Helt hundra?


Känner mig inte i toppform idag. Huvudet värker och snoret rinner men jag tänker INTE bli sjuk nu. Festen är på lördag, något som jag sett fram emot länge så nej nej, förkyldningen får inte komma och ta mig nu. Ska försöka vila mkt och ta det lungt. Skippade även promenaden som jag alltid går på morgonen annars!
 
Vi åker iaf ut med husvagnen idag och blir borta till lördag morgon. Ska bli skönt att komma iväg! Bara ligga i husvagnen och mysa utan några plikter och måsten. Där kan till och med jag slappna av.. Om jag mår bättre imorgon så ska jag ner i älven och kasta lite. Har då packat ner mina flugfiskegrejer och har längtat som tusan efter att få fiska. Det har ju inte blivit mkt fiske för mig eftersom jag varit gravid och så. Men nu äntligen så får jag ta på mig vadarna och stå där ute i älven. DET kallar jag lycka :)
 

Igår var jag och pigan ner till Tuolla och medans hon sov lunch i vagnen så passade jag på att städa husvagnen och bilen så dom är nu rena och fina. Sen var vi och handlade lite, packade och vid tre-tiden lämnade jag Molly hos mamma och hennes Micke som skulle vara med henne några timmar så jag fick baka. Jag for hem och satte igång med bullbaket. Det blev många plåtar och totalt 120st kanelbullar. Jag skulle göra kokostoppar också men vi har frysen full redan så det får vänta ett tag. Jag har en del färdigt redan inför Mollys ettårs kalas som är om ca. 4 veckor. Känns skönt att baka några sorter åt gången så slipper jag ha 1000 sorter att baka typ dagen innan.
 
Goda blev dom! mums!
 
På kvällen kikade Sara förbi på lite kvällskaffe och tjatter. Trevligt! Nä, men nu vaknade pigan från sin morgonvila så vi ska busa och leka en stund innan det är dags för lunch! Nu lär det inte komma uppdatering förrän på söndag om jag inte är allt för bakis vill säga, hehe.. Så jag hoppas att ni alla får en toppenhelg :)
 
   
 
Over and Out/N
 
 

Tona tona!

Jag och Marie flummade lite på gymmet idag ;)
 
Sitter här med toning i håret efter ett pass på gymmet med Marie. Blev ingen uppdatering igår då jag satt in på sena timmarna och försökte framkalla bilder men de ville inte laddas upp från datorn :/ Ska göra ett nytt försök idag. Det har verkligen varit full rulle denna tisdag.
 
På morgonen gick jag en prommis med vagnen i duggregnet, riktigt skönt faktiskt! Sen kom Johanna och Max förbi på en kopp te och barnen lekte såklart. Pigan tycker det är så roligt när Max kommer! De där två kommer nog ha varann hela livet skulle jag tro, ialla fall tills intresserna börjar bli lite olika. Hehe :) Nåväl, när dom hade åkt så for jag och hämtade mina fynd som jag köpt åt pigan på fyndtorget. Blev snygga fleecekläder att ha under vinteroverallen och sen hittade jag äntligen en "parvel" pippitröja!! :) Hon fick ju mössa och halsduk av pappa m. familj i samma tyg så hon kommer vara så söt med dessa under hösten. Jag betalade 40:- för fleecekläderna och 50kr för pippitröjan. Helt klart värt!:
 
    
 
Jag klickade faktiskt hem en pippitröja åt mig själv också igår. Har velat ha en så himla länge och nu unnade jag mig en och längtar som tusan tills den dimper ner i brevlådadan. Vi har ju tjänat ihop några tusenlappar genom att sälja en del på fyndtorget. Bl.a en diskmaskin och en frys som vi hade från gamla lägenheten och även VOKSIpåsen blev såld så dessa pengar åker direkt i sparkassan så vi kan göra nåt roligt för dom sen :) Men en liten, liten del sponsrade såklart min tröja.. HAHA!
 
Ja, för att återgå till vad vi gjort idag. Efter alla fyndhämtanden så åkte jag och pigan ner till Alalahti för att hälsa på min fammo och faffa. Molly fick en fin "liten" tigger av dom. Nu har hon ju en tigger och en ior i lekrummet! Tack än en gång! Vi surrade iaf på och drack kaffe. Väldans trevligt.
 

 
Efter det besöket så åkte vi hem och gjorde plättar. Molly har fått äta makkisar och korv till lunch och plättar till middag, helt själv, hon var så duktig min lilla tjej. Var ju lite svårt att få upp maten med skeden men vi jobbar på det :) Det var första gången hon åt plättar men älskade det! Blir nog lättare nu när hon kan äta det vi äter, slippa burkmaten och just att kunna sitta hela familjen och äta middag utan det där "matandet" ;)
 
   
 
Sen var vi och skjutsade hem Sara från jobbet. Hon behövde lift och självklart ställer man upp :) Sen hem igen, byta om till träningskläder, åkte till Tuolla för att sälja frys och diskmaskin (som var nere i svärisarnas garage) och till sist träning med Marie. Behöver jag säga att jag är helt slut i kropp och kropp efter idag?. Men imorgon har vi ingenting planerat så det blir nog en lugn förmiddag, eller så kanske man åker upp och strosar på stan eller leklandet kanske? Hmm.. det tåls att fundera på! Kanske hittar någon som vill luncha med oss? Nä fan, jag kan alltså inte ta det lungt! ..... men....jag gillar ju att vara i farten!
 
På torsdag åker vi ut med husvagnen och kommer hem på lördag morgon. Det är jag som ska koppla på husvagnen, dra den till platsen vi ska vara på, backa den på plats, ta ner stödbenen och slå igång allt. Micke är ju såklart med men jag vill träna på allt så jag som sagt kan fara ut själv med vagnen när jag känner för det. Ska bli spännande att se hur allt går! Men jag är hoppfull :D
 
Nä, nu avslutar jag här med lite bilder från igår och idag. Ha en fortsatt bra tisdag hörni!
 
 
Over and Out/N
 

Husvagnen!

 
Sitter här helt slut. Jag och hjärtat ska strax se en film och söndagsmysa men först en liten sammanfattning av helgen. Jag ville inte ta med mig datorn i husvagnen då jag tycker att vitsen med att åka ut är att slippa allt som har med omvärlden att göra, förutom Tv och mobil då... hehe ;)
 
I torsdags när min gubbe slutade jobbet så packade vi in allt i bilen och husvagnen och åkte (inte så långt dock) till Laxforsen. Där stod även svärisarna och Mickes morbror och faster, plus 2st till med sina vagnar så vi var ett helt gäng. Surrade lite och bara njöt av det fina vädret! När pigan skulle i säng så stannade alla andra ute medans jag gick in med henne. Bäddade ner henne, gav välling och sjöng. Alltså de vanliga kvällsrutinerna. Sen satte jag mig framför Tvn med tända ljus och lite choklad. Så jäkla mysigt nu när höstmörkret börjar falla på också!! <3
 
 
     
     
 
Jag gjorde en avvikelse från familjen från fredag-lördag då jag for med Sara till hennes stuga för att tapetsera. Jag har tapetserat mkt förut och tycker bara att det är roligt så jag blev glad när hon frågade om jag ville hjälpa. Det blev riktigt fint och det kommer nog bli svinsnyggt när hon får dit köket. Efter 5 timmars hårt arbetande (med några pauser såklart) så tog vi nån öl, tände eld i kaminen, åt massa gott och bara njöt av tystnaden och lugnet. Det var synd att vi inte kunde stanna längre men vi får ta en helg till våren med skotrarna istället!
 
Så himla fint! Det gjorde vi bra!! :D
 
      
 
     
 
På lördag em var jag tillbaka hos familjen och vi grillade, umgicks och bara hade det allmänt trevligt! Kollade film på kvällen och sen däckade vi! Idag packade vi ihop allting och jag fick dra hem husvagnen. Jag vill inte vara beroende av Micke alltid och någon helg vill jag kunna fara ut själv med husvagnen. Så nu kör jag så mkt som möjligt, lär mig allt om gasolen, elverk o.sv. Näst, nästa helg blir det att fara ut med pigan, Tesse och Jennie. Ska bli jättemysigt faktiskt! :)
 
KVINNOR KAN OCKSÅ!!
 
Idag har jag även hunnit hjälpa Tesse att hämta en soffa, sen har jag varit och hämtat en VOKSI påse som vi köpte av Mickes kusin m. familj. Den vi hade blev ju pigan så himla kall i och hon har ju så lätt för att frysa så jag ville ha den äldre modellen med omlottvikning så vi fick köpa deras begagnade för en billig peng och idag sålde vi iväg våran gamla. Lätt värt!! :D
 
Nya åkpåsen!
 
Fick även ett paket från pappa, biggan och pojkarna idag. De skickade massa välling som blev kvar där när vi var och hälsade på, sen fick Molly en söt pippi-väska och jag fick ett till mobilskal till iphonen. Dom skämmer bort oss alldeles för mkt! Tusen tack för allt :)
 
   
 
Längtar som tusan till lördag då vi ska ha inflyttningsfest med alla våra kära vänner! Vi kommer bli ett stort, härligt gäng och det blir nog riktigt kul :) Molly ska ut med svärisarna och husvagnen! 
 
Nä men nu ska jag kolla film med gubben. Avslutar med lite bilder på våran prinsessa...som vanligt :) Hoppas att eran helg har varit toppenbra!
 
    
 
 
Over and Out/N

Husvagnsmys.

Lever husvagnslivet utan dator i helg. Uppdatering kommer på söndag :)

Over and out / N

Sh´bam!

CRAZY ME??
 
Sitter här i morgonrocken och myser. Har precis kommit ut ur duschen. Idag har vi hängt med Sara hela dagen och jag lyckades även lura med henne på ett pass Sh´bam nu på em. Det var roligt och jag är helt slut i benen... eftersom jag var på en extra lång prommis imorse också så bränner det riktigt fint í vaderna nu. Precis som det ska vara :)
 
Igår hände det inte allt för mkt. Var förbi Lisa, Freddan och lilla Maxen en sväng och sen var vi till Mickes faster som fyllt år! Kvällen bestod av en film som hette "stranger inside" Den var ruskigt bra! Jag var jättetrött igår och somnade tidigt direkt efter filmen. Annars har det inte hänt desto mer. Massa mys med lilltjejen iaf:
 
 
 
Har äntligen beställt ett knivställ som jag velat ha så himla länge. Har alltid tyckt att den är för dyr men nu hittade jag på tradera ett helt nytt till en billigare peng så kunde inte låta bli. Den borde komma snart tycker jag! Jag fick ju penkis av svärisarna när jag fyllde år för att kunna köpa chilli-seriens knivblock men nu har den ju utgått ur sortimentet tyvärr så det blev denna istället. MÅNGA tycker att den ser så hemsk ut medans jag tycker att den är tuff och lite annorlunda. Så självklart klickades det hem en röd som kommer passa perfa till köket vårat :)
 
Snygg va? ;)
 
Imorgon blir kaffebesök av Marie och sen blir det leklandet med ett gäng mammor och barn. Trevlig onsdag med andra ord! Längtar tills på torsdag för då packar vi husvagnen och åker ut för att umgås och fiska. Jag kommer dock att vara borta på andra äventyr från fre-lörd då jag ska med Sara till hennes stuga för att hjälpa henne med tapetsering! Så mina hjärtan får klara sig själva en natt men det kommer nog gå bra. Skönt för mig att komma bort också även om det bara är en natt :) Man behöver det ibland.
 
Känns så sjukt att jag ska börja jobba efter jul. Det är ju fasen bara 4 månader dit!! Micke kommer att vara pappaledig en månad och sen har vi sökt dagisplats från 1 feb. vilket jag hoppas att hon får. Men annars får vi pussla med jobben ett tag. Micke går fm och jag får jobba bara em. Men det går nog bra ett tag iaf. Vi får väl se vad som händer, men jag börjar hur som helst att jobba efter nyår. Läskigt! :) Tillbaka till gruvan, bultandet och min älskade maskin! hehe..
 
Nä, nu ska jag hoppa i säng innan jag somnar sittandes här. Avslutar på en bild på Molly som hittade pappa Mickes barskåp idag, hon stod länge och kikade in på whiskeyn genom glaset. Det bådar inte gott om hon redan vill in dit. HAHA! Nåväl... Hoppas att eran start på veckan har varit bra!
 
 
Over and Out/N

Usel..

Jag frågade pigan hur lejonet gör?... ;)
 
..kan man väl kanske kalla mig? Ursäkta för den kassa uppdateringen. Det har blivit sena kvällar och orken har inte funnits helt enkelt. Sen har det faktiskt blivit lite scrappande några dagar på kvällen och då blev bloggen lidande och bortglömd. Jag ska väl försöka sammanfatta de dagarna som jag inte skrivit.
 
I torsdags var vi ute på en härlig morgonprommis, jag storstädade hela lägenheten och vi var iväg på lite ärenden. Hämtade bl.a en fotoskrivare som jag köpte av en tjej på Kiruna fyndtorg. Våran har ju gett upp och jag känner inte för att lägga ut flera hundra kronor på en ny så jag fann en billigt där och eftersom jag scrappar såpass mkt så tycker jag det är värt. Sen mötte vi upp Marie för en prommis med hundarna. Vi gick ner till Nukutussjön och jäklar var slut jag var efteråt. Ner gick det ju bra men sen när vi skulle hela, långa vägen tillbaka till Luossaparkeringen i stekande sol, knuffandes på en vagn och två energiska hundar. Jisses! Men hundarna fick bada och busa lite så dom var nog nöjd! bjussar på lite bilder från promenaden:
 
   
 
   
 
   
 
Sen på eftermiddagen kikade svägerskan m. familj förbi för att kika på nya lyan och såklart lämna presenter till pigan och oss. Dom skämmer bort oss alldeles för mkt och så känner man ju själv så dum för att man inte köpt nåt tillbaka :/ Vi fick iaf blommor och presentkort på kvadrat och pigan fick kläder och en nalle. Blommorna hade dom till och med fixat i svart-rött-vitt så att det skulle matcha köket. Hehe!
 
 
I Fredags var vi på utebadet en snabbis, det var ju inte JÄTTEBRA väder men det var ändå ganska varmt i luften så vi tog oss dit så Pigan fick ta ett sista dopp innan sommaren är över helt (vilket den verkar vara nu) om man tittar på termometern på mornarna. Brrr...! Tesse och Jennie kom också dit och vi åkte lite ruschkana medans Micke satt och vaggade Molly i vagnen. Efter det for vi ner till tuolla och umgicks en stund med svärmor som var ensam hemma för tillfället. På eftermiddagen bjöd mamma och hennes Micke oss på middag. Det var riktigt trevligt och gott! :)
 
Jaha, lördag då! Då for jag med Tesse på förmiddagen på 2st loppisar (i regnet) och kollade lite. Jag slösade en 10:a på en receptlåda med massvis med goda recept. Så jäkla värt och jag tycker det är lite roligt med dessa gamla receptlådor då man kan hitta recept som man aldrig hört talas om. Vi var även en sväng på Clas Ohlson och kikade lite men därifrån köptes det ingenting!
 
 
På kvällen blev det tjejmiddag hos Marie med vin, spel, musik som bringade gamla minnen, och god mat. Himlars trevligt. Jag kom väl hem strax efter 02.00! Tack för en trevlig kväll! :)
 
   
 
Denna dag har bestått av bakning hela dagen lång. Micke åkte och flugfiskade med mammas karl. Mamma kom hit och underhöll Molly så jag fick baka matbröd. Det underlättar lite med hjälp måste jag säga! Tusen tack mamma för hjälpen idag. När mamma hade åkt hem så bakades det även muffins m. bitar av ljus choklad och vit choklad-frosting ovanpå. Jag har inte smakat dem själv men de ser då goda ut. Jag gjorde 2st omgångar matbröd så nu finns det då gott om bröd i frysen :) Igår gjorde jag chokladbollar så nästa bakning nu kommande veckan blir kanelbullar och kokostoppar!
 
   
 
Min största kritiker tyckte då brödet var riktigt gott och det är väl viktigast! :)
 
   
 
Vi hade besök av Johanna och Thomas nu på eftermiddagen. Barnen fick leka och busa och vi fick surra lite skit. Alltid lika trevligt att umgås med dom. Underbara människor är vad ni är! :)
 
Tebjudning :)
 
Jag har även hunnit scrappa vårat bröllopsalbum, lekt massor med mitt lilla busfrö och myst med familjen. Bjuder på lite random-bilder som är tagna under helgen!
 
   
 
  
 
Till veckan tänkte jag annonsera om någon som vill hänga massor med mig och pigan. Alla jobbar ju typ eller så har ingen tid men om man annonserar om en "kompis" så kanske man får respons? HAHA! Nä, men jag ska iaf ringa Sara som faktiskt har ledigvecka nu och så blir det nog leklandet med Johanna och barnen någon dag :)  Sen nästa helg så åker vi nog ut med husvagnen någonstans för att flugfiska. Woohooo! ;D
 
Nä men nu blire soffan med hjärtat. Sorry för den lååååånga uppdateringen men blir ju som sagt såhär när man är kass på att uppdatera oftare.
 
Över och Ut/ N ;)

God kväll..

 

Jaha, ännu en dag börjar lida mot sitt slut. Denna dag har börjat riktigt bra! Molly sover ju hela nätterna nu i eget rum och det är så skönt. Jag vaknar inte för minsta ljud hon gör och hon verkar också sova tryggt och bra, så nu hoppas vi att detta kommer funka bra hela tiden (förutom när hon är sjuk eller liknande) då är det ju förståeligt att hon kanske vill sova med oss. Nåväl, imorse myste vi bara, käkade frukost och lekte lite i pigans rum. Sen begav vi oss ut på en prommis i det härliga vädret. Molly fick sova sin lilla stund och hunden & jag fick motion...

 

     

 

Sen på dagen blev det såklart utebadet med systrarna Bohm + Jennie. Härligt vädet och idag fick man till och med lite färg på kroppen. Molly var lika nöjd idag över att få plaska i vattnet! Blev inte lika många bilder som igår men jag bjuder på några stycken iaf:

 

        

  

 

Efter det for vi hem, lagade mat, duschade och sen blev det en kort sväng till Lisa och Freddan för att kolla in deras nya lägenhet. Resten av kvällen har jag använt till lite pyssel. Idag blev det en sparbössa åt pigan! Hon har ju en vanlig sparbössa för mynt så nu gjorde jag en egen för sedlar. Jag blev faktiskt ganska nöjd och självklart får ni också se resultatet:

 

        

 

Jag har även hunnit med en till sida i hennes "Boken om dig" och imorgon tänkte jag börja med vårat bröllopsalbum. Kolla vilka bilder som ska in och börja fila på framsidan :) Projekt finns det gott om och jag känner hur inspirationen flödar så nu är det bara att scrappa så fingrarna blöder! Haha :) Nä, men eftersom Molly lägger sig vid sju på kvällen så finns det ju några timmar att använda till sånt här och det är bara att passa på medans man är sugen, för det kommer perioder då man inte har någon inspiration till nåt överhuvudtaget.

 

Jag måste ju bara lägga upp bild på fyndet som jag gjorde i måndags när jag och Tesse var på Boomerangen. Två fina väggdekorationer som egentligen är tänkt till dörrlisterna (tror jag) och jag ville ha dom till Mollys rum men när jag kom hem så hittade jag en mkt bättre plats för djuren. I hallen på spegeln och listen där nere. Det blev riktigt fint och katten och råttan passade perfekt dit. Jag betalade 20 kr för båda, snyggt va?

 

 

Imorgon blir det träning, prommis med Marie och hundarna, besök av svägerskan m.familj och sen tror jag det blir lite scrappande på kvällen. Snart är det helg och den välkomnar vi med glädje!! :)

 

 

Over and Out/N

 

Taggad!!

 
Nyss hemkommen efter ett svettigt gympass med Marie. Var så jäkla skönt att träna och nu blev jag taggad till att verkligen komma igång med träningen ORDENTLIGT. Jag ska ta tag i det här och slippa leva med denna kropp nåmer. Fläsket ska bort och jag vill börja må bra med mig själv igen. Målet är -10 kg och sen börja bygga muskler. Jag vill ju visserligen ha stora armar och axlar så dom kan jag ju snart börja bygga på då :) Det kommer bli bra det här.. det måste det!
 

Idag har jag och pigan varit på utebadet hela dagen med Tesse, Elli och Jennie. Vi har ju haft riktigt toppenväder idag och då måste man ju passa på. Molly plaskade glatt i vattnet och sen fikade vi lite kaffe, festis och kex och sen tog pigan en liten lutare i vagnen innan vi fortsatte bada. Jag fotade lite när pigan badade med mostrarna:

 

   

    

 

Imorgon blir det nog utebadet igen om vädret är lika bra som det var idag. Sen ska jag försöka fortsätta med mitt scrap-projekt som ni får se sen när det är klart! Kommer bli kanon iaf ;) På morgonen kör vi nog en powerwalk medans pigan ändå ska sova en stund där vid 8-9 tiden!

 

Är så himla mysigt nu när det börjar vara mörkt på kvällarna, man får tända ljus och bara mysa med duntofflorna på och filten runt sig med en kopp te. Det är livsnjutning det! I helg ska jag ta och baka matbröd och bullar att fylla frysen med också. Kommer nog bli några härliga kvällsbesök med te och skvaller så man vill ju ha nåt att bjuda på :D

 

En bild från imorse på mammas hjärta!

 

Men jag har inte mkt mer på hjärtat! Saknar redan familjen i söder och längtar till jul när vi får ses igen. Älskar er!!

 

Over and Out/N

Imorgon...

Ikväll tänkte jag scrappa men imorgon kommer det inlägg och då kickar jag igång bloggen på "heltid" igen. Hehe :) om någon bryr sig vill säga? ;p

Torsdag..

Sitter här och myser med familjen i soffan. Har kört en liten springtur, lite magträning, en dusch och nyss har vi kollat "sommar med Ernst" med en kopp te och ost & kex till. En riktigt bra avslutning på dagen måste jag säga. Så mysigt att det blir mörkt om kvällarna nu så man får den där myskänslan som kommer lagom till hösten. Jag vet en som kommer tända massa ljus när hon kommer hem igen :) Älskar hösten!
 
Idag har vi varit in till Värnamo för att kolla in lite djur (får, höns, kaniner, getter). Det var jättefint väder när vi åkte dit men medans vi vandrade runt i parken så kom självklart regnet. Så det blev lite kortare visit än tänkt men det var ändå mysigt. Vi matade även änderna vid vattnet. Blev dock inge bus i lekparken då det som sagt regnade och vi kollade hellre på djuren. Jag bjussar på några bilder från idag:
 
   
 
   
 
   
 
 
   
 
När vi kom hem så umgicks vi bara hela familjen. Åt smaskig middag som Biggan hade gjort och sen var pappa på prommis med Pigan medans Biggan hjälpte mig att packa lådor som ska skickas upp till Kiruna. Vi har ju shoppat en del som jag INTE vill släpa med på tåget så då är det lättast att skicka upp allt. Sen när pappa och Molly kom tillbaka så hoppade vi lite studsmatta och var ute i solen och lekte.
 
   
Bilderna när jag hoppade, skiter jag i att ladda upp.. usch! :/
 
Imorgon ska vi in till Ljungby och strosa på stan och fika på Roddys. Ska bli mysigt! igår fyndade jag jättesöta "gå-skor" till pigan. Dessa är lite för dyra med originalpris men med bra REA så fick jag dem för en billig peng :)
 
 
Imorgon så har Biggan lovat att kliva upp med lillchefen så att jag får sova ut. Behöver jag säga att det uppskattas? Dom har ställt upp jättemkt nu när pigan har denna lite griniga period och det är guld värt. Jag är väldigt trött hela tiden och orken finns inte hela tiden så alla här leker med Molly, underhåller henne så jag får dricka kaffe i lugn och ro, tar med henne på prommisar och bara hjälper till. TACK, ni är underbara <3
 
Men nu ska jag ta och hoppa i säng och drömma om min käre man där hemma. Nu får vi snart kramas igen!
 
Over and Out/

Griniga tider!

 
Här ligger jag i soffan helt slut. Molly har kommit i en period då det är mestadels gnäll. Hon är nöjd några gånger under dagen men sen är det bara gnäll efter mamma hela tiden och jag ljuger om jag inte säger att det är jobbigt. Denna vecka känner jag inte alls igen min lilla glada tjej. Jag vet att det mest troligt är tänderna eller växtvärk men jag hade verkligen behövt en paus känner jag. Hon har varit så sjukt mammig de senaste månaderna och det har varit en tuff period med flytt, boende i husvagn och alla andra miljoner saker som ska bli gjort. Jag VET att det finns dom som har det värre och jag VET att jag inte har rätt att gnälla enligt vissa men jag kände mig bara tvungen att skriva av mig lite. Livet är inte alltid en dans på rosor och jag tänker inte låtsas heller, jag står för att jag är en utarbetad mamma för tillfället. All heder till alla ensamstående mammor iaf!
 
Nåväl, idag har vi iaf varit på buslandet en sväng. Molly brukar älska sånt men idag var det lite delade känslor. Hon var nöjd stundvis och lekte på med sina morbröder men vissa stunder ville hon bara upp i min famn. Men vi gjorde det bästa av dagen och jag fotade lite såklart när humöret var lite mer åt det glada hållet :) favoriten var nog trehjulingarna som fanns där. Istället för att cykla så sprang hon glatt med den som en gåstol typ. Sötisen:
 
     
 
  
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Molly försöker mer och mer att gå och ställa sig upp. Hon är lite för feg ännu för att stå helt själv men igår försökte hon ta sig en liten bit. Från soffan till bordet men då blev det en vurpa. Men prinsessan gör framsteg varje dag och jag hoppas att hon springer innan hennes 1 års dag men vi får väl se. Inge stress, hon går när hon är redo! :) Det är iaf kul att se hennes framsteg! Värmer i mammas hjärta att se att våran piga börjar bli stor nu!
 
   
Passande tröja?
 
Imorgon blir jag ensam här med Molly och pojkarna. Biggan jobbar och Pappa ska och göra sin nästa tatuering. Så vi hittar väl på nåt här hemma. Torsdag ska vi till en gård och titta på en massa djur, ska bli roligt! :) Får hoppas att Molly också tycker det. Annars blir det väl bara massa familjemys av de sista dagarna jag är här nu.
 
Men ska ta och joina Molly i sängen nu så jag avslutar här. Saknar min Micke så himla mkt just nu, önskar att du var här <3 Puss hjärtat mitt!
 
Over and Out/N
 
 

Ullared

I fredags anlände vi hit till Pappa, Biggan och mina två småbröder. Vi åkte tåg från Kiruna på torsdag kväll! Det gick bra att åka tåg med pigan. Hon sov som en stock hela natten (vi hade ju egen kupé, vilket var riktigt skönt). På fredag fm. kom vi fram till sthlm och bytte då till snabbtåget som tog oss till alvesta! På eftermiddagen kom vi fram och jag tror att både jag och Molly var lite less på resandet.
 
   
Vi innan avresa mot tåget. En är trött och den andra peppad ;)
 
        
pigan sussar på tåget        Läsa lite...          Sötnosen på snabbtåget
 
I fredags satt vi bara och surrade lite, grillade, drack lite vin, tog igen lite tid och Molly fick en massa fina kläder av familjen. Dom skämmer bort henne alldes för mkt! :) Igår gjorde vi inget speciellt.. bara myste på här och lekte lite. Idag däremot har jag och pappa varit till Ullared. Biggan var snäll nog att stanna med pojkarna och även Molly, så jag fick shoppa i lugn och ro vilket var guld värt. Jag hittade massa fint. Nog hade man kunnat shoppa för flera, flera tusen men eftersom allting ska skickas hem till Kiruna också så fick jag ta det lite lugnt med shoppingen, kan bli ganska dyrt att skicka upp det med posten annars. Men här kommer mina fynd:
 
Till mig själv:
 
           
Kort onepiece              Klocka             Muffinsformar & spritsar
 
     
Nya täckisar            Huvtröja             Fleecejacka        Mysig tröja t. hösten :)
 
   
                  Snygga tröjor           Massa scrap-grejer + limpistol 
 
         
Fotoalbum (scrap-projekt)     Iphone skal m.lucka + pekpenna
 
Till pigan:
 
     
Regnställ                   Stövlar                Onepiece           Kossa-body :)
 
   
                   Morgonrock             Huvtröja      Fleecefilt, örngott & snuttis t. vagnen
 
till bilen blev det spark-skydd, leksak och nack-kudde :)
 
Självklart fick Pluto också lite leksaker och ben!
 
Micke fick också lite presenter men dom visar jag inte ännu, eftersom jag vet att han läser detta ikväll ;) hehe. Molly fick även en del leksaker men glömde fota dom. Är ju så sjukt billiga priser på Ullared och det är lätt värt att shoppa en del när man ändå är där. Fanns så himla mkt jag ville ha men man kan inte få allt och jag är väldigt nöjd med detta och vad det kostade.. vilket inte var mycket alls :) Hade dock velat ha lite mer kläder till Molly men det fanns inte så mkt i mindre storlek, var mer för äldre barn och nyfödisar! :/
 
Självklart när vi stod i kön och väntade på att dom skulle öppna så kommer dom och intervjuar oss för deras program "Ullared" som går i kanal 5. Innan så skämtade jag med pappa att: "Ja, man får hoppas att de inte spelar in serien idag" Och vad händer??? Fy fan så pinsamt. Hoppas att dom klipper bort oss eftersom dom verkade intervjua en massa andra också i kön och vi var förhoppningsvis för tråkiga för att visas i TV! Hujja :S
 
När vi kom hem så käkade vi, hade visning på allt vi köpt, lekte lite med nya grejerna och drack en kopp kaffe. Sen var vi ute och hoppade lite studsmatta. Hugo hoppade lite försiktigt och Molly satt bredvid och studsade glatt. Ja vi fick då skratta iaf.
 
      
 
Resten av veckan blir det bara massa familjemys, lekland, djurpark och umgänge. Förlåt att uppdateringen har varit kass de senaste veckorna men har varit mkt med flytten och sånt. Nu ska jag verkligen försöka uppdatera härifrån så ofta det går. Iaf varannan dag. Om jag nu får låna lillebror Hugo´s dator fler gånger :)  Vi saknar alla er där hemma. Speciellt våran älskade gubbe/pappa. Vi tänker på dig och älskar dig!! <3
 
 
Over and Out/ N
 
 
 

Lägenheten!

Nu äntligen kommer det lite bilder på lägenheten. Jag är nöjd med resultatet. Det enda som är kvar att göras är att hänga upp bildförstoringar i vårat sovrum ovanför sängen och sen är det bara lite småpyssel kvar i pysselrummet, men annars är det klart! Efter dagar med iprincip blod, svett och tårar känns det nu som hemma, vad tycks?....
 
Köket:
 
   
 
Vardagsrum:
 
 
 
Pyssel/arbetsrum:
 
   
 
Molly´s rum:
         
 
Hallen:
     
 
Stortoan:
 
   
Min & Molly´s tjejiga toa:
 
 
 
Vårt sovrum:
   
 
Over and Out/N

Fasen!

Så jäkla typiskt. Hade sett fram emot att blogga hela dagen, men Tyvärr funkar inte internet här just nu. Det är likadant på hela bostadsområdet :/ så irriterande att jag inte kan ladda upp bilderna från iphonen heller! Suck. Men nu är lägenheten klar och jag är verkligen supernöjd. Jag har slitit med inredningen i flera dagar och äntligen är det färdigt. Vi Hade aldrig klarat allt utan hjälpen vi har fått med allt. Ni vet vilka ni är och vill bara säga: tusen tack till er som gjorde flytten tusen ggr lättare för oss :) ni är guld värda. Imorgon hoppar jag och pigan på tåget som tar oss ner till pappa m. Familj. Men ska försöka uppdatera därifrån iaf! Hoppas internet funkar där nere :) Ni som är vän med mig på Facebook kan se bilderna på lägenheten där. Ni andra får vänta någon dag till... Over and out /N

.

RSS 2.0