Skoj!!


Ja måndag idag då. Idag var det bara morgonmys med familjen och sen vid 11-tiden for jag upp på stan och mötte upp Marie. Vi gick på ett prova på-pass på det nya gymmet Energiq!! Passet var Sh´bam och det var riktigt kul. För er som inte vet vad det är för nåt så slänger jag upp ett youtube-klipp med ett exempel här och jag rekomenderar alla att prova det om ni får chansen. Om man älskar dans (som jag) så ÄLSKAR man detta. Emil var en grym instruktör och jag var helt slut efteråt och tror det var längesen man svettades så mkt! :)



Jag signade ett kort där också och jag ser fram emot att gå på fler pass av olika sorter. Gymmet var också grymt fint och det fanns FRIA VIKTER! Lycka! Så nu tror jag träningen kommer igång på riktigt, eller jag hoppas det iaf :) Jag och Marie skrattade lite efter passet, med tanke på att vi har lett aerobics-pass tillsammans för några år sedan och nu var man helt död efter 45 minuter av liknande. Man har nog tappat lite kondis och motorik sen dess iaf. Haha!

Efter passet så for jag till Tropical och solade. Jag kan inte tänka mig att jag doftade gott när jag kom hem helt svettig och nysolad.. stackars min familj. Men efter en lång dusch så har jag bara legat och myst med Molly. Vi har busat lite och kramats massor. Nu sussar hon sött och jag tror resten av kvällen innebär mys med storhjärtat <3

Idag har vi även försökt ta bra bilder på pigan som vi ska skicka in på förstoring. Vissa bilder blev väl helt OK men vissa blev bara suddiga. Man är ju ingen proffsfotograf direkt och det är svårt med ett barn som vägrar sitta still. Vi fick iaf 2st som det blir framkallning på och sen tänkte vi även förstora en bild på Pluto som är tagen av Marie för ett tag sen och till slut en bild på mig och älsklingen från bröllopet som är tagen av en grym fotograf. Huvudsaken är att kvalitén blir någotlunda bra på egentagna bilderna, så man kan hänga upp dom hemma. Visst kan man gå till en duktig fotograf men pengarna finns inte till det just nu så detta är den billiga varianten. Lägger upp de bilder som vi ska förstora och framkalla.. ( Micke ska ju såklart fixa till dom lite i photoshop innan vi skickar in dom men det här är "originalbilderna" iaf, vad tycks?? :









Denna hemska huvudvärk vägrar då släppa och jag hoppas att mina nya brillor kommer snart. Man anstränger ju ögonen mestadels av tiden så jag önskar innerligt att det kommer hjälpa med nya glasögon, annars är det nåt annat som härjar i mitt huvud. Dessa två par blev det iaf, det andra paret är snyggare än de ser ut på bilden och bågen är i helt guld och inte brun som det är på denna men jag är nöjd med mina val:

   

 

Eftersom jag använder mkt guldsmycken och har vigselringarna i guld så tror jag det kommer bli snyggt med guldbrillorna faktiskt, och jag tog två väldigt olika så man kan variera sig! :)

Nä, men nu har inte jag så mkt mer på hjärtat. Ska ta och vara lite social med gubben nu <3

Over and Out/N

Jisses..

...vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! Idag har vi varit ute och prommat i 2 ½ timme hela familjen. Från lompis till Luossa, sen storvägen ner mot tuolla och sen hem. Plus att jag har knuffat vagnen hela vägen så ni kan ju gissa vem som kommer vara mör i benen imorgon, men det var ändå riktigt skönt och idag har det verkligen varit toppenväder också så man får passa på att vara ute då.


Pigan myser i solen!

Efter prommisen har vi bara myst på här hemma, tagit en stödvila allihopa på eftermiddagen, sen har jag badat badkar med pigan. Är ju så mysigt och det är verkligen en sak som jag kommer sakna när vi flyttar.. badkaret!! Men samtidigt är det ganska skönt att slippa städandet, eftersom det är inte det lättaste att få rent avlopp och sånt när man har badkar. Finns ju både för och nackdelar! Nu sover iaf Molly och vi nördar vid varsin dator! :)

Helgen annars har varit toppen. I Fredags var det bara familjemys och igår åt vi middag hos mamma & Micke. Micke´s dotter och barnbarn var också och hälsade på (de bor i Piteå) och det var jättekul att äntligen få träffa dom också. Världens sötaste unge hade hon, lilla Tilde som var en riktig energiknippe :) Plus att hon hade en i magen också! Blev dock inte många timmar där för oss eftersom pigan skulle och sova vid sju. Men de timmarna vi var där, var riktigt trevliga.

Har fått min tröja från Gina nu också och är supernöjd, den var riktigt fin och passande färg till sommaren när man förhoppningsvis har fått lite färg:

 
Ursäkta den skitiga spegeln, hehe ;)

Så skönt att min karl är ledig till på onsdag. Så imorgon tänkte jag gå på ett prova på-pass med Marie, får se hur det kommer gå och efter det tänke jag faktiskt åka och sola! Känner mig lika vit som snö så lite färg kan man väl se till att få på huden. Sen får man se vad resten av veckan bjuder på. Ska till Linnea också någon dag och fira henne eftersom hon fyllde år i veckan och självklart måste vi fira henne i efterskott!

På onsdag blir våran älskade dotter hela 7 månader! Känns helt sjukt, var det inte igår jag hade henne på bröstet på BB i Gällivare? Nu förstår jag varför alla säger att man ska ta vara på småbarnstiden, det går alldeles för fort! Så jag avslutar som vanligt med några bilder som är tagna under helgen på våran skatt <3

   
Mys med brorsan!

     
Bus i lekhörnan

   
Mera lek och bus


Måste ju borsta de två tänderna man har!

Hoppas att eran helg också har varit bra :)

Over and Out/N

Migrän!

ÄNTLIGEN torsdag och det betyder att min gubbe går på ledighet idag tills på onsdag! Vill att han ska komma hem från jobbet nu så jag får kramas, känner att jag är i stort behov av närhet och kärlek just nu. Igår hade jag världens migrän.. ont i huvudet, skallebank, illamående! Inge kul alls. Vi var iaf och firade svägerskan i förskott och jag lyckades hålla lågan uppe där men så fort jag kom hem så däckade jag i soffan och mådde skit. Idag känns det lite bättre men huvudvärken håller dock i sig! På eftermiddagen ska jag på specsavers och kolla synen. Jag fick ju läs-köra bil- och kolla tv- glasögon för ca. 2 ½ år sedan men nu ser jag bara suddigt i dom och måste kolla om synen för att se om jag behöver nya brillor :/ Kanske därför man har konstant ont i huvudet?

Vi skippade prommisen imorse då orken helt enkelt inte fanns. Molly gav sin mamma sovmorgon idag iaf och sov ända till 8. Det behövdes! Sen har vi bara myst i sängen, lekt i lekhörnan och för ett tag sen fick pigan lunch och nu sussar hon sött i vagnen på balkongen så jag tänkte passa på slänga in ett inlägg här, betala räkningar och njuta av en kopp kaffe framför tvn :)

Igår var jag på stan med Marie och gick i några affärer och sen tog vi en kopp kaffe på Café Rost! Jag hittade en fin tavellist till pigans kommande rum och även två mini-blommor i plast som ska stå på en av tavellisterna i hallen sen! På listen som Molly fick så tänkte jag ställa "boken om dig" som jag själv scrappat ihop och sen den boken som man fyller i och så doptavlan som hon fick av Sandra m. familj när hon döptes. Kommer bli perfekt! Jag är nöjd med mina inköp...

  

Min gubbe ringde medans vi var på stan och bad mig vara hemma till halv tre, då posten skulle komma med våran nya TV till sovrummet. Vi har sålt våran 42" till min syster och köpte en lite mindre tv nu. Våran gamla hade vi tyvärr inte kvar foten till och eftersom vi vill ha den stående på en byrå i nya sovrummet sen så blev det en ny med fot istället..



Tycker att snön kan smälta bort helt nu! Är less på detta slask och gris! Ni vill inte ens veta hur våran bil ser ut nu, usch! Och vars man än ska så är det slask överallt. Nä nu får sommaren gärna komma för min del! eller vad säger ni? Tänkte ta och avsluta här med en liten videosnutt på min älskade dotter som jag spelade in igår. Hon har ju kommit på hur roligt det är att skrika och göra höga ljud och igår höll hon på heeela morgonen. Filmen gör sig inte helt rättvisa eftersom hon skrek mkt högre än vad det låter här..



Over and Out/N

Ny design!

Ja, som ni ser har min kära vän Marie gjort om min bloggdesign igen! Lite somrigare och jag älskar den! Det är lite konstigt dock eftersom presentationsrutan som ska vara till höger verkar bara synas om man har bred skärm eller nåt, på min dator hamnar den längst ner till höger men Mary skulle trixa till det ikväll. Men tusen tack honey för att du tar dig tiden att fixa bloggen. Jag blir nöjd varje gång ;)


Nu morgonmyser jag med min älskade, underbara lilla tjej! <3.....

...och väntar på att kaffet ska bli färdigt, sen ska vi väl ut på en prommis och efter lunch ska vi upp på stan och fika med Marie. Sen på eftermiddagen ska vi till min kära svägerska och fira henne med tårta! Ikväll kanske man skulle orka ta sig till gymmet? Har varit alldeles för slö nu efter påsk, så det känns som att man måste börja om på ruta 1 igen.. suck..

Igår var det en riktigt bra dag. Var ut på morgonpromenad och sen fick jag sms av Elin som frågade om jag och Molly ville ha fikabesök och det ville vi ju såklart. Så Herman och Molly roade sig själva i lekhörnan och gåstolen medans vi drack kaffe och surrade skit. När dom hade gått hem så åkte vi ner till familjen Ejnestrand och firade stora tjejen Isabell som blev hela 5 år igår. Jisses vad tiden gått fort. Tänk att när jag och Micke träffades så var hon bara 2 år :) På kvällen for jag och hyrde film till mig och stora hjärtat. Blev "Twilight Breaking dawn". Jag har ju sett den på bio men eftersom min gubbe inte sett den så tog vi den, och jag har verkligen inget emot att se den igen heller! Hehe..

Fick en härlig bild på pigan igår morse också. Hon somnade i soffan medans hon höll i sin fot stenhårt. Men kanske är bra att hålla i den, så den inte rymmer i sömnen. Haha, sötaste ungen :)



Nä, men annars har jag väl inte så mkt mer att tilllägga! Ha en bra dag hörni..

Over and Out/N

Ajaj!

.. Jag har så fruktansvärt ont i ryggen! Vet inte varför men det kanske beror på att man har hållt på lyfta ganska tungt när man rensat vinden, varit på soptippen med massa skräp, packat här hemma och bara allmänt varit i farten hela tiden. Men tror jag ska lägga mig på mage ikväll med värmekudden på ryggen och sen ska jag boka in en massage på hälsokaskaden. Det är man väl värd kanske? Har ju fått presentkort på fotvård förra året när jag fyllde år och den går ju ut nu i juni så måste kanske ta och boka tid dit också, plus att jag ska till frissan snart. Så det blir en riktig ompyssling av mig själv, men det behöver man ibland!

Idag har jag och pigan varit i farten hela dagen. Först åkte vi ner till Tuolla och lämnade Pluto som ska sova där några dagar. Vi drack en kopp kaffe och surrade lite skit och pigan lekte med fammo på golvet..

     

Efter vi varit där så for vi upp på stan och shoppade lite nödvändigheter. Bland annat en radio till pigans framtida rum, smink, presenter till födelsedagsbarn, var på Järnia och beställde vagnen och köpte dessa otroligt söta grythandskar... Passar ju perfa i vårat kommande svart-vita-röda kök! :)  

  

Vi avsutade med en handling på Coop och sen for vi hem, käkade middag och bara kröp ner i soffan! Vi var helt slut båda två och i väntan på att gubben skulle komma hem så tog vi en liten powernap jag och Molly. Nu sussar hon sött och jag och stora hjärtat sitter vid varsin dator och nördar litegrann. Sitter och kollar emellanåt på "älskling, du har blivit en tjockis". Jag vill ju anmäla mig och Micke till det programmet men han vill inte :/ Jag är ju tjockisen och han hade fått pusha mig. Hade ju varit svinkul men vill han inte så vill han inte. Synd! Inte för att jag tror vi hade kommit med men hade ändå varit kul att söka.

Igår gjorde vi ju IKEA beställningen som sagt och jag tänkte faktiskt dela med mig bilder på det som vi beställt (Även om ni kanske skiter fullständigt i det) Hehe...

Till hallen:

 

Till Mollys rum:

  

Till köket:                                Till Vardagsrummet:


                 

Mitt nya pysselbord:

Imorgon ska vi väl också ut på ärenden en sväng och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Hade velat luncha på stan så om det är någon som är sugen på att hänga på så hör av er ;) Snart får jag en ny bloggdesign också, då min kära vän Marie ska göra en ny. Nu är ju sommaren strax här och hon brukar designa om den vid varje årstid :) Ska bli spännande att se vad det blir denna gång! Du är guld värd honey <3

Denna tröja blev också hemklickad från Ginatricot idag. Jag var ändå tvungen att beställa nya leggings (det är hål i alla mina) Och kunde inte låta bli att även beställa denna:





Hoppas ni har haft en bra start på veckan hörni. Jag avslutar som vanligt med tre bilder. En på pigan som lekte i sin lekhörna imorse och den andra är en fin bild på min näsa som Molly klöste på imorse (AJ!!!) Scarface? Och den sista är på en bild på vårat eftermiddagsmys..

   

Over and Out/N

Veckoslut..

Sitter här med morgonrocken och mina mystofflor och funderar om man skulle koka sig en kopp te kanske! Låter som att det är morgon men det är de ju såklart inte! Hehe. Väntar på att BB-live ska börja! Jag följer ju den inte på veckorna nåmer men jag tycker ändå att det är ganska kul att se vem som åker ut på söndagarna...

Helgen har varit mer än toppen. I Fredags var det ju bara mys med familjen och igår var det grillkväll med Lisa, Freddan och lilla Max. Vi tog ett glas vin, åt smarrig middag och bara surrade skit. Man får verkligen skratta gott med mina kära vänner måste jag säga. Det får vi göra om oftare! Inte direkt grillväder igår men allt går om man vill :) Slänger in lite bilder som togs igår: 

   
Kärleksparet!                        Eller??? ;)             Middagen serverad!

     
Freddan + son          Fina Lisa              Max myser!        Naaaawwww! <3

     
My Man                En glad Fredrik!        Mike myser      Lisa ger tummen upp för festen

   
Paj till efterrätt      Familjen annorlunda ;D           MUMS!

Idag har vi bara myst på här hemma. Tvättat, städat lite och så har jag varit med vårat barbord till Tesse eftersom hon har köpt det av oss och såklart ingår hemkörning :) Blev även en kopp kaffe där och lite surrande. Sen har jag suttit och beställt lite nya gardiner och smått och gott till nya lägenheten. Jag DÖR av längtan nu och vill att det ska bli juni helst igår. Idag beställde vi alla möbler färdigt från IKEA. Vi får förvara dom hos svärisarna tills vi flyttar (Tack så jättemkt) och det blev en tusenlapp eller två, men ändå roligt att få nästan allt nytt. Jag tycker att Molly´s rum ska bli roligast att inreda faktiskt!

Till veckan har vi massa skoj inplanerat. Umgänge med nära och kära, Kalas, packning och på fredag åker vi eventuellt till Arvidsjaur med svärisarna med husvagn! Vi hoppas på det iaf.

Jag har faktiskt inte så mkt mer att tillägga så jag avslutar här med 3st mysbilder som är tagna under helgen...

     
Pigan och Micke     Slitna och trötta    Pigan stängde in Pluto i köket, haha!

Over and Out/N

Fredagsmys!



Ja, då var fredagen här och det innebär såklart massa fredagsmys med familjen! Idag har vi myst hela morgonen här hemma och busat med lillfisen. Sen klädde vi på oss och for upp på stan för en lunch och även ett besök på järnia. Vi ska ju beställa en vagn till Molly. Vi har ju våran stora Emmaljunga men den är så fruktansvärt klumpig och stor när man ska packa med den i bilen och den tar så mkt utrymme så man får ju inte plats med nåt annat, plus att vi har hundburen dessutom. Så nu var vi och kikade på en "resevagn" som inte tar allt för mkt plats i bilen, den är lätt att ha med sig och den kommer bli kanon att ha med sig till Piteå i sommar och även om man bara ska gå på stan så är det fasen så mkt enklare att dra med den i bilen. Det blev denna iaf:




Vi hittade 2 st jättefina lampor till sovrummet till nya lyan också (dock ingen bild nu) Sen var vi även och handlade och var på systemet en sväng. När vi kom hem så var det lite lek med pigan och sen hoppade hon och jag i badet och hon ÄLSKAR verkligen att bada. Tror att hon hade kunnat sitta där i badkaret i evighet och plaska och försöka äta skummet, hehe! Sen var det dags för kvällsmys och välling innan hon skulle och sova... vilket hon gör nu, och jag och hjärtat har ätit kött med sallad och ska strax äta en smarrig hemmagjord fruktsallad! Har verkligen varit en toppenfredag med familjen <3

I Ondags var jag och Molly och hälsade på Evelina.P och lilla Enok. Blev några koppar kaffe och skvaller.. var riktigt trevligt och det måste vi göra om snart :) Dom hade en superbra lekmatta till barnen och eftersom jag har funderat länge på att göra en lekhörna hemma till pigan så var det perfekt att jag fick se den där mattan. Den är bra eftersom den är lite mjukare och nu när Molly sitter själv (med några fall då och då) så slår hon sig inte hårt dom gånger hon väl faller. Så nu kan jag lämna henne där i hörnet och hon leker själv. Jag gillade även mattan för att det är som ett pussel så man kan köpa fler bitar om man vill ha större. 5 av 5 i betyg!! ;)

   
Nya lekhörnan som vi tycker är kul att leka i... Speciellt på morgonen i pyjamasen! :)

Jag var i går och köpte mattan och jag inhandlade även en tunnare overall och mössa till pigan. Den lila overallen vi har är alldeles för varm nu när det är högre tempraturer ute. Så nu köpte jag en reima-overall som är lätt att bara dra på när man ska iväg. Och så fick hon en passande mössa till. Sen har hon även fått en pyjamas av sin pappa som han beställt för ett bra tag sen. En SAIK-pyjamas! Nu förlorade ju tyvärr Skellefteå mot brynäs i SM-finalen men eftersom det ändå är pappas favoritlag så får väl pigan ha på sig pyjamasen då och då, så att pappa blir nöjd och glad :)

   

Imorgon blir det grillkväll här hos oss med Lisa, Freddan och lilla Max såklart! Äta gott och ta en öl eller två. Blir nog väldans trevligt :) Jag avslutar detta inlägg med en liten filmsnutt på Molly som springer som tusan i sin gåstol nu. Hon är snabb och springer fram till allt och drar ner det i golvet. Lilla ligisten är hennes nya nickname. Älskar hennes spring-stil så jag måste nästan dela med mig av den, hehe:




Ha en bra helg hörni!!
Over and Out/N

Nuså..

Alltså, hur fasen hade jag tid att blogga varje dag förut? Tiden finns fasen inte nu. Men å andra sidan var ju inte Molly lika krävande förut och sov ju typ hela tiden, men nu tycker faktiskt hon att man ska mysa och leka med henne mest hela tiden, och det gör jag ju så gärna :) Och när hon väl sover lunch så blir ju inte bloggen prioriterad, då det finns massa annat här hemma som måste göras. Så hoppas ni förstår mina kära läsare och att ni fortfarande kikar in här då och då (Fast det har blivit lite ont om kommentarer på senaste tiden, så ni får gärna lämna ett spår nångång) Det blir som roligare att blogga då också! Hehe :)



Nu morgonmyser jag iaf i det bästa plagget som finns, ONEPIECEN! Så jäkla skönt att bara dra på den på morgonen istället för morgonrock. Det är alltid småkyligt i lägenheten såhär på morgonkvisten och den är varm och skön. Väntar på att kaffet ska bli färdigt så jag kan slänga i mig frukost innan vi beger oss ut på prommis. Får se om jag får med mig Lisa och Max idag. Dom hängde då på igår så jag hoppas att jag får sällskap även denna morgon :) Sen hem, byta om och så blir det BVC för läkarbesök med Molly och efter det ska vi till Evelina.P och lilla Enok för kaffe och skvaller, blir nog väldans trevligt :)

I måndags så hängde vi med Lisa och Max hela dagen. Dom var här och vi surrade skit, myste med barnen och bara chillade. Max fick även prova Molly´s babygym och där låg han bra länge och trivdes som fisken i vattnet...

     

På kvällen var jag förbi mamma och hjälpte henne att färga håret. Påväg hem därifrån var jag tvungen att köra en tvätt på bilen. Den var INTE vit nåmer utan den var en blandning av grå, svart och brun! Det är nackdelen med denna årstid när snön börjar smälta bort. Slask och skit överallt och det är verkligen inte en fördel att ha vit bil då. Men nu glänser den och är fin... iaf i typ en dag :)


Ren och fin!

Igår var det som sagt morgonpromenad med Lisa och Max, sen på förmiddagen fick jag hjälp av Sara och Wilson att köra massa skrot på tippen som vi rensat bort från vinden och lägenheten. Vi fyllde upp bilarna så det var guld värt att dom hjälpte, annars hade jag fått köra 2 vändor dit och inge kul när man har en rastlös dotter med i bilen dessutom. Så tack hörni för hjälpen :) Sen drack vi även en kopp kaffe här hos oss. Efter det så gick jag igenom mina skåp här hemma och rensade bort massa skit som inte används. Städade smyckesskrinet och det blev lite bättre ordning nu men insåg även att man har MASSOR med smycken som inte används så ofta men det ska det bli ändring på nu..


Lite fullt kanske?

Igår kväll fick jag kaffebesök av min kära vän Marie och det resulterade som vanligt i några koppar kaffe, massa skvaller och skratt! Tack honey för en trevlig kväll :) Nu har jag inte så mkt mer på hjärtat så jag avslutar här med en video på Molly som fick en rejäl skrattattack när hon busade med fammo i måndags. Värmer alltid lika mkt i hjärtat när hon skrattar sådär gott..



Over and Out /N

Sorry!

Nu ljög jag, det blev så sent så inlägget kommer på morgonen imon. Jag lovar!!!

Ikväll...

Kommer det inlägg :)

IKEA

Jaha, då var även denna vecka slut! Hoppas veckorna fortsätter springa förbi i denna fart så vi får flytta! Nu är det bara 2 månader kvar.. det känns som en evighet men det är ändå snart. I Fredags åkte vi till Happis efter att ha lämnat av Molly och Pluto. Det är ALDRIG lätt att säga hejdå till pigan, även om det bara är över natten så vet man ändå att man kommer sakna ihjäl sig. Det kommer nog aldrig bli lättare samtidigt som det är väldigt nyttigt både för barnet och föräldrar att vara ifrån varann lite! Molly är en väldigt oblyg liten tjej och det är inga problem att lämna bort henne till nära och kära. Så det är faktiskt väldigt skönt, även inför framtiden när man kanske måste vara borta i mer än en natt. Då kan det vara bra att hon är van att få sova borta ibland! Och som förälder behöver man en liten break ibland, det hjälper mer än man tror att få sova ut ordentligt en natt, eller bara göra något annat för sig själva.

Nåväl, efter att ha lämnat av dom så styrde vi mot Happis. Väl framme så checkade vi in på Cape East och sen åkte vi direkt till IKEA. Det var såååå skönt att verkligen få gå i lugn och ro, fundera, diskutera och verkligen kolla på grejerna ordentligt. Vi hittade MASSOR och fyllde vagnen både fredagen och lördagen. Det blev en massa nytt till nya lägenheten och jag dör av längtan tills man ska få inreda där! Vi bestämde oss för vilka möbler vi ville ha och det kommer bli till hallen, köket, Mollys rum och arbets/pysselrummet. Men det blev faktiskt inte så dyrt ändå, man måste ju bara älska IKEA alltså ;) Men de stora möblerna ska ju dock beställas och vi beställer dom såklart till nya lägenheten. Vi har inte plats att förvara massa stora kartonger tills vi flyttar så då är det bättre att beställa dom till sen.

På fredag kväll käkade vi en supergod middag och avlutade kvällen med massa mys och ett glas vin. Smarrig hotellfrukost på lördag morgon innan vi checkade ut, åkte och köpte det sista på ikea och sen åkte vi hem till Kiruna igen. När vi kom till stan på eftermiddagen så bjussade mamma m. familj på middag och det var skönt att slippa börja laga mat när man kom hem, och såklart blev det massa pussar och kramar på våran piga!

Idag har vi packat litegrann och Tesse, Elli och Jennie har varit på kaffebesök. Anledningen till att vi börjat packa redan nu är för att vi ska hinna gå igenom varenda skåp och pinal vi har här hemma. Nu ryker allt gammalt och sånt vi inte använder. Jag vill packa ordentligt i varje låda och underlätta inför flytten. Vi har ju ändå vårat 3:e rum nu som vi har som "packrum" tills vidare! Så alla smågrejer och prydnader packas ner och det kommer säkert se lite tråkigt ut här hemma ett tag men det får man ta :)



Imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter! Jag tänkte ta mig en sväng förbi tippen och slänga en massa skräp, men hade varit skönt med lite hjälp med tanke på att jag har Molly. Nåväl, jag får ragga på nån kompis som kanske har en stund över. Sen är väl tanken att jag ska dejta med Lisa och lilla Max och på kvällen blir det färgning av mammas hår så fullt upp med andra ord. Hade ju velat gå på kyrkans barntimme men tiden finns helt enkelt inte, men nästa måndag ska vi ta oss dit i alla fall..

Nåväl, avslutar väl här med fyra bilder på mina fina hjärtan!

   
kvällsmys & Bus..


Söta kaninen Molly hos sin mommo :)

Over and Out/N


Påsken!

Ja, som ni ser så har det varit väldigt tyst här inne på bloggen. Under påsk har jag ej haft tillgång till dator plus att min pappa m. familj var här hela förra veckan och min tid gick såklart till att umgås med dom. De åkte hem i lördags och det var inge kul alls :/ det enda som gör att jag inte bryter ihop när vi säger Hejdå är vetenskapen om att jag och Molly åker ner dit till hösten så vi ses ju snart igen <3 I söndags for vi upp till Bergfors till svärisarnas husvagn och har varit där tills idag. Vi har bara myst, druckit lite vin, grillat, kollat lite TV, spelat kort och haft det helt underbart! I måndags var det svinbra väder och vi satt ute hela dagen. Vi fick besök av mamma, Micke och Tobbe och även Fam. Ejnestrand kikade förbi!

Tänkte slänga upp lite bilder som är tagna de senaste veckan+dagarna:

     
                              Molly chillar inne i husvagnen! 

      
Molly m. farmor        Sötnosen        My sexy man ;)   Mina hjärtan solar

   
Mys i våran "bunker"                Pluto                            Jag

   
Jag igen...                            Hmmm?                      Stilig kille!

       
        Snygging                     Isabell              Mamma, hennes Micke & lillebror tobbe


        
    Mamma           Min familj <3          Mina fina          Mike "Scarface" efter att
                                                                          ha busat lite för hårt med Pluto

     
Min gubbe var vågad och snömulade sin svärmor. Haha :) 

      
Johanna & Isabell  Thomas & Max       Hela gänget     Pigan sussade sött

     
Johanna               Thomas & Max      Bus upp & Ner     Grabbarna med sina små

     
Myser                     Spanar efter pappa & Pluto           Morgontrött tjej!



     
Morgonflumm                      Mys med pappa           Snygg "dricka välling-stil" :) 

     
Konstiga morgonsysslor ;)

  
Finaste du!                      WHAAAAAAAT??? :D

Som sagt, påsken har varit helt underbar och när pappa m. familj var här så har vi hunnit med umgänge, fika och shopping på stan, besök ute i Alalahti hos min fammo och faffa (där pappa och småbröderna bodde när dom var här uppe), fammos goda blodpalt, och firande av Biggans mamma som fyllde 80. De 5 dagarna de var här var alldeles för kort tid men jag hade varit glad om de bara var en dag också så länge jag hade fått krama om dom. Så när jag och Molly åker ner till hösten så vill jag vara där helst 1 ½ vecka. Men det blir minst 1 vecka iaf, vi får se! Slänger även in lite bilder från deras besök här...

     
Molly & Simon      Molly & Hugo   Molly med sina morbröder    Lek & Bus

     
Pigan myser med sin moffa :)                                   Morgonglad tjej!

   
Hela gänget i Alalahti!    

Efter att ha kommit hem från Bergfors idag så har vi packat upp, duschat, käkat och varit på kalas. Idag fyller nämligen min fina syster Tesse år och min andra fina syster fyller år imorgon så de hade gemensamt kalasande idag. Tesse fick presentkort på KICKS och Ellinor som blir hela 20 år fick presentkort på systemet :) Och så fick dom varsin champagne-flaska också! Grattis än en gång till er.. Hipp hipp hurra!!!!


Jag och de finaste Systrarna i världen <3

Nu ligger jag utslagen på soffan och längtar till på fredag, för då packar vi för en natt på Cape East i Happis. God mat, massa mys och hela 2 dagar på IKEA!! :D Molly ska som sagt sova hos sin mommo.. Kan det inte bli fredag nu!!!!!!!



Sen har vi en del planer på ett ganska stort inköp men jag väntar med att skriva ut det här förrän det är helt klart men ni ska självklart få veta det sen! :) Annars har jag inte mkt mer på hjärtat. Nu har jag sammanfattat den senaste veckan ganska bra. Får se om jag hinner med ett inlägg imon annars blir det tyvärr först på söndag. Vi kommer ju hem på lördag redan men då är det middag på kvällen hos min mamma o co. så tror inte jag hinner uppdatera då, men vi ser ju! Hoppas eran påsk har varit bra mina kära läsare..

Jo, förresten... Sen fick ju även Pigan och Pluto påskägg. Molly fick ett "litet" påskägg av sin mommo m. familj som man till och med kunde sitta i för att det var så stort. Det innehöll iaf leksaker, kläder och även lite choklad och vin till Mollys föräldrar ;) Pluto fick en massa godis och ben i sitt ägg. Så påskharen hittade hit även i år :)

   

   

Over and Out/N

In med nytt, ut med gammalt!

Ja igår fick vi äntligen träffa min pappa, Biggan och mina småbröder! SOM jag har längtat. Sist dom såg Molly så var hon 1 månad gammal. Hon var inte alls blyg nu och trivdes bra med dom omkring sig. Simon och Hugo lekte lite med henne och det finns inget som gör en gladare än att se det! Jag fotade dock ingenting igår men vi ska ju umgås med dom varje dag hela veckan nu så bilder kommer nog hinnas tas! :) Idag ska vi upp på Rost för att käka lunch allihopa och då joinar även min man som smiter från jobbet för en lite längre lunch med oss! Igår hade dom även med en massa presenter till pigan, självklart delar jag med mig av lite bilder på det:

     
Lek-kuber                       Supersnygga kläder          Fin låda som allt låg i

     
Stickade converse ;)       Barbapapa servis
Så sjukt snygga!!

Igår satt jag och hjärtat i typ 3 timmar på IKEAs hemsida och skrev upp allt vi ska köpa när vi åker dit nästa helg. Det kommer bli mycket nytt och ut med gammalt till nya hemmet. Micke har ett program på sin dator där man kan rita upp hur lägenheten ser ut med mått och allt så det är enkelt att mäta och kolla vilka möbler som får plats vars och så. Skitsmart faktiskt! Så nu har vi lagt ut en del grejer på annons som vi säljer bort. Visst, vi kommer kanske få vara utan matbord, tv-bänk och byrå i en månad om vi får sålt allt, men vi har ett extra matbord uppe på vinden som vi väntar med att sälja, då kan vi ha den tills vi flyttar om inte annat. Det kommer nog bli toppen... och DYRT :) hehe. Men vi har ju faktiskt sparat pengar till detta så det löser sig!

Jag lovade ju här för några dagar sen att slänga upp bild på jackan som jag köpte på Svenska Wip Outlet, så jag tänkte göra det nu. Var ett riktigt fynd, då jag bara betalade 199:- för denna:



Igår blev förresten våran lilla prinsessa hela 6 månader gammal! Tiden går så fort och jag kan inte förstå att det är ett halvår sen vi var inne på BB och fick våran älskade Molly till världen. Den bästa dagen i mitt liv. Du gör mig så otroligt lycklig och glad min fina dotter. Älskar dig <3



Det blir inte så mkt längre inlägg än så idag. Ska ta och börja klä på mig och pigan för att åka upp på stan!

Over and Out/N

Helgens bravader!

Ja, då får man än en gång be om ursäkt för den dåliga uppdateringen senaste dagarna men som sagt.. det är fullt ös eller så finns inte orken där helt enkelt. Fast för min del så har jag faktiskt tagit det väldigt lungt som jag lovade mig själv att jag skulle! Helgens sammanfattning då..

I Fredags var ju min gubbe ledig ( som han alltid är på fredagar) Så vi tänkte göra lite nytta inför flytten om 2 månader. Våran vind har sett ut som skit rent ut sagt och svärmor kom med massa lådor och ställde upp på att passa Molly i några timmar medans vi sorterade och röjde upp på vinden. Vi ska på soptippen till veckan med en massa onödigt krafs som man samlat på sig genom åren. Det blev en rejäl rensning och sortering så nu kan jag börja packa ner lite från lägenheten som inte används och föra upp dom på vinden i väntan på flytten. Längtar som en tok nu!! Efter att vi pysslat på där uppe några timmar så bjöd vi svärmor på hämtmat och efter det begav hon sig hem medans vi bänkade oss med lite gott och Let´s dance. En fredag med både nytta och nöje :)

Igår på förmiddagen så for jag upp på systemet och sen var vi hela familjen på en liten prommis. Samlade lite ris på vägen hem så jag kunde fixa lite påskris. Det blev riktigt fint och nu står den i köket! Lite påskkänsla måste man ju ha!



Igår kväll var det dags för att fira Marie med lite festligheter. Vi möttes upp hos hennes mamma ( eftersom hundarna var hemma så ville vi inte festa där) Det var snällt av maries mamma att låna ut sitt hem. Nåväl, vi käkade mat från landströms och det var riktigt smaskigt! Kvällen bestod av massa lekar, skratt, svammel och dans. Vi var även på krogen men jag har nog blivit en icke-krogen människa alltså.. jag tycker alltid att förfesterna är roligare! Men vi dansade och hade jättekul ändå. Så hoppas att din födelsedagsfest var precis som du hade tänkt dig honey. Jag hade iaf jätteroligt och tänkte att jag slänger in lite suddiga mobilbilder som är tagna under kvällen. En bild säger mer än tusen ord brukar man väl säga? ;) Hehe...

     
Jag flummar             Fina Marie           Jag & Emelie    Jag & Johanna flummar

   
The girls                       Ölspelet "kungen"     Haha, undra vad frida gör här?

   
Johan bjuder upp till dans        "tåget"

     
Johan & Anders dansar enligt spelets regler, hahaha :D

   
Lite vila emellan åt..     Emelie öser till Mora träsk...

   
En glad Anders               Seriöst snack?            Här börjar det spåra..

Och resten av bilderna talar nog för sig själv... ;)

   

 

Sen fick jag även prata ut med en person på krogen (vi nämner inga namn) men det var jätteskönt att reda ut missförstånden och irritationen som funnits mellan oss. Det kändes riktigt bra faktiskt! :) Tack!!

Idag har jag faktiskt mått riktigt bra. Morgonmys med familjen och sen satte jag igång att storstäda hela lägenheten. Jag rengjorde till och med tvättmaskinen, alla filter och sånt! Så nu skiner hemmet och luktar sååå gott. Vet inte riktigt vars jag fick min energi ifrån men eftersom jag inte blev bakis så tänkte jag att jag använder all energi till nåt vettigt. Nu har jag badat pigan här för ett tag sen, gett välling och lagt henne. Ska strax koka en kopp te till mig och hjärtat. Imorgon ska jag och pigan på tårta hos Marie på förmiddagen och sen får vi ÄNTLIGEN träffa min pappa med familj som anländer hit till Kiruna ikväll. Så hela veckan och påsken ska spenderas med dom. Vilken lycka <3

 
Mammas badälskare

Sen måste jag bara slänga in en film på mina 3 hjärtan som höll på busa tidigare idag och det tyckte ju pigan självklart var riktigt kul ;)



Nå hoppas ni alla kära vänner och läsare har haft en lika bra helg som jag! :)
Over and Out/N

.

RSS 2.0