Läkaren och flytt!

Har varit kaos idag och jag är helt slut, kommer en bättre uppdatering imorgon om allt!

Home again!

Jaha, nu är vi hemma och tillbaka till vardagen. Är delade känslor.. alltid skönt att komma hem men när man är ute med vagnen så glömmer man alla bekymmer och måsten, man kan bara slappna av. Nåväl, vi har en del att stå i här hemma nu så bara att sätta fart. Imorgon ska svärmor vara med Molly när hon slutar jobbet eftersom jag och Micke ska packa de sista grejerna här hemma. Nu är ju strejken över men bygget har ju ändå blivit minst en månad försenat så vi får bo hos svärisana i Tuolla medans, så nu ska vi packa så mkt som möjligt, hinna flytta allt, städa lägenheten INNAN våran semester som är om 3 veckor. Så när vi kommer hem från semestern så borde vi få flytta in, eller vi håller tummarna för det iaf! Hoppas även på att nya bilen hinner komma innan vi far iväg till Piteå! Ja, man får hoppas att allt går vägen nu. Lite trist att behöva flytta alla möbler och allt 2 ggr, men vad ska man göra? Bara gilla läget...

Annars har vistelsen i Rautas varit underbar. Grillat, umgåtts, kollat tv, haft besök av fam. Ejnestrand och även Sara har kikat förbi, ätit massa gott och bara varit! Jag var in till stan en sväng igår och köpte en stol till pigan som vi kan ha i husvagnen (en sån du hänger fast i bordet) och jag fick ju av Molly på morsdagen ett presentkort på KICKS, presentkort på H&M och även ett par nya hörlurar. Så jag sprang även in på Kicks och köpte min efterlängtade....!!:


Nu ska vi se om ögonfransarna blir långa och fina, har hört att den funkar så vi får väl se :)


Blev en sån här till Molly, fast våran är svart-röd!

Jag bjussar självklart på lite andra bilder som är tagna under helgen:

     

     

   

   

Våran lilla sötnos skulle även fixa till sina solgalsögon själv och detta blev resultatet:


hehe...

Resten av denna vecka består av en massa måsten men även en del skoj. Imorgon på kvällen ska jag ut och äta på Landströms med med syrrorna, Tesse & Elli. Ska bli jättetrevligt. På torsdag hoppas vi på bra väder för då knallar vi ner hela familjen till Fam. Ejnestrand för utehäng på deras gård och en kopp kaffe eller två. På lördag åker jag och Molly med min mamma och mommo till Gällivare. Mommo ska hälsa på sin syster som bor där och då passar jag, pigan och mamma på att springa på dollarstore och lite andra affärer medans. Ska bli supermysigt att umgås med dom faktiskt :) Min gubbe jobbar ju ändå helgen så då vill jag inte sitta hemma och inte göra nåt utan vi hittar på nåt kul istället :)

Nä, nu ska jag ta och måla på det andra laget nagelack innan sängen ropar på mig.

Over and Out/N

Ljuvligt!

Ja, här sitter jag alone i husvagnen. Eller... Molly sover men resten av gänget är på vift. Micke skulle in till stan och gå på specsavers och även göra lite "hemliga" grejer sa han. Misstänker att det har nåt att göra med morsdag imon ;) Svärisarna + Tommy & Gunborg har åkt in och firat en vän till dom som fyller år! Så jag och pigan blev kvar här. Glömde dock att ta ut barnvagnen från bilen innan gubben min stack så nu kan vi inte gå och promenera som vi tänkte. Vi satt ute en stund nyss men det duggregnar hela tiden så det är ingen höjdare att sitta ute just nu. Molly somnade iaf i min famn, så jag tänkte att vi går in så kan hon fortsätta sova här inne medans jag knapprar lite på tangenterna :)

Annars har vi det riktigt mysigt här i Rautas. Men det KRYLLAR av norrmän här och det värsta är att dom kommer med sina husbilar och inget folkvett överhuvudtaget, utan dom klämmer in sig fast det är nog trångt här ändå. Det är som att dom har bestämt sig för rautas-parkeringen och då vägrar dom åka nån annanstans. Jag har inget emot norrmän alls annars men detta gör mig riktigt arg, eftersom dom ställer sig tillochmed i mitten av parkeringen så om vi skulle få för oss att åka härifrån med husvagnarna så är det omöjligt. Isf måste vi be typ 15 husbilar att flytta på sig, hmmf!! Nåväl, tur att vi tog oss hit redan i torsdags med 3 vagnar och tog en bra plats. Vi har ställt oss i en fyrkant typ så att vi har en egen liten "gård" iaf. Det är riktigt skönt!

Igår var det relativt fint väder ute. Solen lyste men det blåste ju som det alltid gör i Kiruna, tyvärr! Men vi satt ute iprincip hela dagen, kvällen bestod av god tacos-middag i svärisarnas vagn och sen njöt vi ute i kvällssolen då även fam. Ejnestrand kom och drack en kaffe med oss. Sen gjorde jag chokladdoppade jordgubbar som vi alla smaskade i oss till Let´s dance. Efter det var det god natt!

Ikväll blir det självklart Eurovision med ett glas vin till. Vill inte åka hem imorgon så vi stannar nog till Måndag, men självklart blir det att åka in till stan och fira min kära mamma. Så glöm inte era mammor imon på morsdag!

Tyvärr kan jag inte bjuda på bilder då jag kör internetdelning från iphonen (glömde mobila bredbandet hemma)och det verkar vara lite segt nu så antingen slänger jag in dom direkt från telefonen eller så lägger jag upp bilderna när jag kommer hem ;P

Hoppas ni har en bra helg kära vänner och läsare..
Over and Out/N


Omfärgning..



Förlåt för den dåliga uppdateringen här på bloggen. Känner att jag har varit alldeles för slö på detta bloggande, men jag hinner ju för tusan aldrig! Jag är verkligen hopplös. Planerar alldeles för mkt saker varje dag och så ska man hinna med allt. Att jag ALDRIG lär mig?? Problemet är att jag vet att det finns miljoner sysslor hemma men samtidigt vill jag hinna leka med Molly, träna, umgås med vänner, pyssla.. jaa.. allt och då blire oftast kaos istället. Nånå, denna vecka har bestått av massa ärenden, lite småpackande inför denna helg och packande inför flytten.

Har pajjat mitt knä igen och jag börjar vara less på detta. Så fort jag verkligen kommer igång med träning och promenader så klarar inte mitt knä den påfrestningen och jag får jordens inflammation. Min gubbe säger att det är IPREN och vila av knät som gäller men hur länge ska det vara såhär? Det kan ju inte vara så att så fort jag kommer igång med träningen så lägger knät av? Tänkte först kolla upp det men om jag känner Kirunas sjukvård rätt så gör dom inte ett skit :/ Nåväl, får se vad som händer.

Jag sitter ju faktiskt i husvagnen nu i Rautas. Vi körde hit husvagnen på Mickes lunch och nu är han och jobbar sista timmarna, Molly sover här utanför i vagnen och jag njuter av en kopp kaffe, tystnaden och surfande på datorn. Vi kommer att stå här till eventuellt måndag. Svärisarna och Tommy & Gunborg kommer väl också imorgon tror jag! Det blir en helg med förhoppningsvis fint väder, grillning, Eurovision på TV, några glas vin och härligt umgänge. Jag tog faktiskt med datorn nu hit så jag ska försöka vara flitig på att blogga under helgen men jag lovar inget! Hehe..

Har ju renoverat mitt hår också litegrann. Nu innan sommaren så kände jag att jag ville bli lite ljusare och jag minns inte ens senast jag var ljushuvud så nu tyckte jag att det var dags för en förändring. Igår kväll så var jag hos Syster Tesse. Hon körde en blekning av mitt hår som självklart blev orange. Eftersom hon hade andra planer på kvällen så fick jag åka hem med mitt fina hår och imorse halv sex (innan hon började jobbet) så körde hon en andra blekning och färgning så nu ser det ut som de ska. Förstå att hon och Ellinor klev upp tidigt endast för att fixa mitt hår och Ellinor var barnvakt åt Molly medans. Ni är verkligen guld värda och ställer alltid upp. TACK <3 Resultat:

Före:


Mittemellan:


FÄRDIGT!!:


(seriös som vanligt, haha)

Nu är det bara 2 veckor tills vi måste flytta ut från lägenheten. För er som inte vet så har bygget stått still nu i en hel månad. Byggarna har gått i strejk och det innebär att vi inte får flytta in i nya lägenheten det datum det står på kontraktet. Så vi måste bo hos svärisarna tills lägenheten är klar (Strejken pågår alltså fortfarande) vilket innebär att vi kanske får flytta in till hösten om vi har otur!! Det gör mig riktigt förbannad och less. Vi har ju massor med möbler och grejer som vi måste förvara nånstans. Det löser sig säkert men klart man blir irriterad när man skrivit kontrakt, packat färdigt typ allt och att man var inställd på att få nycklarna den 14 Juni. suck.. Vi har även kollat upp om Kiruna bostäder inte borde vara skyldiga att låta oss bo kvar i våran trea tills vi får lägenheten men enligt lag så är dom inte skyldiga att hjälpa sina hyresgäster, då det inte är deras fel att byggarbetarna strejkar. Ja, vad ska man säga? Kiruna i ett nötskal. Nå vi åker ju på semester till piteå om typ 2 ½ vecka och sen när vi kommer hem efter 4 veckor så åker svärisarna dit så då får vi bo i deras hus så länge. Sen får man ju se hur långt dom hunnit med nya lägenheten.

Nä, men nu har jag skrivit tillräckligt så jag avslutar nog här och jag lovar att jag ska försöka slänga upp ett inlägg under helgen :)

Over and Out/N

Ny bil...

Sådärja, då var måndagen snart slut. Sista dagen på Mickes ledigvecka och imorgon måste han tillbaka till slaveriet :/ Är så skönt att ha honom hemma men någon måste ju jobba tyvärr! Idag har varit en dyr dag om man säger så. Det började med morgonmys med familjen. Sen gjorde vi oss i ordning och for upp på stan för att luncha på Kafé Rost. Efter det var vi på Team Sportia eftersom Molly är i stort behov av en bättre mössa nu när vi är ute mkt. Dom mössorna hon har är antingen för små eller för varma. Så pappa Micke valde en mössa åt henne med matchande vantar. Jag hittade en jättefin jacka åt henne på REA från märket Isbjörn. Egentligen sa vi att vi inte skulle köpa nå mer ytterkläder åt henne men den var ju till bra pris nu och den passar bra under denna årstid fram till sommaren och förhoppningsvis hösten. Hon har ju redan bra byxor så behövdes bara en jacka :)



Efter vi varit där så for vi på Jysk och köpte täcke åt pigan till husvagnen, och även madrassskydd. Sen till Elgiganten där det blev en TV till husvagnen. Vi kommer att vara ute nu varje helg och Mickes ledigveckor så då känns det som att man vill ha en TV dit så man har nåt att göra under de regninga dagarna! Det blev en tv med inbyggd DVD vilket är perfekt så man kan ta med sig filmer att kolla på. Nu är det bara elverk kvar sen har vi allting färdigt. Lakkapää skulle få in elverk här om nån vecka så då ska vi kolla där om vi hittar nåt bra.

Sen efter alla ärenden så bestämde vi oss för att åka på Jakobssons bil eftersom vi har hört att dom börjat sälja Subaru nu och vi har ju funderat på att byta bil ett bra tag nu. Vi har velat fram och tillbaka, kollat om vi har råd os.v. Så vi tänkte att det kunde vara kul att kolla vad vi får för våran bil och hur mkt vi måste lägga emellan. Jaa... det slutade med ett kontrakt, en handskakning och ny bil. Haha! Det blev en ny Subaru Outback årsmodell -12, metallic svart med beige skinnklädsel. Så jäkla fin är den och vi får den levererad om ca 4 veckor! Vi har en fin Legacy nu och vi älskar den bilen, men största anledningen att vi vill byta är att vi vill ha en högre bil, större bagage och en som är lite billigare i drift så då blev det en sån här (bild lånad från google):








Och nu tänker jag säga såhär. Frågan vi får väldigt ofta är: "skiter ni pengar eller??" och eftersom jag är trött på den frågan så gör jag det enkelt för mig och svarar på den frågan här och NEJ! Vi skiter inte pengar. Vi har faktiskt sparat mkt och eftersom det inte blev husköp för oss (som det var tänkt från början) så valde vi att köpa husvagn och även byta bil. Det kommer självklart inte att bli husköp för oss än på många år och det kan vi leva med. Allt annat vi köper så som småsaker eller möbler är våra sparade pengar. Både jag och Micke har faktiskt jobbat hårt för våra pengar och det är riktigt jobbigt när det känns som att man blir dömd för det! Vi lever efter våra tillgångar precis som alla andra! Så nu behöver ni inte ställa den frågan nåmer, tack på förhand :)

Köpte även billiga foppisar idag. Har ett par svarta som jag haft i några år nu och dom är vääääldigt slitna. Så jag hittade på dojjan för endast 99:-. Nu har jag ett par hemma och ett par i husvagnen. Jag tyckte att dom här var så söta och sommriga:

 

Imorgon ska jag göra lite nytta tänkte jag. Tvätta lite kläder, städa ur husvagnen innan helgens tur och sen på kvällen blir det kafferep hos Marie :) Ska bli trevligt med lite tjejskvaller....

Nä, men nu har jag inte mkt mer på hjärtat så avslutar med en bild som vanligt på pigan. Tagen på Kafé Rost idag..



Over and Out/N 



Premiär...

Ja, då var vi hemma efter 4 dagar ute i Bergfors med husvagnen. Var ju premiärtur och vi har haft det supermysigt! Svärisarna + Gunborg och Tommy var också där med oss, så vi stod med 3 st husvagnar och hade en liten egen camping där. Vi skulle ju först till Rautas men den parkeringen var smockfull med Norrmän som tydligen valde att fira deras 17:e maj i Sverige ;P Hmmf! Nåväl, det funkade ju bra med Bergfors också :) Torsdag och Fredag var det skitväder och det regnade iprincip hela tiden så då spenderades dom dagarna inne i vagnen med skip-bo spel, Tv-tittande, nåt glas vin och bara mys. Fredagen kom alla till våran vagn på kvällen för invigning och vi bjöd till och med på champagne. Vi drack, kollade Let´s Dance och vi fick då skratta gott efter alla sjuka samtalsämnen. Vi satt långt in på småtimmarna och jag var facinerad att Molly kunde sussa sött i vagnen trots allt liv vi förde, men det är bara bra att hon vänjer sig. Jag gissar att det inte är sista gången det kommer vara sånt galej i vagnen ;)

I Lördags var det full rulle ute i friska luften, det blåste litegrann men solen sken så det var ändå skönt ute. På förmiddagen fick vi massa besök av nära och kära som ville komma och kika på vagnen och även träffa oss (tror jag iaf, hehe) Först kom Tesse, Ellinor och Jennie. Sen kom Johanna och Thomas med barnen och till sist kom Mamma och hennes Micke. Så det var massa folk och vi hade riktigt trevligt. Drack en kopp kaffe och surrade skit. Karlarna tyckte att man absolut inte fick missa en hockeymatch men dom ville ändå vara ute så dom drog ut ett bord, ställde upp Tvn ute och kombinerade fint väder och hockeyn. HAHA! Karlar säger jag bara ;)


Hmmm, vad tittar dom på måntro? :)

Efter att alla åkt hem så grillade vi och käkade en smarrig middag. Efter det fick vi ett samtal av Kristian och Emma som var påväg till deras husvagn i Riksgränsen och dom frågade om vi bjöd på en kaffe och självklart gjorde vi det, så dom kom förbi och det var ju väldans trevligt måste jag säga! Kvällen bestod av uppdelning. Karlarna kollade hockeyn i Tommys och Gunborgs husvagn och vi "kärringar (som gubbarna kallar oss) satt inne hos oss och drack ett glas vin, Kollade Kvällen är din och surrade om allt mellan himmel och jord. Tror vi satt och pratade i 5 timmar i sträck! :)

Idag har vi suttit ute och grillat lite lunch, solat och jag har promenerat en sväng med pigan. Sen packade vi ihop allt och rullade mot stan igen. Usch, tillbaka till vardagen. Men å andra sidan så åker vi ut på torsdag igen och jag längtar redan! Jag är en husvagnsfantast, så är det bara!! :)

Dessa dagar hemma nu ska bestå av ärenden, umgås med vännerna, solning och promenader. Men för att återgå till helgen så har jag självklart fotat lite så jag delar med mig av bilderna:

     
Pigan påväg..              Skip-bo           Min gubbe...... som gillar sitt jobb, haha!

     
Lek inne när det regnar ute...

   

     
Min tuffing             Jag njuter i solen...                             Svärfar fixar kaffe

     
My man ;)                    Gunborg             Pluto njuter också av vädret!

     
Puss..                            Vi                  Jag och lillhjärtat   Kärleksfulla svärisar

   
"campingen"                        Vårat ekipage                 Pärlan

   
Brudarna                        Killarna försig...              ..och damerna försig ;)

     
Johanna & Max        Tesse & Molly      En glad Ellinor       Underhållning :)

   
Pigan myser i vagnen                           Jag

Sitter nu och väntar på att BB-live ska börja, har nyss målat naglarna och ätit mandarin (Som för övrigt är riktigt goda nu) Så ni vet! :) Sen blire sängen för imorgon väntar massa ärenden som måste göras plus en promenad som ska hinnas med på eftermiddagen, men det blir nog en bra start på veckan, eller det hoppas jag på iaf!

Jag, Molly, Mamma och Mommo skulle ju till Gällivare för att gå på dollarstore denna helg men det blev inte, så vi ska åka om 2 veckor istället. Ska kolla lite nödvändigheter både till hemmet och husvagnen! Jag fick ju ett glädjande besked idag då semesterersättningen från LKAB kom! Det kirrade fint i den tomma kassan efter husvagnsköpet! Det behövdes verkligen så tack LKAB. Dom pengarna går direkt ner i sparbössan :)

Nä, nu är min karl sugen på lite kvalitetstid med sin fru så jag får väl krypa ner i soffan med honom i väntan på Big brother! Hoppas att eran helg varit lika bra i finvädret!

Over and Out/N


De ska va´ husvagn!


Snygga morgonstilen :)

Jaa... då har vi äntligen köpt våran husvagn! Den var allt vi ville ha och lite till så den fick följa med oss hem i tisdags. Det enda som var lite, lite tråkigt var det lilla köket men man eftersom vi hellre ville ha fler sängar baktill i vagnen så fick vi lite mindre kök helt enkelt. Man kan inte få allt eftersom man måste tänka på vikten. Vi får ju inte dra hur mkt som helst med bilen. Men denna vagn var helt perfekt! I LOVE IT!! :) Vagnen är köpt från Traktor-Husvagnsservice i Arvidsjaur och jag rekomenderar den firman starkt! Bra service, otroligt trevlig och bra ägare. 5 av 5 stjärnor! Vi var även på dollarstore där och köpte massa fint och nödvändiga grejer till vagnen. Så igår städade jag och inredde vagnen typ hela dagen medans Molly låg och sussade sött i vagnen. Nu är det bara några grejer kvar att köpa dit. TV, Elverk och lite annat smått och gott, men man får väl köpa eftersom.

   
Nya pärlan!                        Inredd och klar....

   
                Köket               Garderober, kyl           Sovdel, Mollys säng kan även 
                                                                               bäddas upp till bord + 2 sittplatser

  
Toan!

Idag åker vi ut på premiärtur med vagnen och blir borta till söndag! Ska bli så mysigt och bara vara med familjen. Självklart hoppas vi på bra väder också så man får grilla, sola och vara ute i friska luften. Svärisarna ska också ut med sin vagn men de kommer först imorgon eftersom dom jobbar.

Har inte hänt så mkt annat under veckan. Mkt med husvagnen så finns inte så mkt annat och skriva om denna vecka. Bilen blev klar på rep igår. De hade ju sagt på firman att det skulle ta 5 dagar att fixa den men dom gjorde det på 3 dagar och det var verkligen guld värt. Annars hade vi fått vänta til måndag-tisdag nästa vecka innan vi hade fått den. Nånå, nu ska jag ta och slänga i mig en till kopp kaffe, bada pigan, duscha och packa det sista, sen far vi iväg! Det lär väl inte uppdateras här förrän på söndag så ha nu en bra helg kära vänner och läsare.

Avslutar med två bilder från i Tisdags på pigan..

 

Over and Out/N

Trött..

Uppdatering kommer imorgon på morgonen. Är alldeles för trött nu :/

Ladies night!

Ja, då sitter vi här igen då med den vanliga söndags-uppdateringen om helgens bravader! I fredags har jag ju redan berättat vad vi pysslade med och igår var det ju en heldag med syrrorna. Vi for och lämnade Molly till svärisarna på förmiddagen. Dom var ute med husvagnen så hon fick sova där med dom till idag. Efter att vi lämnat av henne så for jag och Tesse och handlade maten som vi skulle tilllaga. Ellinor låg sliten efter deras fest i fredags så hon skippade handlingen. Jag och Tesse letade desperat efter jordgubbar och hoppet verkade vara ute men till slut så hittade vi på Loussakonsum. Efter handlingen så hämtade vi upp en trött Ellinor men hon återhämtade sig snabbt och blev sedan piggare :) hehe..

Sen for vi iaf hem till Tesse och hungriga vargar som vi var så började vi laga middag (tacos) redan vid tre-tiden. Hällde upp varsitt glas med vin och käkade! Till efterrätt blev det kladdkaka och sen även chokladdoppade jordgubbar. Resten av kvällen bestod av en dålig film, massa skratt, målning av naglar, facemask, wii-spelande, mer vin och såklart en del tjejskvaller. Vi sov över där och det var såååå skönt att verkligen få sova ut. Jag vaknade vid halv nio men för mig är det då sovmorgon. Vi käkade en lyxig frukost och kikade en film. Sen packade jag mina grejer, och for till svärisarna för att hämta hem pigan. Hon blev jätteglad när jag kom dit och sträckte upp armarna direkt och ville komma upp i famnen. Det värmde i mammahjärtat måste jag säga :) Även om hon bara sover borta en natt så saknar man henne så otroligt mkt och det är alltid lika kul att få hämta hem henne! Nåväl, tack iaf älskade Tesse och Elli för en toppenkväll, jag hade så sjukt kul och det här får vi göra om oftare :)

Tänkte bjuda på lite bilder från igår iaf. Skratta inte allt för mkt åt våra chokladdoppade jordgubbar som blev lite misslyckade. (Fråga inte hur man kan misslyckas med såna) men det gjorde vi. Jag skyller på vinet. HAHAHA!!

   
Jag och Elli, sexiga?              Tacosmiddag            HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

     
Seriösa Elli             Tesse m. mask       Morgonpigg :)              Mysfrukost

Idag har jag ju som sagt hämtat hem pigan. Sen for vi hem och städade lite, tvättade upp kläder och gjorde vanliga hemmasysslor. Vi tog även en liten lutare tillsammans i soffan vilket var riktigt mysigt. Micke kom hem från jobbet vid fyra och då käkade vi middag och sen for jag och solade och sen mötte jag upp Marie på gymmet för att träna. Efter det for jag och tvättade bilen som ska in på rep imorgon så vi blir bil-lösa hela veckan. Det var en tant som smällde upp bildörren när vi kom körande in i p-fickan bredvid henne så det blev en rejäl buckla och lite färg på våran bil. Det var ju hennes fel och vi slipper betala men ändå trist att vara utan bil en hel vecka :/


En liten eftermiddagslutare :)

Imorgon blir det en prommis på morgonen och sen gissar jag på hemmamys med gumman. På tisdag åker vi ju äntligen och kollar på husvagnen. Kul att svärfar följer så det blir en liten roadtrip och på tisdag går även min karl på ledigvecka vilket är UNDERBART!! :) Nu börjar BB-liven som jag ska kolla, så jag avslutar här med några bilder på min busunge igår morse...

     

Hoppas eran helg också varit kanon!
Over and Out/N

Fredagspyssel!



Ja, då var äntligen helgen här! Min gubbe jobbar hela helgen och jag har en barn/karl/hund fri dag+ natt imorgon! Molly ska sova hos sin fammo och faffa i husvagnen så jag ska köra ut henne dit imorgon på dagen. Själv ska jag spendera kvällen med Tesse och Ellinor, vilket ska bli riktigt kul. Äta god mat, surra massa skit och kanske ett glas vin också, sen sover jag över där! Det ska bli skönt att få sova ut ordentligt en natt. Tror att jag behöver det faktiskt..

Idag har det varit fullt ös! Molly tyckte att vi skulle kliva upp tidigt så då var det bara att lyda. Det blev först TV-mys med pigan, vi käkade frukost och sen när hon tog en liten morgonlutare så passade jag på att duscha, sminka mig m.m. Vid 11-tiden for vi upp på banken för att fixa det sista med lånet. För på tisdag åker vi hela familjen + svärfar och kikar på en husvagn åt oss. Ska bli spännande och jag längtar!! :) Nåväl, när det var gjort så åkte jag förbi Dick´s hobbyhörna och hämtade bokstäverna jag beställt till Molly´s rumsdörr. Så det har jag suttit och pysslat med denna fredagskväll, och detta blev resultatet (dock lite mörk och dålig bild men...):

  
Före                                 Efter

Har målat dem, klarlackat och sen scrappat på dom! Superenkelt och detta blir lite mer personligt :) Så jag är nöjd!

Efter hobbyhörnan så for vi bara på ICA och handlade lite och hälsade på mamma/mommo som jobbar där. Sen var det bara hem, kocka mat och vänta på gubben som kom hem från jobbet och slängde i sig maten innan det var dags för att åka vidare till mamma. Hennes Micke fyller år idag så det blev kalas där. Kom hem och la Molly och sen var det pyssel som sagt. Så har denna fredag sett ut. Jo... vi hämtade ut Mollys nya vagn som vi har väntat på nu några veckor. Den kommer bli perfekt till sommaren. Enkel att ta med, skönare och smidigare att gå på stan med och den tar inte mkt plats. Det är ju fullt liggläge på det också så där i kan hon sussa sött i sommar :)



För övrigt så ställde jag mig på vågen idag. Nu visar den -9,5 och jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Kom i mina smaljeans som jag inte kunnat ha på evigheter och det kändes grymt bra. Det roliga är att fast man har gått ner nästan 10 kg så är det få som har kommenterat om det. Känns ändå lite tråkigt för då känns det som att det inte syns? När någon säger att man gått ner som fan så blir det i mina öron lite peppande till att fortsätta och att allt slit verkligen har lönat sig. Men å andra sidan har jag alltid haft dåligt självförtroende och det är väl kanske bekräftelse man söker. Bekräftelse att man faktiskt lyckats med nåt och att nu DUGER jag faktiskt också! Det är ju ändå några kilon jag tappat men jag kanske är såpass stor att det märks ingen skillnad om man förlorar några kilon hit eller dit. Fan, äre så illa? Haha! Nä, men jag har fortfarande 10kg kvar att gå ner och det ska jag banne mig klara. Bara kämpa vidare!



Nä, nu ropar sängen på mig. Bäst att sova så man orkar med alla roligheter imorgon!
Trevlig helg :)

Over and Out/N

Bodypump..

Även denna dag har varit en hemmadag. Jag lovade ju mig själv att börja varva ner och inte vara överallt hela tiden och jag har faktiskt blivit lite bättre och spenderar mkt tid hemma nuförtiden. FAST nu känner jag nästan att det är dags att börja ragga kaffedejter på stan igen snart, hehe...



Idag var det rejält morgonmys med pigan då vi låg länge i soffan och kramades. Hon är ju som en virvelvind nuförtiden och har riktigt svårt att sitta still, men imorse fick mamma kramas med henne ett tag innan det var dags för lek och bus! Sen vid halv elva så kom Johanna och Max förbi en sväng. Barnen sov lunch ett tag och vi hann surra på litegrann innan dom vaknade. Dom vaknade iprincip samtidigt och det blev genast lek i lekhörnan. Tror dom uppskattade varann och är ju såklart roligare att ha nån som leker med en och ha nån att bråka om leksaker med ;) Det var verkligen så att Molly ville ha leksakerna som Max hade och tvärtom, sötnosarna! Sen fick Molly en present av dom också, 3st Molly-böcker. Tusen tack Johanna och Max :)

   
   

På eftermiddagen sen så tvättade jag upp kläderna som vi fick av Helen. Helt sjukt vad mycket kläder och riktigt fina också. Ja, ni ser ju 2 bilder här på allt som hänger på tork och då har jag dessutom 2 maskiner till att köra imorgon. Jag tror som sagt inte att jag kommer behöva köpa så mkt kläder till Molly på ett tag!

 

Jag är ganska nyss hemkommen efter ett pass Bodypump som jag var och körde med Marie . Jag hade glömt hur kul det är och jag ska vara glad om jag ens tar mig upp från sängen imorgon. Men det är nu man inser hur mkt styrka man har tappat genom åren. Fy fan, jag orkade inte ens hälften så mkt nu som jag gjorde på instruktörstiden. Så imorgon om jag inte kommer upp så hoppas jag att det finns någon där ute som kan komma och ta hand om mitt barn, haha! Nä, men det kommer nog att kännas att man lever imorgon, fast å andra sidan så är det väl de som är meningen?

Nåväl, Imorgon blir det morgonprommis med Elin och Herman och sen får vi helt enkelt se vad dagen bjuder på. Vill att det ska bli lördag NU! Känner att jag behöver en tjejkväll med ett glas vin och massa skvaller och skratt. Så hoppas att veckan rusar förbi nu så det blir helg och sen får det gärna bli nästa vecka snabbt för då väntas det roligheter :)

Nä, nu ska jag ta och hoppa i säng som den pensionär jag är. God natt på er!

Over AND Out/N

Välkommen måndag...

Idag har varit en riktigt härlig dag! Min karl börjar ju gå 7-7 nu och jobbar då tisdag till tisdag och så varannan vecka är det ledigvecka. Lycka säger jag bara :) Så idag har han varit ledig eftersom han går in på arbetsvecka först imorgon. Idag har vi haft familjehäng hela dagen. Imorse så mös vi bara hela morgonen, sen efter att Molly fått sin lunch så var vi iväg på jysk och kollade nya utemöbler. Vi får ju större balkong i nya lyan och då vill vi ha lite större möbler ute om man ska grilla och sånt där sommartrevligt :) Sen var vi på coop en sväng och inhandlade lite frön. Jag ska odla basilika och gräslök tänkte jag. Glömde dock köpa jord så det ska jag ta och göra i veckan!

Efter det for vi ner till Tuolla och lämnade Molly där hos svärisarna en liten stund eftersom vi skulle på banken. Nu är det äntligen klart med lån och vi ska köpa husvagn!! Vi har ju alltid lånat svärisarnas husvagn men nu blir det en egen. Vi har hittat en vagn men vi måste ringa firman imorgon och kolla om vi kan få ner vikten lite på den. Annars är den sinnessjukt fin och stor. Bild kommer om vi köper den :) Jag är så glad, så glad! Visst, den är ganska dyr men då får vi en ny vagn som har allt vi vill ha.. Dubbelsäng (färdigutbäddad), barnkammare, micro, förtält och ja.. allt!

När vi var uppe på stan så hämtade jag även ut mina efterlängtade glasögon från Specsavers. Jag är riktigt nöjd med dom och självklart ska ju ni också få se vilka det blev:

         
Par nr 1.....                                              Par nr 2.......

Sen for vi tillbaka ner till Tuolla för att hämta pigan. Men vi blev kvar där ett tag och lånade deras bastu. Var så längesen man bastade och det var så skönt. Tänkte låta Molly också vara med men eftersom hon precis blivit av med febern och förkyldningen så fick hon stå över denna gång och leka med farmor medans vi tog en sauna ;) Sen for vi hem, käkade middag och jag for vidare och solade. Nu syns det att man börjar få lite färg. Fint såhär innan sommaren!

Fick även ett glädjande samtal av mammas kompis Helen som hade massa flickkläder i storlek 80 och uppåt till Molly. En hel säck kom hon med som annars hade hamnat i soporna. Jag gick igenom den och det fanns massor med fint. Klänningar, leggings, jeans, sprumpbyxor, t-shirtar, fina tröjor m.m. Så nu har vi en hel garderob åt pigan långt framöver och kommer inte behöva köpa kläder på ett bra tag. TUSEN tack Helen, det var verkligen snällt :)


Vilken gåva!

Imorgon får vi besök av Johanna och Max på förmiddagen och på kvällen ska jag på Bodypump med Marie . Ska bli spännande, det var ju ett tag sen man var på pump men jag är taggad och det ska bli kul :) Onsdag är det prommis med Elin och Herman men annars vette tusan vad man ska hitta på! Ska iaf ta och packa lite mer grejer här hemma tänkte jag.

Nåväl, har inte så mkt mer på hjärtat utan avslutar med 2 bilder på pigan från idag i bilen. Hon hade sina nya stickade converse som hon fick av pappa m. familj när dom var här uppe och dom var ju supersnygga måste jag säga ;)  

 

Over and Out/N

Slö...



...Är precis vad jag känner mig just nu. Förstår inte varför man är trött konstant men jag misstänker järnbrist? Sen har man ju huvudvärk jämt men det beror nog på synen. Vill ha mina glasögon helst igår! ;/ Vilken gnällkärring jag är nu, men det måste man också få vara ibland! hehe :) Sitter nu och väntar på att BB-live ska börja men det är ju som ett tag kvar..

Helgen annars har varit bra. Nu är pigan helt frisk och sig själv igen vilket är GRYMT skönt. I fredags var vi bara hemma och tog det lungt, har inte riktigt velat vara ute i svängen allt för mkt eftersom Molly varit sjuk. Igår tog jag och städade hemmet skinande rent och sen for jag till Tesse på kvällen för lite umgänge, tjejsnack, ett litet uppdrag och planering :) Nu kanske ni blev nyfikna och det får ni faktiskt fortsätta vara! Hehe. Micke hade besök av mammas karl och dom satt och kollade hockey hela kvällen så då passade jag på att fly fältet.

Idag har jag och Molly varit och hälsat på Lisa, Freddan och Max en sväng och även där blev det lite planerande med dom. Jag kommer ju att vara en vecka i Piteå (Fårön) själv med pigan eftersom min gubbe måste jobba en vecka innan han får gå på semester så då ska eventuellt Lisa och Max komma ner till oss i husvagnen och vara med oss, vilket jag hoppas på! Hade varit jättekul att få sällskap! Vi pratade även om en utlandsresa till nästa år och det är ju som ett bra tag kvar men åren springer ju bara förbi så man kan ju alltid börja planera i tid :) Vi satt och kollade på lite resemål och nog blev man sugen att åka NU!!

Hoppas att Mollys nya vagn kommer nu under veckan. Hade varit skönt att få hämta ut den och betala bort den. Nästa lördag ska jag åka med pigan, mamma och mommo till Gällivare för lite shopping på dollarstore och lite andra affärer så det ska bli kul. En liten "fyra generationer" trip ;P Sen på kvällen blire tjejkväll/natt med mina systrar. Ett glas vin, god mat, massa tjejsnack och övernattning. Ska bli riktigt skoj!

Just nu står denna överst på min önskelista, VILL HA, VILL HA!! Är ett ögonfrans-serum som är skitbra (bevisat) dock är den ganska dyr och ingenting som jag kan köpa just nu men eventuellt med nästa mammapenning att jag unnar mig den:




Satt och kollade igenom massa bilder och hittade denna och fick en sån längtan tillbaka till att köra folkrace. Det är en sjukt kul sport och vi hann hålla på med det nåt år innan Kiruna motorklubb slutade med folkracetävlingar och min bil blev skrotad :( Hade lätt kunnat börja tävla i Gällivare om tiden och pengarna hade funnits. Här står jag iaf med min vinnarpärla som tog mig till klubbmästare i juniorer ;)



Nåväl, ska ta och göra nåt vettigt nu... eller inte! Men hoppas eran helg har varit toppen iaf!



Over and Out/N



Hemska förkyldning!

Förlåt, förlåt, förlåt att uppdateringen har varit kass de senaste dagarna men Molly har varit riktigt risig och sjuk och jag tyckte inte att bloggen har varit en prioritering. Hon har skrikit sig igenom 2 nätter så varken jag eller Micke har fått speciellt mkt sömn, hon har haft hög feber och snorig näsa! Är så jobbigt att se ens lilla hjärta vara så dålig och hängig, och det värsta under nätterna och ibland på dagarna är att det bara är min famn som duger. Hur mkt Micke än försöker söva henne eller trösta henne så skriker hon bara tills hon får komma till mamma. Jag förstår att det är riktigt frustrerande för gubben min också. Nu verkar febern ha gått ner litegrann iaf och hon sover nu i egen säng, så vi får se hur kommande natt går.


Min lilla sjukling

Det blir nog hur som helst att vara inne hela helgen för oss, så att pigan blir pigg och frisk. Det är ju ändå rena skitvädret ute och nu börjar man nästan bli lite bitter. Det är 3 Maj och snön vräker fortfarande ner. Visst gillar jag också vintern/våren men den här tiden är bara SKIT. Det snöar, smälter, snöar, smälter och slasket blir bara mer och mer. Suck.. Nu vill jag ha barmark och sommar! Läntar till Juni nu så vi får flytta och sen åka på semester till Piteå!!!

Har en sån där depp-period nu också känner jag. Önskar att kilona bara kunde rasa av mig och det är fan inte lätt att behöva kämpa såhär hårt för att gå ner i vikt. Sen när man har antytt att man är en riktig tjockis" till sina nära och kära så är det inte en enda som sagt emot typ: "Nej, men du är verkligen inte FET" utan det känns som att alla verkligen håller med på ett eller annat sätt en att man ser ut som en boll typ. Jag vet att jag är fjantig nu men ibland behöver man höra att man ser bra ut även om man innerst inne vet att man ser förjävlig ut. Nåväl, bara acceptera att det är typ 15 kilo kvar att få bort och jag lär få kämpa med blod, svett och tårar. Dock tror jag inte det blir någon Beach 2012 för mig, det är nog kört!

Nå det händer inte så mkt mer just nu, mer än att jag är hemma med sjuklingen. Igår fick vi besök av Linnea och Jonny på kvällen och det var trevligt! Och idag har Sara varit förbi en sväng. Man uppskattar verkligen sällskap när man bara sitter hemma.. :) Annars har jag inte såmkt mer att skriva just för tillfället. Det lär vara en tråkig blogg ni får läsa under helgen men när Molly är frisk igen och vi kommer vara ute på vift så finns det definitivt mer att skriva om! Så håll ut hörni!

   

Over and Out/N

Redan!

Idag blir våran älskade lillpiga hela 7 månader. Tiden går så fort :)

Imorgon!

Har inte hänt mkt idag så inlägg kommer imorgon :)

Over and Out/N

.

RSS 2.0