En toppendag..

har det varit idag. Blev först en massa morgonmys med mina älsklingar och sen en kanonfrukost på det.
Sen hoppade vi in i bilen och åkte mot stan för att möta upp Linnea och Jonny. Satte oss i folkvimmlet och åt mjukglass i solen. Pluto fick också vara med på stan. Var jättebra social träning för honom att vara ute bland såna folkmassor! Det gick superbra och är så stolt över våran gosse.. vi gick även till parken där de hade loppis och satte oss och snackade lite skit :)
Var så himla kul att träffa Linnea och Jonny också. Det är verkligen 2 personer som sprider sån positiv energi och det går inte att vara på dåligt humör när man är i deras närvaro! De delar exakt samma humor som oss och man får skratta väldigt mycket. Tack för att ni finns!


Efter det delade vi på oss och vi for tillbaka till husvagnen, tog det lite lugnt, grillade hamburgare och bara njöt av det fina vädret! Senare kom Linnea och Jonny hit och drack lite alkoholhaltiga drycker och bara snackade strunt.
Jag skjutsade in dom till PDOL här för en stund sen och nu ligger jag i vagnen och myser med mina hjärtan igen.
Har varit en toppendag helt enkelt! :)


Imorgon ska jag ta och storstäda här lite tänkte jag. Kanske tvätta lite kläder, dammsuga och plocka undan lite (Ja, det kan bli stökigt i en husvagn också :)
Sen blire nog inte mkt mer än så. Det är de fina med att vara på sån här semester. Man tar dagen som den kommer och behöver inte planera nåt. I LOVE IT!!


Jag har haft tur med mina foglossningar också. Morgon och kväll är värst men de senaste dagarna har det varit ganska lindrigt faktiskt. Lite grann har jag haft men det verkar som att kroppen slappnar av på ett helt annat sätt när man är här och inte hemma. Undra varför? Kanske den inre stressen man har hemma hela tiden som gör saken värre?
På tisdag ska vi till BM här i piteå. Kommer kännas konstigt att gå till en främmande barnmorska och inte till den man är van vid, men å andra sidan så är det ju bara en vanlig rutinkontroll så det ska nog gå bra! :)


Nä, nu ska jag ta och kika lite tv och mysa på här.
Än en gång förlåt för de tråkiga inläggen utan bilder men jag ska försöka nu och göra bilderna mindre så jag kanske kan slänga upp några stycken iaf här någon dag!
Over and Out /N

Känner ingen ångest?

Sitter här på campingen och nu har det strömmat in typ miljoner människor till som ölar som galningar här.
Stod och diskade ute när jag hörde från en stuga: maskinens låt "bränner" där de sjunger texten "känner ingen ångest" upprepade gånger, och kunde inte låta bli att fnissa lite för mig själv och tänkte att man skulle ha gått med en cd-spelare utanför deras stuga imorgon på morgonen och spelat den låten och se om dom fortfarande inte känner någon ångest! haha :)
Sedan har vi även fått lyssna till svenska ballader, abba, techno och lite rock också och en kille som satt och ylade lady gaga´s "Born this way". Inte den bästa sångrösten kanske men de verkade ha kul och det är väl huvudsaken? Och alla dessa musikstilar kom från alla möjliga håll samtidigt :P

Idag har vi bara suttit ute och chillat. Jag har kollat några avsnitt av Sex and the city och bara myst på.
Micke for in till stan och shoppade lite. Jag hade ju min egentid igår på stan så idag fick han lite egentid på affärerna medans jag och Pluto stannade kvar på campingen.
Fick 2 tröjor i present som han köpt från ett av stånden där på stan. In Flames-tröjor! Så jävla snygga. Tack mitt älskade hjärta <3 Jag älskar ju huvtröjor med Volbeat, In flames och Rolling stones så det var den perfekta presenten :)
När micke hade kommit tillbaka så tog vi en liten powernap och sen kockade vi lite mat. Lax, Potatis och lök som man rullar in i folie och slänger på grillen. Det var svingott! Tur att man gifte sig med en karl som kan laga mat!

Imorgon ska vi träffa Linnea och Jonny som också är här i Piteå över helgen. Blir en fika på stan och det ska bli sååå kul att träffa dom. Det var som ett tag sen! :)
Sen blire nog inte mkt mer än att ta det lungt, om vädret vill sig vara fint kanske man åker och badar lite med vovven! Känner mig som värsta pensionären här bland alla ungdomar ;P

Nåväl, ha en bra fredag och simma lugnt!
Over and out/N

Då var festen igång..

Javisst! Idag har ju PDOL dragit igång och det märks här på campingen också. Fullt ös och människor strömmar in och fyller stugorna..
Vi har suttit ute i solen och lyssnat på dessa fyllon och alla sorters musiksmaker från alla håll och kanter :)
Tidigare på förmiddagen lämnade jag karl och hund och for in till stan och strosade runt själv, kände att jag behövde det och det är mycket skönare och gå själv då man inte har en hund som måste vänta i bilen eller en karl som sprungit igenom sina affärer på 5 minuter och springer flåsandes i nacken på en.
Jag hittade massor som jag inte hittat tidigare gånger vi varit på stan (förmodligen pg.a orsakerna jag nämnde här nyss) Men som sagt, jag hittade mycket fint till mig själv och lite till bebis såklart! :)

Sen kom jag tillbaka, då tog vi en dusch och sen kockade till lite tacos som var smaskens.
Blev proppmätt och tror lätt att jag hade rullat ner om man satt mig i en nedförsbacke! Haha

Ligger här i sängen nyss och lyssnar till husvagnsgrannarna som festar gärnet och verkar ha skoj som tusan.
Får se om man får någon sömn här i festivalvimlet och allt kalasande :)

Blev ett kortare inlägg idag då mitt batteri håller på dö nu och jag ids inte koppla i laddaren. hehe..
Skriver bättre imorgon.

Over and out /N

Finbesök, bad och växlande väder!

Idag har vädret verkligen varierat. Ena stunden strålande sol sen helt plötsligt har det växlat till ösregn och sådär har det hållt på iprincip hela dagen! Men det har ändå varit svinvarmt hela tiden så man har nästan funderat på att springa naken här på campingen för att man har svettats ihjäl men då hade man väl suttit i finkan nu och det är de kanske inte värt? :)

På förmiddagen var iaf Marie och Ante förbi med hundarna och drack en kopp kaffe och surrade lite skit innan de for vidare till södra sverige. Var jättekul med lite dagsbesök och så fick hundarna busa lite också.. dock var det lite för varmt för stackars vovvarna men lite orkade dom röjja runt iaf.
När de hade åkt så tog jag och Micke med oss badkläderna och for till stranden för att bada lite med Pluto.
Han var lika lycklig denna gång och sprang som en tok i vattnet. När vi hoppade in i bilen och skulle åka vidare så satt han och pep i buren precis som ett barn som blivit tvungen att lämna ett tivoli. Så söt! :) Han ville verkligen stanna kvar..

Vi for förbi Coop på vägen hem och handlade lite mat. Så när vi kom tillbaka till husvagnen så startade vi grillen.. grillade lite hamburgare och sen käkade vi jordgubbar med grädde till efterrätt! MUMS!! :) Nu har jag precis varit och tagit en svalkande dusch och vi ska dra igång en film här och bara mysa <3

Idag satt jag och filosoferade när ångesten kom flygande som ett brev på posten. Fan vad det känns som att jag blivit stor. Alltså gått upp i vikt! Eller känns, jag HAR gått upp som fan :( När jag vägde mig nu hos BM så hade jag gått upp ca. 14kg och det känns hemskt! Det som känns ännu mera hemskt är att jag äter bra och försöker röra mig i de mängder som går trots min foglossning och visst.. nog unnar jag mig gott men inte mer än jag gjort innan! Jag förstår inte! Jag har fortfarande 8 veckor kvar och hur stor kommer jag inte vara då?
BM och alla nära och kära säger att dom inte alls tycker jag ser speciellt stor ut förutom magen men jag vet att det inte är sant, säger dom det för att vara snäll eller talar dom sanning? 
När jag ser alla gravida på stan och alla andra som väntar barn så ser de hur bra ut som helst men har bara en rund och fin mage medans jag blir fet överallt! Känns så orättvist och frustrerande.
Jag har aldrig någonsin varit smal innan heller men trodde inte att jag skulle gå upp såhär mkt.
Nåväl, jag får kämpa tillbaka min kropp sen helt enkelt och tänka att det faktiskt kommer någonting positivt ur dessa kilon sen :)  
Var bara tvungen att ventilera mig lite, sorry!

Men nu mina kära vänner, så ska jag snosa lite på min nuduschade man som kom och luktade så himlars gott :)
Over and Out /N

När kommer våran bebis?





BF är 25 september och gissningarna är:


Jag:
1 Oktober, ca 4000g, 51cm, Flicka

Blivande pappan: 20 September, 3700g, 50cm, Pojke

Svägerska Marie: 26 September, Flicka

Mamma: 2 Oktober, Flicka

Tesse: 22 September, 3200g, 50cm, Pojke

Mikael.F: 30 September, Flicka

Linnea: 4 Oktober, Pojke

Jonny: 23 September, Pojke
Marie.A: 27 September, Flicka

Erica.S: 19 September, Flicka

Pernilla: 3 Oktober, 3870g, 50cm, Pojke

Usel..

Kan jag kalla mig själv nu. Förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggat på flera dagar :/ Det ska inte hända igen!
Ser nu att jag fått lite gissningar på när våran bebis kommer, kul! :) Efter detta inlägg så ska jag lägga ut dom i ett eget inlägg tänkte jag.

Nåväl, dessa dagar har vi inte gjort så mkt. Shoppat, myst, kollat film, tränat Pluto, badat och allmänt njutit av en efterlängtad semester! Jag ÄLSKAR att vara här, och jag älskar husvagnslivet! Saknar dock mamma jättemkt men det är ju bara 2 veckor kvar tills jag får krama henne igen. Jag är så mamma-sjuk nu, vet inte varför.. men hon är verkligen min bästa vän och mitt absolut största stöd i allt jag gör så klart man saknar henne lite extra mycket när vi är borta såhär länge.

Igår var vi inne i Piteå och gick på stan. Jag hittade inte desto mer än en svart enkel t-shirt. Men idag när vi var till Luleå och storheden så sprang jag in på H&M där och hittade massor!! Köpte bl.a ett par jättesköna mjukisbyxor (favoritplagget just nu), en tunika, hårband, en tjockare myströja och sockar till bebis.
Jag hade kunnat shoppa ihjäl mig där inne.. de hade hur mkt som helst men lite får man behärska sig kanske? ;P
Jag fick dock känna på smärta efter vi kom tillbaka till Fårön. Fogarna började bråka och jag kände mig handikappad. Fick lägga mig och vila en stund med benen i vädret och efter någon timme kändes det bättre! Är så otroligt jobbigt när smärtan väl kommer och jag känner mig så sjukt tråkig som iprincip inte kan röra mig medans Micke kanske vill hitta på nåt kul. Men han är förstående och tar hand om mig så jag är oerhört tacksam för att han finns vid min sida och gör vardagen lite enklare <3 Tack hjärtat!

Imorgon får vi iaf dagsbesök av Marie och Ante som kommer förbi och hälsar på! Och vilken kram hon ska få! Som jag saknat henne :)

Jag ber även om ursäkt för att inga bilder kommit upp. Jag har fotat som en galning men det går fan inte att få upp dom på bloggen. En bild tar typ en halvtimme med det mobila bredbandet och jag ids fan inte hålla på så länge så ni får helt enkelt stå ut tills jag kommit hem igen då jag ska slänga upp alla bilder inklusive magbilderna för veckorna som gått! :P Så nu lär det vara tråkiga inlägg utan bilder, hoppas ni läser ändå?

Men nu ska jag ta och skriva ett inlägg med alla era gissnar på när våran underbara lillskrutt kommer till världen.
Over and Out /N

Lördag

Idag har vi varit på havsbadet där Pluto's uppfödare höll hus så Pluto fick busa med sin mamma och syster. Det gick jättebra och det värmde i hjärtat att se honom så glad och speciellt med sin mamma <3 Vi gick ut till skogs med dom och lät dom busa järnet och jag glömde ju såklart kameran i bilen när vi gick till skogen (klantarsle). Men jag fotade iaf lite utanför deras husbil inne på campingen. Efter vi varit där på bus, kaffe och hundprat så åkte vi och shoppade lite. Jag hittade 2st mamma/amningströjor och lite smått till bebis!
Sen for vi tillbaka till fårön och käkade lunch och nu laddar vi inför minigolf med familjen Ejnestrand som för övrigt åker hem imorgon :( Trist, hade varit kul om de stannat lika länge som oss men dom ska ju ha bebis om ca 3-4 veckor så man förstår att dom vill hem och förbereda lite :)

Nykameran har använts flitigt idag och igår, men som sagt.. är sjukt mkt och lära sig och jag är ju inte direkt någon proffsfotograf men det är ändå mkt roligare att fota när man har en bra kamera!
Jag har tagit lite bilder under dagarna här och nu har jag iprincip bara haft den på "Auto" och ändå blev det såhär bra bilder, undra hur bra det blir när man verkligen kan sin kamera?
Och nu är det ju så att jag bara har mobilt bredband här och det är såååå segt att ladda upp bilder här, det går typ inte så jag ska göra ett försök imorgon och se om jag kan få upp några bilder iaf men just nu hinner jag inte, då får jag sitta här hela natten så ni får stå ut ett tag till, det kommer bilder!!

För övrigt så vill jag ha in flera gissningar på BF, när kommer bebis? :) Ni är för dåliga på att gissa.. ;P hehe.
Ha en bra lördag kväll hörni!
Over and Out /N

 

Solen i moln..

idag men ändå varmt som fan! Sitter i förtältet med fläkten på max och håller ändå på att rinna iväg!
Men jag klagar definitivt inte, och det spelar ingen roll vars jag är.. när jag är gravid så hade jag kunnat vara på nordpolen och ändå hållt på svettas ihjäl. Jag behöver bara röra mig en centimeter så börjar man svettas.. Kul? njaa, inte direkt!
Men jag hade nog klagat mer om det var vinter och man måste ha 10 st lager med kläder, det är nog värre!
Nu kan man ju ändå springa omkring i bikini här så det går ju bra ändå!

Har ätit en kanonfrukost här och ska strax ut med Pluto till skogs och träna lite! :)
Ikväll blire grillkväll med hela familjen Ejnestrand. Ska bli jättemysigt! Köpte ju lite goda alkolfria viner igår som ska drickas ikväll. Så man känner sig lite delaktig när grabbarna bara super på här, hehe.

Orkar inte skriva så mkt mer nu utan jag uppdaterar lite senare.

Over and Out /N

Framme i paradiset

Igår vid ca 20-tiden anlände vi hit till Piteå och packade in allt i husvagnen och sen blev det lite umgänge med familjerna Ejnestrand som också är här fram till på söndag.
Pluto var dock ganska rastlös efter att ha legat i bilburen i ca 4 timmar, stackarn! :/ Så vi tog en liten kvällsprommis med honom innan vi kröp till kojs. Och man sover ju så sjuuukt bra i husvagn..
Var så svalt och mörkt så man sov som en gud! :) Tror inte jag kommer vantrivas och vara här i 3 veckor iaf!

Efter en härlig sovmorgon klev vi upp.. kokade lite kaffe och åt frukost sen for vi in till stan och gick på systemet och på coop för handling.
Micke köpte en platta öl åt honom och grabbarna och jag köpte massa alkoholfritt vin och öl till oss gravida och ammande ;) Vi köpte även massa kött och annat gott eftersom vi tänkte köra grillkväll imorgon, mums!

Har nyss varit på en liten prommis i denna stekande värme och nu tänkte jag hänga med Johanna och Isabell till poolen för ett svalkande dopp. Jag måste dock vänta tills Micke och Thomas spelat klart tennis så inte Pluto behöver vara ensam i husvagnen.
Jag ska försöka mig på nykameran sen så kanske slänger upp lite bilder imorgon.

Dom hade dock lovat lite sämre väder imorgon så då kanske man tar sig en tur in till stan och shoppar lös lite :) Fick lönebeskedet igår så det känns som att man kan unna sig lite roligt denna månad! ;D Det hör väl till semestern lite också?
Saknar dock redan mina nära och kära där hemma men vi ses ju snart igen!

Nä, nu ska jag ta och klunka i mig några liter vatten och sen packa badgrejor. Ha en bra torsdag!
Over and Out /N

Sista inlägget..

Innan vi far alltså. Jag tar ju som sagt med mig datorn och kommer såklart uppdatera er om vad vi sysslar med på semestern. Blir dock kanske att uppdatera först på torsdag beroende på hur trött man är när vi anländer till Piteå imorgon kväll. Jag känner att det är foglossningar på G nu så jag hoppas att jag får sova inatt och att bilresan imorgon inte blir ett h-vete. Men jag har laddat upp med alvedon, bälte och kuddar så jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Idag har jag packat det absolut sista, varit hos BM, haft besök av familjen Kasurinen och varit hos svärisarna och ätit köttsoppa och bastat. Gick bra hos BM. Bebis växer som h*n ska, blodvärderna och blodtrycket var bra och vikten var väl acceptabel ;P Fick även lyssna på hjärtljuden som vanligt och det är alltid lika skönt att höra hjärtslagen och veta att lillskrutten har det bra där inne <3 Blir att göra en kontroll i Piteå eftersom vi är där några veckor och det blir för långt mellan gångerna annars. Så jag ska ta och ringa och boka tid imorgon till Piteå´s avdelning.

Var kanske lite klantigt av mig i inlägget igår att skriva att ni får gissa på när bebis kommer och vad det är för kön, men jag skrev aldrig BF som är den 25:e SEPTEMBER! Så nu är det bara att gissa på så ska jag sammanställa det i ett inlägg senare :)

Men nu ska jag borsta tänderna och sen försöka somna innan smärtorna blir för starka och hoppas på en helt OK natt :/
Sov gott alla kära vänner och läsare! Uppdatering sker från Piteå Fårön sen..

Over and Out /N

Klart?

Idag har jag varit på Järnia och hämtat ut våran emmaljunga-vagn. Så sjukt fin och jag är supernöjd med vårat val :) Tack mamma för hjälpen! skrattade lite när vi satte in allting i bilen. När man har hundbur och packning med sig och nu snart börja ha med sig vagn och bilbarnstol dessutom så kanske man måste ha ett släp eller takbox för att få plats med allt? Haha.. Nåväl, det gäller väl bara att lära sig packa smart! Men hur gör dom som inte har kombi undrar jag? :P Det måste ju vara omöjligt att få med allt plus sig själv.
Iaf, nu har vi allting klart till skruttens ankomst. Skönt! Jag är en sån som gärna vill ha allting klart i tid oavsett vad det gäller men nu när det är någonting alldeles extra så vill man ju ännu mer ha allting färdigt. Men nu tror jag det mesta är klart? Tror jag.. jag är ny på sånt här så det är svårt att veta, hehe!
Gud vad det känns som att jag skriver om samma saker varje dag, att jag upprepar allting om och om igen, gör jag det?

Nåväl, köpte även en Pingumobil och filt idag till vagnen som var otroligt söta. Jag tror att det blir lite att man köper sånt med figurer på som man själv tyckte om när man var liten, eller vad tror ni?
Jag älskade t.ex Barbapapa och pingu så det blir att man vill köpa grejer med just dom figurerna :)
Jag satt och funderade här för ett tag sen på att jag tycker det var mycket bättre barnprogram förr än vad de visar idag. De visade bl.a Mumin,babar, pingu, bumbibjörnarna och barbapapa! Kollar du på barnprogram idag så är det så mycket animerat och inte alls lika bra. Eller tycker man bara det för att man är vuxen nu och inte lika intresserad? :/ 



 
Ursäkta den dåliga kvalitén. Mobilkamera ;/



Våran musik Barbapapa-mobil som jag köpte via tradera. Så söt :)


Imorgon blire inte mkt annat än vila upp sig lite och hoppas att jag slipper ha ont. Idag har det känts relativt bra så det har varit riktigt skönt. Hoppas det är lika bra imon också..
Idag går vi in i v.31 och veckorna rusar förbi. Ska till BM imorgon för en sista kontroll innan semestern..

Förresten så skulle det vara kul om ni började lägga in lite gissningar på vad ni tror jag har i magen, pojke eller flicka och när ni tror den lille kommer? Har sett andra ha det på sin blogg och tycker det är en ganska rolig grej. Att se sen om någon hade rätt! :) Men bara om ni vill såklart!

Nä, nu ska jag tigga lite massage av min karl.. det är väl därför man har män, eller? ;D

Over and Out /N

Längtar..

Så sjukt mkt till onsdag då det bär av till Piteå och semester i hela 3 veckor! Hoppas bara att bilresan kommer gå felfritt utan smärtor och ont. Idag har det varit mycket bättre iaf! Men jag har fan vilat i en hel vecka nu, bara tagit det lugnt och bara gjort det som verkligen varit nödvändigt. Även om jag flippade lite igår och kände mig helt slut.. ni som läser måste ju tycka att jag är knäpp?

Har ju iprincip legat i soffan hela veckan och kollat på "sex and the city"- boxen. Det måste vara den bästa serien som någonsin gått?
Nåväl, fick iaf lite extra energi och bakade lite cupcakes idag och började packa lite smått. Mycket man måste ha med sig ändå för 3 veckor. Speciellt när man har en brun liten hårig kille som ska med också, och då menar jag ju såklart inte Micke ;P hehe!
Ska ta med datorn också och det mobila nätet så jag kan uppdatera er här om vad vi gör där borta, samt betala räkningar och lägga in bilder som jag tänkte börja ta med nykameran där borta. Är ju ett ypperligt tillfälle att lära sig den då :) Ska även ta med lite pyssel, spel, filmer och bra böcker som man kan roa sig med de regniga dagarna.. Bara sitta i förtältet med en varm kofta, en kopp the och en bra bok! MYS! ;)



Mina fina cupcakes :)


Imorgon får vi hoppas att fogarna vill vara min vän för då ska jag packa det sista och ta med min älskade mamma och hämta vagnen från Järnia.
När vi kommer hem från semestern ska jag göra de sista förberedelserna inför lillens ankomst. Tvätta upp bebiskläderna och alla sängkläder m.m.
Och imorgon går vi in i v.31! Sjukt!! ;D

Nä nu ropar sängen på mig. God natt.
Over and Out /N

Frustrerad..

Är jag just nu. Känns som att jag städar och städar här hemma men efter 5 minuter ser det likadant ut igen. Hunden släpper nå kosmiskt med hår och det verkar som att allt damm flyger runt i cirklar här hemma.
Jag är en sån som vill ha ett rent hem men nu börjar jag allvarligt bli less på att bo i ett damm-moln! Jag har redan kontaktat Kiruna bostäder att dom måste fixa ventilationen i b.la badrummet men dom gör inte ett skit!
Fan man betalar ca 6000:- i hyra varje månad men det ingår ingen service i det tydligen!! Nu är man sugen på hus kan man ju lugnt säga.


Känner mig som en riktig jävla gnällkärring idag. Önskar bara ibland att man kunde åka till landet igenstans och bara inte finnas för en dag. Hade som varit skönt! Idag när jag hade dammsugit, städat, badat och borstat hunden, vikt kläder och allt annat så satte jag mig ner i soffan och tårarna bara kom. Utan egentligen någon direkt anledning och det kändes så skönt efteråt! Frustrationen kom ut i tårar istället för ilska mot någon som inte förtjänade det så tur var väl det.
Förstår inte hur jag ska orka städa, laga mat, hålla ordning, träna hunden och samtidigt få foglossningar då och då med återkommande smärta, vara en bra fru och orka vara alla till lags. Jag orkar inte helt enkelt! När ska man någongång tänka på sig själv? Vad får jag ut egentligen för allt jag gör? Sånt funderar jag på varje dag men fortsätter ändå :( Så jag antar att jag får skylla mig själv. Samtidigt som jag tycker synd om mig själv, vilket man får göra ibland!


Nu längtar jag bara tills bebis kommer. Någonting underbart och någonting att se fram emot. Jag behöver det!
<3


Sådär, nu fick jag gnälla av mig lite och det känns lite bättre. Förlåt för det tråkiga inlägget mina kära läsare..
Over and Out /N

Orken har inte funnits..

Att skriva här helt enkelt. Det har varit några tuffa dagar med foglossningar och inget som har varit roligt med det :( Smärtan började i måndags och har hållt på sen dess med jämna mellanrum. Jag har dock kunnat sova nu i 2 nätter utan ont.
Nu börjar det lugna ner sig, men det lär väl komma och gå lite nu framöver.

Så har bara legat hemma och vilat i en hel vecka enligt barnmorskans rekomendationer och jag har hållt på DÖ av tristess. Det är inte likt mig, jag är alltid i farten och har alltid nåt projekt här hemma med bakande och matlagning, eller umgås med folk och bara har kul. Att ligga på soffan i 5 dagar och knappt kunna gå ut med Pluto på promenader är hemskt!
Jag får så sjukt dåligt samvete och känner mig så meningslös på nåt sätt.
Men inser ändå att det är bäst för både mig och lillskrutten att ta det lungt och vila så jag får helt enkelt tänka i positiva banor.

I Helgen tänkte jag iaf börja packa lite smått inför våra 3 veckor i Piteå. Är en del man måste ha med sig så jag ska försöka ha lite framförhållning och inte göra misstaget att packa typ 1 dag innan vi åker som annars är typiskt mig :/ Fick veta att våran vagn har kommit så ska hämta ut den på måndag så det är klart innan vi far iväg.








Annars blir det bara massa mys i helgen med min gubbe :) Jag har inte så mkt ork till annat och gissar att Micke inte heller har det efter att ha jobbat 2 veckor i sträck.
Men nu ska jag lägga mig på golvet och mysa med Pluto.

Over and Out /N

Hemsk..

Så beskriver jag natten. Fogarna spökar och jag har vridit och vänt mig, tagit alvedon och försökt ligga i olika ställningar men ingenting har hjälpt. Har inte blivit många timmars sömn så jag ringde jobbet imorse och förklarade läget.. att jag stannar hemma idag.
Flyttade med täcke och kudde till vardagsrummet och slog igång lite film, somnade äntligen efter lite om och men och nu sitter jag här med lite mindre smärta och nån timme sömn rikare.
Inge kul när smärtorna kommer. Det har ju varit bra nu en längre tid utan foglossningar men inatt kom dom som ett brev på posten :/
Men nu går vi iaf in i v.30 och jag HOPPAS innerligt att det inte blir värre härifrån. Att jag slipper foglossningarna litegrann iaf. Jag kan acceptera att de kommer nån dag då och då men om det skulle vara såhär varje dag i 10 veckor till så gräver jag ner mig. Men å andra sidan så tänker jag hela tiden att varje sekund av smärta är värt det i slutändan. När lillskrutten kommer så kvittar det hur ont man haft eller har.. det är då man får sin stora belöning <3

Nåväl.. helgen har varit bra iaf. Micke har jobbat och jag har pulat på lite här hemma med lite småpyssel.
Och myst med Pluto såklart :)
Igår bakade jag lite och gjorde hemmagjorda calippo-glassar. Vi beställde formar så man kan göra själv med läsk, saft eller vad man nu vill ha. Dom funkade svinbra och helt klart värt pengarna.
Blev att unna sig lite igår efter middagen med en glass och ett av bakverken.



Känns sjukt hur fort veckorna rusar iväg. Nu är det bara 9 dagar kvar att jobba innan jag går på väldigt lång semester, 10 veckor kvar till beräknat datum och endast 5 månader till jul ;D Åren rusar bara förbi och man hinner inte ens med. Om man sitter och tänker på allt man gjort på 1 år så kommer man inte på mkt ändå för det känns som man inte hunnit göra ens hälften av allt man tänkt.
Nu är det ca 5 månader sen jag blev fru Eliasson och det känns ändå som att det var igår. Satt och kollade våran bröllopsvideo och tänkte tillbaka :)
Och nästa månad blir våran älskade Pluto 1 år gammal. Det var ju nyss vi hämtade hem honom och han var endast 8 veckor gammal. Herregud.. man hinner inte med :P

Ligger nu i soffan och kollar förlossningskliniken. Alla säger att jag inte borde kolla såna program för att bli skrämd men det blir jag inte. Jag tycker det är bra att få se olika sorters förlossningar och hur folk hanterar den.
Jag tror självklart att det gör ont men samtidigt är det bra att få se olika sätt att hantera smärtan.
Sen kommer det alltid en liten tår på kinden när de får sin bebis på magen. Och man kan inte annat än längta tills den dagen man själv är där :)

Nä nu ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka vila lite till. Känner att det är dags för en eller två alvedon snart..


Ha en bra måndag hörni!
Over and Out /N

Snart...

Semester.. nu är det bara exakt 10 arbetsdagar kvar tills jag går på långsemester ;) Fan så skönt.
3 efterlängtade veckor i Piteå och husvagnslivet. Kan det bli bättre? Finns ju kanonbra ställen och träna i skogen med Pluto också.

Sitter nu på balkongen med en kaffekopp i handen och myser i solen. Det blåser ju lite också så det är kanonskönt väder. Har varit på en långprommis med Pluto också och jag kunde gå i lagom snabb takt också utan att få foglossningar som brukar kännas när man går långt så det var jätteskönt! nu ligger stackaren dock helt utslagen bredvid mig under stolen för att slippa ligga i solen men han vägrar vara inne eftersom han gärna vill vara med en hela tiden. Sötfisen! <3

Igår kom även våran efterlängtade systemkamera. Vi beställde ju en Nikon först men dom blåste oss på leveranstiden. De sa att den skulle komma inom några dagar men när Micke ringde och efterlyste den så skulle den komma först till hösten typ så vi tog en annan. En Canon istället som kom redan efter 2 dagar! Lite skillnad :)
Men det är ganska mkt att lära sig. Herrejesus! Pillade lite med den igår men innan man lärt sig alla finesser så har man nog blivit gråhårig, nåväl.. det är väl bara att prova sig fram helt enkelt. Men jag gillade den, den är ganska liten och behändig och för mig som har små händer så var den helt perfekt. Jag har en bild här på den som är tagen med min mobilkamera eftersom jag inte börjat fota med den på allvar ännu:





Pratade med pappa nyss också och dom kommer upp i slutet på oktober. De ville ju komma till bebisens ankomst i september men eftersom man inte vet när det blir (antagligen minst 1 vecka över tiden) så är det svårt att boka en resa efter det. Så jag sa att dom att boka hellre lite senare så man är säker på att lillskrutten kommit till världen. Då blev det i slutet på oktober istället.. Jag saknar dom som tusan så ska bli så kul när de kommer.

Nåväl.. Nu ska jag ta och hänga upp tvätten och sen göra lite ärenden innan det är dax för grillkväll :)

Hälsningar från en tjockis...

over and out /N

update..

Jag vet, har varit dåligt med uppdatering på senaste men i helgen var vi ju i Piteå och där har man ju inte suttit vid en dator direkt. Sorry! Och det värsta är att jag inte ens har nå bilder från helgen eftersom både jag och Micke glömde våra kameror hemma. Smisk på fingrarna :/
På tal om kamera så har vi nu köpt en nikon systemkamera som man måste börja lära sig! Ska bli kul att kunna ta lite bättre bilder. På semestrar, Pluto och blivande bebisen såklart.

Shoppade en hel del i Piteå också. Hittade ÄNTLIGEN mamma- jeans så köpte 3 olika par byxor och dom är supersköna!! :D hittade såklart lite annat också så förnyade garderoben lite. Hittade självklart nåt litet till lillskrutten också. Är alltid kul att handla i andra städer än i Kiruna då utbudet här inte är jättestort direkt.

Nu är det iaf bara 3 veckor kvar till 4 veckors semester och efter det blir det inte att gå tillbaka och jobba nå mer.
Kommer kännas lite konstigt men något säger mig att jag kommer ha fullt upp ändå :)
Vi ska iaf spendera ca 3 veckor med husvagnen i Piteå. Underbart är bara förnamnet! Så hoppas att veckorna bara rusar förbi nu så det blir V.30 och man får dra iväg.

Från det ena till det andra så var vi på kontroll hos Barnmorskan idag. Hjärtat slog som det skulle och bebisen utvecklas normalt. Alltid lika skönt att höra att lillen har det bra där inne <3 Idag gick vi in i v29 och nu är det bara 11 veckor kvar tills vi får träffa våran skatt.

Men nu ska jag ta och krypa till kojs med min kära man och ladda inför morgondagens jobb. Suck..

Over and Out /N

.

RSS 2.0