Arg på mig själv...



...Är jag just nu. Varför kan jag inte lära mig att bara ta det lungt? Man måste inte göra tusen saker på en gång, man är INTE en dålig mamma för att man sitter framför tv:n en hel dag och bara kramas med sin dotter. Man behöver inte städa, tvätta, handla, blogga, träna och träffa tusen vänner på en och samma dag. Idag gick jag rakt in i väggen (inte bokstavligt talat alltså ) men jag kände att jag nådde en gräns. Efter att ha prommat, städat lite hemma, varit i Alalahti, varit på kafferep med Lisa och när jag väl kom hem och satte mig i soffan så började jag seriöst att må illa. Jag har nyss fått tillbaka magsåret och det borde vara en väckarklocka nog!

Men ändå fattar jag inte!! Jag vet att jag borde lugna ner mig och bara vara ibland men jag lägger sån press på mig själv. Jag vill vara världens bästa mamma, dotter, fru, vän, syster och allt på en och samma gång och nu kände jag bara att bägaren rann över! NÄ, nu är det skärpning alltså. Jag MÅSTE lugna ner mig om jag inte ska få hjärtinfarkt vid 25 års ålder. Så imorgon tänker jag bara ligga hemma i mina mjukisbyxor framför massa filmer, kramas med pigan och äta egengjord fruktsallad. Inte bara för att jag ska ta det lugnt utan våran älskade Piga har fått feber :( Hon har mått bra hela dagen men nu på kvällen innan jag åkte och träna så var hon kokhet. Jag tog tempen på henne och den låg på 38,5, så det var bara att trycka i henne alvedon och försöka få i henne lite mat. Hon har ju sovit jättedåligt nu några nätter och äter väl sisådär så det kanske är fler tänder på G?

Nåväl, förlåt att uppdateringen här har varit värdelös men tiden har inte funnits, det har varit fullt ös från tidig morgon till sen kväll. I måndags var jag iaf på prommis med Elin och Herman, sen åkte vi upp på stan för att möta upp Marie. Vi gick runt och kikade lite outfits till lördagens galej ( vi kommer till det sen) men jag hittade ett svinsnyggt neonrosa linne som jag tänkte ha svarta jeans, snygga skor och en skinnbolero till. Jag köpte även lite smått till pigan, två linne-bodys och sockar. Och så blev det en "trashållare" till köket i nya lyan och såklart i rött.

   

I går hade jag besök av Lisa, Max, Emmeli och Ralf. Det var väldigt trevligt som vanligt och det blev massa kaffe, tjatter och skratt här hemma hos mig. Lisa och Max var nog hos mig i 6 timmar totalt, hehe! Sen på kvällen kom Sara och Jennie förbi och det blev även en kopp kaffe där :)


Finaste Lisa och Max <3

Idag har jag varit och prommat och handlat på morgonen, sen åkte jag till Alalahti för att hälsa på fammo och faffa, vilket var jättetrevligt! Jag blir så varm i hjärtat när jag ser dom mysa med Molly. Jag fotade Pigan när hon satt med gammelfaffa och åt rån och även när dom låg och myste på golvet. Kärlek :)

 

Efter besöket där så åkte jag till stan igen och var på svenska Wip outlet och jag hittade en SVINSNYGG jacka billigt som jag köpte (Bild kommer imorgon) Efter det vidare till Lisa för en kaffe, snabbt hem och käka, byta om och sticka till gymmet. Så.. ja, ni hör ju hur jag är.. dags att tagga ner kanske? :/

Nåväl, längtar som tusan till lördag iaf. Då ska vi ut och fira finaste Marie som fyller år på måndag och då passade det ju utmärkt att fira henne denna helg lite i förskott. Det blir god mat, trevligt sällskap och gissningsvis så blir det att slå klackarna i taket på krogen. Ska bli jättekul och jag har sett fram emot det här länge! :D Och på söndag kommer Äntligen pappa med familj. Gud vad jag längtar efter dom. Blir då bautakramar när vi ses!!! Så nästa vecka kommer jag bara umgås med dom, så att alla mina kära vänner vet om det nu. Jag ger all min tid till dom eftersom vi ses bara nån enstaka gång om året.

Nä, vi avrundar väl här då. Snart snart helg :)

Over and Out/N

Lovely!

Dessa låtar går varm hemma hos mig just nu! Vill bara ut och köra skoter när jag hör dom här. Vet inte varför men sån här musik bringar fram djävulshornen på huvudet och man vill bara ut och ösa i snön!!! :D Jag är allätare vad gäller musik men just nu lyssnar jag mest på sånt här...
















Over and Out/N

Riktigt bra...



Sitter här med en kopp iskaffe och laddar ner lite musik från youtube. Känner att jag måste uppdatera med lite ny musik inför veckans träning. Ikväll ska vi bara mysa i soffan med lite ost och kex! Jag och gubben har ju inte umgåtts på hela helgen så nu är det mys som står på schemat ikväll <3

Helgen har iaf varit riktigt bra. I Fredags var ju min karl i Jaktkojan med sin far, och Pluto var ju hos svärmor så jag och pigan var till mamma och hennes Micke och käkade lax, det var riktigt smarrigt!! Sen myste vi bara framför tv:n och surrade massa skit. Jag och Molly var väl hemma vid 22-tiden. Så då var det bara sängen på en gång och vi sov bra hela natten båda två.

På lördagsmorgonen var det kanonväder så jag tog med mig Molly, vagnen och hennes nya pulka och gav oss ut på en prommis. Pigan tyckte att pulka var riktigt kul att åka och det var ju så spännande när man fick se en massa dessutom! Sen prommade vi till Coop och mötte upp Tesse för att handla inför kvällens middag! Efter handlingen så följde moster Tesse med hem till oss för en kaffe.

    

Micke kom hem ganska tidigt och han duschade, packade lite grejer och sen tog han med sig Pigan och for till hans föräldrar för att äta middag där! Jag tog det lungt här hemma och bara njöt av ensamheten en stund innan Tesse kom och hämtade upp mig vid halv fyra. Vi plockade upp Elli och sen for vi vidare till Tesse. Vi hade en supertrevlig "systerkväll". Vi käkade en smaskig 3-rätters middag, drack nåt glas vin för mycket och spelade Wii. Fy fasen vad vi skrattade och levde rullan. Vi blev väl lite på lyset och klockan var bara typ 18.00 då! Haha! Sara kom och hämtade mig vid halv tio och körde hem mig. Men tack brudar för en extremt rolig kväll. Det får vi göra oftare :)

     
Glada Tesse                           POSE!!                           Jag flummar


        
Elli möblerar       Be sexy Elli!!    Slog tån i bordet!     Systrarna knäppo

     
Förrätt                                     Varmrätt                         Efterrätt

   
Haha!!                                Crazyyyy!                       Mums!                      MUMS ;)

 
Jag!                                 Dags att skaka rumpa till spelet "Just dance"

   
Hehehehe....

 

Idag har vi varit på en prommis hela familjen och så gick vi förbi coop och köpte nå kablar som Micke skulle ha till våran nya DVD (våran gamla gick nyligt sönder) och sen har vi bara myst på här hemma. Städat lite, käkat suovas, kollat den animerade filmen "dumma mej" som är riktigt rolig :) Molly tyckte också att den var rolig eftersom hon satt och log hela tiden och ögonen var fäst på Tv:n. hehe sötnosen :)


Dessa inhandlades på coop! Ska hämta in lite ris och göra en fint påskträd till nästa helg!


     
Pigan kollar film :)

Idag har även jag och älsklingen bokat rum till Cape East i Happis till den 13-14 april. Molly ska sova hos sin mommo en natt och jag och hjärtat slår ihop nytta med nöje och åker på IKEA och handlar till nya lyan och myser på hotell och SPA, trerätters middag och bara massa kärlek. Underbart :) Längtar redan!!

Imorgon väntar prommis med Elin och Herman och sen ska jag på stan med Marie! Annars kommer det bara vara massa massa umgänge heeeela veckan. Kanske hinner med lite skoterkörande med Sara också, vilket jag hoppas! På lördag ska vi fira Maries födelsedag lite i förskott och slå klackarna i taket och på söndag kommer ÄNTLIGEN min pappa med familj upp! Vilken lycka. Så veckan kommer nog gå fort!

Nä, nu ska jag krypa ner under filten med hjärtat. Jag avslutar här med en underbart bra låt som kommer gå varm i min ipod på gymmet ;)



Over and Out/N

Typiskt!

Det var ju let's dance först nästa fredag! Hmmf!! :(

Välkommen...


Galen?? :D

.....Underbara fredag och helg! Det har varit fullt ös även denna vecka och det har inte blivit uppdatering sen i tisdags. Förlåt förlåt ;/ Jag ska försöka skärpa mig och fortsätta med inlägg varje dag men det är alltid så mkt planerat och sen när jag väl har tid att skriva på kvällen när jag lagt pigan så är man alldeles för trött! Men ska försöka blogga på mornarna istället som jag gjorde förut. Man är lite piggare då.

I Onsdags var vi med Sandra och Elian på förmiddagen. Vi mötte upp dom med vagnen och prommade upp på stan för lunch. Där satt vi ett bra tag och bara surrade, käkade och försökte roa dom små. Sen på eftermiddagen var det meningen att vi skulle och fira Lisa och Freddan som fyllde år dagen efter varann men det blev för sent så vi var där igår istället. Lisa hade bakat smarriga muffins som man var tvungen att smaka på när man inte fick nån tårta, hehe ;) Det blev såklart mys med lilla Max också. Av oss fick dom fina texter att sätta på väggen "Kärlek" och "Lycka", om inte annat väldigt fina att ha ovanför Max säng eller så sätter man bilder under dom. Och igår kom även Sara förbi på en kopp kaffe på förmiddagen!

Idag har det varit fullt ös från det att vi steg upp. Först sa vi hejdå till pappa Micke som for iväg till jaktkojan med sin far. De ska stanna där över natten så nu har vi gubbfritt! Svärmor blev ju också utan gubbe så hon kom och hämtade Pluto så hon också har en myskompis tills imon, plus att det underlättar för mig att slippa gå ut och rasta honom när jag har pigan själv. Efter att svärmor varit och hämtat vovven och druckit en kopp kaffe så gav jag pigan gröt och sen for vi iväg på Clas Ohlson där jag äntligen inhandlade en pulka åt henne. Så nu blir det att ta ut den på en premiärtur imorgon! Jag köpte även en liten batteridriven minivisp till vällingen. Svinsmart faktiskt! Tack för tipset Johanna ;)

 

Fotade mina två sötnosar idag när dom höll på gosa med varann. Blir så otroligt varm i hjärtat när man ser hur mkt Molly och Pluto tycker om varann! Lycka <3



     

Nåväl, efter Clas Ohlson så for vi upp på stan och lunchade med "syrrorna" Tesse och Elli. Sen åkte vi och storhandlade. Nu ligger Molly och vilar en stund. Ska strax väcka henne, ge henne mat och sen åker vi till min kära mamma och hennes Karl för att äta middag. Så tråkigt att äta själv när Micke inte är hemma så jag bjöd in mig själv till dom. Haha :) Efter maten så åker vi nog hem. Pigan ska ju i säng och jag har köpt Iskaffe och salta majs som jag tänkte lyxa till det med i min ensamhet framför Let´s dance ikväll :)

Imorgon är det ju tjejkväll med Tesse och Elli. Vi ska laga middag, spela Wii och bara umgås med ett glas vin. Blir nog trevligt :) Känner på mig att det kommer bli en toppenhelg!

I onsdags fick jag även mina efterlängtade plåtburkar och dom står nu fint i köket! I love them!!



Nåväl, jag avrundar väl här och önskar er alla en superbra helg! :)

Over and Out /N

Sorry!!!

Uppdatering kommer imorgon. Är för trött idag :/

Socialt..


Mammas hjärta

Ja, då börjar även tisdagen lida mot sitt slut. Idag har det varit fullt ös hela dagen med massa umgänge :) Dagen började med att jag och Pigan var på en långprommis på morgonen! Var jätteskönt väder och älskar att det börjar synas lite asfalt nu också. Väl hemma igen så slängde jag mig i duschen, drack en kopp kaffe och bara mös i soffan med lillhjärtat. Efter att min gubbe varit hemma på lunch så gick jag över till Lisa och lille Max (som låg och sussade sött) på en snabbkaffe. Vi ska dit imorgon för att fira både Lisa och Freddan. Han fyller år idag och hon imorgon! Så vi firar båda imorgon. Smidigt att fylla år typ samtidigt! :)

Nåväl, efter kaffebesöket så var vi vidare till Sara. Vi for upp på safari! Sara käkade lunch och jag tog en kaffe innan hon skulle på jobbet. Efter stan så for vi hem och kockade middag och nu har Sandra, Kenny och Elian varit på besök. Så jag har druckit några koppar kaffe idag kan jag säga :P Är helt slut nu känner jag och det kommer bli en tidig kväll för min trötta kropp och knopp!

 
Påväg hem från Safari!! <3

Idag gick jag in på skatteverkets sida för att kolla hur mkt jag får tillbaka. Har alltid fått tillbaka pengar på skatten så jag väntade mig en restskatt detta år men jag fick tillbaka en bra summa och det fick även älsklingen så nu känns sommaren räddad och dom pengarna behövs kan jag säga. Nu när vi ska flytta och jag bara får mammapenning så är ekonomin inte den bästa så jag blev riktigt glad när jag såg beskedet idag! Tackar skatteverket :)

Satt och skrattade åt pigan idag som öser som tusan i gåstolen nu. Hon springer fram till hoppgungan hela tiden och sliter i den samtidigt som hon pratar för fullt! Man kan inte annat än le när hon sätter igång. Tänk vad mkt glädje en sån liten människa kan ge en..

   

Hoppgungan älskar hon verkligen. Hon kan sitta i den i evighet och bara skutta runt. Jag filmade lite men fick som vanligt inte med dom bästa stunderna när hon verkligen studsar i den men ändå kul att se henne så lycklig i sin nya aktivitet! :)



Och snart kommer min Pappa och småbröder upp från söder och jag håller på längta ihjäl mig!! Ååå vad jag ska krama om dom! Vilken lycka :) Hade helst velat att dom kom typ igår men får väl stå ut nån vecka till. Men snart snart snart är det påsk och då är dom äntligen här!!!!!

Nä, nu ska jag krypa ner i soffan med filten och en kopp te. Imorgon är det onsdag redan och snart är helgen här!

Over and Out/N

Längtar!

Sitter här med en kopp kaffe och surfar lite på datorn medans pigan sover lunch! Vi har hunnit med en långprommis i morse följt av handling på ICA, sen duschat och småplockat här hemma. Så nu kan jag ta det lite lungt ett tag. Tror dock inte att pigan sover så länge nu eftersom hon sov i vagnen när vi prommade. Är så grymt skönt när vi har rullande rutiner för henne nu som funkar kanon! När det gäller nätterna så lägger vi henne vid 19.00 på kvällen och hon sover till ca. 05.30 på morgonen. Vaknar vid 04.00 för välling men sen somnar hon om. Är så skönt med fasta rutiner, det blir lite lättare att planera i vardagen då :)

Jag håller på att längta ihjäl mig till Juni, då vi får flytta in i lägenheten. Ska bli så spännande att se hur den kommer se ut. Vi ska på IKEA här i Maj så vi håller på lägga ihop en lista nu på allt som ska köpas. Det kommer bli in med nytt och bort med det gamla. Sen till köket så samlar vi ju på chiliserien och vi har brödrosten, mikron, vattenkokaren och elvispen. Det finns ju massor med grejer men jag vill bara ha det som faktiskt kommer till användning och nu i nya lyan så får vi vitt kök med svart kakel och då kommer det bli ASSNYGGT med chili serien, så nu när jag fyller år så kommer jag önska mig dessa:

   

Jag har ju iprincip fått fria händer av min karl att inreda så det ska bli så roligt! Hujja, jag är i extas!!! :D

Idag klickade jag även hem lite fina och användbara plåtburkar från denna sida. Hittade riktigt smarta burkar som du kan skriva med krita på. Jag tog 2st av varje. Tänkte att dom var snygga att ha i köket med välling, kaffe, te.. ja, vad man vill! Sen tog jag även en söt kakburk som kan var fin att ha framme på köksbordet med skorpor eller nåt. Och så köpte även en del plastburkar att ha i frysen med mat eller bär eller vad man nu vill ha i dom. Så här ser allt ut iaf:

                 
Snygga plåtburkar                  Frysförvaring                Kakburk

Idag vette tusan vad man ska hitta på. Ikväll blir det iaf gymmet med Tesse och Elli men innan dess vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske bara myser på här hemma! Imorgon kommer Sandra, Kenny och Elian på besök på eftermiddagen och det ser vi såklart fram emot :)

Nä, nu tror jag att min dotter vaknade så ska kolla till henne!

Over and Out/N

Toppenhelg!

Jaha då var det söndag och helgen är över. Det har verkligen varit en toppenhelg! Det har varit bra väder och massor att göra så jag ber om ursäkt att det inte blivit uppdatering här men under helgerna har ni väl ändå inte tid att kika in här gissar jag? ;) Tänkte sammanfatta denna helg iaf!

I Fredags var min man ledig eftersom han jobbat längre skift hela veckan så då var fredagen inarbetad och det ska han göra nu varje vecka. Det gör mig absolut ingenting att han jobbar 2 extra timmar varje dag om det betyder att vi får 3 hela dagar tillsammans under helgen! <3 Nåväl, på fredagsmorgonen klev jag upp tidigt eftersom jag skulle möta tesse och Elli på gymmet kl. 06.00! Vi körde ett kondispass och det varade en timme. Sen for jag hem, duschade, käkade lyxfrukost med familjen och mös lite i soffan. Sen gjorde vi oss klara för att luncha på stan tillsammans! På kvällen var vi till Familjen Ejnestrand och käkade hemmagjord pizza, drack ett glas vin och spelade Wii. Det var superkul och vi fick skratta gott. Tack än en gång för en toppenkväll.

     
Blev så suddiga bilder så slänger bara in dessa från kvällen hos Ejnestrands!

På lödagsmorgonen tänkte vi först åka ut med skotrarna men eftersom det snöade och blåste så ides vi inte. Utan jag satte igång med storkok och fyllde frysen med barnmat, städade litegrann och tvättade sista tvätten som fanns. Vädret blev ju bättre men då kändes det så sent att börja fara ut så Micke stack till Robban på kaffe medans jag och Pigan bara mös på här hemma. När Micke kom hem så kilade vi över till granngården och hälsade på Lisa, Freddan och deras lilla Max. Sötaste killen alltså! Snosade lite bebis och surrade skit innan vi knallade hem igen och lagade tacos, kollade film och bara låg under filten hela kvällen. Lovely!!

Och idag for vi ut med Familjen Ejnestrand upp till Ädnamvaara för grillning, mys i solen, tjatter och tefatsåkning. Var riktigt trevligt. Det blev lite kyligt på slutet men då packade vi ihop och for hemåt. Nu har vi ätit mat, plockat undan och bara slappat i soffan ett tag. Jag ska duscha Molly, ge henne välling och lägga henne innan Marie kommer hit på kaffekväll. Det har verkligen varit en toppenhelg med massa familjemys och umgänge, precis som jag vill ha det! :)

     
            Jag redo för skotertur                             Påväg....

       
Vi myser på i nilan      Skottning                      Hjärtat chillar ;)

     
Min heting!            Thomas slavar             Johanna, Isabell & Max

     
Johanna                Söta Isabell         Jag & lillhjärtat    Jag & storhjärtat

     
Johanna & Isabell       Micke                    Mums!!          

   
Tefatsåkning! :D

     
Johannas korv med pinnbröd, HAHAHA! :)    Pluto            Fin utsikt!

   
          Barnen                       Trött tjej!                     Hela gänget...

   
Vi tjattrar på..               Jag, Pluto och Molly     Hela familjen ELIASSON! <3


Slänger även upp lite random bilder som är tagna under veckan och helgen, enjoy:

           
Morgontrött!                   Bus                       Pigan             Lisa och underbara Max

       
Pappa Micke uppfann en egen Bumbo :)

     
Titta lite TV på morgonen!

     
Storkok                   Mina hjärtan        Lördagsmys       En skeptisk Pluto

   
Mat är ju gott..........................Och även att slicka på bordet, hehe!

     
På Cafe Rost i fredags...                                                  Söta gossen

Just ja... I torsdags var Sanny och Tage förbi med jättefina kläder till Pigan.. Tack så hemskt mycket! :)

   
Imorgon börjar en ny vecka och jag har massor med skoj inplanerat! Hoppas eran helg har varit bra!!

Over and Out/N

Underbara dag!

Inatt har pigan sovit kanonbra! Vi gav vällig igår kväll istället för mjölkersättning och hon har sovit hela natten! Underbart!! Hon har även fått välling nu på morgonen, så vi kör nog på det morgon+kväll i fortsättningen och skippar ersättningen helt nu. Våran tjej börjar bli stor! :) Nu har vi iaf legat och myst i soffan som vi alltid gör på morgonen och ska strax börja göra oss klara för att promma upp till lassa där jag har tid och sen vidare till Café Rost för mamma/bebis träff! Solen skiner och jag är på ett riktigt bra humör idag. Denna dag måste ju bara bli toppen :D

Igår scrappade jag en pärm till min älskade man. Eller egentligen till oss båda eftersom vi båda två håller på med flugfiske! En pärm där vi kan samla papper, krokar, tips på bindning av flugor m.m. I nya längeheten så har vi ju ett rum till övers. Vi ska köpa ett till stort skrivbord och då blir det ett pyssel/ data/ flugbindning/ sy-rum ;D Så det kommer bli kanon tror jag. Jag är inte supernöjd men detta blev resultatet iaf:



Sen blir det väl gymmet ikväll med Tesse och Elli igen tror jag :) Man får sån energi när man får sova hela nätter! Känns som att jag hade kunnat springa ett marathon idag. Så då måste man ju passa på och göra sig av med all energi!

Fick sms av Johanna igår och dom frågade om vi ville komma hem till dom på fredag och äta hemmagjord pizza, spela och bara umgås och det vill vi ju såklart. Så nu längtar vi till fredag då det ska bli riktigt mysigt :)

Nä, men jag har inte mer än så på hjärtat idag. Hoppas ni alla får en bra onsdag och NJUT av detta underbara väder hörni!

Over and Out/N

Välkommen...

.... TRÄNINGSVÄRK! Gisses vad ont jag har i mina armar. Körde max på biceps igår och det får jag sota för idag kan jag säga. Jag var på gymmet med Tesse och Elli! Måste säga att det är tusen ggr roligare att ha någon att träna med än att gå själv. Vi ska försöka pussla med våra scheman nu så vi kan gå iaf 3 ggr i veckan! :) Hittade en bild på mig som är tagen för några år sen när jag tränade som mest och jisses vilka axlar jag hade då. LITE mer vältränad än man är nu :/ Bilden är inte den bästa men ni som umgicks med mig då vet ju hur jag såg ut  jämfört med nu! vilken skillnad med tanke på att jag tappat de mesta av mina muskler nu och ser ut som en soffpotatis, haha!! :P Mitt mål är att bli lika stor och stark som jag var då men min man tycker inte att jag ska det så jag får väl mötas halvvägs, hehe!


År 2008, lite smågalen man ser ut? ;P

Igår var jag även ut på en morgonprommis i solen och sen var jag upp på stan och tog en kaffe med Sara. Vi satt ett bra tag och bara surrade skit på safari. Väldans trevligt, efter det så for vi ner på ICA och handlade. Det var som perfekt att Sara också skulle handla så jag fick lite sällskap :) Blev en rejäl storhandling och det behövdes efter veckan i Fällfors då det har varit lite halvtomt i kylen sen vi kom hem. Lagade middag och sen var det ju som sagt gymmet på kvällen. Pigan har sovit svindåligt inatt så det är en trött mamma som sitter här och skriver. Nåväl, man hoppas alltid att nästa natt blir bättre..



Morgonmys i soffan imorse <3

Idag bestämde pigan att vi skulle kliva upp vid 05.00 så det var bara att lyda. Drack en kopp kaffe eller två och sen satte jag henne i vagnen, tog Pluto i kopplet och var ut på en timmes prommis. Jätteskönt väder nu på morgonen måste jag säga. Så nu har vi kommit hem, jag har duschat och sitter nu med en stor kopp kaffe medans pigan ligger nakenfis på golvet och rullar iväg. Hon har ju lärt sig att vända sig nu så det är fullt ös. Man lägger ner henne på ett ställe och hittar henne på ett annat :D Hon har även lärt sig att ta sig framåt i gåstolen så nu jagar hon Pluto här hemma, men han tycker inte det är jättekul att bli påkörd när man ligger och vilar. Haha! Sötnosarna :)

Molly fick en fin present av svärmor igår som hon hade gjort. Jättefina tossar som var varma och gosiga. Perfekt att ha i vagnen nu på vintern så pigan inte fryser om fossingarna!


Tack svärmor/farmor!

Idag vette tusan vad man ska hitta på. Kanske kör en liten städning av garderoben och scrappar lite? Hade gärna varit ute och brassat skoter i detta väder men det är svårt när man är ensam med pigan på förmiddagarna och min skoterkompis Sara jobbar :/ Nåväl, vi får ta det till helgen kanske..

Avslutar här med några bilder från igår när Molly fick middag. Grisigt men kul är det ju med mat!! :)

     

Over and Out/N

Fest, melodifestival & skotertur..

Ja, det är vad denna helg har bestått av! I Fredags var det som sagt LKAB-fest och vi hade riktigt roligt! Vi lämnade Molly till mamma och hennes Micke vid fem-tiden och sen for vi till Kristian och Emma för en fördrink. Även Linnea och Jonny joinade oss och det blev massa surr, skratt och kanske ett glas vin för mkt. Hehe..
Vi åkte till Arena Artica vid 18.45 och kom lagom till minglet och välkomstdrinken! Sen drogs skynket som dom hade hängt upp bort och där var det fint dukat i runda bord. Vi slog oss ner och jag var imponerad över hur fort dom serverade mat och dryck till borden. Maten smakade kanon, fri bar, Orup och Lena PH uppträdde och kvällen blev riktigt, riktigt lyckad! Tack LKAB och tack mina kära bords/festkamrater :) Lite halvsuddiga mobilbilder:

      
Jag redo för party!                            Emma & Kristian    Linnea & Jonny

     
Jag & Hjärtat           Coolingarna           Allvarliga?        Icke allvarliga? ;)

     
My Love                 Haha, fyllon!               Orup               Tummen upp

 
Bästa sällskapet                Underhållning               



   
Hmm??                 Kristian & Mike    Min fina vän Linnea

   
Glada                             ???               Dagen efter!

På lördagsmorgon kändes det riktigt konstigt att vakna upp utan pigan. Jag kände att jag hade lätt kunnat hämta henne så fort jag slog upp ögonen men samtidigt var det ändå bra att jag och Micke fick ligga länge i sängen och bara kramas, äta frukost i lugn och ro och bara vara vi. På eftermiddagen så promenerade vi till mamma och hämtade pigan då vi inte vågade köra bil nån av oss. Packade ner henne i vagnen och prommade hem igen. Tack än en gång mamma och Micke för att Molly fick sova hos er. Skönt att allt hade gått bra och att ni var barnvakt! På kvällen myste vi bara i soffan framför melodifestivalen och det var absolut rätt låt som vann!!


Pigan myste i mammas famn igår kväll! <3

Idag var vi upp med skotrarna till Ednastugan för lite grillning, skoterkörande och kaffedrickande. Tesse och Jennie följde också med så det var riktigt roligt! Tack hörni för en toppendag :) När vi skulle hem därifrån så började det snöa och blåsa så vi åkte verkligen hem i rättan tid.

    
pigan sov gott     Mamma med gubbe :)  Lillebror, hans kompis, Tesse & Jennie

Nu har vi bara chillat här hemma, jag har badat med pigan och lagt henne för natten. Tänkte ta och plocka undan lite här hemma innan BB börjar. Jag följer den inte direkt men är ändå kul att se Livesändnigen på söndagar för att se vem som åker ut. Vi går in på en ny vecka och det blir massa umgänge, träning på gymmet och kanske lite bakande av matbröd?:P Jag har fått ett scrap-uppdrag av min man också som jag ska sätta igång med! Vad det är för nåt får ni se i slutet av veckan kanske!

Hoppas eran helg har varit bra...

Over and Out/N

Party!!



Sitter här med en kopp kaffe i handen och en sexig ansiktsmask i fejset! Måste ju rengöra huden lite inför kvällens galej!:) Nu börjar jag slappna av lite inför att lämna Molly till mamma över natten. Jag vet att jag kommer ha sån separationsångest då det är första gången hon ska sova borta, men samtidigt tror jag att det kommer bli en toppenkväll med kära vänner och det är bara nyttigt att vara ifrån sitt barn lite. Finns en risk att jag kommer sakna ihjäl mig men det är ju trots allt bara en natt och imorgon får jag krama om henne igen!

Testade outfiten igår också och det kommer bli kanonsnyggt. Måste bara idag och inhandla strumpbyxor men annars är allt klart. Är faktiskt lite stolt över mig själv om man får säga så? Det blir mindre och mindre vikt på vågen och nu går det neråt! Jag är så GLAD. Jag har kämpat med mina gravidkilon och jag hade väl mer eller mindre gett upp och mådde inte alls bra över hur jag såg ut. Men efter resan till Fällfors så fick jag ny energi, ett härligt pepptalk och nya rutiner för mig själv och det har faktiskt hjälpt. Måste säga tack till Sandra som faktiskt hjälpte mig lite på traven att få tillbaka tron på mig själv. TACK!! :) Så nu sitter inte jeansen lika tajt, jag har massvis med energi över och att även se skillnad på vågen gör att jag vill bara fortsätta! Även om det bara är några kilon så är det ändå påväg i rätt riktning, men jag har en del kilon kvar att få bort så nu är det bara att köra!!

Igår prommade jag upp med pigan till BVC för att ta 5 månaders sprutan lite i efterskott. Eftersom det bara fanns en sköterska där så fick hon sticka Molly 2 ggr (Dom brukar vara 2st annars och sticka i varsitt ben) Pigan var jätteduktig och grinade inte ens när sköterskan stack henne. Hon bara låg och surrade och brydde sig inte alls. Sköterskan tyckte att Molly var en liten tuffing och det måste jag ju hålla med om. Pigan var iaf lite smågnällig igår kväll och inte ens vara i famnen dög men natten har hon sovit toppenbra. Från 19.00 igår till 05.30 imorse. Underbart! Jag hoppas ju att hon slipper febern som brukar dyka in efter sprutorna men vi får väl se. Ingenting hittills iaf.


Mitt hjärta <3

Igår var även Marie förbi på kaffe och skvaller, alltid lika trevligt :) Kvällen spenderades med att packa alla Mollys övernattningsgrejer, stryka Mickes skjorta inför festen och sen däckade jag på soffan vid halv 9!

Nä, men jag har väl inte så mkt mer på hjärtat nu! Hoppas ni får en bra helg mina älskade vänner och läsare. Får se om det blir nåt inlägg imorgon, det beror väl på hur formen är ;)

Over and Out/N

Nytt!


Jag i nya hårfärgen. Bilden gör inte sig helt rättvis, men det är svart med lite inslag av lila iaf :)

Jag lovade ju bilder på allt som inhandlades i Skellefteå men det var fullt ös hela dagen igår och när jag väl skulle sätta mig och skriva här på kvällen så var ögonen alldeles för trötta så det blev uppskjutet till idag! Sitter iaf nu med en macka och ett glas Juice. Laddar för en promenad upp till BVC vid kl.9. För idag ska nämligen pigan ta 5 månaders sprutan. Vi skulle ju ha gjort det förra veckan men eftersom vi var bortrest så fick vi skjuta upp på det tills idag. Jag ser INTE fram emot det.. hatar när dom ska sticka lillprinsessan! Även om hon bara skriker precis under sticket så är det ändå ett skrik som går rakt in i hjärtat och det gör så ont att höra :( Jag är förberedd på att hon kommer få feber och bli allmänt kinkig men vi får se. Hoppas på att hon klarar sig undan från det!

Igår var jag och storhandlade på morgonen, sen åkte jag hem och tvättade lite, gjorde sallad och lagom till lunch kom min gubbe hem. Jag fick även kaffebesök av Sara, så jag bjussade henne på lite kött och sallad också :) Micke for vidare till jobbet, Molly låg och sov lunch i vagnen på balkongen och jag och Sara satt några timmar och bara surrade skit! När Sara hade gått hem och Micke kommit hem från jobbet så väntade vi på att två st skulle komma och kolla på våran lägenhet, sen for vi ner till Tuolla och svärisarna och käkade middag! Och jag avslutade kvällen med att vara och hälsa på Lisa, Freddan och deras nya familjemedlem, lilla Max! Men jisses vilken söt liten kille. Han somnade så gott i min famn och jag hade gärna suttit där hela natten och bara snosat bebis men jag var som tvungen att gå hem till min egen bebis efter ett tag ;) Jag lämnade även presenter och drack en kopp kaffe. Nästa gång så får Micke och Molly också följa men i och med att det blev så sent denna gång och Molly har läggdags vid 19.00 så fick hon stanna hemma med sin pappa!

Men NU tänkte jag slänga in bilder på shoppingen från Skellefteå. Det är inte jättemkt men några kronor slösades ändå :)

Till pigan:

             
"Torkträd" för flaskor       Nappar               Nalle med nattbelysning

     
Nya overallen                Kläder         Kanonbra underställ         Kläder

      
        Body                    Body                    Pyjamaser

   
Handskar+tossor        En snuttis, hehe      Leklådor till hennes kommande rum


Och till mig själv:

   
Tröja                     Scrap-grejjer             Vantar

ja, det var vad jag inhandlade! Är som sagt lite roligare att shoppa nån annanstans än i Kiruna! 

Idag blir det som sagt BVC, sen kafferep med Marie och ikväll blir det att packa ihop lite saker till pigan. För imorgon ska hon sova hos sin mommo eftersom vi ska på LKAB-festen! Jag kommer ha sån separationsångest :( Jag vet att jag lämnar henne tryggt hos mamma men jag kommer ju sakna ihjäl mig och speciellt på morgonen när man vaknar upp utan henne. Det blir att ta det lungt med alkoholen så jag kan hämta henne någotlunda tidigt på lördag! hehe :) Men samtidigt är det nyttigt att vara ifrån sitt barn lite men hojja vad jobbigt det kommer vara! Nåväl, jag ska försöka ha roligt och slappna av ändå. När det gäller kläder så fick jag låna en supersnygg klänning av Sandra, tusen tack! Du räddade mig :D

Nä, men nu ska jag ta och mysa med lillpigan som har lärt sig att rulla så jag ska jaga ikapp henne här på golvet! Ha en bra torsdag gott folk!

Over and Out/N

Sorry!

...Jag vet att jag lovade uppdatering idag samt bilder på det jag shoppade i Skellefteå men det blev lite sent idag eftersom det varit fullt ös plus att jag varit och snosat på bebis! Men imorgon på morgonen kommer det ett inlägg istället!

Sorry! ;)

Over and Out/N

I´m back!!!

Jaha, då var vi hemma i Kiruna igen. Anledningen att jag inte bloggat nåt under denna vecka som var, var att jag kände att jag hellre var social där och det har verkligen varit full rulle så bloggandet prioriterades inte. MEN nu är jag hemma igen och kommer självklart uppdatera varje dag som jag brukar.

Det har varit en riktigt rolig vecka nere hos Sandra & Kenny med barnen. Jag åkte ju som sagt tåg ner förra måndagen och det gick kanonbra med pigan. Dessutom hade Sandra en vagn att låna åt oss där nere så jag slapp dra med våran egen vagn! Det underlättade lite eftersom jag hade nog med packning med mig ändå. Linnea åkte ner till Luleå samtidigt som jag (hon jobbar där) så jag hade sällskap hela resan vilket gjorde det mycket roligare :) Nåväl, vi spenderade dagarna med att vara ute och promenera, äta god mat, mysa med barnen, vara in till Skellefteå på shopping, kolla film och bara vara. På torsdagen kom Kenny och Micke och på lördagen kom även Robin och Melody. Så i helgen har vi varit ute med skotrarna och njutit av vädret, och bara myst på! Det har varit en riktigt rolig vecka och det kändes tråkigt att åka hem men vi får helt enkelt åka ner igen när tillfälle ges. Tack än en gång Sandra och Kenny för en toppenvecka ;)

Jag tänkte inte skriva desto mer utan jag slänger in en del bilder som har tagits.. En bild säger ju mer än tusen ord? ;)

     
Pigan på tåget          Sliten jag         Molly tar en lutare      barnen busar

     
Melody var ute med Molly på prommis ;)

   
Underbart!!!                                     Bygga lego är kul...

   
                                 Mys! <3

     
Pigan var så fin i nya understället!

   
Grilla pinnbröd....

 
...Smaskens ;)

     
Jag                      Underbart väder          Sandra          Elian myser i vagnen

   

     
Pigan gillade gåstolen, likadan som vi har hemma :)         Elian i hoppgungan...

   
...som även prinsessan älskade!

   
Deras fina hus!              Sandra, Kenny´s mamma och Elian chillar i solen

     
Våran tuffa tjej njöt också av solen!                                    Mina <3

     
Tuffa Robin          Elian tog en lutare     Söta Melody    Molly snarkade i bärryggsäcken

   
Kenny och Elian      Robin redo att tolka             Coolingen                        Kenny


   
               Melody & Robin                        Ost & Kex                  Smarrig mat

Bilderna sammanfattar ju lite vad vi har gjort. Sitter här och går igenom bilderna och längtar redan tillbaka dit. Men samtidigt måste man nångång komma hem till vardagen, räkningar och sysslor. Men jag behövde verkligen den här semestern. Jag känner mig som en ny människa och vi kommer hem med nya rutiner för Molly också. Sandra hade massa bra tips och råd för att få mat och sov-tiderna för pigan att bli bättre. Förut har hon somnat vid typ nio-tio på kvällen men sen vi kom till Fällfors så är det som att Elian smittade av sig sina rutiner på Molly, för nu får vi henne i säng vid sju och hon sover ändå relativt bra hela natten och vaknar vid 06.00. Det resulterar i att vi får massa egentid på kvällarna och det blir mkt lättare att hinna med annat innan sängdags! Lovely! ;)

Vi har ju såklart shoppat en massa grejer också men det kommer de bild på imorgon. Så ni får kika in här imorgon och se vad som inhandlats..

Nä, nu ska jag krypa ner under filten med min älskade make! 

Over and Out/N
   


.

RSS 2.0