En ny dag, ett nytt jobb..

 



Idag har jag jobbat första dagen på KGS betongstation.. Fick ju först jobb på kontor på FK men eftersom det jobbet var bara tillfälligt och gjordes klart på en timme varje dag så fick jag ett jobb som jag kan ha genom graviditeten utan att sitta och glo in i väggen de resterande 7 timmarna varje dag.

Tror jag kommer trivas bra där uppe. Det är roligt folk och jobbet verkar kul. Jag ska ta emot ordrar på betong och planera körningar för alla lastbilar! Jag har suttit en dag där och är som ett enda stort FRÅGETECKEN!! Är svinmycket att lära sig och fattar inte hur all den infon ska få plats i min lilla pyttehjärna? Nåväl, man lär sig med tiden! Och eftersom det finns så pass mkt att göra så går ju dagarna fort. Blir bara dagtid för mig nu,
Mån-fre 06.00- 14.42. Drömskiftet. Man får låta tiden utvisa men jag tror det kommer bli kanon..

På fredag hoppar jag och hjärtat på planet och beger oss mot stockolm med massa mys. Längtar så sjuuuukt mkt.

Nåväl, nu ska jag mysa en stund med älsklingen innan sängen skriker på mig.
God natt everyone..

Over and Out /N

 

Våran lilla bruna gosse..

Tänkte jag skulle lägga in bilder på våran underbart fina Pluto.. Har nästan inge bilder upplagt på honom så nu får ni se hur han har utvecklats från valp till en halvstor kille ;) Har nog aldrig träffat en gladare hund än honom. Han är så sjukt energisk och social.. även lättlärd så nu ska vi gå en privat jakt/fiske valpkurs med honom så han även blir en sjuhelsikkes bra fågelhund! :P ..... får vi hoppas iaf!


Den 24/10-10 Hämtade vi våran "mattis" Pluto från familjen Selström i Boden!
Vi fick se 4st valpar på bilder, de 4 som fanns kvar av kullen på 8st valpar. De andra var redan bokade.
När vi såg Pluto på bild ( den nedan) Så visste vi båda två att vi skulle ha honom. Sen helgen efter så skulle vi på konsert i Luleå och på vägen hem bestämde vi oss för att åka till Boden och titta på våran kille.
När vi hoppade in i hagen med alla gudomligt söta valpar så la sig Pluto direkt i Mickes famn och somnade.. Då kändes det så självklart att det var våran guldklimp! Han skulle få följa oss hem helgen efter.

Han trivdes direkt i sitt nya hem och är nu 6 månader gammal. Han är social, Barnälskare, nyfiken och matglad. Han vill alltid vara där vi är och han känner sig trygg hos oss. Vilket bara är positivt! En bättre hund hade vi inte kunnat få! Älskar honom till max och han är en underbar familjemedlem... <3


    

   

   

   


   

   

   

   

   

     
  

   

Världens finaste Pluto.. Mattes och Husses ögonsten!

Over and Out /N
                                                                                                

Magen V.14

Ja, det här är alltså min första magbild.. Har inte hunnit hända så mycket men den har växt lite så jag hoppas våran lille mår bra där inne och fortsätter växa :)



Over and Out /N

ZZzzz....

                        


Sitter här på jobbet och verkligen kämpar för att hålla ögonen öppna! Måste och inhandla järntabletter eller nåt idag, är svintrött varje dag konstant! varje kväll så funderar jag på att sova vid 19.00 tiden och när jag kommer hem från jobbet vill jag bara ligga på soffan fast det finns tusen saker jag BORDE göra! och på morgonen förut steg jag upp 06.00 utan problem, nu kan jag sova till typ 10 och ändå vara trött när jag vaknar! Det är inte likt mig alls.. jag är alltid pigg annars, i farten och hittar på nya saker att göra i hemmet..
Är så sjukt tråkigt, jag vill inte vara såhär trött. Det är ju mest troligt bebisen i magen som gör mig såhär trött men han/hon får sluta med det. Mamma har saker att uträtta.. hehe :)

Tänkte på en sak idag också, jag är livrädd för graviditeten.. allt vad den för med sig! Och sen när bebis kommer, hur blir man någonsin redo och hur vet man vad och hur man ska göra? Förmodligen växer man in i mammarollen ganska fort men jag är ändå livrädd.. rädd att någonting ska vara fel där i magen, kommer jag bli en bra mamma? eller att våran lille kanske inte mår bra och dessutom vänta 4 veckor tills UL när jag vill veta nu!!, eller att någonting kommer att hända? jag har ju faktiskt jobbat nere i gifthålan (gruvan) några veckor in i graviditeten innan jag fick veta att jag var gravid, jag drack öl och champagne på nyår och har mest troligt varit gravid då, tränat mycket styrke och massa annat. Jag är visserligen lite paranoid men tänk om? tänk om jag skadat våran lille utan att veta om det? :( Hur hanterar man den rädslan, någon som förstår vad jag menar?

Satt och pratade med älsklingen igår och nu ska jag beställa massa nya saker hem.. nya gardiner, sängkläder, matta och lite annat. Känner att jag behöver förnya hemma lite. Kanske det jag behöver? Kanske behöver slappna av och göra någonting kul.
Sen åker ju jag och Micke till Sthlm nästa helg.. ska bo på lyxhotel och bara mysa! Det var min morgongåva till micke efter bröllopet och det är nåt som man kanske också behöver? :)

ne nu ska jag försöka koncentrera mig på jobbet..

Over and Out /N

My Onepiece!

Nu har ÄNTLIGEN min onepiece kommit efter lång väntan...
så här ser den ut och jag verkligen älskar,älskar, älskar den! ;)
Kommer springa i den här heeeela graviditeten.. hehe.. Micke tycker dom är asfula men jag bryr mig inte ;P



Over and Out /N

Sikken solig dag..

Vilket underbart skoterväder.. Är så sjukt sugen på fara ut och köra lite! Men alla som skulle kunnas tänka följa med jobbar ju förmiddag idag såklart :/ Jag älskar och bo här.. visst det finns inte så mycket aktiviteter att sysselsätta sig med i Kiruna och man skulle ju inte bo här om det inte var för LKAB men jag trivs svinbra! Sen när stadsflytten sätter igång kommer det nog också bli lite jobbigt att bo här men förutom allt det så ÄLSKAR jag Kiruna. Jag är nog en av få som gör det kanske men jag är en skoter och vintermänniska. Det finns inget bättre än att vara uppe i lillrautas en helg i arken och bara pimpla, köra skoter och mysa på! Och våren är underbar..
Sen har vi inte så mkt sommar här i stan men då kan man spara pengar och resa utomlands eller nåt. Och det är perfekt flugfiskesommar iaf ;) Någon där ute som håller med?

I maj blire ju smekmånad för oss, 2 veckor i Turkiet all inclusive! Ska bli så sjukt skönt att komma bort.. länge sen man var utomlands också. Jag lär ju ha fått lite mage då dessutom :)
helgen innan vi far iväg ska vi med jobbet en helg till norge och fiska och dricka öl (Alkoholfri öl för mig såklart)
Men det ska bli riktigt kul att komma iväg med KGS:arna, saknar som sagt mina kära kollegor nu när man jobbar ovan jord och inte träffar dom så ofta.. speciellt Sara. Vi umgås ju på fritiden också men ändå, vi har ju haft så sjukt kul på jobbet och vi har kunnat prata om allt där i maskinerna ! En bra lyssnare är vad hon är och ibland saknar man att inte kunna prata varje dag när man som mest behöver det.

Nä, nu ska jag ta och tvätta fejset och morgonmysa med min underbara Pluto och invänta min man som kommer på lunch snart.. OCH måste hinna sätta mig i bilen och hämta min och saras Onepiece som vi beställt :) alltså vi har beställt varsin och inte en gemensam, lät lite konstigt där.. hehe :P


En bild från saras stuga när vi fotade Pluto och Naima på våra skotrar.. sötnosarna ;)



Over and Out /N

En sorgsen dag..



Idag fick vi den tråkiga nyheten att Mickes farfar somnat in i natt. Han har kämpat mot cancer ett bra tag men till slut orkade inte hans kropp kämpa mot smärtan mer! Allt har gått så fort, i början av mitt och mickes förhållande så var han alltid så pigg och alert och sen har dessa 2 år bara rusat förbi och nu är han borta :(
Man kan aldrig förbereda sig för sånt, det är så hemskt att alla blir ju äldre och till slut så slutar hjärtan att slå och sorgen måste man gå igenom!

Men alla mina tankar finns hos min älskades familj idag som måste gå igenom det här!

Är hemma från jobbet idag, hann bara komma till jobbet så ringde micke och berättade nyheten så jag for hem direkt och mötte upp honom hemma! Jag vill inte sitta på jobbet och försöka jobba när jag kan finnas för Micke och hans familj..

Nåväl.. Skriver bättre imorgon..

Over and Out /N 

Allt jag någonsin kunnat drömma om...

Ja nu har min älskade vän Marie gjort en blogg till mig så jag ska tamejfan ta mig i kragen och börja blogga på riktigt nu när man har en del att skriva om också, och när hon varit så gullig och lagt ner energi på den!

I lördags gifte vi oss, jag fick säga JA till den mest underbara, omtänksamma, romantiska kille jag någonsin träffat.. min absolut bästa vän och själsfrände!
Vi har planerat bröllopet i ett och ett halvt år och nu var dagen här och den blev allt jag någonsin drömt om och lite bättre ;) Alla vi älskar och håller av var där och firade den stora dagen med oss och jag kommer aldrig någonsin glömma allt ni gjort för oss, den roliga festen och alla fina presenter.
Passar på att ge ett stort tack till mina älskade brudtärnor Tesse och Linnea, jag hade aldrig klarat dagen utan er!
Jag är så lycklig så det skrämmer mig, vad har jag någonsin gjort för att förtjäna allt detta! Jag har haft mycket otur genom livet och helt plötsligt faller alla pusselbitar på plats. Att hitta någon som jag kan vara mig själv med och som älskar mig varje dag för den jag är och bryr sig verkligen om mig och nu ska vi få en till i familjen, en till liten Eliasson.. Och jag tvekar inte en sekund på att Micke kommer bli världens bästa pappa <3

Vi har nu även släppt bomben att i september ska vi bli föräldrar.. Längtan efter våran bebis är obeskrivlig. Imorgon har vi ett förUL för att få veta exakt vilken vecka vi är i eftersom jag är lite osäker på min sista mens och så. Men om jag räknat rätt så borde det vara ca. 8 veckor. Jag hoppas att vi får se imorgon hur det lilla hjärtat slår och att allt ser bra ut även om det är tidigt.
Illamåendet blir bättre och bättre iaf, har varit några tunga veckor men förhoppningsvis blir det bättre och inte sämre i framtiden :P Jag har börjat få rutiner på mat och mellanmål som håller illamåendet borta också så det funkar än så länge.

Har börjat mitt nya jobb också ovan jord! Jag får ju inte jobba i gruvan eftersom det är för riskabelt för bebisen så nu jobbar jag kvar åt KGS men sköter mer administrativa jobb. Papper och siffror i massor men jag trivs bra! Sitter i projektkontoret på LKABområdet nu men ska få ett eget kontor på FK. Sitter med arbetsledarna nu så ska bli skönt med ett helt eget kontor som jag kan fixa i och göra om hur jag vill i. Saknar dock kollegorna jättemycket men det är sånt man får ta, saknar att sitta på lunchen och svammla som mest och köra maskinerna, men jag vet att det är värt det! Det är värt när våran lillskrutt kommer till världen! :)
Idag var iaf Sara och hälsade på mig på kontoret och drack te med mig, alltid trevligt med sällskap! Sen har jag ju Pluto med mig också så kan ju mysa med han på kontoret när det känns lite ensamt!

Men nu ska jag fortsätta kolla på ett förlossningsprogram på TVn med hjärtat, passande va? ;)

Jag skriver imorgon och berättar hur ultraljudet gick!
Men tills dess...

Over and Out

Varsågod honey!

En början på något nytt kräver en nystart,
därför behövs det en helt ny blogg tycker jag.

Här vill jag att du/ni lättar ert hjärta,
håller oss andra VÄL uppdaterade
(minst 1 inlägg i veckan nu Nattis!)
så vi får följa med på er resa då två ska bli en  :)


Och glöm inte: i love you, KRAAAM!

.

RSS 2.0