mkt at göra än att ge alvedon, torka näsan och ge massor med kärlek. Så dagen har spenderats under täcket med Tv:n på!
 
 
Imorgon var det tänkt att vi skulle och fira lilla Elian som redan fyller hela 1 år, men nu vet jag inte hur det blir när Molly har blivit sjuk. Vi vill ju inte smitta ner alla barn som förmodligen är där, men har febern gett med sig helt och pigan bara är lite snorig så kanske vi åtminstone kan åka dit och ge presenten. Vi får se! Annars blir det nog en innedag igen med kurerande och mys. Eventuellt en prommis eftesom frisk luft kan vara bra.
 
Sitter här och kolla bilder på mitt mörka VS ljusa hår och nu saknar man det mörka lite. Så är det alltid. Har man ljust så saknar man sitt mörka och tvärtom, håller ni inte med? Men jag ska då ha ljust hela sommaren till hösten, då blir det nog lite mörkare igen. Kanske lite mer mellanbrunt kanske. Hoff är som svårt, men vi kör på denna färg ett tag till iaf så får vi se sen. Nu vill jag ha eran åsikt, vad passar jag bäst i.. mörkt eller ljust? ;)
 
 
 
 
Over and Out/N

.

RSS 2.0