Rovaniemi

Då var vi äntligen hemma igen efter en toppenhelg i Finland. Har gett välling, läst Saga och myst med pigan som sen somnade som en stock direkt!
 
 
I fredags jobbade jag hela em/kväll och Micke var och lämnade Molly till min mamma och hennes Micke på fredag kväll. Vi for ju tidigt till BDX kontoret på lördag morgon. Där väntade en buss på oss och efter att vi satt oss till rätta så började bussen rulla mot Rovaniemi. Det börjades inta alkohol direkt på morgonen, man är ju inte riktigt van att börja dricka starkglögg kl. 9 på morgonen men vi drack på hela vägen till Finland och även om man vart lite smålullig så kunde man ju stå på benen iaf. Hehe, vi hade riktigt kul på bussen och det blev mycket svammel, skratt och roliga historier. När vi väl kom fram och hade checkat in på det fina hotellet så gick jag och älsklingen en sväng på stan, sen tillbaka till hotelllet och tog ett bad, myste på rummet och gjorde oss sen iordning för middagen som var ganska sent på kvällen.
 
Rummen var superfina och vi fick även en söt nalle som jag fick ta hem till Molly som låg på sängen när vi kom. Det enda som var lite trist var att det var glasvägg mellan rummet och toan så man kunde ju inte sitta och göra sina "behov" utan att den andre såg det! Haha... ingen mystik här inte. Middagen var julbuffé och den var väl helt OK men inte alls som ett svenskt julbord. Det fanns iprincip bara lax,sill, potatis, mimosasallad och nån låda. Det var allt! Ingen julskinka, prinskorv,köttbullar, eller nåt. Men tydligen så har dom inte så mkt på finska julbord, tyvärr :/ Men allt som allt var det en toppenresa så tack BDX för ett annorlunda julbord :)
 
     
Ute på stan i Rovaniemi
 
   
Våran buss                                               Rummet
 
     
 
     
Jag och hjärtat redo för middag!
 
Pigan har haft det jättebra hos Mommo och Micke hela helgen. Dom har varit på stan och fikat, varit på julskyltning, badat, hälsat på gammelmommo och lekt en hel del. Tusen, tusen tack för att ni hade henne hela helgen. Hon verkar ha haft superkul hos er och det är skönt att hon trivs så bra <3
 
Till veckan får vi se vad vi hittar på. Ska iaf hinna träffa vännerna! :)
 
Over and Out/N


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0