Nya pärlan!

 
Sitter här och dricker mängder med vatten. Har jordens huvudvärk som har pågått i 2 dagar nu. Alvedon hjälper inte och det blir bara värre och värre. Är så fruktansvärt less på att ha kronisk huvudvärk hela tiden och blir det inte bättre innan måndag så måste jag nog dessvärre uppsöka läkare. Det är förmodligen bättre vård här än hemma i Kiruna så det kanske är lika bra att kolla upp det här. Det är skrämmande att inte veta vad det är men jag hoppas att det inte är nåt allvarligare iaf!
 

Igår åkte ju min gubbe hem till stan och hämtade nybilen och lämnade in våran. Vilken skönhet vi äger nu. Den är skitsnygg och riktigt skön att köra! Känns konstigt att äga en helt ny bil, det har jag aldrig gjort tidigare och det är nåt speciellt ändå. Inredningen var väldigt fräsch och många roliga finesser finns det. Back-kameran är en klar favorit. Vi fick ett bra regnr också som är lätt att komma ihåg. Självklart bjuder jag på lite bilder på pärlan..

 

 

   

 

Idag har vi varit in till stan och käkat lunch och shoppat lite (hehe) Nu börjar min "semester-shopping-budget" vara slut snart. Jag har lagt undan en viss summa pengar som skulle gå till shopping, men lite penkis finns det kvar ännu. NÄ, nu får det vara slut på detta tråkiga väder så man slipper slösa så himlars mycket :) Som sagt, idag har regnet öst ner och det har blåst ganska rejält så Molly fick inviga sina nya fina vindkläder från Villervalla och dom satt perfekt. Lite stora men det är bra, så hon har nåt att växa i!

 

        

Fyndade lite på denna underbara REA. Hittade en snygg onepiece till pigan som jag tror att min kära vän Marie tycker är grym (kolla på huvan), en perfekt lunchlåda att ha med i Molly´s väska med hennes snacks. Det får plats rån, majskrokar och en frukt i den utan problem. Sen 2 st plagg till mig själv. Jag älskar pösiga tunikor och även hoodies tillsammans med ett par jeans så det blev 2st nya favoritplagg till garderoben.

 

     

      

 

Våran lilla prinsessa har åkt på förkyldning och hon snorar och hostar. Det verkar inte vara någon feber än så länge men hon är extremt mammig och det är bara jag som duger. Är svinjobbigt både för mig och Micke men inte mkt att göra! I två dagar har hon matvägrat och inte öppnat munnen för annat än gröt och välling men idag fick jag i henne mat och det är förmodligen p.g.a förkyldningen som hon inte velat äta riktigt, kanske även är fler tänder på G? Men bara rida ut stormen, det går över..

 

Imorgon hoppas vi på bättre väder, för då tänkte vi åka in till havsbadet och kika på vad dom har för skoj att erbjuda där. Eller det beror helt på hur bra form pigan är i, är hon bara snorig så är det ingen fara men blir hon riktigt risig under natten så blir det nog en innedag med filmer och mys. Vi får se...

 

Avslutar nu med några bilder på mammas hjärta! Vi saknar er massor där hemma och längtar tills vi får träffa er igen <3

 

   
Over and Out/N

Besök!

 
 
Sitter här helt utslagen efter denna dag. Vi har varit i farten från kl 11- 17 men jag kommer till det sen. Igår fick vi ju besök av Fam. Ejnestrand som kom för att stanna en natt här hos oss. De hyrde en stuga som ligger precis nedanför våran husvagn. Vi bjöd på Tacos (för ovanlighetens skull, hehe) med jordgubbar och grädde till efterrätt. Sen satt vi under kvällen i förtältet och surrade lite skit och bara hade det trevligt i det regniga vädret. Molly blev överlycklig när lekkompisen Max anlände. De hann ju leka en stund med varann iaf innan det var läggdags för de små. Idag på morgonen så käkade vi frukost och gjorde oss klar för att fara in till stan en sväng innan Ejnestrands skulle bege sig vidare hem till Kiruna. Det har ju varit så tråkigt väder nu de senaste dagarna och vi skrattade här tidigare att det blir så jäkla dyrt när det är dåligt väder för då åker man in till stan och shoppar istället :)
 
Vi strosade runt ett tag sen käkade vi lunch, efter det for besöket hem och vi åkte tillbaka till husvagnen, men endast för att hämta mat åt pigan. Kl. 15.30 så skulle vi befinna oss på BVC. Molly har fått blöjexem och det kunde även vara lite svamp så vi ville kolla upp det. Det var som jag trodde och vi fick recept på en salva som vi ska smörja med några dagar. Det verkar redan bättre efter en smörjning så tror det försvinner fort. Sen satte vi oss ner på ett fik bara och gav henne mat innan vi åkte till Elgiganten eftersom min gubbe skulle kolla på en GPS till nya bilen.
 
Ja, men det blev som sagt en del shopping idag också men jag vill än en gång påpeka att det är på REA och jag håller fortfarande semesterbudgeten bra, hehe ;)
 
Till Molly:
 
       
   
 
Till mig själv:
 
        
Ring (guldplatinerat)        Fin hållare för vindunk     Litet "fat" för smycken & ringar
 
Och Min gubbe köpte en lite dyrare "leksak":
 
 
På tal om Nybilen så skulle den ju levereras under midsommarveckan men det blev försenat så idag när vi ringde Jakobssons så fick vi reda på att den Äntligen har kommit. Igår rullades den in i verkstaden och imorgon ska dom sätta dragkroken, montera REG-skyltar, och ta bort allt skyddsplast på den. Så på fredag åker Micke upp till Kiruna, byter in bilen och kommer ner med nypärlan på kvällen. Ska bli så jäkla kul och ni kan ju gissa vilka som kommer vara och glida bil på lördag ;) längtar!!
 
 
 
Jag nämde ju i förra inlägget om Mickes sena present åt mig och idag fick jag veta vars jag ska imorgon. Det blir en timmes massage som jag får. Gissa om jag är glad, det är en sak som jag ALDRIG unnar mig själv och jag har tjatat länge om att jag hade velat gå till en massör och nu fick jag det som present. Tack mitt hjärta <3
 
 
Over and Out/N
 

Dagens investering..

Sitter i förtältet med filten omkring mig, tofflorna på och ljusen tända. Idag är det mulet ute och lite småkyligt såhär på kvällen och då är det faktiskt extra mysigt att sitta ute. Igår for vi till Sandra och Kenny och var där under hela förmiddagen. Det blev ganska sent innan vi hade kommit hem och lagt pigan så då blev det inge blogginlägg tyvärr. Nå, det var iaf trevligt och vi busade med barnen, snackade skit, drack kaffe och sen bjöd dom oss på tacos till middag med tårta till efterrätt. Kennys pappa kom också lagom till maten. Jag fann även en ny, grön, flygande kompis som hette "pucko", världens sötaste och socialaste lilla undulat. 
 
   
   
         
         
 
Idag var vi på stan och satte sprätt på lite av semesterpengarna. Det är så mkt REA överallt och det är då man passar på att springa på stan, sen var det ändå så trist väder idag så då var det lika att slösa penkis istället. Jag har ju varit ute på jakt efter skor åt Molly och har letat på Din sko och diverse skobutiker ett bra tag nu men inte hittat i små storlekar. Jag fick tips av Sandra att kolla på sportbutikerna och det hade jag ju inte ens tänkt på. Så idag gick jag in på Team Sportia och hittade kanonfina dojjor åt pigan. Äntligen!!
 
 
Även dessa kläder hittades på rea och kommer sitta fint på prinsessan i sommar de kalla dagarna:
 
     
 
Finns en butik som heter "Presenten" här i Piteå och jag rekomenderar den starkt!! De har så otroligt fina saker till hemmet och till vettiga priser. Snygga, moderna, billiga saker. Jag bara älskar den! Så har ni vägarna förbi Piteå så gå in och kika vettja. Dessa saker fann vi till nya hemmet och allt för bara nån hundring: (notera att jag inte orkade packa upp allt för att fota sakerna så bilderna är tagna från google men det är exakt likadana så)
  
                
           Vinställ            2st WC skyltar till toaletterna          Smyckesträd
                              
                    Skylt till dörren                 2st hållare till väggen för räkningar. En vit till Micke
                                                               Och en svart till mig.
 
 
Jag lovade ju bild på väskan som jag fyndade på loppisen och såhär ser den ut. Ganska liten, behändig väska och dessutom billig som tusan:
 
 
Imorgon kommer Johanna & Thomas med barnen hit. De har varit i södra Sverige och nu är dom på väg upp (med bil) till Kiruna igen men dom ska stanna en natt här med oss på Fårön. Så vi ska väl käka middag och bara umgås imorgon kväll och sen har vi hela onsdag förmiddag att hitta på nåt kul med barnen innan dom åker norrut igen på eftermiddagen. Får se vad vi ska göra för nåt, men det beror väl lite på väder och vind också :) Ska bli himla kul faktiskt. Man saknar ju sina vänner som är där hemma och är alltid kul när man får besök. Önskar att alla nära och kära hade möjlighet att komma hit. Miss you guys!
 
Sen längtar jag till Torsdag då jag äntligen ska få min överraskning av gubben min. Det stod på födelsedagskortet att jag får min present den 28 Juni och jag har ju hållt på bli galen av nyfikenhet men på torsdag får jag veta :D Spännande!!
 
Nä, nu ska jag ta och vara lite social kanske...
Over and Out/N

Midsommar!

 
 
Sitter här med ett stort glas isvatten. Vi har just kollat en film och tagit det lungt. Min hälsa har inte varit på topp idag men jag återkommer till det sen. Igår var det midsommarafton och den bestod av heldag av massa skoj med familjen. Vi gick en prommis på morgonen, sen for vi upp på stan en sväng eftersom vi var tvungna att handla på Coop, så vi tänkte att vi kunde luncha på MAX i samma veva, och det gjorde vi. Jag åt en kycklingburgare med grovt bröd och allt var frid och fröjd. Sen åkte vi hem och lekte på gräsmattan i solen, cyklade till båtbryggan och matade måsarna som alltid flyger där. Molly var helt fascinerad av fåglarna när dom flög ner i vattnet och hämtade våra brödbitar och det värmer alltid i mammahjärtat att se henne så glad.
 
På kvällen sen så grillade vi och åt kött med sallad och hemmagjort vitlöksbröd. Till efterrätt blev det kladdkaka m. grädde och mandarin. Så vi åt alltså en massa gott och det får man ju på midsommar kan jag tycka :) Vi spelade lite nummerkubb och senare när vi låg och kollade film så kände jag att magen inte mådde bra, men jag drack vatten och gick å la mig i hoppet om att det skulle gå över. Men på natten fick jag springa flera gånger på toa och spy. Jag fick inge sömn alls och på morgonen var det fortfarande lika illa så jag misstänkte magsjuka. Men senare idag så började det bli lite bättre och jag fick i mig lite fil iaf. Nu i efterhand slog det mig att det GARANTERAT är kycklingburgaren från max som inte var riktigt genomstekt, så den kommer aldrig mer beställas av mig, det är då ett som är säkert :/ Vi var på coop idag och handlade lite och sprang snabbt igenom loppisen som dom alltid har i badhusparken här i Piteå. Jag mådde inte jättebra men samtidigt var det bra att få komma ut och få lite frisk luft. Jag fyndade en snygg väska där (det kommer bild på den imon) Men nu bjuder jag på lite andra bilder från igår:
 
         
Pluto fick bada lite också
 
!     
 
       
 
    
 
   
 
      
 
Som ni kanske ser så har pigan börjat rynka på näsan varje gång man ska fota henne. Det är hennes sätt och charma och det lyckas hon verkligen med. Sötungen! Idag fick hon även bada i förtältet och hon satt ett bra tag och plaskade på. Både mamma och pappa som satt på sidan om fick sig en dusch, men det är ju så rackarns kul å skvätta med vattnet...
 
 
 
Ursäkta mina långa inlägg som det alltid blir men jag har ju så mkt som jag vill berätta ju :) Nåväl, nu ska jag ta och avrunda här och krypa till kojs med mina hjärtan. Hur har eran midsommar varit?
 
Over and Out/N

Nytt i garderoben..

 
Min glada knäppis igår..
 
För er som inte vet så har VILLERVALLA sommar-rea med start idag. Jag kunde såklart inte låta bli och det blev lite nytt till Molly´s garderob. Hittade en snygg skaljacka med byxor till. Vind och vattentäta, vilket är perfekt till hösten! Sen blev det mössa och handskar som passar till, och till slut lite andra vardagsplagg. Jag fick allting för 1000-lappen och är supernöjd. Jag älskar villervallas kläder. Det är bra kvalité och färgglatt. Deras kläder kostar ju litegrann och jag brukar passa på när det är REA så man inte spenderar en förmögenhet på kläderna. Detta klickade jag hem iaf:
 
           
 
         
 
     
 
      
 
Både igår och idag har jag och pigan cyklat till stan. Som jag nämde tidigare så glömde jag ju min börs i bilen som min karl körde med till Kiruna så jag har ju inte haft nå pengar men vi for ändå till stan och satt på ett fik och kollade på folk som sprang förbi. Pigan charmade de flesta äldre personerna som gick förbi och dom stannade och pratade med henne och hon pratade glatt tillbaka på sitt eget språk :) hehe..
 
Nu har jag lagt en övertrött liten dam för att vila en stund, efter en del bråk så somnade hon iaf. Är skitjobbigt när man ser hur trött hon verkligen är men hon ska minsann ändå inte sova, utan hon håller på klättra och snurra som tusan, och låter man henne vara vaken så gnäller hon konstant. Så då är det värt att bråka litegrann eller ligga bredvid en stund och sjunga lite, då brukar ögonen gå igen efter en stund. Gissar att hon kommer sova minst en timme nu. Hon får inte sova längre heller för då somnar hon inte ikväll. Ja, barn är ett heltidsjobb! :)
 
   
Busungen
 
Och vi fortsätter försöka krypa...
 
Jag fick den glada nyheten att min kära make kommer redan ikväll. Han skulle försöka sluta lite tidigare från jobbet så han kunde åka från stan vid 18-tiden. Annars hade han kommit först imorgon förmiddag och det GILLAR vi! Har saknat honom så mkt så det ska bli skönt att få kramas och pussas massor och fira hela midsommarafton tillsammans. Imorgon åker vi och handlar massa gott och så ska vi grilla, dricka en kall öl och bara njuta av att vara tillsammans hela familjen.
 
Nä, tror minsann att jag ska börja laga maten så den är klar tills prinsessan vaknar. Hoppas att ni får en kanonbra midsommar mina kära vänner och läsare :)
 
Over and Out/N

Uttråkad..



Ja, det är precis vad jag är. Idag har det varit mulet iprincip hela dagen. Solen visade sig en stund imorse men sen har det varit dassigt väder plus lite regn nu på eftermiddagen. Vi for ut på cykeltur tidigt, sen har vi varit och prommat en sväng, gungat och lekt lite. Men är SÅÅÅ jobbigt att inte ha bilen här. Nog går det ju ganska bra med tanke på att det är nära att cykla eller gå till centrum, och vi hade visserligen kunnat ta oss till stan för en fika eller vara på badhuset eller nåt OM det inte var för att jag glömde min kära plånbok i bilen som nu befinner sig i Kiruna :( Suck.. Så här sitter man utan bil, utan pengar och är allmänt uttråkad! Nåväl, ska försöka att inte gnälla men det är lite trist bara. Men imorgon om det är bra väder så packar vi väskan, cyklar till stan och sätter oss på nåt fint ställe och har lite picknick jag och pigan. Bara att försöka göra det bästa av situationen och försöka tänka att det bara är 2 dagar till innan gubben kommer.

   
MORGONMYS!!

Idag har Pigan börjat åla sig efter golvet. Hon har ju försökt att ta sig fram men har inte riktigt kommit på knepet men nu tar hon sig fram för fullt och det är så himla kul att se. Idag var favoritsysselsättningen att åla fram till spegeln och prata med sig själv och självklart pussas en massa med snyggingen i spegelbilden ;)

    
Sötnosen..

Sen har vi lekt tittut och det är ju så himla kul att göra det själv. Hon sätter filten över huvudet, väntar på att mamma säger " vars är molly??" tittar fram och skrattar hysteriskt.. och så börjar det om. hehe, som ni ser så har vi ganska lite att göra när det är grått och tråkigt ute.

  

Ni får ursäkta att det blir mkt bilder på pigan och kanske lite tråkiga inlägg just nu men händer inte så mkt här. Jag sätter mkt bilder på Molly dels för att det är hon som hamnar på bild hela tiden just nu och dels för min pappa m.familjs skull! <3 Dom träffar inte henne så ofta och jag tycker det är kul att sätta in mkt bilder på henne så att dom kan kika in och se henne växa och allt som händer med henne utvecklingsmässigt :)

Nu ska jag göra en kopp te och glida in under filten. Saknar dig älskling, hoppas det blir fredag snart..
Over and Out/N

Trötter...



Idag har jag och pigan varit ute i stort sett hela dagen och behöver jag säga att jag är supertrött! Men trots det så sitter jag här med ett glas rött och kikar på mina säsonger av "vänner". Fick pigan att somna efter många om och men. Det var en riktigt övertrött tjej jag hade att göra med.  

Vi började dagen med en härlig cykeltur i finvädret, var strålande sol och så blåste det litegrann så det var superskönt väder att cykla i. Vi for till centrum fram och tillbaka. Jag stannade vid en bänk vid vattnet för att sitta och njuta en stund av solen medans Molly ändå sov i cykelkärran!

   

Efter det så käkade vi lunch, satt ute i solen, var och gungade och så prommade vi runt lite här på campingen. Jag var ner till Poolen för att kolla hur temperaturen var i vattnet men tror inte jag vågar bada med Molly där riktigt ännu. Det ska nog vara riktigt varmt för att jag ska våga. Vill inte att hon ska bli sjuk! Däremot ska vi nog fara till inomhusbadet nästa vecka när pappan i huset också är här. Vi saknar honom redan sjukt mycket och imorse låg vi och myste i sängen så sa hon "pappa" flera gånger och jag sa att han är hemma, men hon fortsatte bara säga pappa i säkert 5 minuter :/ som sagt, nu vill vi att Micke ska komma. Låt det bli fredag NU!!! Nåväl, under lunchen idag fick jag två fina bilder på Mollys senaste sitt-stil. Det är numera såhär man sitter vid matbordet, hehe.. 

 

På eftermiddagen har vi vilat en stund, ätit middag och sen gick vi till servicehuset och badade/duschade. Snacka om att vi har en riktig badfantast till dotter. Tror att hon hade kunnat sitta i badbaljan en evighet. På tal om annat så budade jag hem en lära-gå-hjälm från tradera igår. Börjar snart vara dags att sätta en sån på Molly så som hon klättrar och har sig. Bra att skydda det lilla huvudet litegrann:


 
Nä, nu ska jag ta ett glas vin till och kika på filmen "kärleken checkar in" som börjar på TV11 :)

Over and Out/N

Ensamhet..



Ja, här sitter jag med ett glas rött, tända ljus och pigan sover. Min gubbe har nämligen åkt tillbaka till stan idag. Han måste ju som sagt jobba 4 dagar till innan hans semester börjar på riktigt. Sen ska han även hämta nybilen, så nu blir det lite ensamt här i några dagar. Eller inte SÅ ensamt, jag har ju faktist pigan här :) Saknar dock Micke redan men det är bara nyttigt att vara ifrån varann lite så man får sakna varandra. Jag och Molly kommer nog ha det bra här. Vi ska cykla, bada, leka och bara mysa. Jag klagar inte även om det hade varit roligt och ha en kompis här nån dag, men ingen som har möjlighet att komma hit och det förstår man ju.

Idag innan gubben och svärisarna for hem så var vi inne på stan och lunchade och var på Clas Ohlson en sväng. Svärisarna skulle köpa en värmefläkt till förtältet så vi hängde på. Pappa Micke köpte en "orgel" som det kallades till Molly. Hon tyckte den var riktigt rolig och hon har varit helt galen med den idag. hehe..



   

Sen var vi på Coop för att handla det sista så jag ska klara mig här i husvagnen. Jag blir ju utan bil nu så blir svårt att åka och handla. Jag har ju cykel och cykelkärran som vi kan fara med om det nu är nåt som ABSOLUT måste handlas. Idag har det dessvärre regnat hela dagen men imorgon skulle det bli bättre så då ska vi ut på en cykeltur tror jag! Hoppas att vi får rejäl värme här i veckan, så vi får gå ner till poolen och bada. Nåväl, på Coop så köpte jag även 2st säsonger av "vänner". Ska inhandla resten av säsongerna sen men jag börjar med dessa två iaf:



Pigan har blivit en riktig vilding. Sitter inte still överhuvudtaget nåmer. Nu har hon även börjat ställa sig på knäna, hon har inte lärt sig att krypa riktigt ännu men hon står och gungar och har börjat ta sig fram efter golvet litegrann, så det är nog bara en tidsfråga innan man får jaga henne tror jag. Helt sjukt vilken energi en sån liten människa kan ha :)

   
Bilderna blev lite suddiga. Svårt att fota en unge som öser som tusan, hehe..

Nä, nu har jag inte så mkt mer på hjärtat. Hoppas att eran helg har varit toppen! 

Over and Out/N

Klant!

Vill ju rätta till ett fel i förra inlägget. Emmelies barn heter INTE Maja utan det är faktiskt Tilde. Jag var nog lite virrig när inlägget skrevs igår :) sorry! Huvudet är lite snurrigt nu.

Luleå..

Idag for vi in till Luleå en sväng på förmiddagen. Vi skulle på BILTEMA och handla lite nödvändiga saker till husvagnen. Vi hittade massor och det var skitbra att vi hade med oss svärföräldrarna som är van vid husvagnslivet och vet vad som behövs och vad som är bra att ha med sig på semestern både i vagnen och förtältet. Vi var även på RUSTA, TOYS R´US och MEDIA MARKT.

 Sen for vi tillbaka till Piteå och slog upp förtältet. Vi har ju svärisarnas husvagn nu denna sommar. Iochmed att vi bokade ju säsongsplats på Fårön med deras vagn. Vi ska vara nu första perioden här och sen när våran semester slutar så börjar deras och då byts vi bara av om ni förstår vad jag menar? Vi köpte ju våran husvagn efter att vi bokat plats och då kände vi att istället för att åka ner med våran vagn, upp med förtält och allt och sen när dom kommer så ska vi ner med allt och så ska dom upp med förtält m.m så var det enklare att vi också bor i deras vagn nu. Klart det känns lite tråkigt och vi hade ju velat ha våran egen vagn men till nästa år har vi egen plats bokat redan så det ska bli kul! :)


Våran sötnos var så sommarfin idag


Jag i bilen påväg till Luleå

Mitt i förtältsjobbet så kom Mamma, Mammas Micke, Mickes 2 barn Emmelie och Oscar och Emmelies barn Maja förbi på kaffe i det fina vädret. Mamma och Micke är också här i Piteå över helgen och hälsar på Emmelie m. familj så då passade dom på att kika förbi. Var riktigt trevligt!

Nu på kvällen har vi grillat och ätit jordgubbar m. grädde till efterrätt. Mums! Sen har det bara varit massa mys, tjatter och en öl eller två. Ska nog gå och lägga mig snart då jag känner att ögonen inte vill hållas uppe länge till.
Ja, jag säger nog god natt nu och hoppar i sängen..

   

Over and Out/N

Skönt!!



Sitter och avnjuter en sån här goding efter en härlig dag. Imorse var vi ute på en långpromenad så Molly fick vila en stund i vagnen. Hon sover ju som sagt alltid en sväng på morgonen vid 9-tiden så då är det ett bra tillfälle att gå ut och röra på fläsket i samma veva. Funkar ganska bra med resevagnen men ska man gå långprommisar så saknar jag emmaljungan som vi har där hemma, men den är alldeles för klumpig att ha med på semestern så resevagnen för duga för promenaderna också. Men blir då inga "offroad"-prommisar direkt! I slutet av våran runda så gick vi ner till vattnet och kastade pinnar så en glad, vattentokig Pluto fick röjja lite.

Efter att jag gett pigan lunch så fick jag en slant av min gubbe för att åka och klippa mig. Jag har inte riktigt nämnts lägga pengar på mitt risiga hår men han ville verkligen att jag skulle få ompysslas av någon för en gångs skull och gav mig det som "en av mina presenter". Tack än en gång min fina. Jag tycker riktigt bra om gänget på PULS som jag var hos förra året också på Drop in här i Piteå så det var självklart dit jag gick. Hon klippte bort ca.15 cm av håret och jag känner mig typ 20 kg lättare måste jag säga. Fy fasen vad slitet mitt hår har varit efter alla avfärgningar och skit. Jag ville ha ännu kortare men hon tyckte att jag skulle börja med denna längd för att vänja mig och det kanske är bra. Jag vill ha långt hår men just nu medans pigan är i behov av att bäras så är det skönare med kortare då jag slipper ha henne hängandes i håret :) Nåväl, resultatet blev:



Jag hann även springa in på H&M en sväng och jag fick nu användning av mitt presentkort jag fick på morsdag. Det blev en tunika, ett par solbrillor (då jag glömde mina i stan) och 3st diadem. Presentkort är det bästa :) Det blir som roligare att shoppa då. Hehe..

   
Jag vet att man inte ska ha randigt för att man ser bredare ut då, men det skiter jag faktiskt i för det är så himlars snyggt!!

Resten av dagen har bestått av massa bus och lek i lekparken och sen har pigan fått plaska i badbaljan. Efteråt var hon så söt i sin morgonrock så mamma var ju tvungen att fota..



Svärisarna har anlänt nu så gubbarna är och bastar medans jag och svärmor tar en öl och surrar skit. Imorgon ska vi slå upp förtält och få iordning allt och sen ska vi ut och äta på kvällen. Mysigt värre :) Men nu ska inte jag sitta här och knappa på tangenterna hela kvällen så avrundar här.

Tänker på dig. Fortsätt kämpa och hålla uppe hoppet! Jag finns här, alltid <3

Over and Out/N

Go shorty, It´s my birthday!


Jag, 3 år gammal

Japp, idag kl. 14.25 ( stämde det mamma?) så blev jag 25 hela år. Nu är man alltså halvvägs till 50. Jisses, borde man känna sig stressad inför pensionen? Hehe.. Ne men dagen har varit mer än toppen. Jag fick frukost serverad av mina underbaringar och vi hade en riktig mysmorgon. Eftersom jag hade mitt kalas i lördags så blev det ett lugnt firande idag med min lilla familj och det är väl kanske inte så konstigt heller med tanke på att vi är 40 mil från stan, så det är bara vi här ;) Efter att pigan fått lunch så hoppade vi i bilen och körde in till stan för lite shopping. Jag fick välja en present som var från Molly och det blev ett par skor. Jag fastnade direkt för dessa vit-bruna skor som kommer sitta fint på fossingarna nu under sommaren:



Och sen hittade jag för egna penkis ett par leggings, låga sockar och även ett par nya träningsskor. Jag har tänkt köpa nya träningsdojjor i ett halvår nu och idag hittade jag ett par riktigt sköna och snygga. Dessa kanske inte är så bra att springa i p.ga att dom är höga men jag tänkte att om jag kommer igång med löpningen nu så kan jag springa i mina gamla skor och använda dessa nya till gymmet och prommisar. Blir nog kanoners, och snygga är dom.. eller vad säger ni?:


De var dessutom på REA och jag fick dem till ett bra pris! Kan ju inte bli bättre.

Vi lunchade även på stan och jag har nog ätit världens godaste ceasarsallad. Fasen vad god den var!! Efter staden så for vi tillbaka till Fårön där Micke och Molly gick till lekparken och jag & Pluto gick på en härlig långpromenad. Jag var ju tvungen att prova nya träningsskorna och dom funkade bra på fötterna. Min gubbe fotade några bilder på honom och pigan som jag bara måste dela med mig av här. Vilken värme i hjärtat att se dessa bilder och jag är lyckligt lottad att dessa två finns i mitt liv..

     
 
På eftermiddagen käkade vi tacos och bara satt och pratade. När vi lagt Molly för natten så kikade vi äntligen filmen "En gång i Phuket" som jag har velat se sååå länge och det var värt väntan. Den var riktigt rolig och var typiskt våran humor. Nu är det strax sängen som väntar för oss. Imorgon ska jag åka in själv till stan för att kolla om det finns drop in-tid för att klippa mig. Blir nog att klippa av en bra bit för nu är det en enda stor risbuske på huvudet och det börjar vara dags nu att kapa av allt slitet, men vi får väl se om jag har modet för det. Sen blir det nog att åka till gläntan för lite picknick och låta Pluto bada litegrann om vädret är bra vill säga. På kvällen kommer svärisarna. Dom ska vara här under helgen samt hjälpa oss att slå upp förtältet och allt.

Nä, nu ska jag kramas med min gubbe ett tag. Tack alla som har gratulerat mig idag! Jag är så glad att jag har er i mitt liv <3

Over and Out/N

Bye bye kalla Kiruna!

Nu rullar vi neråt... Mot Piteå :) hejdå Kiruna! Vi ses om en månad.

Ofattbart...



Jag har fortfarande svårt att förstå att det snart är 9 månader sen våran lilla tjej låg i magen och väntade på att komma ut. Idag när vi for upp på stan så satt hon i bilen i baksätet och våran konversation löd:

-Mamma
-Jaaa?
-Mamma
-Jaa?
-Mamma
Jag blev tyst en stund...
-MAAAMMMAAAA!!!!

hehe, sötnosen. Man skulle kunna tro att hon lärt sig att säga mamma? Som sagt, jag tror inte att jag har förstått hur fort månaderna och åren springer förbi förrän vi fick Molly. Snart är hon ett år och det är verkligen nåt fantastiskt att få se ett barn växa upp. Vi har såklart pratat om ett syskon till pigan men det får nog vänta ett tag. Men skulle vi bli med barn nu så skulle vi självklart bli glada, men inget som planeras just i detta nu iaf! Vi har ju redan pratat om namnen och vi är överens om en Melker eller Saga. Får väl se vad som sker i framtiden :) Skulle vi inte få fler barn så är jag ändå så otroligt tacksam för våran lilla prinsessa. Älskar henne så sjukt mkt <3


Min sötnos i morse...

Idag har vi varit på stan och fikat hela familjen. Fixat det sista inför avfärden imorgon, och jag har varit och dammsugit och skurat i gamla lägenheten så nu ska nycklarna lämnas in och så är det klart. Bara att vänta på nya lyan. Men det bekymret lämnar jag hemma och på semestern tänker jag bara njuta och glömma alla vardagsmåsten och all stress. Känner att jag behöver komma bort från denna stad ett tag.

Det var som jag och Micke pratade om idag. Även om det skulle regna i 4 veckor i Piteå så är det ändå skönt att vara någon annanstans än i Kiruna. Men självklart hoppas vi på sol och härligt väder! Det är ju tydligen mulet där nere nu och ganska kallt, men förhoppningsvis så är det bättre än här iaf. Vi har ju semester relativt tidigt så den "riktiga" värmen har nog inte kommit dit ännu. 
 
Nu har vi bastat, lekt litegrann och så har jag lagt Molly för natten. Helt sjukt vad hon sover nu. Hon sover 13 timmar i sträck varje natt. Ibland vaknar hon vid 05.00 och äter välling, sen somnar hon om och sover till 08.00 eller så sover hon ända fram till 8 och äter välling först då. Men jag tror det är för att vi sover i husvagnen. Det är svalt och mörkt :) Jag klagar då inte, fy fasen vad skönt det är. Hoppas det håller i sig!

Nä, nu ska jag ta och äta lite salta jumbomajs och glo på Tv, sen åker jag nog och solar innan dom stänger!
Nu blir det nog ingen uppdatering förrän på torsdag som för övrigt är min födelsedag!! :D

Hejdå Kiruna!!
Over and Out/N

Ursäkta!!

Måste be om ursäkt och rätta till misstaget i förra inlägget.. Parfymen är inte kate moss utan det är ju MADONNAS parfym :) så nu vet ni det! Hehe..

Shopping!



Nu är det äntligen måndag vilket innebär att min gubbe har gått på ledigvecka idag. Så nu är det alltså bara 2 dagar kvar tills vi åker ner med husvagnen till Piteå. Dock far Micke hem igen på söndag eftersom han har 1 arbetsvecka till innan han går på semester. Så jag och Molly blir ensamma där fram till midsommarafton, då kommer Micke ner och påbörjar sin 3 veckors semester. Fasen vad vi ska njuta! Det är då ett som är säkert :)

Idag har jag och Molly varit på ranten. Vi började med lunch på stan med Pappan i huset och även svärfar följde med. Efter det sprang jag och pigan på stan en sväng. Jag passade på medans Molly sov sin lunchvila i vagnen. Annars får man aldrig shoppa då hon snabbt blir rastlös så nu hade jag min chans! :) Jag hittade två fina saker för mina presentkort. Först en urläcker klocka från UR & PENN och även Kate Moss´s parfym från KICKS.

  

Hittade även en skitsnygg jacka på Intersport men jag nämdes inte köpa den riktigt. Jag la undan den för att fundera tills imon. Det är väl mer en träningsjacka men jag tyckte den var så jäkla snygg och såg den framför mig med ett par svarta jeans och vita converse skor nu under sommaren/hösten! Jag fick ju visserligen pengar i present och den kostade bara 600:- så det kliar i fingrarna att unna mig den, samtidigt som jag tänker att jag kanske hittar nåt snyggare i Piteå för födelsedagspengarna? Hoff, svårt det där! Men jag får helt enkelt sova på saken... Så här såg den ut iaf:


I LOVE IT!!!

Efter staden så for vi hem och jag gav mellis till pigan, sen gick vi ut i lekparken och gungade lite. Det är verkligen lycka för henne att få sitta i gungan och det får gärna vara mycket fart! Typiskt att jag alltid får de bästa bilderna på henne när hon har tutten i munnen. Vi försöker ju att inte ha den när hon är på bra humör då det känns onödigt men alltid när jag fotar henne så råkar den vara i munnen, hehe. Så ni kanske tror att hon har den i munnen ALLTID men så är inte fallet...

  
Gunga är såååå kul!
 
När vi hade gungat färdigt så gjorde jag potatispalt tillsammans med svärmor. Tänkte att jag måste lära mig nångång och det var ju superenkelt så det ska absolut lagas oftare hemma hos oss nu :) Sen fick man den traditionella paltkoman. Hade lätt kunnat sova en timme på maten, men det fanns det inte tid för eftersom jag var tvungen att åka och hämta leksakerna som vi fyndade på Kirunas fyndtorg på Facebook. Det var min svägerskas svägerska som sålde fina saker billigt så jag köpte 2 leksaker till pigan och svärmor köpte en. Roligast var nog den från Fishers Price med en labyrint (eller vad man ska kalla den) man satte ner bollar i djurets mun och dom kom ut på olika ställen. Det lät kanske konstigt men den var riktigt rolig och sen spelade den även melodier. Molly älskade den och förstod ganska snabbt vars man skulle stoppa bollarna. Sen fick hon även en hopphäst och en dragleksak..

   

   

Kvällen har bestått av besök av Lisa, Freddan & lilla Max. Jisses vad gossen deras växer! Tiden springer bara förbi. Efter deras besök så har jag bara suttit och surfat runt här på datorn. För en stund sen kom Marie förbi med min present, så jag skulle hinna få den innan vi åker. Jag fick två trisslotter och så denna underbara gåva:


En namnring med MOLLY i silver, Tack än en gång Honey!! <3

Det lite lustiga är att jag satt sent igår kväll och klickade hem en namnring med pigans namn och månadssten. Jag fick faktiskt tipset av Johanna som hade beställt en med deras barns namn. Jag har ju funderat länge på att beställa ett halsband eller armband med Mollys namn men jag använder ju sånt så himla sällan och när Johanna visade hennes ring så fastnade jag för den ideén, för ringar använder jag nästan varje dag. Ville inte beställa en likadan som hennes då det känns lite trist kanske så jag tog en ganska mastig ring som man kanske inte orkar ha varje dag på sig men vid speciella tillfällen och så. En sida blir ju tom utan gravyr då det förhoppningsvis kommer att stå Melker eller Saga på den sidan en vacker dag ;) Och får vi inte fler barn så graverar jag in Mikael dit istället! Så här ser den ut iaf:


(Det står ju såklart inte Savannah och Christopher som ni kanske förstår)

Så nu har jag en ring i silver och en i guld. Då kan man ju variera sig med tanke på vad man har för smycken på sig också ;)

Nä, men nu blev ju detta ett väldans långt inlägg. Sorry! Ska ta och göra mig klar för sängen. Min gubbe har okuperat Tvn då det är fotboll (bläää) så jag går och lägger mig tidigt. Det är ju en dag imorgon också :) Någon annan som har en sportnörd till man? hehe..

Over and Out/N

Regn, regn, regn!!



Ja.. vad ska man säga. Regnet bara öser ner och jag börjar faktiskt bli lite småless! Nu kan man säga att jag längtar till onsdag då vi bär iväg söderut.. ända ner till Piteå :) Jag vill vara ute och promma på mornarna nu men är så jäkla trist! Jag är definitivt inte gjord av socker och har inget emot lite regn på promenaden men vi har bara resevagnen här i Tuolla och sen har inte ens någon fotsäck eller regnskydd (som emmaljungan har) så den blir ju dyngsur. Nåväl, imorgon ska vi på stan iaf och då får det väl regna bäst det vill eftersom man ändå springer i affärer!

Hade ju födelsedagskalas igår. Jag fyller ju år först på torsdag egentligen men eftersom vi åker iväg innan dess så blev det firande i förskott. Jag trodde faktiskt inte så många skulle komma men det dök upp ett gäng ändå :) Jag fick bl.a dessa:





Och sen ville mina kära svärföräldrar skämta till det lite så första paketet jag fick var det visserligen något från chilli-serien men för BARN. En cappucino-maskin i plast. Haha! Det var ju faktiskt ett roligt skämt och det var ju nåt från serien jag ville ha. Så om den får plats som prydnad i nya köket så ska den få stå där tills Molly är gammal nog att leka med den, men framme ska den vara :) Om inte annat så får jag börja samla chilli-serien till pigan också sen.


( jag fick en massa tillbehör till den också, en liten sockerskål, mjölkkanna, m.m )

I "riktiga" paketet från dom så fick jag pengar till att köpa knivblocket som jag vill ha. Andra presenter jag fick är:

 


Dessa två ovan, muffinsformar, blommor, choklad, presentkort på KICKS, Ur & Penn och kvadrat, nagellack, parfym och läppglans. Ja, det var väl allt tror jag. Är supernöjd med alla presenter och det kommer bli så jäkla snyggt med alla röda detaljer och chilli-serien i vårat svart-vit-röda kök. Ååå vad jag vill inreda nu! :) Min gubbe gav mig ett kort där det stod att presenten får jag först i slutet på Juni. Alltså när vi är i Piteå, och jag håller på att dö av nyfikenhet. Men den som väntar på nåt gott säger dom ju...

Imorgon är det en tur på stan som sagt och sen ska det packas det sista inför semestern. Ska bli så skönt att komma bort med husvagnen. Cykeln och cykelkärran medföljer så det blir nog många turer med den. Vi tar även med våran bärryggsäck vi har till Molly så vi ska promma en bra bit till en utsiktsplats och ha picknick. Sen blir det nog bara massa mys, solande, badande och shopping såklart! Ja, hur kan man ogilla semestern? Nu är det dessutom bara 1 ½ månad kvar tills jag & pigan åker ner till pappa m. familj i Småland. Längtan är stor nu..

Jag har väl inte så mkt mer på hjärtat just nu utan avslutar med en bild på pigan och så vill jag tacka er som ställt upp med våran flytt, suttit barnvakt och hjälpt till med flyttstädandet. Ni är guld värda och har ingen aning hur vi hade klarat oss utan er <3 Och tack mamma för att jag fick ha kalaset hos dig igår!!



Over and Out/N


Nationaldagen..



...Idag, men är väl inget man firar direkt, eller? Men vi har iaf haft en toppendag idag och jag är helt färdig! Molly har dock tjorvat som attan i natt, vet inte varför men mamma Nattis kanske har sovit 3 timmar totalt. Hon har legat och vridit sig och smågnällt hela natten. Hon sover ju annars jättebra nu på nätterna. Från 19.00-07.00 varje natt så vette tusan vad det var inatt? Men jag hoppas på att det blir sömn för oss båda nu i natt iaf.

På morgonen hade vi morgonmys och jag hällde i mig 700 koppar kaffe typ för att klara av dagen. Det var ju kanonfint väder ute tidigare idag så jag och pigan gick en liten promenad och stannade för att leka lite här utanför vars det finns en liten lekpark. Gungade och satt även på gunghästen som var lite klurig att hålla sig fast i :)

   

Sen gick vi in och käkade lite lunch. Efter det fick pigan sova lunch ute i vagnen medans jag fick kaffebesök av min kära vän Marie. Det blev massa tjatter som vanligt och är alltid lika trevligt <3 På eftermiddagen så gjorde jag och svärmor lite storkok med mat åt pigan. Fyllde frysen med käk så det är lättare att bara ta fram en matback de dagar som vi äter mat som inte passar för henne. Hon har ju alltid haft lite svårt för burkmat och nu när vi inte vet vad hon har matallergi mot så måste vi vara lite försiktiga med vad hon får i sig. Det är ju mest troligt tomat, citrusfrukt eller laxen som hon reagerade på så vi försöker undvika de sakerna så man får se om det blir bättre helt enkelt, och då är det ju lättare att laga egen mat och man kan bestämma igredienserna själv. Tack svämmo för hjälpen :)

Igår fick hon kladda med maten själv och vad roligt det var. Hon fick ju i sig en del men 70 % hamnade nog på golvet, kläderna, ansiktet och matstolen. Haha :) Sötnosen...

     

Nu på kvällen har vi grillat och bastat. Pigan sussar sött och jag väntar med spänning på säsongsavslutningen av Grey´s Anatomy som börjar kl nio.

Igår var vi hos Johanna m. familj och barnen fick leka och busa. Vi har ju tänkt dejta dom nu i typ 2 veckors tid men det har alltid dykt upp nåt i vägen. Men igår cyklade vi dit och umgicks. Väldans trevligt! Försökte fota våra busungar också men det blev ju bara massa suddiga bilder. Är inte lätt att fota dessa små vildingar nåmer :/

   



På kvällen kom Sara och Billy förbi på kaffe och snack! Ja, annars har det inte hänt så mkt mer dessa dagar. Imorgon väntar ett besök hos Jenny och busmonster för att hitta en fin, somrig mössa åt lilla damen och sen ska vi till lägenheten och sätta igång med flyttstädet. BLÄ!! :( Nåväl, bara att ta tjuren vid hornen.

På lördag är det förskotts-födelsedags-fika för mig. Jag har säkert skrivit det redan men vi far ju till Piteå redan på onsdag eventuellt och jag fyller år nästa torsdag så då kör vi en fika nu på lördag istället. Vet dock inte om någon ens kommer. Alla verkar åka bort eller ha annat för sig :/ Har skickat ut sms men inte fått svar av någon så vette tusan om någon dyker upp. Nåväl, man är väl så gammal så fira är kanske onödigt egentligen. Hehe ;P Om inte annat så har vi en hel tårta att äta upp själva!

För övrigt längtar jag till 1 Augusti NU! Det funkar att bo hos svärisarna och vi sover ju som ändå i husvagnen, men man känner sig ändå som en snyltare. Dom vägrar låta oss betala för elen till vagnen eller maten och tycker att vi ska passa på att bunkra pengar denna månad när vi har chansen. Jag tycker dock att det känns så fel och att leva på någon annan har aldrig riktigt varit min grej alltså. Jag får dåligt samvete direkt och känner mig bara dum. Svärisarna är verkligen så snälla som ställer upp men jag kan ändå inte låta bli att känna mig ivägen :/ Nåväl, vi åker ju ändå på semester nästa vecka så då får dom vara ifred igen!

Nä, nu ska jag ta och hälla upp ett glas juice och bänka mig framför TVn. Hoppas ni har haft en bra nationaldag och ha en fortsatt mysig kväll. Missa inte Grey´s nu hörni ;)

Over and Out/N

Cykelkärra..

Sitter här med ett glas juice och kan säga att min kropp är helt slut just nu. Imorse var det så fint väder så jag kopplade på cykelkärran, satte Molly i den och for iväg på en liten tur. Var premiärtur och Molly tyckte det var jättekul. I början sov hon men i slutet av turen satt hon och kollade ut och babblade på en massa! Vi ska försöka cykla en liten sväng varje morgon. Man blir pigg, det är roligt och man får motion. Imorgon ska vi till Fam. Ejnestrand så Molly och Max får busa litegrann och då tar vi nog cykeln dit :) Jag har hittat en ny favoritträning!! Märks det? Hehe..

Efter cykelturen så fick pigan lunch och sen hoppade vi in i bilen och for till lägenheten, där packade jag det absolut sista medans Molly sov i vagnen ute. Nu är det iprincip tomt där. Det som är kvar är diskmaskinen och tvättmaskinen. Så nu återstår bara flyttstädandet! BLÄÄ för att städa! Men det måste ju tyvärr göras. Känns så J**** surt att vi måste flytta allt 2 ggr. Vi har ju så sjukt mkt grejer. Sen måste vi göra en tillfällig adressändring nu när det blev såhär och det kostar oss nästan 600 att göra en. Sen måste vi göra en till adressändring då till nya lägenheten som också kostar 500 kr. Så vi har alltså fått betala över tusen spänn nu pg.a allt det här :( Jag tycker faktiskt att det är en kostnad som Kiruna bostäder hade kunnat ta. Kul att vi får slänga ut massa pengar som vi egentligen inte skulle behövt göra annars. Suck vad less man blir...

Nåväl.. Nu på eftermiddagen när Micke slutat jobbet så fick vi hjälp av Svärfar och Svägerskan att med hjälp av 3 bilar tömma och köra allt från vinden. Svärmor var med Molly medans och det är så skönt att få allt gjort med tanke på att vi åker på semester nästa vecka. Tusen tack för hjälpen kära ni, vi hade aldrig klarat det såhär snabbt utan hjälp!! <3 Nu har jag duchat och ska strax joina min käre make under täcket. Jag är så sjukt trött efter idag.

Imorgon väntar nya ärenden, umgänge och plikter. Blev ett kortare inlägg idag! Blev tyvärr inga bilder idag då vi använder mobilt bredband just nu och den fick för sig att vara extremt seg idag så vi gör ett nytt försök imon!

Over and Out/N


Gällivare



Idag blir denna lilla prinsessa 8 månader gammal. Känns fortfarande helt sjukt hur fort tiden springer iväg! Man upptäcker nya saker med henne varje dag och jag fascineras fortfarande hur fantastiskt det är att se sitt barn växa upp! Hur kommer det sig att man iprincip firar varje månad fram till att barnet är 1 år och först då börjar man fira år för år? Konstigt ändå. Det kanske är för att alla månader fram till 1 års dagen känns speciell på nåt sätt? :)

Sitter nu i husvagnen och lyssnar på regnet som faller ner på taket. Mysigt som tusan! Pigan sover och gubben min nördar med telefonen. Ska kolla "kvällen är din" men den börjar först kl. 21 idag så jag lägger upp ett inlägg här medans jag väntar. Denna dag har bestått av tur till Gällivare med mamma & mommo för lite shopping. När vi kom dit så for vi direkt på Dollarstore, sen lunch på stan och sen for vi och lämnade av mommo till hennes kompis. Hon ville vara där medans jag, Molly och mamma gjorde stan. Hittade en del faktiskt men till billigt pris så det blev inte många lappar spenderade. Vilket är bra för det måste sparas nu inför våran resa till pappa i Augusti då det blir besök på Ullared!!! :D

Blev en massa nödvändigt till hemmet och husvagnen från Dollarstore och sen lite annat smått och gott:

   
    nagellack              kläder t. Molly            Till husvagnen

Sen var vi även på EXPO (leksaksaffär) och där fick pigan en extremt fin present av sin mommo & gammelmommo! En sjungande, dansande, jättesöt hund från Fisher Price. Vi gick runt i affären ett bra tag för att hitta nån rolig leksak och när vi tog fram denna så sken hon upp som en sol, skrattade och ville krama den hela tiden. Det gick inte att motstå det leendet och självklart blev den hennes. Meningen var att hon skulle få en sån i 1 års present sen eftersom den ändå kostar hela 800:- men hon fick den nu istället. Mamma och Mommo betalade mest och jag la till litegrann. Till och med mamma Nattis dansar gärna med också till hundens sånger och melodier, hehe!


Total lycka på leksaksaffären <3

   

Vi kom väl hem vid halv fem tiden och då var det hem och laga mat som gällde. Tack mamma och mommo för en riktigt mysig dag. Detta var precis vad jag behövde. Få komma bort lite... underbart! :)

Idag fick Micke även en present från hans jobb. Jag har ju alltid retat han för deras besatthet av den gröna färgen inom BDX. Allt är grönt och det står verkligen bdx på ALLT!! Jag har tillochmed fått en tandborste för länge sen som det stod bdx på. Jisses! Så idag när han kom hem med deras sommarpresent så höll jag på dö av skratt, en liten klotgrill (som visserligen passar perfekt att ha med till husvagnen) men gissa vilken färg?? och vad stod det på locket? Ja, ni kan ju se bild nedan så förstår ni vad jag menar. Haha :)

 

Ni får ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna nu under ett par dagar. Min Iphone är på rep så jag har en lånetelefon för tillfället. Jag har fått in nåt skit i mitt headset-uttag så det knastrar som fan när man ska lyssna musik och såna saker så nu är den som sagt på reparation.

Nä men jag har väl inte så mkt mer på hjärtat. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på. Hade velat gå med pigan på leklandet men vi får se om vi hittar nån som vill följa med :) Kvällen består såklart av Big brother-final!

Over and Out/N

Kaos!


Gammal bild på mig och hjärtat!

Nu har mitt liv lugnat ner sig lite och jag kan slänga upp ett inlägg här. Förlåt för den dåliga uppdateringen men tiden finns verkligen inte! och varje kväll jag tänker att "nu ska jag sätta mig och blogga" så är det alltid något annat som dyker upp eller pigan tjorvar vid sängdags osv. Jag ska försöka skärpa till mig men jag kan inte lova att det blir inlägg varje dag. Hoppas ni inte ger upp utan fortsätter följa mig här på bloggen :)

Jag kan dra en sammanfattning vad som hänt de senaste dagarna iaf. I Onsdags morse när vi vaknade så hade Molly extrema utslag i ansiktet och hon var alldeles illröd. Vi ringde BVC som tyckte att vi skulle komma in med henne. Sagt och gjort. Där trodde hon att det var blöjutslag på nedre delen av kroppen men eftersom pigan var röd i ansiktet och på benen också så verkade det inte riktigt stämma. Men vi fick en kortisonsalva som vi skulle köra på några dagar. Om det inte hade blivit bättre tills på fredag (idag) så skulle vi ringa igen. Vi åkte hem med en ledsen tjej och hoppet om att det skulle bli bättre. Kortisonsalvan verkade inte bita så himla bra på henne och på natten mot torsdag så blev det bara värre. Hon grät, kliade sig och hade panik. Så vi ringde BVC på tordag morgon och dom hänvisade oss till läkaren eftersom det verkade vara en kraftig allergireaktion mot nåt. Så vi åkte till läkaren som sa att det ÄR en matallergi men vi vet inte mot vad. Så hon fick kortisontabletter och dom sa att det skulle se bättre ut efter nån timme. De sa även att vi bara får ge ersättning i matväg tills hon blivit bättre, så får man försiktigt börja ge mat igen när utslagen är borta, för att då se vad det är hon reagerar på? Det känns lite surt med tanke på att jag ÄNTLIGEN fått det att fungera med mat till henne. Nåväl, huvudsaken att hon blir bra.

Efter nån timme så blev det betydligt bättre. Huden blev mindre röd och det slutade klia. Nu idag så är nästan allt borta. Man ser fortfarande utslagen men de kliar inte alls för henne och hon är sitt gamla, glada jag igen. Vi fortsätter med salvan och sen får vi undersöka vad det är hon är allergisk mot. Vi misstänker tomat, citrusfrukter eller lax! Vi får se helt enkelt. Skönt att hon mår bättre iaf. Jag började tillochmed gråta när jag såg hur hon kliade sig i panik och bara grät. Det var så hemskt :(

Annars så har det dessutom varit flytt från gamla lägenheten till Tuolla. Vi bor hos svärisarna nu tills vi får flytta in i nya lyan den 1:a augusti. (bara 1 ½ månad senare än tänkt, hmmft!) Vi är inne i deras hus på dagarna men vi sover i våran husvagn som står utanför dom. Det funkar bra och vi åker ju ändå på semester om ca. 2 veckor så man överlever. Svärfar och Micke körde iprincip allting igår och det var fullt ös HELA dagen plus att pigan var dålig. Behöver man säga att man var helt slut på kvällen? Men nu är det bara småkrafs kvar som måste tas från gamla lägenheten. Vi har ju kontrakt tills den 21 Juni men vi vill få ut allt + flyttstäda innan vi sticker till Piteå. Dessutom passar vi på när Micke har ledigveckor nu.

Oj, vilket tråkigt inlägg detta blev då. Nu sitter jag och äter vattenmelon som jag skurit upp och väntar på Let´s dance-finalen :)




Imorgon kliver vi upp tidigt för då åker jag och Pigan tillsammans med mamma och mommo till Gällivare för en dags shopping. Dollarstore och lite andra affärer står på schemat. Mommo ska hälsa på sin syster så då passar jag och mamma på att kuta genom "storstan" hehe ;P Ska bli skönt att komma bort över dagen. Känner att jag behöver det.

Idag är en dag då ilskan far genom hela kroppen. Sveriges rättsystem är helt värdelöst och även fast man visste att denna dag skulle komma så har man ändå ont i magen och man blir så jävla arg!! USCH!

Nä, jag avrundar nog här och avslutar med en bild på våran prinsessa som blir hela 8 månader imorgon. Hon har blivit så stor och har dessutom lärt sig att sätta sig upp själv från liggandes. Tror ni det är lätt att lägga henne i sängen på kvällen? Nå INTE, efter ett tag sitter hon glatt upp och tänker inte sova. Sötnosen! 8 månader, helt sjukt! Var hon inte nyss såhär liten?:


En dag gammal


Nu

Over and Out/N

.

RSS 2.0