Ändrade planer..

Jag och Micke har funderat ett bra tag nu och vi bojkottar festivalen i år. Vi båda känner väl inte riktigt för att gå och speciellt inte jag som inte dricker och så vidare! Plus att vi har Pluto som isf måste vara ensam hela kvällen :/
Så på fredag packar vi börsen, hunden och humöret och åker till Piteå (fårön) istället där svärföräldrarna är med husvagnen.. Kanske blir lite sol och shopping :)
Ska bli skönt att komma bort lite då både jag och Micke har varit sönderstressade de senaste veckorna.
Så en spontansemester är nog på sin plats.

Har varit en jobbig dag på jobbet idag då vi bara varit två som jobbat och telefonen har ringt KONSTANT sen imorse. Men å andra sidan så går dagarna fort då och hellre det än att det inte händer nånting på hela dagen!
Och vi är bara 2 st som jobbar resten av veckan och hela nästa veck så det kommer vara stressigt skulle jag tro.

På tal om annat så var jag ju med Sara igår på stan efter jobbet och fyndade lite. Köpte bl.a lite nya kläder, stolsdynor till balkongmöblerna, gardiner, dukar och en diskmedelsbehållare. Hittade lite annat som jag ville ha också men avvaktade med tanke på att vi ska söderut i helgen och hittar kanske nåt roligare där?
Hämtade även ut bilderna från bröllopet. Vi hade ju engångskameror utställda på borden under bröllopsfesten så folk fick fota lite och nu var dom framkallade. Vi kollade igenom alla bilderna igår och de blev helt OK, lite mörka är dom ju men ändå kul att ha kvar :) Vi fick då skratta iaf!
På kvällen var det kaffedejt med Mary, lika trevligt som alltid :)

Och sen kom jag ju på att jag lovade bilder från midsommar på Pluto och hans bästa kompis Kasco. Så slänger upp lite bilder här när de badar och leker på agillitybanan i Jukkas, enjoy!! :


       

     

   

Nä nu blire lite lydnadsträning med gossen, en dusch och sen visas "livet på BB" på tv.
Efter det är det nog sängen som kallar så man orkar ännu en dag på jobbet imon!

Over and Out /N

V.28

Ja, då har vi gått in i v.28.. nu är det bara 12 veckor kvar till lillskrutten ska komma ut! för varje vecka som går så längtar jag bara mer och mer. För 3 år sen trodde jag aldrig att jag idag skulle vara gift med världens finaste och att jag skulle bli mamma! Det är ju sjukt vad livet kan ta en helt annan vändning än vad man trodde.
Men jag har aldrig varit lyckligare och jag ser fram emot vad framtiden kommer bjuda på.
Nu tänkte jag iaf bjussa på en magbild:


 



Jag har som sagt 12 veckor kvar men känner mig redan nu klumpig och stor. Det börjar vara jobbigt att knyta skorna och komma upp från liggande till sittande ställning. hehe :)

För övrigt så har jag kännt mig risig hela dagen idag, men sen jag kom hem så har jag bara legat och vilat, druckit te och tagit det lungt så nu känns det faktiskt lite bätte. Kanske bara var en 1-dags förkyldning? Vi får hoppas det iaf.
Men nu ska jag springa ut med Pluto som verkar vara lite nödig!

Over and Out /N

 

Midsommarhelgen

Jaha, då var midsommar över och den har varit kanonbra! I fredags var vi nere i Laxforsen hos Mickes morbror med sambo. Vi grillade och lät hundarna leka gärnet.. I 6 timmar höll Pluto och Casco på att röjja nonstop.. Casco är alltså en schäfervalp på ca 4 månder och han är Plutos bästis! Dom rent ut sagt älskar varann och leker som galningar när de träffas :)
Senare på kvällen gick Micke och Stefan gick ner till vattnet och lät hundarna bada medans jag och Tanja ordnade med efterrätten. Och efter det for vi vidare till agillitybanan som finns i Jukkas och lät hundarna röjja även där. Pluto tyckte det var skitkul att springa i alla hinder så dit ska vi definitivt åka fler gånger.

Lördag var vi och grillade hos Mamma med mamma och Tobbe. God mat, skratt och smaskig efterrätt som lillebror hade slängt ihop! Efter det for vi och köpte godis på statoil och sen for vi hem och kikade filmen "pappa på burk" som jag starkt rekommenderar. Den var riktigt bra faktiskt!

 



Idag har vi varit och firat Johanna som fyller hela 30 år :P Hennes gravidmage börjar bli riktigt stor och fin nu!
Efter det har vi fixat och donat här hemma och gjort lite småförändringar. Fått ihop möblerna och det blev superfint. Ska försöka få upp bilder här under veckan så får ni se..
Fått det riktigt mysigt i 3:e rummet också. Det rummet har ju varit lite av ett "förråd" där man har kastat in sånt som man inte har plats för på annat ställe men nu har vi fått det jättefint även där och det känns riktigt bra.

Nu är det inte mkt mer än att hoppa i sängen och sova så man orkar upp och jobba imorgon. Gud var motiverad jag är... INTE!!
Fast jag har en fullspäckad vecka framför mig så det går ju fort tills det är helg igen. Ska bl.a umgås med Marie imorgon och senare under veckan blir det att springa med Sara på stan och shoppa lite :)

Nä nu ger jag upp för idag då ögonen inte orkar vara öppna mer.
God natt mina kära vänner <3
Over and Out /N

 

Glad midsommar!

På er allihopa! Kommer bättre uppdatering imorgon :) Hoppas ni alla har haft en kanonbra midsommarafton idag!

Over and Out /N

Nagelfix..

Okej, nu börjar man bli lite less på detta skitväder! vars tog solen vägen? :/ Det är väl mysigt med lite regn typ en dag och att det duggar lite gör inte heller så mkt men när det fullkomligt vräker ner så blir man deprimerad!!
Usch.. tänkte ju ta en cykeltur med Pluto nu under kvällen men i detta väder ids jag inte ens. Har inga bra skogskläder som passar nåmer heller som tål vatten. Så är det när man blir tjockare :D Så jag tränar lite lydnad med honom här inne i värmen istället.. hjärngympa gör susen.


Nåväl, idag har jag iaf varit på den andra och sista förlossningsförberedelseträffen och den var lika bra denna gång tycker jag! Man känner sig lite säkrare på allt, och alla funderingar jag hade inför bebisen och förlossningen har jag som fått besvarade. Tummen upp för den kursen!! :)
Sen har jag även varit och använt mitt presentkort hos Mona och fått naglarna fixade, så nu är dom fina inför fotograferingen hos Thunlind imorgon! Hoppas bilderna blir bra iaf.
Såhär blev iaf resultatet av nagelförlägningen som jag är supernöjd med:




Synd bara att man har små prinskorvar till fingrar. Hehe..

Är lite annorlunda att ha så långa naglar men man vänjer väl sig antar jag! ;P
Imorgon blire iaf jobb, fotografering och eventuellt scrapbookingkväll med Tesse. Kul! det var som länge sen och alltid kul att ha någon att scrappa med istället för att sitta själv och pyssla på.

Nåväl, nu ska jag skaka liv i hunden och träna lite!

Over and Out /N

Baka baka liten kaka..

Söndag idag.. regnar ute och det är ju så sjukt mysigt. Söndag är en sån där dag då det absolut inte gör nåt att det regnar! För det är oftast den dagen man bara är hemma och gör en massa måsten eller myser med sin familj. Håller ni med mig?

Idag väckte Pluto mig redan kl 6!!! galenskap! Vet inte om han bara var rastlös eller vad det var med honom men jag tog mig upp iaf och gick ut med honom en sväng och sen när jag kommit in igen så kunde jag inte somna om :/ Men det är väl bara och vänja sig, om ett par månader gissar jag att det inte blir så långa sovmorgonar ändå :)
Nåväl, jag klev iaf upp medans Micke snarkade vidare! Jag satte igång med bakandet i min tysthet och nu några timmar senare har jag lyckas baka 2 omgångar med matbröd, vaniljmuffins, hallonmuffins och dumlemuffins.
Så nu är båda frysarna fyllda för en tid framöver.
Har dock svinont i ryggen nu så tänkte ta och vila en stund innan det är dags att kocka middag..




Matbröd




Hallon & Dumlemuffins




Tyvärr pajade formarna i ugnen så muffinsen ser ut som skit men blev supergoda ändå! :)


Imorgon vankas det jobb och jag är inte ens lite sugen på att jobba denna vecka! usch..
Hoppas veckan går fort så midsommarhelgen kommer och jag är en vecka närmare min semester. Känns sjukt att bara jobba 5 veckor till och sen är det färdigjobbat för en låååång tid framöver :)

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Ska inta ryggläge och kanske tigga lite fotmassage av Micke ;P

Ha en bra söndag!
Over and Out /N

Magbild V.26 och bebiskläder

Jag lovade ju en magbild för v.26 och tänkte jag slänger in den nu tillsammans med bilder på bebiskläderna jag har beställt. Nu har vi en bra start till lillskrutten kommer! Och dessa kläder var ju gudomligt fina så kunde som inte låta bli att klicka hem en del av dem.
Tycker det står ganska still på växtfronten av magen nu den sista tiden men som sagt, jag ser den varje dag så man märker det förmodligen inte lika mkt som andra! Och på måndag går vi in i V.27. Det är helt ofattbart hur fort tiden går... nåväl nog babblat, här kommer bilderna:







      


    


Over and Out/N

Äntligen!

Gud vad skönt med fredag.. Denna efterlängtade dag! Till helgen blire bara massa, massa mys med mina älsklingar hemma! Har alltid varit massa måsten och andra äventyr de senaste helgerna så det ska bli superskönt med en hemmahelg. Bara sova ut, äta gott, kolla några filmer och träna lite med Pluto. Tänkte faktiskt ta och cykla runt sjön med honom imorgon om vädret är bra :) 
Idag ska Micke laga en tre-rätters middag till mig medans jag ligger på soffan med fötterna i högläge. Jag har nog världens goaste man. Han tar bra hand om mig :D

Igår var det en fruktansvärd dag. Hade såna hemska foglossningar hela dagen och INGENTING hjälpte! :/ tog alvedon och försökte hitta en bra ställning att sitta på här på jobbet men till slut fick jag nog och åkte hem och la mig på soffan med kuddar mellan knäna och i fosterställning. Värken avtog och jag somnade till en stund, vaknade inte förrän Micke kom hem från jobbet.
Nåväl bara stå ut med smärtan då och då, det är värt det i slutändan :)

Längtar till tisdag då möblerna från IKEA levereras! Har en fullspäckad nästa vecka insåg jag idag.
På tisdag så ska vi en sista gång på föräldra/förlossningsförberedelse träff och efter det ska jag och göra min nagelförlängning som jag fick av mamma och Tobbe på min födelsedag. Jag har ju aldrig kunnat ha långa naglar för att jag jobbat i gruvan plus att jag har så sköra naglar så dom går ju av så fort dom blivit ens lite långa. Så det ska faktiskt bli riktigt kul men kan tänka mig att det tar ett tag att vänja sig vid att ha naglar för en gångs skull :) 
Sen på onsdag efter jobbet så ska vi på "magfotografering" hos Tunlind som jag och Micke fick i bröllopspresent av våra älskade vänner. Så det blir en bild på magen och sen även en bild på både mig, micke och magen! <3 
Lite nervös är jag ju som inte gillar riktigt att stå framför kameran men nu är det ju magen som det ska vara fokus på så då kanske det går bättre. 
Sen är det tusen andra grejer som ska göras nästa vecka så hoppas att jag hinner andas däremellan också.

Fick förresten bebiskläderna jag beställt från Ellos igår, hur söta som helst! var mest bodysar och byxor. Ska försöka lägga upp bild under helgen så får ni se. Nu har vi en start med kläder iaf :) Kommer en magbild också under helgen som jag lovat så jag slänger upp bilder på kläderna då i samma veva.

Men nu ska jag ta och göra ett ryck här på jobbet innan jag far hem på lunch.
Ha en bra helg allihopa. 




En bild som togs i Oktober 2010 när vi precis hade hämtat hem lilla Pluto. Herregud vilken liten plutt han var <3

Over and Out/N

Tankar..

Idag har jag suttit och tänkt på hur fantastiskt det är att vara gravid ändå! Att det är en liten människa som växer i min mage i 9 månader och sen ska jag föda honom/henne till världen och sen är det vårat barn. Hela livet kommer det vara vårat barn, våran skatt och vårat ansvar. Det är verkligen en otrolig känsla.
Jag tycker det känns som mest verkligt när man t.ex ligger i sängen och tittar på magen och man ser tydligt och känner alla rörelser där inne. Det är en obeskrivlig lycka! <3
Undra hur våran lillbebis kommer se ut, är det en pojke eller flicka, kommer jag klara av förlossningen, kommer Micke klara av det? Ja det finns så många tankar kring allt så jag hade kunnat sitta här och skriva funderingar i timmar, men jag tar allt som det kommer. Huvudsaken att bebisen mår bra! Som jag sagt tidigare så är det allt som betyder nåt.


Var ju på förlossningsförberedelse/föräldrautbildning hos barnmorskan igår och jag tycker det var en skitbra kurs att gå. Vi fick lära oss mer om hur själva förlossningen och värkarbetet innan går till och allt sånt! det var väldigt behövligt måste jag säga, just för att det är första barnet och man vet som ingenting? Vi ska gå nästa tisdag också eftersom det bara är "2 gångerskurs" så vill man ju gärna vara med vid båda träffarna :)




Bilden är lånad från google (tyckte den var gullig)


Idag har varit en tung dag på jobbet. Jag har inte sovit tillräckligt i natt och ingenting gick som det skulle. Fel recept på betongen, suriga kunder och stressade förare. Kaos helt enkelt! Min kropp och knopp orkar inte med sån stress. Det blir lite för mkt ibland. Idag var det väl ganska OK men vissa dagar hade man hellre grävt ner sig!
Nåväl.. nu ska jag ta och krama om min älskling, han ser ut att vilja ha en bamsekram <3

Ha en fortsatt bra onsdag mina kära vänner!
Over and Out /N

IKEA :)

Igår tog jag och Hjärtat ett beslut om att beställa en ny säng och sänggavel från IKEA. Den som vi har nu är också svinfin men den vi hittade igår hade förvaringslådor under sängen och jag skulle tycka det var underbart att slippa dammsuga under sängen där det samlas otroligt mkt damm :/ Plus att få extra förvaring är ju aldrig fel, speciellt inte när lillbebban kommer..
Vi beställde även en till Malmbyrå. Exakt en till sån vi har! Vi har inte nog med garderober och denna kommer vara till för bebisens kläder.

Så här ser våra nya inköp ut som kommer nästa vecka:

Sängstommen

Smart förvaring under sängen


Sänggaveln



Malmbyrån



Kom undan ganska billigt eftersom madrassen vi har nu är ganska så nyinköpt och passar till nya sängen också så vi slapp madrass-kostnaden :)

Imorgon är det som sagt kalasande på eftermiddagen, men innan det ska vi till "förlossningsförberedelse-träff" eller vad man kallar det? Både jag och Micke ska gå just för att jag vill att han är med iaf en gång..
Kära svägerskan ska vara barnvakt till Pluto medans vi är där. Eftersom han är ensam hela dagen när vi är på jobbet så ska han iaf slippa vara ensam de två timmarna mellan 15-17.

Tycker ni har blivit dålig på kommentera mina kära vänner. Eller tycker ni jag skriver ointressanta saker som inte är värt att kommentera? Hehe..

Kommer upp en magbild också under veckan eftersom vi nu gått in i V.26. Men det får bli senare i veckan :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för ännu en dag på betongstation.

Over and Out /N

Loppis och sol..

Varit lite dålig uppdatering från min sida, sorry!
Har iaf varit en underbar helg. I fredags var det bara mys med mina hjärtan här hemma plus lite förberedelser inför lördagens loppis. Åt kinamat, kollade en bra film och så var svärföräldrarna förbi på en kaffe och firade mig lite i förväg eftersom dom nu stuckit iväg på semester i 5 veckor. Fuskisar!! :P

Lördag var det upp tidigt för att packa in alla grejer i bilen och sedan bar det iväg mot loppisen. Fullpackad bil, goda mackor, soligt väder, växelpengar och ett gott humör var med hela dagen :) Jag och mamma kom dit och lastade upp allting vi hade på borden och jag säger då det: Satan vad grejer vi hade!! Vi hade ju sjukt bra väder och folk strömmade in hela dagen i järnvägsparken. Var jättekul! Jag fick ihop ca 500:-. Jag hade ju såklart velat sälja bort allt och få ihop mera penkis men jag är supernöjd ändå. Bara att umgås med mamma hela dagen var guld värt <3 Dessutom så kom jag ju hem med mer pengar än vad jag åkte dit med och det är väl huvudsaken?
Vi avslutade iaf lördagen med att gå ut på landströms och äta middag.. jag, micke, mamma och lillebror Tobias! :)

Idag har jag bara tagit det lungt. Städat lägenheten, varit ute och busat med Pluto och vid 1-tiden kom Linnéa förbi... som jag saknat henne!! Har ju inte träffats sen typ april :( vi kollade min och Mickes bröllopsfilm vi har inspelat och så snackade vi bara lite strunt. Hur trevligt som helst :) Sen kom Micke hem och vi grillade lite och kollade filmen "shooter" som är sjuuukt bra!
Det har alltså varit en superhelg helt enkelt.

Imorgon är det jobb som gäller, samt tandläkare och handling inför kalaset som är på tisdag. Då blir jag fru Eliasson 24 år så det bjuds på tårta och kaffe för alla nära och kära! :) Ni är så välkomna.

Imorgon går vi även in i V.26. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort! Tyckte det var nyss jag blev gravid och nu är det bara 14 veckor kvar <3

Nåväl, nu ska jag väcka min älskling som somnat på soffan och sen ta ett mysigt bad!
Over and Out /N

Hinna allt?

Hur fasen ska man hinna allt som man vill hinna med? Hur klarar ni andra av allt? Eller rättare sagt, hur ska man få ORKEN att göra allt. Precis så jag känner.. sen får man dåligt samvete för att man inte är i farten, städar, uträttar alla ärenden och umgås med alla man känner på en vecka! typiskt mig ;/
Man vill så mkt men kroppen håller inte alls med! måste sluta stressa så inte bebis också blir stressad, inte bra!



Idag har iaf varit en fullspäckad dag.. Jobbat, sen varit hos barnmorskan och fått höra våran lillskrutts hjärta slå för fullt, mätt livmodern så att den växer som den ska, kollat vikt och lite annat :) jag vet att jag tjatar men guuuud vad jag längtar efter den lille! :) <3 obeskrivligt!
Sen efter jobbet så var det bara hem, svida om och sen iväg på barnkalas då svägerskans dotter fyllde år. Eller hon fyller egentligen år om nån vecka men eftersom dom sticker utomlands så blev det lite "fusk" firande i förtid.
Efter det var det en snabbis på ICA och handlade, sen hem och kocka mat.
Med den sista orken jag hade kvar så tränade jag lite lydnad med Pluto och det gick superbra :) Han blir duktigare och duktigare våran lillgosse.
Nu ligger jag i sängen helt utslagen och ögonen stängs snart igen för natten så jag avrundar här och säger god natt till alla mina kära vänner!



Over and Out /N

Sista lediga dagen..

Är det alltså idag. Har varit ledig sen i onsdags så imorgon går man tillbaka till jobb efter alla dessa röda dagar och klämdagar.. är dock inte ett dugg motiverad att jobba denna vecka! Finns bra anledningar till det med tanke på vem man jobbar med men man får stå ut och göra det bästa av situationen!
Ska iaf imorgon vid 8-tiden till BM och lyssna på bebisens hjärtljud och mäta magen och kolla vikten :) ska bli underbart att få höra hjärtat slå på våran lillskrutt <3
H*n har sparkat som en gaaalning igår kväll och inatt så nu har jag och Micke klargjort att det är en blivande kick-boxare där inne ;)

Idag har jag iaf tagit en liten sovmorgon, varit ute och tränat lite med Pluto och sen gick vi över till Videplan för ett kaffebesök hos Lisa. Alltid lika trevligt och träffa henne. Och det är då inte tyst i en sekund när vi sätter igång och babbla! :)

Får se om det blir kaffe med Sara här snart, sen middag och vid 18-tiden dimper Marie och Ante förbi på en kaffe. Blir dock inte kaffe för mig nåmer idag utan håller mig till saften så vi inte överkonsumerar koffein ;P
Alltså en dag full med umgänge vilket vi tycker om!

Pluto ligger här nedanför fötterna helt utslagen efter träningen och besöket hos Lisa. Borde ringa och boka in våran valpkurs vi ska fortsätta hos Bernt också men tiden och pengarna har som inte funnits förrän nu! Han verkar ha kommit förbi trotsen nu och blivit mycket, mycket lugnare.. Han sover mer och är inte lika nervös och spattig, vilket är jätteskönt! Men sen kommer väl 1års trotsen senare men det tar vi då :)
På tal om sova så är detta hans nya favoritställe och favoritställning att sova i:




På tal om helt annat.. nu på lördag den 11:e så är det loppis i järnvägsparken som jag och mamma ska vara med på. Sälja bort lite som inte behövs och man inte har plats för. Vi kommer ha bl.a kläder, skor, väskor, prydnadssaker och annat kul så kom gärna förbi och ta en titt. Ni kanske hittar nåt som intresserar er :)

Nä, nu ska jag ta och slå igång en tvätt och sen höra med Sara om det blir nån saft-träff eller ej!
Ha en bra nationaldag!!

Over and Out /N

Min första fluga..

I förrgår lärde Micke mig att binda flugor och jag lovade ju att lägga upp en bild på mitt absolut första verk så här kommer den:







Ska bli kul att åka ut här någon helg och prova om det blir nå fisk med denna! Ikväll kanske man binder några fler, det var ju som roligt :)

Over and Out /N

Grillkväll

Pluto sover, Micke är och tvättar bilen och jag ligger här på soffan och slöar med en väldigt kurrande mage :/
Har nyss varit och köpt mig en flugfiskerulle, ÄNTLIGEN! så nu har jag allting komplett. Vill bara ut och kasta nu!!
Igår lärde mig micke att binda flugor också så jag har gjort min första fluga och ska prova om den funkar här någon helg :) Jag lägger in bild på den vackra flugan senare.

 


Jag för 1år sen med min första fisk!


Idag vankas det grillkväll hemma hos Robban. Ska bli trevligt som tusan :) Grabbarna ska väl hinka öl så jag och Pluto kanske dunstar efter ett tag om dom blir för jobbiga. hehe..


På tal om helt annat: jag måste bara säga att jag är så sjukt tacksam för mina vänner jag har! De ställer alltid upp och ni har en stor plats i mitt hjärta. Tack för att ni gör vardagen lite lättare och roligare..
Ibland uppskattar man nog sina vänner för lite? Men ni som vet med er att ni står mig nära och läser detta så vill jag bara tacka för att ni finns i mitt liv. Försvinn aldrig! :) Jag älskar er <3





Over and out /N

Ny dag, ny design :)

Ja, som ni ser har jag nu en ny, sommarinspirerad design på min blogg och allt det tack vare Marie som är snäll och hjälper mig och lägger ner tid på att min blogg ska vara fin, Tack gumman!! <3

Mina hjärtan ligger och sover så jag tänkte ta mig en kopp morgonkaffe och passa på att blogga lite.

Igår jobbade jag sista dagen och är nu ledig fram till på tisdag! Helt underbart. Sen är det hela 2 månader kvar tills semester och sen återstår det att se om jag går tillbaka till att jobba eller om det blir att vara hemma tills bebisen anländer :)
På måndag går vi in i V.25 och det känns helt sjukt hur fort tiden går.. bara 15 veckor kvar till beräknat datum!
Vi ska på tisdag och mäta bebisens hjärtljud och kolla min vikt, m.m. <3

Idag blire att umgås med Sara som jag inte träffat sen vi åkte utomlands och efter det blir det att hälsa på mommo en sväng! Till helgen funderar vi även på att dra ut med husvagnen. Mickes föräldrar skulle fara ut med den så vi hänger nog på och bara myser och umgås. Läsa en bra bok, promenera med Pluto i skogen, äta grillat och bara vara, jag tycker det låter som en toppenhelg ;) men vi får se vad som händer..

Beställde faktiskt lite babykläder från Ellos igår.. inte mycket men litegrann iaf. Är ju så sjukt dyrt med barnkläder men ellos hade fina grejer och bra priser. Det gillar vi :) Så de borde dimpa in under Juni någongång.
Fick semesterersättningen också denna månad så har lagt undan pengar för att kunna betala vagnen som kommer i slutet på Juli. 
Ni som läser min blogg tycker kanske det är skittråkigt att läsa om "bebis hit och bebis dit" varje dag, men det är faktiskt det mitt liv handlar om just nu. Jag försöker skriva om annat som händer i vardagen också men det blir ju mycket om skrutten i magen så hoppas ni fortsätter läsa och kommentera ändå! :)

Nåväl, funderar på att lägga mig på golvet nu och mysa med Pluto, han ser ut att vilja ha massa kärlek!
Ha en bra torsdag!
Over and Out/N

.

RSS 2.0