Mammaträff!



Idag har vi varit på "mammaträff" på Café Oscar! Det var stängt på Café Rost så då fick vi gå till dit istället! Är lite trångt med alla barnvagnar, barnstolar och diverse skötväskor, kläder och allt man bär med sig, men det gick ju jättebra ändå och det var supertrevligt! :)  Jag tycker det är tråkigt att inte fler fik är mer "barnvagnsvänliga". Det är så sjukt trångt överallt och det är därför man väljer Café Rost, då dom har stor yta och du kan lätt vara där med barnvagnen utan att vara i vägen. Fast dom har ju riktigt bra mat där också så det är bara positivt!

Nu är vi hemma igen och ska bara mysa lite tills pappan i huset kommer hem, som är på möte i Luleå över dagen. Ska bada lillpigan iaf eftersom hon har spytt ner sig väääldigt många gånger idag. Det blir nog en dusch för mamma också eftersom hon fått spya över hela sig ;P

Nu har jag iprincip alla julklappar färdiga också och det är så skönt. Jag brukar vanligtvis vara ute i sista sekund men nu har jag faktiskt varit duktig och inhandlat alla klappar så att jag ska slippa den där stressen typ 2 dagar innan julafton, då man alltid inser att man har typ 5 personer kvar att köpa åt! Nu har jag bara en kvar att köpa och så får även den joina under granen..



Igår var jag även på Björkis och inhandlade julklapp åt våran fyrbenta sötnos. Hittade en 1 meter lång och stor "dragknut" eller vad man ska kalla den. Vanligtvis är dom ju inte så jättestora men denna var gigantisk och jag tror att Pluto kommer gilla den stark faktiskt! :)



Fyndade lite annat också. Köpte en till doserare för pigans mat. Så himla smart att kunna dosera upp pulvret i den när man ska nånstans så man slipper hålla på mäta upp jämt! Vi har då en hemma och en i skötväskan och jag rekomenderar den starkt. Finns på järnia. Tack Sandra för tipset!! :) Sen köpte jag en torkställning (eller vad man ska kalla den) till våra nappflaskor. Och så var jag tvungen att köpa adventsljus då jag insåg att vi inte hade någon adventsljusstake hemma och det måste man ju ha!! Så de blev dessa fina ljus från ICA.

   

På fredag blir vårat lillhjärta hela 2 månader! Känns som att det var igår jag låg med henne på bröstet och helt nyfödd på BB i Gällivare. På måndag ska vi iaf på 2 månaderskontroll och se om hon blir godkänd ;)
Nä, nu ska jag ta och vila ögonen en stund medans Molly också sover, sen blire badning!

Over and Out/N

Tjejfest!

Jaha hörni, då vare måndag igen och jag sitter som vanligt här med min kopp morgonkaffe och skriver medans pigan sover vidare! Helgen har varit kanonbra. I fredags var det glöggkväll med mina hjärtan och Tesse, Jim och Jennie. Vi åt massa snacks och kollade idol. Var riktigt trevligt!

I lördags var det ju tjejmiddag/fest och vi hade kul som tusan!! Tesse och Ellinor kom tidigare till mig för att fixa sig och sen kom svägerskan, och vi gick över till Sara. Där joinade även Elin, Linnea, Johanna och lilla Max! Kvällen bestod av en tre rätters middag. Till förrätt var det rostsnitt med rensteksröra, varmrätt var det fläskfilé med bakpotatis och en god sallad och till efterrätt var det pepparkakscheesecake! MUMS säger jag bara. Det var riktigt smarrigt. Efter maten så spelade vi spelet "Tjejmiddag" och det var längesen jag skrattade så mycket. Fy fan vilka diskussioner som drogs igång och jag har skrattat så tårarna sprutade. Man lärde verkligen känna varandra :)
Vid 23-tiden beställde vi taxi och åkte upp på Landströms. Men nu tänkte jag inte skriva så mycket mer utan kör ett rejält bildregn istället. Bilder säger mer än tusen ord ;)



Jag är redo för party!!


Syster                   Sara          Linnea Och Ellinor


Linnea                    "Systrarna"                   Jag               Laga mat


Förrätten          Vi glömde fota den fina efterrätten så vi fick
fota ett tomt glas istället, haha!!


Hela gänget spelar spel


Dooleys ;)           Johanna & Max   Sara fixar musik      Söta Max



Haha Freak!!             Jag & Linnea

Vi satt på Landströms till stängningsdags och...
när vi hade hällt i oss lite mer alkohol så blev bilderna roligare, svammligare, och lite suddigare ;)



Glada gänget                     Skål!!!                Smart & dummare??


:)                 Lite nonchalant bild kanske?


Alla visade sina bästa sidor och vackraste uttryck!

Efter att Landströms hade stängt så gick vi vidare till Ferrum där vi skakade rumpa för fullt på dansgolvet! Var riktigt roligt och vid halv 3-tiden så var det dags att säga hej och god natt. Jag, Tesse och Ellinor gick till Empes för att beställa mat men jag var inte så sugen så det blev bara en cola och några mozarellasticks och sen fick jag åka epatraktor hem med min lillebror! Visst det tar lite längre tid men det är billigare och jag slapp vänta på taxi! :) När jag kom hem så kröp jag ner hos mina hjärtan och vaknade på morgonen med endast lite huvudvärk men annars i bra skick! Tusen tack tjejer för en kanonkväll, jag hade så jävla kul och detta måste göras om inom en snar framtid!! Ni är bäst <3 Ni gjorde min "första" utekväll på länge till en toppendag!!

Igår var det ju första advent och den dagen spenderades på soffan framför en bra film, lite tända ljus, en kopp te och lussebullar med familjen! En bättre avslutning på veckan kunde det inte bli!


Adventsmys                 Våran gladskit! <3

Hoppas ni andra också har haft en bra 1:a adventshelg!

Over and Out/N

TRÖTT!!

... är bara förnamnet! Pigan har sovit kanonbra de 2 tidigare nätterna men inatt har det varit skitjobbigt! Hon har inte varit hungrig, inte verkat ha ont i magen utan hon har bara smågnällt heeela natten fram till kl 4 :/ Så just nu är jag mer död än levande, men jag får ta en lång powernap sen när hjärtat kommer hem från jobbet.

Igår var det iaf fullt hus här hela eftermiddag/kvällen. Massor med nära och kära som kom för att fira Micke. Han fick lotter, presentkort på bio, presentkort på dressman, kalsonger, vin och massa annat smått! Men presenten från Sara och Billy slår ändå allt. Fy fan vad klockrent! Micke fyllde ju hela 34 år och då fick han denna present och på kortet stod det "kanske bara att acceptera läget?" :


Tur att min man har humor iaf! Nu får vi börja träna bugg här hemma för fullt ;)

Molly bollades såklart runt mellan alla och verkade trivas med uppmärksamheten <3 Hon växer för fullt våran lilla tjej och på söndag blir hon hela 8 veckor. Tiden går så sjukt fort!

Sitter nu och njuter av morgonkaffet i mina nya, mysiga pyjamasbyxor från H&M! Såg dom igår när jag var med Tesse och Elli på stan och kunde inte låta bli. Hade mer än gärna haft dom i alla färger och sorter som fanns där.



Vi var även på systemet och inhandlade lite vin och starkglögg inför lördagens party! Vi är 8st tjejer och det kommer bli massa tjattrande, god mat och många skratt. Men jag tvivlar inte på att det kommer bli en kanonkväll! Fy fasen vad kul det ska bli :)

Ikväll blir det som vanligt mys framför idol med mina älsklingar. Alltid skönt när Micke är ledig helgen och vi får starta den med massa mys, god mat, kärlek och idol <3 Hoppas ni alla får en bra helg. Nu kommer det nog uppdatering först på söndag och då har jag förhoppningsvis kommit ihåg att fota tjejfesten också så det blir lite bilder också!

Over and Out/N

Hipp hipp hurra!!


För min älskade, underbara man som fyller år idag :) Det blir såklart kalas för hela slanten. Vi har nyss avnjutit en frukost ihop och nu ska gubben vidare till jobbet och jag och Molly ska upp på stan för att hämta ut tårtan (ne, jag orkade inte baka en själv så jag får väl skämmas) I present fick Micke ett silverhalsband med en stav som det står Molly på av henne och av mig och Pluto fick han en parfym och en prenumeration på tidningen "Allt om flugfiske" :) Han blev glad så än en gång har vi lyckats med presenterna.. hehe..

Hann inte blogga igår (tyvärr) men det var full rulle hela dagen. Jag började dagen med en tidig morgonprommis och sen slängde jag mig snabbt i duschen, åt lite gröt till frukost och sen for jag förbi BLETAB för att hälsa på min karl på jobbet. Sen vidare för att hämta upp Marie för lite julklappsshopping på stan. Blev en snabb sväng så min dotter inte hann bli allt för kinkig! Hittade lite klappar iaf så är en bra bit på vägen. Bara några få kvar :) Sen for vi hem, åt lite middag och efter det tog jag med mig Molly och for upp till Tesse för lite planering inför lördagens fest. Vi kör som sagt all in med 3 rätters, spel och annat skoj :) Ska nog springa in på H&M idag också och kika om det finns nåt fint som man kanske kan ha på sig?

Imorgon är det äntligen fredag och det innebär fredagsmys i soffan med mina hjärtan. God mat, idol och massa, massa kärlek <3 Älskar verkligen helgerna och i helg är det ju 1:a advent så mysfaktorn kommer vara ÄNNU större än vanligt! Hujja, vad jag älskar julen. Synd att den är så kort.. fast å andra sidan så hade man kanske inte uppskattat julen lika mycket om den var under en längre tid, eller vad tror ni? Går åt många värmeljus nu under vintern och speciellt under julen, då jag nästan alltid har tänt ljus här hemma. Finns inget mysigare :)

Nä, nu måste jag börja röra mig om jag ska hinna allt och än en gång: Grattis min älskling på din dag! Älskar dig av hela mitt hjärta och hoppas du får en toppenbra födelsedag <3

Over and Out/N

Ännu en natt..

då pigan strulat! Det brukar hålla på till typ halv två men inatt har hon tjorvat till kl 03.30! Suck..
Hon är vaken från typ 18.00 på kvällen och så är hon konstant vaken sen till natten. Jag fattar inte? Så mkt sover hon inte under dagarna heller så att hon borde vara pigg. Hon verkar inte ha ont heller utan det är som bara "svammel-skrik" och man ser att hon är svintrött men hon vägrar sova :( Det enda som hjälper är att ge henne mat och hon äter typ med 1 ½ timmes mellanrum på kvällen och på dagarna äter hon typ med 3-4 timmars mellanrum. Undra om det verkligen är bra att hon äter så ofta och mkt på kvällarna? typ från 22- tiden och framåt! Någon som har tips på vad jag kan göra, så får ni gärna dela med er av dem!

Men nu till annat..
Igår var jag och Molly och gjorde lite ärenden. Var upp på apoteket och inhandlade lite munskölj eftersom jag har ÄN EN GÅNG fått inflammation i tandköttet. Ska boka tid nu för att dra ut den där förbannade visdomstanden men tills dess får vi hoppas att det hjälper med corsodyl! Sen var vi även på Clas Ohlson och köpte låtsasvärmeljus till pepparkakshuset och även ljusslinga till lilla granen i sovrummet.

  
Blev riktigt bra!

Vi hängde även upp mobilen som vi köpte i Gällivare. Vi skulle hänga upp den i taket först men eftersom det inte finns någon krok eller nåt ovanför skötbordet så hade det bara blivit jobbigt, men min smarta man kom på ideén att fästa den i hyllan som är snett ovanför skötbordet! Blev kanonbra och våran lillprinsessa älskade den! Hon låg och surrade med sin nya mobil i säkert en kvart igår kväll. Jag filmade också såklart och ska försöka få upp filmen här nångång men orkar inte börja med det nu. Bjuder på 3st bilder iaf:

          

Lovade ju även igår att slänga upp bilder på 3:e rummets julpyntande (kanske helt ointressant) men jag håller vad jag lovar ;)

   

Idag kommer Marie på kaffe och skvaller och sen ska jag nog ta mig ut på en prommis i den mysiga vinterkylan. Nu känns det bättre i knät så ska ta en lugn och försiktig promenad tänkte jag! :) Nu längtar jag som tusan till lördag. Inflammation i både knät och tanden men jag ska banne mig slå klackarna i taket denna helg och INGET kan stoppa mig, hehe ;)

Nu ska jag hoppa ur min onepiece och klä på mig istället och sen koka lite gröt till frulle. Avslutar här med 3 vackra bilder på en jag, ha en bra tisdag hörni!:

   

Over and Out/N

Hoppsan!

Igår skulle jag ju börja tjuvstarta julpyntet men när jag väl satte igång så ville jag inte sluta. Dessutom for Micke och spelade tennis, Molly var med sin mommo i några timmar och Pluto var i tuolla hos svärisarna så jag tyckte att det var ett ypperligt tillfälle för mig att julstäda hela lägenheten och slänga upp så mkt pynt som möjligt. Och det blev visst alltihop :) hehe. Jag håller väldigt hårt på traditioner och brukar ALDRIG pynta för tidigt men nu blev det så och det känns helt ok faktiskt! Till helgen hade det som sagt blivit stressigt eftersom det blir fest på lördag och sen vet man ju aldrig hur man mår på söndag ;P Och på torsdag fyller min älskade man år så då ska det hinnas baka tårta och inhandla present innan det så jag tror det var bra att julen fick komma en vecka tidigare! Vad vore jag för sorts bloggare om jag inte fotat resultatet:

       
Vardagsrummet (som ni ser så fick våra pepparkakshjärtan hamna i fönstret)


     
  
                             köket


     
Sovrummet (vita granen i hörnet ska lysa men en lampa har brunnit,
och det ska vi såklart åtgärda) :)

Jag fick ingen bra bild på 3:e rummet så jag ska fota på nytt och lägger in den bilden senare eller imon! Men däremot så satte vi upp våran slinga på balkongen. Den kan blinka på 8 olika sätt och fy fan säger jag bara, det blev SJUKT snyggt och mysigt! Svårt att fota när den blinkar men jag lyckades åstadkomma det här:

  
Mysigt eller vad?

När jag var färdig med pyntandet och städandet så kom Micke hem från tennisen, han duschade och sen for vi till mamma för att hämta våran dotter och då fick vi även äta där. Lax med klyftpotatis. Mums! tack mamma :) Kändes skönt att slippa laga mat när man hållt på hemma hela dagen. Efter maten for vi hem och kokade lite glögg och åt varsin lussebulle som mamma bakat åt oss. Mysfaktorn var på hög nivå..



Micke gick och sov sen men jag och Molly var såpass pigga så jag satte henne i babysittern och så passade jag på att scrappa lite. Det går framåt med mitt "uppdrag" och jag hinner nog färdigt till söndag! Skönt :)
Är dock fortfarande lite nervis att dom inte blir nöjd med korten men jag gör mitt bästa iaf och hoppas att det blir godkänt. Nu är jag tyvärr inget proffs på scrapping och jag har enormt MYCKET kvar att lära men detta är ju ett sätt att utvecklas och bli bättre, så jag är väldigt glad att jag blev tillfrågad :)

Nu har vi bokat för dopet också. Jag och Micke gifte ju oss den 12:e februari 2011, i Jukkasjärvi iskyrka så vad vore inte bättre än att ha dopet för Molly i Jukkasjärvi iskyrka den 12:e februari 2012? ;) Så det blev så!
Kommer nog bli kanoners!!

Molly har tjorvat som tusan inatt, så ska nog passa på att blunda en stund nu när hon sover. Sen blire att skriva inköpslista vad som ska handlas inför julbakandet :)

Over and Out/N

Ett litet hus..

Igår var vi ju som sagt till svärisarna för att bygga pepparkakshus. Vi for dit redan vid 12-tiden! När vi kom dit så hade svärmor/svägerskan redan förberett allting så det var bara att sätta igång. Dom hade en mall som vi gjorde efter (väldigt smart) så slipper man ritningar och grejer, och huset blev så himla litet och gulligt. Ser mer ut som en liten friggeboda eller lekstuga. Nu står den fint i köket med ett låtsasvärmeljus i och lite bommul så det ska se ut som ett riktigt hus! Ska tilllägga några små tomtar och pyssla ihop lite så det blir riktigt fint. Vi gjorde även stora pepparkakshjärtan med våra namn på som ska hängas upp här hemma. Jag gjorde hjärtan till mamma, hennes Micke och Tobbe också, så dom ska levereras dit idag :) men nu bjuder jag på några bilder från gårdagen:


Micke                       Svärmor


Mina tre älsklingar              Notera att Micke och Pluto har samma min ;P






Svärfar            Molly snackar med farfar :)




Matpaus                   Nakenfisen                         <3


Tacos till middag!      

Och såhär blev det slutgiltiga resultatet:





Idag ska jag börja stryka lite gardiner och sätta upp lite pynt. Ja, det är lite tidigt men är lättare för mig att pynta när Micke är hemma och kan vara med Molly medans, och som småbarnsförälder så får man faktiskt anpassa sig! Okej, vem försöker jag lura? har lite med att göra att jag inte kan hålla mig längre heller! haha :D
Annars så blir det inte mkt mer ikväll. Kanske dricker lite glögg och tänder ljus och bara myser med lillhjärtat medans karln min är och spelar tennis med herr Ejnestrand.

Till veckan blir det nog bara massa umgänge. Ska iaf träffa Marie som varit sjuk! (saknar henne massor och det gör Molly också) Och så blir det julklapps shopping med Sara och så kanske jag tar en sväng förbi Syster och Fru Ejnestrand om dom vill ha besök av mig :) Nu lät det som att syster och Johanna bor ihop med så är det såklart inte, hehe ;P

Nä, nu ska jag sluta svammla och ska göra frukost till mig och mannen i mitt liv! Sen sätta igång med julstöket.
Ha en bra söndag!

Over and Out/N

Jul, jul strålande jul!

Alltså nu har jag sån julkänsla i kroppen så jag dör! Kommer att tjuvstarta julpyntet nu under veckan eftersom nästa helg är det fest och andra planer så det kommer inte hinnas pynta då (och så kan jag inte hålla mig, hehe)
Men det är ju så sjukt mysigt med jul.. man ser hur ljusstakarna och stjärnorna lyser i alla fönster, julmusiken när man går på stan, julklapparna under granen, glögg, uppesittarkväll, julskinka. Ja, you name it! Tror det är för att vi alltid firat julen på ett så traditionellt sätt och gjort en stor grej av det, och när man har vuxit upp med det så vill man ju fortfarande ha det så :) Nu har vi en till liten familjemedlem som man får vakna upp med på julaftonsmorgon och jag är säker på att denna jul blir underbar! <3

Igår var vi ju som sagt till Gällivare och shoppade lite. Vi var på Ericsson center, Djurmagasinet, Dollarstore och så var vi och åt på nåt matställe där. Svärisarna var också med så det var riktigt kul faktiskt.
Vi inhandlade en hel del grejer:

   
En duk till vardagsr.         Servetter           Nya julgranskulor


En söt mobil som ska upp ovanför Mollys skötbord


En blå ljusslinga som ska vara på balkongen!


Lite scrapgrejer

 
Köpte även en vit, liten gran som ska stå och lysa i sovrummet och så köpte jag små julgranskulor till den. Riktigt söt och billig så jag kunde inte hålla mig :)

Sen inhandlade vi lite annat behövligt som glödlampor, glöggmuggar, skarvkablar, disktrasor, tvål och lite annat smått och gott, och jag köpte ett nytt bakbord i plast. Det var väl de mesta tror jag. Vi kom undan riktigt billigt så jag är nöjd och glad :) Har lite panik över alla julklappar som ska inhandlas. Vi har sagt den här julen att vi inte behöver något så om våra nära och kära ska köpa julklappar så sa vi att köp till Molly isf. Men jag vet ju att t.ex min mamma inte kommer lyssna på det och köpa ändå så jag får väl hitta på nåt tillbaka då :P

När vi kom hem så kollade vi idol, åt popcorn och bara hade fredagsmys. Molly har tjorvat hela natten nu men Micke har varit snäll och tagit henne så jag har fått sova ut. Det hjälper mkt även om det bara är en natt, att få sova flera sammanhängande timmar! Nu ligger båda mina sötnosar och sover så jag njuter av en kopp kaffe och ska snart äta lite frukost. Idag ska vi till svärisarna och bygga pepparkakshus och äta tacos! Ska ta med kameran också och fota lite. Kommer bli mysigt :)

Håller på med min "beställning" också och det är kaos i pysselrummet! Jag som är så noga med att hålla städat men nu orkar jag fasiken inte hålla på plocka fram och plocka bort. Det var ju egentligen därför jag fick mitt pysselbord, för att jag skulle slippa plocka bort allting efter att man scrappat klart.. så nu får det se ut såhär tills jag är klar med allt!! 



Nä, nu ta och röra på fläsket!

Over and Out/N

Efterlängtade..

helg!! Äntligen är det fredag och vi får ha pappa Micke hemma hela helgen. Så vi laddar såklart upp för massa mys, god mat och idol :) Idag slutar han även tidigare från jobbet eftersom vi ska packa in hela familjen i bilen och åka till Gällivare för lite julshopping på Dollarstore! Och ímorgon ska vi bygga pepparkakshus hos svärisarna med dom, mickes syster med familj och så vi såklart :) Det är en tradition som Mickes familj har, att varje jul baka pepparkakshus tillsammans! Hur mysigt som helst ju..

Igår var jag ju på bio med Sara och Elin. Jag tycker filmen var skitbra :) Men det är ju Twilight så det är klart att den var bra. Vissa av filmerna är bättre än andra men i det stora hela så älskar jag allihopa. Jag ska inte berätta nåt om filmen här eftersom det finns förmodligen några av er som ska se den. Jag ger den iaf ett bra betyg! Så får ni säga om ni håller med mig sen när ni andra också sett den ;) Nu måste man bara vänta typ 1 år till för att få se del 2! FAN!





Igår när jag höll på att laga lunch till min karl så hade jag pigan i babysittern på bordet och herregud vad hon surrade. Är så kul nu när hon har börjat le mer och mer och fixerar blicken och pratar en massa. Det är sånt här som gör att man uppskattar mammaledigheten extra mycket. Att se utvecklingen på sitt barn och varje dag upptäcka nya, underbara egenskaper som ens barn har. KÄRLEK <3 Molly är utan tvekan det bästa som hänt oss. Jag fotade också såklart när våran glädjespridare satt i babysittern.




   

 
Vårat lillhjärta

I helgen ska jag även fortsätta med min scrapping. Är ju perfekt när Micke kan vara med pigan medans! Jag måste som bli klar med beställningen och jag vill gärna bli det i tid så man slipper stressa och kasta ihop nåt. Jag vill verkligen att det ska bli bra, och då behövs den där tiden :) Men när inspirationen börjar flöda så går det ganska fort, hehe...

Måste bara tilllägga att jag läste en sak för någon dag sen som gjorde mig så jävla förbannad och besviken. Det finns verkligen egoistiska människor som inte gör annat än ljuger! Vi alla prioriterar olika men jag gör inte så mot mina vänner iaf.

Nä, nu ska jag ta och hälla upp en till kopp kaffe, slänga i mig frukost och sen börja göra oss klar för avfärd tills älsklingen kommer hem. Ha en toppenhelg alla kära vänner och läsare..

Over and Out/N

Actic..

Jaha, då är det redan torsdag men jag klagar verkligen inte.. för ikväll är det äntligen dags för bio! Fy fan vilken efterlängtad film ;) Men innan det ska det hinnas med en lunchdejt med Johanna och Max på stan.

Igår skulle jag och Marie pyssla på förmiddagen men då hade hon blivit sjuk, så vi sköt upp det. Istället for jag och Molly på lite ärenden efter att vi hade tagit en välförtjänt vila. Var på ICA och handlade, sen for vi till Dick´s hobbyhörna för inhandling av lite material till min beställning som jag för övrigt börjat med! Jag hoppas bara att mina "kunder" kommer bli nöjd med resultaten :) Har bara gjort 1 kort och har en del kvar att göra! Men det är roligt. Jag passar på när pigan sover. Efter det så gick jag på Actic och fixade gymkort! Vi får ju gratis via LKAB så nu tog jag och hämtade ut ett kort så jag kan komma igång med träningen igen. Ska bli riktigt kul :P

Sen for vi hem och slog igång en tvätt, plockade upp alla varor, drack en kopp kaffe och bara mös i soffan tills pappan i huset anlände från jobbet. Vi käkade middag och sen hämtade vi upp syster och åkte till familjen Eriksson/Tjernlund. Var lika trevligt som alltid.

Till annat... måste bara slänga in en bild på tröjan jag köpte på H&M här för några dagar sen. I LOVE IT! :)



Nu längtar jag riktigt mycket till nästa helg då det är dags för tjejfesten. Jag är supertaggad och det ska bli riktigt roligt! Tesse inhandlade ett spel också som kommer passa kanonbra. Vi kör all in och kommer äta 3-rätters och dricka nån smaskig fördrink. Ska det va så ska det vara ordentligt! ;)



Nu börjar Molly vakna här så jag ska ta en kopp kaffe, ta upp henne och bara mysa i soffan!

Over and Out/N

God morgon..

Kära vänner.. då är vi inne på en ny dag med nya möjligheter :) Är dock lite trött eftersom pigan tjorvat halva natten men vad gör det när hon ligger med ett jätteleende på läpparna i famnen på en och bara får ens hjärta att smälta! <3 Hon är helt enkelt inte alltid trött på kvällen/natten eller så är hon övertrött. Det ena eller det andra.
Men nu ligger hon iaf i sängen och sussar sött, jag vaknade när Micke klev upp och skulle på jobbet och kunde inte somna om. Så nu puttrar kaffet i perkulatorn och jag tänkte passa på att skriva här lite och även skicka in lite bilder på framkallning.

Tänkte ju göra julkort också men vette fan hur jag ska hinna allt? Ville ju ha ett personligt julkort med bild men det blir nog bara att scrappa ihop något detta år. Ska ju hinna julbaka och julstöka också :) Nånå, vi får se vad vi hittar på!

Igår skulle det ju bli en hemmadag men det höll inte länge. På morgonen/förmiddagen kom Johanna och Max förbi en sväng och surrade lite skit över en kopp te och vi bestämde dejt till imorgon på stan. Och efter att dom åkt vidare så gav jag pigan mat, klädde på henne och åkte ut och snurrade bil en stund. Hade så mycket tankar i huvudet och kände att jag bara ville köra bil en stund och rensa bort dom tankarna. En promenad hade varit bättre men eftersom jag fått en infektion i knät (Tack så hemskt mycket gud eller vem som nu sitter och styr där uppe) så måste jag vila benet och inte anstränga mig desto mer. Tror dock inte att jag kommer kunna hålla mig från promenader allt för många dagar men jag får försöka åtminstone! :/ jag får tugga ipren och hoppas att det blir bättre helt enkelt.

Efter att Micke slutat jobbet så for vi förbi mickes mommo och moffa. Var jättetrevligt och jag fick en supersöt bild där Micke och hans morfar sitter och beundrar Molly i deras soffa:



Sen bar det av hemåt och soffläge för hela familjen! Micke tog Molly i vanlig ordning så jag fick vila nån timme och det var tur det, annars hade jag nog aldrig pallat natten!


Lite mörk bild på mina hjärtan som chillar i sängen!

Idag blir det pyssel med Marie på förmiddagen och sen tar jag med mig hela familjen för att besöka Sandra, Kenny och Elian som åker hem imorgon igen! Är ju ganska kul eftersom Micke och Kenny har jobbat tillsammans för nåt år sen så dom känner varann. Då behöver det inte bli pinsamma tystnader, hehe! :)

Jag har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat, så jag avrundar här och önskar alla en trevlig lilllördag!

Over and Out/ N

Just me!!

En bild på dagens jag i brist på annat :)

Underbar..

natt har det varit. Jag vilade igår från typ halv åtta på kvällen till elva eftersom jag trodde pigan skulle tjorva natten (hon brukar tjorva på till två-tiden) så hon var med sin far dom timmarna. Sen när jag tog över vid elva så gav jag henne mat och låg och myste i soffan en stund, sen somnade hon och jag bar över henne till hennes säng i sovrummet och så har hon sovit till nu! Helt otroligt! Så jag var ju som utvilad inatt när jag skulle sova. Men jag somnade till slut och nu har jag världens huvudvärk för att jag sovit för länge, hehe! Nä nog ska man glädjas över dessa nätter, det är inte alltid guld och gröna skogar :)

Igår var jag och Molly på stan och fikade med svägerskan och My. Hur mysigt som helst och det var inte en kotte på Café Rost så vi satt där i tystnaden ett bra tag och snackade skit och bara hade allmänt trevligt!
Sen gick vi en sväng på boomerangen och jag hittade en jättefin ljus-stjärna som jag tänkte hänga i 3:e rummet nu till jul. Var bara en lampa som inte funkade men fick med extra lampor så ska byta den! Men hallå, 35 kr!! Rekomenderar verkligen att gå dit. Dom hade hur mycket fina grejer som helst och till loppispriser. Fanns jättemkt julpynt som jag hade velat ha men jag har nog hemma så det räcker, så får behärska mig lite! Men stjärnan fick iaf följa med hem :)



Sen tog vi även en sväng förbi Ur & Penn och inhandlade öronhängen. Jag hittade 6st par som bara skrek: "Nattis, köp oss!!" :) Så även dom fick följa med hem, endast 25kr/ paret...



Efter stan så åkte jag till svärisarna och hängde där tills Micke slutade. Han kom dit sen och Molly fick mysa lite med farmor och farfar, vi fikade och sen begav vi oss hem. Käkade lite gröt och sen däckade mamma Nattis.
Äntligen började snön falla igår och nu hoppas vi att det fortsätter så. Snart är det första advent och jag vet en som kommer stå beredd med julpyntet och julbakandet! Hur kan man INTE älska julen? <3

Idag blir det nog inte så mycket än att bara vara hemma och ta det lugnt. Är alltid i farten och var längesen vi var en hel dag hemma! När pigan sover under dagen så tänkte jag passa på att börja med mitt scrap-uppdrag! har en del att hinna med :P Sen ska väl en långprommis också hinnas med tänkte jag. Hujja, vad dagarna går fort!!

På torsdag blir det ÄNTLIGEN bio med Sara och Elin. "Breaking Dawn" och hur mycket har man inte längtat?! Fy fasen vad kul.

Nä, nu tror jag minnsann att Molly har en överraskning åt mamma i blöjan så det är väl bara att ta itu med det :)

Over and Out/N

Måndag.


Ja, då var vi inne på en ny vecka och dagarna bara springer förbi. Sitter här i soffan medans Molly sover fortfarande. Hon somnade först halv två inatt så gissar att hon är lite trött! Så jag passade på att hälla upp en stor kopp kaffe, tända lite ljus och kolla på TV. Bra start på en måndag..
Vi saknar dock redan pappa Micke som är på jobbet. Mysigare när han är hemma <3 Idag ska först Sara komma förbi en sväng och sedan ska jag och Molly upp på stan för att möta svägerskan och My för lite fika :) Trevligt!

Nu är våran lilla flicka hela 6 veckor och det känns fortfarande som igår när jag låg på BB med min lilla nyfödda prinsessa på bröstet. Ja, det säger bara swisch så springer hon här hemma :) Man ska verkligen njuta av den här tiden, det är då ett som är säkert! Hittade en bild som är tagen på BB och herregud vad liten hon var. Nu känns hon jättestor om man jämför med då och ändå är det bara 6 veckor sen:


Igår var vi hos mamma och käkade och umgicks. Mamma och Molly slocknade på soffan och jag fick en sjukt söt bild på dom men den vill inte laddas upp här så jag får slänga in den via mobilen sen! Det var som vanligt jättemysigt och Micke for och spelade badminton med grabbarna så jag och lillpigan stannade extra länge innan vi packade ihop och for hem :) Helgen har känts lång och man har hunnit med massor.

Igår fick jag även ett uppdrag att scrappa lite kort för ett speciellt tillfälle. Jag ska inte säga ännu vad det är utan ni får veta sen. Jag fick förfrågan och det känns jättekul att det faktiskt finns folk som tycker man är såpass duktig att man kan göra kort. En affärsidé kanske? hehe.. Ne så duktig är man inte ännu. Jag har MYCKET kvar att lära när det gäller scrapping, men kul ska det bli! Så det är väl lika att sätta igång. Måste bara kolla så jag har allt material som behövs!

Nu vaknade min dotter så plikten kallar..
Ha en bra måndag!

Over and Out/N  

Mys!

Morgonmyser i soffan med min tröttfis <3

Smisk på fingrarna!

Borde jag få. Uppdateringen har varit dålig denna vecka, men det har verkligen varit fullt upp! Massa umgänge, ärenden och hemmasysslor! Det är dock ingen ursäkt.. Fy på mig ;P Jag fick iaf äntligen vara hos frissan i torsdags och jag blevsupernöjd. Ja, ni såg ju bilden jag la upp men det är mkt rödare än vad bilden visar! Molly fick hänga med mostrarna Tesse och Ellinor medans och det hade gått jättebra! Sen har jag även hunnit träffa Sandra och Elian, varit med Marie och dagliga sysslor.

Helgen har också varit toppen. Molly har sovit relativt bra.. lite tjorvig ännu på kvällarna och hon somnar oftast först mellan 12 och 2 på natten men när hon väl har somnat så sover hon ju så jag ska inte klaga. Vi har bara myst på hela helgen. I fredags var det Idol framför Tv:n med tacos och igår så var vi först på stan och lunchade med mamma och hennes karl Micke. Sen när vi kom hem så kom Lisa hit och vi umgicks i flera timmar och så bjöd vi henne oplanerat på mat :) Var jättekul och vi pratade om allt mellan himmel och jord plus lite gamla minnen. Gud så jag längtar tills hon får sin lilla skrutt i Februari!! Hur som helst så avslutade vi kvällen med att kika på filmen "Hall pass" som får 5 av 5 i betyg av mig, tyckte den var skitrolig :)




Jag och Lisa pratade även om att vara mamma och folks reaktioner. Vad tycker folk egentligen? Hur länge tycker folk att man har skyldighet att vara hemma med sin bebis innan man ger sig ut bland befolkningen igen. Ett t.ex:
Jag ska på bio nästa torsdag och jag ska ut med mina tjejkompisar den 26:e, två dagar då Molly ska vara hemma med sin pappa och jag VET att det finns dom som kommer kolla på mig med blicken: "Är hon redan ute? Fick inte hon barn typ nyss?", och helt ärligt så tycker jag det är så jävla fel. Vi är två stycken som fått barn och varför har jag skyldighet att sitta hemma jämt för att jag är mamma? Klart man vill vara med sitt barn alltid men ibland måste man få göra lite annat för att kunna vara en bra förälder. Oavsett om man varit mamma i 2 månader eller i ett år. Man lämnar ju inte barnet till någon okänd heller utan det är ju faktiskt pappan. Vad tycker ni, håller ni inte med mig? Kanske är en annan sak om man ammar men till och med då kan man faktiskt göra nåt för sig själv (om man pumpar och fryser in)!

Nåväl, nog pratat om det. Som sagt så blev det ju tjejmiddag med fest den 26:e och jag längtar tokmycket!! Kommer bli så kul att få gå ut med mina girls och bara ha roligt. Även om jag vet att jag kommer ringa Micke var 5:e minut för att kolla hur det går med lillpigan (fast jag ska försöka att låta bli) :)

Är så kul nu när Molly har börjat fixera blicken mer och dessutom ler ofta! Det kommer alltid ett jättesmile när hon ligger på skötbordet och man kan ju inte annat än bli alldeles varm i hjärtat, våran underbara sötnos <3
Bloggar nu på min nya dator och jag har tyvärr inte hunnit lägga in alla mina bilder hit så idag blir det ett bildlöst inlägg! Hoppas ni gillar att läsa ändå? Det kommer såklart bilder i fortsättningen. Bara idag det inte blir nåt..

Nä, nu ska jag och Molly börja förbereda för att ge Micke frukost på sängen. Det är ju farsdag idag!! Glöm inte era pappor :)

Over and Out/N

Frissan!!

Resultat från frissan idag. Det är dock lite mer rött än vad det ser ut på bilden, men jag är superduper nöjd :)

Födelsedag..

Igår var en tung dag. Molly hade tjorvat heeela natten (mest troligt ont i magen) och hon ville inte sova under dagen heller så jag fick vila. Jag var som ett vandrande lik här hemma kan man säga. Vi var iaf till BVC igår och våran lilla flicka hade gått rejält upp i vikt, vilket jag inte tycker är så konstigt eftersom hon är ett matvrak ;) Så nu har vi tid dit först till 2 månaders kontrollen! Efter vi hade varit dit så var vi till Telia och som sagt hämtade min Iphone. Vilken telefon! jag är då supernöjd måste jag säga :) Tror jag valde rätt iaf..

När Micke kom hem från jobbet så slängde jag mig snabbt genom duschen, vi käkade lite middag och sen begav vi oss till min älskade mamma som fyllde år. Av oss och hennes Micke så fick hon presentkort på 1000kr på H&M.
Och såklart hade jag scrappat ihop ett kort och en ask som presentkortet låg i, jag är dock inte helt nöjd med kortet men mamma blev glad iaf och det är huvudsaken.. Resultat:


   

När vi skulle åka hem därifrån så kom precis mammas kompis Lena och hade en jättefin present till mig. En bricka med Mollys namn som ska hänga runt halsen. Hon skulle även göra en med Mickes namn så kan jag ha båda mina hjärtan runt halsen. Jag skulle få ett läderband som dom ska hänga i. Kan vara kul med det istället för vanlig silverkedja. Tusen tack Lena!! <3 Känns dumt att inte ha en bricka för Pluto också men han finns såklart också i mitt hjärta! Kanske beställer en senare (han är ju faktiskt också en i familjen)



Molly har sovit bra inatt så idag är jag också lite piggare.
Nu har jag städat lite här hemma och tänkte börja skriva en handlingslista och kolla i receptboken vad jag ska baka ihop inför jul. Sen packar jag ner damen i vagnen, tar med min Pluto och går på en långprommis! :) I eftermiddag så blir det nog inte så mycket. Ska beställa lite bilder iaf så jag kan fortsätta med mina pysselprojekt! Hade behövt prata med mina girls också när vi ska köra middag och fest! Men är ju så svårt när alla kan olika helger och jag vill ju gärna ha den innan jul. Nånå, vi får se vad vi hittar på!

Sen har jag fått många förfrågningar om scrapping så jag tänkte än en gång tipsa om Creativeclub som skickar hem paket åt dig varje månad och du betalar 200 kr. Väldigt värt om man har tänkt pyssla mycket. Scrapping är superkul och du kan göra så mycket olika saker. Det gäller att hitta sin personliga stil och det gör man ganska fort. Om man bara är med i Creativeclub till en början så tar det ju ett tag innan du fått ihop såpass mycket grejer att du kan göra större projekt. Jag har ju varit med några år och hunnit samla på mig rejält! Därför passar jag på att tipsa om dessa hemsidor som säljer scrapping/pysselgrejer till bra pris och snabb leverans:

Panduro
Pyhobby
Pappersmarknad


Nä. nu göra lite nytta!
Over and Out/ N

Provar....

Måste ju prova blogga från min iphone. Hämtade ut den idag :) nörd som jag är så hämtade jag hem denna app så jag kan blogga var jag än är. Inte för att man orkar skriva desto längre inlägg via telefonen men då finns ju alternativet iaf ;p kommer ett längre inlägg senare eller imorgon, nu måste jag göra mig klar för att åka och fira min mamma som fyller år idag!! Over and out /N

Träningsmani!!

Är så j*vla sugen att komma igång med styrketräningen på allvar igen. Jag vet att man måste ta det lugnt med träningen i början efter graviditeten men just nu promenerar jag ju bara, men när jag gått ner mina 10-15 kg till så ska jag börja med styrket rejält! Saknar verkligen träningen och jag har sån energi nu så vad vore bättre än att sätta den energin på träningen? För er som inte vet (eller känner mig) så har jag jobbat som power, aerobics och spinninginstruktör förut och det är något som jag också saknar massor. Speciellt att vara spinninginstruktör.. sitta på den där spinningcykeln och svettas, skrika och peppa andra människor plus att göra det med riktigt bra musik!! helt underbart :) Men tyvärr slutade jag för nåt år sen eftersom jag inte mådde bra där en tid så blev träningen så pass lidande att det inte funkade nåmer. Och det är riktigt synd! Jag hade gärna börjat hålla pass igen faktiskt!

Men nu till annat. Nu har pappa med familj åkt hem och det var med gråten i halsen som jag kramade hejdå åt dom igår. Men innan det så var dom här på kaffe och massa snack, och såklart mystes det en massa med Molly.
Jag fotade lite också såklart:


   
Mys med moffa Stefan och morbror Simon

   
Familjemys i soffan          Allihopa             Morbröderna myser med pigan

Tur att dom kommer till påsk igen så jag slipper sakna ihjäl mig! <3

Helgen har annars varit riktigt bra. Igår kväll var det bastu och middag hos svärisarna. Karlarna bastade först med några öl och jag och svägerskan bastade efteråt med varsitt glas vatten! Party!! Hehe ;P
Nä, men någon av oss måste ju vara ansvarsfull, men nästa gång är det min tur att ta en öl till bastun så då får Micke köra. Var iaf jättetrevligt som alltid så det får vi göra om snarast! Idag har vi varit och hälsat på Thomas, Johanna, Isabell och lilla Max. Och det är ju som alltid också väldans trevligt :) Robban var också där så det blev karlarna som satt och pratade om sitt och jag och Johanna om annat. Det brukar som bli så när man har olika samtalsämnen! hehe.. Annars har helgen bara bestått av massa familjemys och kärlek med mina hjärtan.

Imorgon väntar BVC, ska bli spännande att se hur mkt pigan har gått upp nu och sen ska vi på Telia och hämta ut min Iphone som förhoppningsvis har kommit! :) På torsdag ska jag äntligen få gå till frissan för färgning och klippning, som jag har längtat!!

Hoppas ni alla har haft en bra helg. Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter! ;P

Over and Out/N

Rolig vecka..

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men denna vecka som gått har varit så fullproppad med ärenden, besök och hemmasysslor så bloggen har som blivit bortprioriterad litegrann :/ men jag ska skärpa mig, jag lovar!!

Sitter iaf här med en kopp kaffe medans resten av familjen sover fortfarande. Molly har sovit väldigt bra inatt. Hon somnade väl vid 00.30 och har bara vaknat för mat en gång, fler av dessa nätter vill vi ha! :) Sen är hon ju inte lika beroende av att vara i famnen nåmer (förmodligen för att jag inte ammar längre) så nu kan hon sova själv både dagar och nätter! Ibland på dagarna somnar hon ju i famnen och det gör absolut ingenting eftersom jag tycker det är jättemysigt <3 Vissa dagar mår jag jättebra och vissa dagar mår jag verkligen skit för att jag inte ammar. Jag ville ju verkligen det från början men vad ska man göra när det inte funkar liksom? Nåväl, jag måste intala mig själv att jag inte är en dålig mamma för att jag inte kunde amma. Men ibland sätter tankarna igång och det känns bara jobbigt.

Nåväl, nu till annat.. I veckan har jag såklart umgåtts massor med pappa, biggan och mina småbröder. Dom har ju varit här i 1 vecka och åker hem imorgon. Jag vet med mig att jag kommer böla ögonen ur mig idag när vi säger hejdå men jag får försöka tänka att vi ses snart igen. Dom ska ju komma upp till påsk så det är ju inte jättelänge tills vi ses igen. Men det är klart det är jobbigt när dom bor typ 170 mil härifrån och man inte kan åka bara över helgen. Så man saknar ju dom varenda dag och då blir det lite jobbigare att säga hejdå också :(
Har iaf varit jättekul att ha dom här. Och så kul för Molly att få träffa sin morfar, plastmormor och morbröder!

Nu har förresten jag också trillat in i Iphone-träsket. Jag som absolut inte skulle skaffa en men nu blev det så ändå. Jag tog dock inte nya 5:an utan jag tog Iphone 4s. Även om jag gillar min HTC också men det är ju helt värdelös i batteritid och sen gömmer den filer hela tiden och jag blir knäpp!! Så nu tog jag den mest omtalade telefonen i världen och folk är ju nöjd med den så då borde jag också bli det :) Jag ville inte vara lika tråkig som alltid att ta en svart telefon så det blev en vit. Man måste ju prova nåt nytt! Plus att Micke har en svart som jobbtelefon och det blir så jobbigt att ha likadana. Vi har även beställt varsin ny bärbar dator eftersom både min och Mickes börjar ge upp efter några års användning. Mickes har batteriet pajjat på och min är såååå j*vla seg! Så nu fick vi bra "paket"pris eftersom vi tog 2st. Dom kommer iaf nästa vecka.



Håller förresten på att planera en tjejfest med mina brudar. Middag, vin, bra musik och kanske att man går ut och skakar sina lurviga. Vi får se, men kul ska det bli!! ;) Tycker jag förtjänar en utekväll med tjejerna efter en 9 månaders graviditet och vääääldigt många hemmakvällar! :P

Sen har jag nu fått sålt min skoter också. Det var nästan tårar i ögonen när jag såg pärlan åka iväg med sin nya ägare. Tänk att man kan få sån relation med materiella ting?? Men jag vet att det var det enda rätta eftersom hade jag haft den stående i 1 år till så hade värdet på den gått ner rejält. Nu fick jag en bra peng för den så jag kunde betala bort det jag hade kvar på lånet och dessutom få en bra slant över :)


Pärlan <3

Nä, nu blev detta ett långt inlägg. Fanns så mycket att berätta.. kanske måste uppdatera oftare så inte inläggen blir så här långa. Ingen som orkar läsa då ju ;/

Avslutar som alltid med 2 bilder, en på pigan och en på mamma Nattis redo för en dag på stan.. (lite suddiga dock):


     

Over and Out/ N

.

RSS 2.0